Τι έχω χάσει; Τίνος είσαι εσύ;Equalizer έγραψε:Να είστε καλά παίδες
Έχουμε σχεδιάσει ωραία πράγματα

Τι έχω χάσει; Τίνος είσαι εσύ;Equalizer έγραψε:Να είστε καλά παίδες
Έχουμε σχεδιάσει ωραία πράγματα
NeverΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα σε όλους μας!
Μπράβο για την ιστοσελίδα! Προφανώς παρητήθη ο γηραιός ΚΓ και ανέλαβαν νέοι με φρέσκιες (και ωραίες) ιδέες!
gika έγραψε:Σβήσε τα cookies σου
Ξέρω μερικούς ψηλούς μουσατους τρελαμένους αλλά δεν νομίζω να είναι από Καστοριά ή τουλάχιστον δεν τους γνώρισα εκεί.Vet_eranos έγραψε:gika έγραψε:Σβήσε τα cookies σου
Σωραιοςςςς...
Γκικα, παρεμπιπτοντως, γνωριζεσαι με κανα μουσατο ψηλο Καστοριανο τρελαμενο??
Όχι ότι θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά αν τα cookies δεν είναι Ben’s ή Levain, καλύτερα να τα σβήσεις.Μαυρο Χιονι έγραψε:Φάε τα cookies σου, δεν είναι το σωστό;gika έγραψε:Σβήσε τα cookies σου
Δεν είσαι ο "οπτικά Γκίκας"??? Με παραπλάνησε το νικνειμ..?gika έγραψε:Ξέρω μερικούς ψηλούς μουσατους τρελαμένους αλλά δεν νομίζω να είναι από Καστοριά ή τουλάχιστον δεν τους γνώρισα εκεί.Vet_eranos έγραψε:gika έγραψε:Σβήσε τα cookies σου
Σωραιοςςςς...
Γκικα, παρεμπιπτοντως, γνωριζεσαι με κανα μουσατο ψηλο Καστοριανο τρελαμενο??
Adamandad έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Ονομάζομαι Ανδρέας. Μόλις έκανα εγγραφή. Είμαι 33 ετών και διαβάζω paokmania από τα 15 μου. Είχα προσπαθήσει και πριν λίγα χρόνια να εγγραφώ, τότε που είχαμε και το chat, με άλλο nickname (daspaok4 αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν τα κατάφερα καλά αφού ξέχασα και κωδικό και email. Adamandad σημαίνει μπαμπάς της Αδαμαντίας. Είμαι παιδί της 4 χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ οργανωμένος και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω μάθει και έχω καταλάβει πολλά από εδώ μέσα για τον Π.Α.Ο.Κ και όχι μόνο. Ωωώώω Π.Α.Ο.Κ σ' αγαπώ, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό!!!!!!