14. Andrija Zivkovic
-
- anekfrastos
- ΑποστόληςΑ
Re: 14. Andrija Zivkovic
Περα από αυτά που προσφέρει μπροστά, μιλαμε για εξτρεμ που μετά από ματς την Πέμπτη σήμερα γυρίζει στο 95' και μαρκάρει σαν σκυλί στο κορνερ.
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για την πάρτη του;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για την πάρτη του;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Και για μια 3ετία, υπό την αίρεση μεταγραφής βέβαια, ολόδικός μας, ε;; Γουστάρει με τρέλα ΠΑΟΚ πάντως κι όχι μόνο αγωνιστικά.
- stavrospgr
Τα είπαμε, αριστερά μπουκάρεις αναγκαστικά και έτσι έβγαλες ασίστ, δεξιά μόνο συγκλίνεις. Αν έλειπε και στο τέλος το αψυχολόγητο να διώξεις την μπάλα όταν την κέρδισες στο ύψος της περιοχής μας, ενώ μπορούσες να φύγεις ολομόναχος - νομίζω ότι εσύ ήσουν.
- ΑποστόληςΑ
- Shivaspace
με πέντε αμυντικούς πάνω του, δεν ξέρει τι θα πεί γυρνάω την μπάλα πίσω, κοντρόλ προσποίηση και τούρμπο μπροστά, τον πήρε παραμάζωμα και τον βάζελο
- xrictoforoc
[quote="invincible] Θυμίζει τον καλό Σαλπιγγίδη σε πιο τεχνίτης.[/quote]
Απαπα μην λες τέτοια. Παίζουν μ' αυτά πάνω που φαίνεται να έσπασε η κατάρα με το νούμερο;
Ο Αντριγια έχει πάρει μπρος για τα καλά και πιστεύω με κάνα δυο ποιοτικές προσθήκες το Γενάρη θα ανέβει ακόμα περισσότερο και τότε θα δούμε τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Μόνο η καβλα λείπει (ακόμα για κάποιο λόγο... reloaded?), και ο αρχηγός θα παραδώσει σε έναν άξιο ανάδοχο το περιβραχιόνιο του. Βρήκες το λιμάνι σου ζιφκο
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απαπα μην λες τέτοια. Παίζουν μ' αυτά πάνω που φαίνεται να έσπασε η κατάρα με το νούμερο;
Ο Αντριγια έχει πάρει μπρος για τα καλά και πιστεύω με κάνα δυο ποιοτικές προσθήκες το Γενάρη θα ανέβει ακόμα περισσότερο και τότε θα δούμε τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Μόνο η καβλα λείπει (ακόμα για κάποιο λόγο... reloaded?), και ο αρχηγός θα παραδώσει σε έναν άξιο ανάδοχο το περιβραχιόνιο του. Βρήκες το λιμάνι σου ζιφκο
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Ο τύπος τρέχει ασταμάτητα από την Πέμπτη μέχρι τα τελειώματα χθες, μπορεί να μην είχε άλλη κούρσα μέσα του.Miles έγραψε:Τα είπαμε, αριστερά μπουκάρεις αναγκαστικά και έτσι έβγαλες ασίστ, δεξιά μόνο συγκλίνεις. Αν έλειπε και στο τέλος το αψυχολόγητο να διώξεις την μπάλα όταν την κέρδισες στο ύψος της περιοχής μας, ενώ μπορούσες να φύγεις ολομόναχος - νομίζω ότι εσύ ήσουν.
Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα
- john4serres
- ΑποστόληςΑ