Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GoMaRoS

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Maximus έγραψε:Ρε Gomare, κανείς δεν διαφωνεί ότι έπρεπει να γινει εξορθολογισμός στο μπατζετ και προσωπικά το έγραφα από πέρσι το καλοκαιρι, ακριβως μετά το νταμπλ.

Εγώ προσωπικά τα έχω με τους Αμπελ-Ρεμπε, διότι τους θεωρώ άπειρους για να φτιαξουν τον "νεό" ΠΑΟΚ, που ακουμε εδώ και 2 μήνες.

Διαχειριση αγωνιστική τραγική, πωλήσεις σε ακυρο timing, πλήρης απαξιωση σε παλιους ποδοσφαιριστες λες και παιζουμε Football Manager, μεταγραφές χωρίς ουσια, που ξοδευτηκαν 5 μυρια για 2 ποδοσφαιριστες, ενώ με τα ίδια λεφτά βουλώναμε τρύπες με ελευθερους και δανεικους τύπου Ζιφκοβιτς...

Οι ομάδες που κανουν restart, το κανουν ομάλα.

Εμείς άιντε τσεκούρι!
Επειδή ο μάγος έχει κολλήσει με ένα συστημα από τα πλει οφ και αρνειται πεισματικά να ενταχθεί σε αυτο που ταιριάζει στο ροστερ του, εμεις αλλάζουμε τακτική παραλληλα με νεό αμφιλεγόμενο ρόστερ.
Λες και οι αθλητικές ομάδες ανα την υφηλιο, όλες παίζουν 3-4-3.
Αυτές που παιζουν 4-2-3-1 ειναι ολες μη αθλητικές.

Πως συνδεεται η αθλητικοτητα με ενα μόνο σύστημα, δεν το έχω καταλαβει...
Και θα παιζει στην Ελλαδα με τα χωρια με 3 στοπερ και αντεπιθέσεις...
Αλλά θα είμαστε αθλητικοί όμως.

Για θυμησε μου λίγο, στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας ψάχναμε τελικά να βρούμε πτήση για Πορτογαλία στο 30λεπτο;;;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ακόμα για ατυχίες διαβάζουμε δε θα βάλουμε ποτέ μυαλό.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

11 μυρια απο Ευρωπαικη πορεια μεχρι τωρα συν τι θα μαζεψουμε συν 8 σιγουρα απο Nova 19 μυρια αν βγαλεις και ολα τα μεγαλα συμβολαια συν κανα 2 μυρια απο πωλησεις που εχουν μεινει εχουμε καθαρισει 21 μυρια κοντα. Ναι με CHL συνολικα θα φταναμε 35-36 μυρια σε ενα καλοκαιρι απιστευτο ποσο κοντα φτασαμε. Εγω πιστευω θελει καποιες κινησεις ακομα και δεν υπαρχει δικαιολογια οτι δεν εχουμε λευτα ουτε ffp προβλημα εχουμε για 1-2 σοβαρες κινησεις. Πρεπει να δουμε το Europa το ιδιο σοβαρο με το CHL, πρεπει να κανουμε πορεια μεχρι τους 16 σιγουρα να περασουμε ομιλους χρειαζομαστε βαθμους για την ομαδα και για την Ελλαδα. Απγοητευση υπαρχει τεραστια νεα μερα ξημερωσε δεν υπαρχει αλλος δρομος παρα προς τα μπροστα σταματηστε την μιρλα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

GoMaRoS έγραψε:
Maximus έγραψε:Ρε Gomare, κανείς δεν διαφωνεί ότι έπρεπει να γινει εξορθολογισμός στο μπατζετ και προσωπικά το έγραφα από πέρσι το καλοκαιρι, ακριβως μετά το νταμπλ.

Εγώ προσωπικά τα έχω με τους Αμπελ-Ρεμπε, διότι τους θεωρώ άπειρους για να φτιαξουν τον "νεό" ΠΑΟΚ, που ακουμε εδώ και 2 μήνες.

Διαχειριση αγωνιστική τραγική, πωλήσεις σε ακυρο timing, πλήρης απαξιωση σε παλιους ποδοσφαιριστες λες και παιζουμε Football Manager, μεταγραφές χωρίς ουσια, που ξοδευτηκαν 5 μυρια για 2 ποδοσφαιριστες, ενώ με τα ίδια λεφτά βουλώναμε τρύπες με ελευθερους και δανεικους τύπου Ζιφκοβιτς...

Οι ομάδες που κανουν restart, το κανουν ομάλα.

Εμείς άιντε τσεκούρι!
Επειδή ο μάγος έχει κολλήσει με ένα συστημα από τα πλει οφ και αρνειται πεισματικά να ενταχθεί σε αυτο που ταιριάζει στο ροστερ του, εμεις αλλάζουμε τακτική παραλληλα με νεό αμφιλεγόμενο ρόστερ.
Λες και οι αθλητικές ομάδες ανα την υφηλιο, όλες παίζουν 3-4-3.
Αυτές που παιζουν 4-2-3-1 ειναι ολες μη αθλητικές.

Πως συνδεεται η αθλητικοτητα με ενα μόνο σύστημα, δεν το έχω καταλαβει...
Και θα παιζει στην Ελλαδα με τα χωρια με 3 στοπερ και αντεπιθέσεις...
Αλλά θα είμαστε αθλητικοί όμως.

Για θυμησε μου λίγο, στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας ψάχναμε τελικά να βρούμε πτήση για Πορτογαλία στο 30λεπτο;;;
Δεν απαντάς στην ουσία, αλλά δεν πειράζει.
Ε, θα ψαξουμε χειμερινες πτήσεις, δεν χαλασε ο κόσμος.
Το Sκyscanner δεν το γλιτωνει ο Πορτογάλλος, είτε γρήγορα, είτε αργά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

giapas έγραψε:Κεν επειδή είσαι σοβαρός άνθρωπος , έχεις να ποντάρεις κάπου όσον αφορά τις πιθανότητές μας για πρωτάθλημα ή 2η θέση; ή απλά τις μετράμε στο παοκμανια σχετικά με το ποιος θα γράψει το καλυτερο ποστ? Το ματς του γαύρου δίχως ουσιαστικά να έχει κάνει προετοιμασία το είδες ; Σου φάνηκαν όμοια τα μεγέθη;
giapa δεν το ειδα.Δε βλεπω γαυρο ουτε στα μεταξυ μας παιχνιδια.Την ομαδα μας ειδα με μπεσικτας και μπενφικα χωρις προετοιμασια.Ειδα ορεξη και ικανοτητα.Ειδα κενα ειδα και εναν προπονητη που δεν παω μια να καταφερνει κατι περα απο τις προσδοκιες με κανονικο ποδοσφαιρο.Πιστευω με καποια προσθηκη η ομαδα θα ειναι πιο ομαδα απο περσι (που δεν ηταν ομαδα).
Μονο τον προπονητη φοβαμαι.τιποτα αλλο.Η ομαδα ειναι πολυ καλη με πολυ καλους παικτες.Το πρωταθλημα φετος θα ειναι πιο ανταγωνιστικο γιατι ενισχυθηκαν αεκ και παο.Οποτε κανεις δε θα κοιμηθει ησυχος πριν απο αυτα τα παιχνιδια.
Για εχθες οικτιρω το φερειρα για τις αλλαγες του.Ολες τις αλλαγες του.Αφαιρουσε χαρακτηρα και εβαζε μεταγραφες και αθλητικα προσοντα.Για μενα εκει και μονο κριθηκε το παιχνιδι.Και δε φταιει κανενας ουαγκε και κανενας τσολακ.πριν λιγες μερες ηρθαν.
Δεν ηρθε το τελος του κοσμου με εναν αποκλεισμο.Οκ ηρθε ο αποκλεισμος αλλα ΠΑΟΚ εισαι.Πρεπει να κανεις τα τριπλασια απο το γαυρο για να πετυχεις τα ιδια.Πρεπει να εισαι αηττητος για να παρεις πρωταθλημα(που ειναι αρρωστια-προσωπικα προτιμω να μην παρω ποτε πρωταθλημα αν ειναι να τελειωνει η ομαδα αηττητη).Πρεπει να κανεις μεταγραφες τσ.λ. για να παιξεις τρεις προκριματικους γυρους με ομαδες που το τρεχον μπατζετ τους ειναι μεγαλυτερο απο το αθροιστικο μας τα τελευταια 30 χρονια.
Αυτο ειναι.Πηγε η αεκ πως πηγε για τσ.λ. και κληρωθηκε με γκατζολιες.Εμεις σε μια χρονια με κορονοιους, φφπ, γαυρους με ανελεητα κυνηγια πρεπει να τα κανουμε ολα τελεια.Δεν ειμαστε εκει ακομα.
Αλλα την απαξιωση δεν την καταλαβαινω.Ποιος παικτης δε σου αρεσει.(εγω πχ για μεταγραφες μιας εβδομαδας προτιμω να μη μιλησω).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 01 Οκτ 2020, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

GoMaRoS έγραψε: Φτιάχνεται φέτος κάτι νέο, μια ομάδα γρήγορη αθλητική που θα παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Έρχονται παίχτες πάνω στα θέλω του προπονητή, Ρεμπε και Άμπελ συνεργάζονται και αποφασίζουν από κοινού. Υπάρχουν οι οικονομικοί περιορισμοί αλλα κινούνται σωστά. Τελευταίες ημέρες των μεταγραφών πλέον, με γνωστά τα έσοδα, θα έρθουν όσοι κρίνουν αυτοί οι δύο πως χρειάζονται. Οι μεγάλες ομάδες θα ξεφορτωθούν παίχτες, και λόγο Κορονοϊου και λόγο του νέου κανονισμού για τον αριθμό συμβολαίων.

Μόνο λευκή πετσέτα δεν έχει πετάξει η ομαδα, μεταγραφικά κινείται αθόρυβα και μεθοδικά
Αδερφέ είσαι σίγουρος ότι φτιαχνεται μια γρήγορη και αθλητική ομάδα που θα παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο? Να σου θυμίσω πως και πέρυσι τέτοια εποχή τα ίδια λέγαμε παίζει γρήγορα κάθετα κλπ κλπ και είδαμε την κατάληξη και εντάξει υπάρχουν δικαιολογίες αλλά μέχρι ένα σημείο. Ο ΠΑΟΚ έχει αυτή τη στιγμή 6 νίκες στα τελευταία 18 παιχνίδια του όπως ανέφερε ένας άλλος φίλος. Το μεγάλο πρόβλημα αυτήν τη στιγμή είναι πως έτσι όπως χτίζεται το ροστερ δεν θα μπορεί κάποιος να παίξει κάτι διαφορετικό γιατί τον εγκλωβιζουν οι επιλογές σε αυτό το 541 που και καλά βαφτίσαμε 343.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

GoMaRoS έγραψε:Απορώ αυτή την λευκή πετσέτα ποιος σας την είπε και την κάνατε σημαία. Ημαρτον

Ξεπέρασε η ομάδα τις δύο χρονιές χωρίς έσοδα από την Ευρώπη, δηλαδή τουλάχιστον 20-25εκ, και την τελευταία χρόνια χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο 7εκ. Η τιμωρία από την uefa για το ffp ήταν κάτι παραπάνω από ορατή.

Πλέον σταθήκαμε στα πόδια μας, πρόκριση στους ομίλους τσ λ θα έδινε αλλά 10+ εκ στην ομάδα, δεν ήρθαν και η ομάδα θα φέρει ότι παίχτες θεωρεί ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής πως χρειάζεται με τα οικονομικά δεδομένα του EL. Αν η φετινή χρονιά ειχε και διαρκείας θα μιλούσαμε για την πρώτη χρονιά που δεν θα έβαζε χρήματα ο Ιβάν με ΑΜΚ για να βγει η χρονιά. Διαρκειας και όμιλοι ΤΣ Λ θα ήταν έσοδα 20+

Ναι έχει κενά το ρόστερ, όλοι το ξέρουμε όλοι το βλέπουμε, και πόσο μάλλον αυτοί που εργάζονται μέσα στην ομάδα. Φτιάχνεται φέτος κάτι νέο, μια ομάδα γρήγορη αθλητική που θα παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Έρχονται παίχτες πάνω στα θέλω του προπονητή, Ρεμπε και Άμπελ συνεργάζονται και αποφασίζουν από κοινού. Υπάρχουν οι οικονομικοί περιορισμοί αλλα κινούνται σωστά. Τελευταίες ημέρες των μεταγραφών πλέον, με γνωστά τα έσοδα, θα έρθουν όσοι κρίνουν αυτοί οι δύο πως χρειάζονται. Οι μεγάλες ομάδες θα ξεφορτωθούν παίχτες, και λόγο Κορονοϊου και λόγο του νέου κανονισμού για τον αριθμό συμβολαίων.

Μόνο λευκή πετσέτα δεν έχει πετάξει η ομαδα, μεταγραφικά κινείται αθόρυβα και μεθοδικά
Ποιοι ειναι οι παιχτες πανω στα θελω του προπονητη?
Για ονοματισε τους λιγο...
Ο ουαγκε ο περειρα και ο Νινουα?
ή αυτους δεν τους μετραμε παρολο π κοστισαν 2 μυρια?
Εχουμε στειλει 10 παιχτες φεραμε μολις 3 για βασικους και αυτο λεγεται χτισιμο ομαδας?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

giapas έγραψε:Κεν επειδή είσαι σοβαρός άνθρωπος , έχεις να ποντάρεις κάπου όσον αφορά τις πιθανότητές μας για πρωτάθλημα ή 2η θέση; ή απλά τις μετράμε στο παοκμανια σχετικά με το ποιος θα γράψει το καλυτερο ποστ? Το ματς του γαύρου δίχως ουσιαστικά να έχει κάνει προετοιμασία το είδες ; Σου φάνηκαν όμοια τα μεγέθη;
Μη σκας. Σε 3 αγωνιστικες απο τωρα θα κλεισουν στοματα εδω μεσα. Ειτε των μεν ειτε των δε.
κουλα ΠΑΟΚ και καπακια ΠΑΟΚ γκευ...
2 ματς π θα ξεκαθαρισουν τα παντα.
Κςρδιζουμε και βγαινουμε μαλακες. Χανουμε και κλαιμε σαν μαλακες...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

GoMaRoS έγραψε:Και δεν μου λες γιαπα, πόσους παίχτες θελεις να φέρουν; Αν δεν είχε τραυματισμό ο Ροντρίγκο θα έπαιζε αυτός. Έχεις δύο βασικους χαφ τραυματίες, ο ένας ο Ντάγκλας έχει μπει και μετά την διακοπή για τις εθνικές παίζει κανονικα, ακολουθεί ο μίσιτς από Δεκέμβριο. Πόσα συμβόλαια νομίζεις ότι αντέχει η ομάδα να έχει;
Αυτο μς τον Μισιτς κουρασε. Κανενας Μισιτς δεν ακολουθει κανέναν Δεκεμβριο.
Και γιατι να πρεπει να ακολουθει?
Γιατι δλδ μια ΠΑΕ να στηριχθει σε εναν τραυματια με αγνωστο χρονο επανενταξης που ανηκει σε αλλη ομαδα?
Ποιος αστειος εκανε σχεδιασμο με βαση τον Μισιτς της Σπορτινγκ που ειναι αγνωστο ποτε θα παίξει μπαλα?
Και απο ποτε ο Αουγκουστο ειναι βασικος και απο ποτε μας εχει πεισει οτι εχει το απαιτουμενο επιπεδο?
Επειδη μας τον φορτωσε ενα φιλαρακι μανατζερ του Γιωργη για 2μιση μυρια?
Ζειτε με ψευδαισθησεις.

Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κανενα στομα δε θα κλεισει οτι κ να γινει. βγαλτε την αρρωστια του γαυρου απο μεσα σας.η ομαδα εχει αξια.στον αθλητισμο κερδιζεις κ χανεις.μονο ο γαυρος κερδιζει παντα κ αν παροδικα δεν το καταφερνει καταστρεφει ζωες.
να το χεσω το πρωταθλημα αν ειναι να χορευω σαν σχιζοφρενης.εκανα μιση ζωη για να δω ενα πρωταθλημα.εχω υπομονη μεχρι να δω το πρωταθλημα να καθαριζει απο τον κοκκινο καρκινο.
ολη αυτη η τρελα που ζουμε οφειλεται στο γαυρο.και μονο.ειναι η τεχνητη πιεση που εφτιαξε τοσες δεκαετιες για να παιρνει το πρωταθλημα.ειναι αυτη η ψυχωση που εγκατεστησε κ επιτασσει να μη χανεις ποτε για να εχεις ελπιδες να παρεις το πρωταθλημα.ειναι αρρωστια αυτο.αθλια αρρωστια.
ΥΓ.αν ηταν στο χερι μου , στο ουεφα θα κατεβαζα μονο τσικο.να μην παρουμε ουτε βαθμο.να χρειαζεται ο γαυρος να παιζει 10 προκριματικα για να μπει τσ.λ.
να γαμηθει οικονομικα το πρωταθλημα να γινει σαν του αζερμπαιτζαν.να καθαρισει πρωτα ο καρκινος και μετα να χτιστει απο την αρχη.οτι βαθμους παιρνουμε στο γαυρο πηγαινουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 01 Οκτ 2020, 08:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Φέτος, είτε βγεις 2ος είτε 3ος (ίσως και 4ος), είναι το ίδιο και το αυτό. Στο Κόνφερενς θα πας. Αν καταφέρει ο Φερέιρα και δέσει το υπάρχον υλικό (συν τον γρήγορο, δυνατό και ποιοτικό ανασταλτικό μέσο που ΠΡΈΠΕΙ να 'ρθει μέσα στις επόμενες 4,5 μέρες) και αν αλλάξει τα κολλήματα του με το 3-4-2-1 ακόμη και με τις μικρομεσαίες ομάδες, τότε θα διεκδικήσουμε ακόμη και την 1η θέση..!!
Φέτος η χρονιά είναι αφιερωμένη σε δύο πράγματα. Πρώτον, να επικεντρωθείς στο Europa και να προχωρήσεις όσο περισσότερο μπορείς και δεύτερον να φτιάξεις ομάδα για τα επόμενα 3-4-5 χρόνια...
Θες όμως έναν ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ, ΧΑΦ..!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Πέμ 01 Οκτ 2020, 08:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρεπαρλοου καλα τα αντιγαυρικα κρεσε τα αλλα να κανουμε κ λιγη αυτοκριτικη.
Εχουν γινει εγκληματα φετος σε ολους τους τομεις του αγωνιστικου.
Κανενας δεν ζητησε να κερδιζεις ολα τα ματς? αλλα προς το παρον δεν μπορεις να κερδισεις κανένα ματς στην ελλαδα...
Μια αελ με το ζορι.
Αν στην 6η αγωνιστικη βρεθεις καμια 8 βαθμους απο την κορυφη δεν θα σου φταιει κανενας γαυρος.

GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Μάλιστα, η προκατάληψη απέναντι σε όλους μέσα στην ομάδα έχει χτυπήσει ταβάνι. Συνεχίστε παιδιά όπως θέλετε, στους περισσότερους δεν έχω όρεξη να απαντήσω. Αν πετύχει κάτι η ομάδα στο τέλος ξέρω πως εσείς θα είστε οι πρώτοι στα πανηγύρια
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Gospi έγραψε:Ρεπαρλοου καλα τα αντιγαυρικα κρεσε τα αλλα να κανουμε κ λιγη αυτοκριτικη.
Εχουν γινει εγκληματα φετος σε ολους τους τομεις του αγωνιστικου.
Κανενας δεν ζητησε να κερδιζεις ολα τα ματς? αλλα προς το παρον δεν μπορεις να κερδισεις κανένα ματς στην ελλαδα...
Μια αελ με το ζορι.
Αν στην 6η αγωνιστικη βρεθεις καμια 8 βαθμους απο την κορυφη δεν θα σου φταιει κανενας γαυρος.

δεν ειναι αντιγαυρικο κρεσε.ειναι μια ψυχασθενεια που εχει αιτια αυτο που ζουμε απο τοτε που ηρθε ο ιβαν.δε μας μαρανε η κρασνονταρ.μας μαρανε που δε μπηκαμε ομιλους να αλλαξουμε επιπεδο οικονομικα για να εξαφανισουμε τον καρκινο του γαυρου.ειναι οτι παλι πρεπει να γινουν παραλογες υπερβασεις για να ειμαστε διεκδικητες.
ποιος το χεζει το σεντονι.μηπως τι θα καναμε εκει.το μπαγιοκο ειναι.
υγ.δε λεω οτι δε γινονται λαθη.αλλα κ -8 να ειμαι εμενα παλι ο γαυρος θα μου φταιει.γιατι αν υπαρχει μια βεβαιοτητα στο χειροτερο πρωταθλημα του κοσμου ειναι οτι ο γαυρος δε χανει.αλλιως οι 8 βαθμοι δεν ειναι τιποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 01 Οκτ 2020, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Gomaros προς τι η αισιοδοξία ότι θα γίνουν κινήσεις;
Εγώ είδα μέχρι και τον Φερέιρα χτες να κάνει λόγο για παίχτες από ακαδημίες και υπάρχον υλικό, αλλά τίποτα για ενίσχυση..

Φοβάμαι ότι θα μείνουμε ως έχουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”