8. Douglas Augusto
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 8. Douglas Augusto
Για να μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση, καλύτερα ήθελα να γραψω.τσιριγωτης έγραψε:Καλύτερη είσαιrenegade έγραψε:Μετά από 1.500 μηνύματα τώρα θα τον μάθω και τον Τσιριγώτη?
Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να κράξει κάτι ...αφήστε τον
Αφού έτσι αισθάνεται και νιώθει καλύτερη.
Εξάλλου τι είναι ο ΠΑΟΚ μία μεγάλη ψυχοθεραπεία
Κατά τα άλλα... αδιάφορος
- WeWillRockYou
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Ήταν μια παλικαρίσια πρόκριση και μια σπουδαία βραδιά για εμάς. Ήταν αυτό που χρειάζονταν ο ΠΑΟΚ και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, κάνω μια υπερπροσπάθεια γιατί παίζω σε μια καινούργια θέση. Με βοηθούν συνεχώς στα παιχνίδια οι συμπαίκτες μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Δεν έχω προτίμηση για τον αντίπαλο, εμείς θα παλέψουμε και θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ και την οικογένειά μου όλους όσους με βοηθούν στην καθημερινότητά μου».
«Ήταν μια παλικαρίσια πρόκριση και μια σπουδαία βραδιά για εμάς. Ήταν αυτό που χρειάζονταν ο ΠΑΟΚ και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, κάνω μια υπερπροσπάθεια γιατί παίζω σε μια καινούργια θέση. Με βοηθούν συνεχώς στα παιχνίδια οι συμπαίκτες μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Δεν έχω προτίμηση για τον αντίπαλο, εμείς θα παλέψουμε και θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ πολύ και την οικογένειά μου όλους όσους με βοηθούν στην καθημερινότητά μου».
-
τσιριγωτης
Αμπαλε συνοπαδε εσυ τον έβγαλες καλο. Εγω όχι,δεν μου φτάνει ένα γκολ για να το πω. Αυτό τα κάνουν τα παιδιά
-
τσιριγωτης
Μαζί σου και εγώ. Καμία παρεξήγηση.renegade έγραψε:Για να μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση, καλύτερα ήθελα να γραψω.τσιριγωτης έγραψε:Καλύτερη είσαιrenegade έγραψε:Μετά από 1.500 μηνύματα τώρα θα τον μάθω και τον Τσιριγώτη?
Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να κράξει κάτι ...αφήστε τον
Αφού έτσι αισθάνεται και νιώθει καλύτερη.
Εξάλλου τι είναι ο ΠΑΟΚ μία μεγάλη ψυχοθεραπεία
Κατά τα άλλα... αδιάφορος
Ότι νομίζεις
- Sick Bastard
-
john4serres
Δεν είναι μόνο το γκολ, η δική του βελτίωση στο δεύτερο μαζί με την αλλαγή του Μπισε άλλαξαν το ματς.
Μβπ δευτέρου ημιχρόνου
Μβπ δευτέρου ημιχρόνου
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
ΑΝ και παιζει ειπε χθες σε καινουργια(αναγκαστικα λαθος κατα την αποψη μου) θεση και προσπαθω να την μαθω.
Τι δεν καταλαβαινουμε απο ολο αυτο που ειπε χθες,εδω και καιρο ομως.
Τι δεν καταλαβαινουμε απο ολο αυτο που ειπε χθες,εδω και καιρο ομως.
Τα ίδια τα γνωστά κι εδώ. Μπράβο για το γκολ, επιτέλους βρήκες δίχτυα, και για το β΄ημίχρονο.
- ΑποστόληςΑ
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Τα ίδια διαβάζαμε και για τον Πέλκα και τώρα τον ψάχνουμε.
Ειδικοί στις κορδέλες.
Ειδικοί στις κορδέλες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαστημικός. Με διάφορα ο καλύτερος. Η καλύτερη του εμφάνιση με τον δικέφαλο