Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Όχι:):) κιόσκι ανοιχτό είναι δεύτερος όροφος δεν έχει επαφή παρα μόνο με την οικογένεια.....
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
2-3 άτομα που κρατούσανε "ζωντανό" το διαδικτυακό καφενείο τώρα δικαιώνονται. Με πρώτο μεταξύ των πρώτων τον νεαρό Αποστόλη!
Καλησπέρα btw!
Καλησπέρα btw!
Καλησπέρα!Δεν ειμαι θαμωνας του καφενειου συνηθως, αλλα πλεον παιζει να γινω [FACE WITH TEARS OF JOY]
Κατέβασα μια παλια βρετανικη σειρα να δω και νομιζω πως πρεπει να την δειτε και εσεις!
Σατυρικη και σχετιζεται με την λειτουργια της κυβερνησης και του κρατικου μηχανισμου στην Αγγλια...
"Yes Minister"
Εξαιρετικη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατέβασα μια παλια βρετανικη σειρα να δω και νομιζω πως πρεπει να την δειτε και εσεις!
Σατυρικη και σχετιζεται με την λειτουργια της κυβερνησης και του κρατικου μηχανισμου στην Αγγλια...
"Yes Minister"
Εξαιρετικη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειχα αναστολες για το εάν επρεπε να βγω εξω για περπατημα….κατεβηκα μεχρι την παραλια εδώ στη Θεσσαλονικη….επιβεβαιωσα τις υποψίες μου πως θα γινεται χαμος και γυρισα πισω….
- sourmenetes
- Moderator
Κριμα να μην καταλαβαινει ο κοσμος τη σοβαροτητα και την επικινδυνοτητα της καταστασης.
- V-olakiotis
Κουβαλάνε πέντε πέντε τα πακέτα χαρτί υγείας, οι χεστες!
Από Δευτέρα συζητιέται να μπαίνει συγκεκριμένος αριθμος ατόμων στα σούπερ μάρκετ για την ασφάλεια του προσωπικού.
Ετοιμαστείτε για ουρές...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Από Δευτέρα συζητιέται να μπαίνει συγκεκριμένος αριθμος ατόμων στα σούπερ μάρκετ για την ασφάλεια του προσωπικού.
Ετοιμαστείτε για ουρές...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- ΑποστόληςΑ
Αν λιγοστέψουν τα SM θα είναι χειρότερα, γιατί θα υπάρξει μεγαλύτερος συνωστισμός.
ο δικός μου θα είχε πηδήξειeorptol1 έγραψε:Όχι:):) κιόσκι ανοιχτό είναι δεύτερος όροφος δεν έχει επαφή παρα μόνο με την οικογένεια.....
Ευτυχώς είναι υπάκουος μέχρι τώρα 8 μηνών είναι
είναι η εποχή που σέρνουν αν δεν είναι στειρωμένος πρόσεχε, έτσι είχε πηδήξει ο δικός μας απο τον δεύτερο
Σκεπτόμαστε τον παμε μάλλον τον Απρίλιο .....για να μην έχουμε τέτοια θέματα....
- sourmenetes
- Moderator
Θα κλείσει!!!
Θα κλείσει!!!
Πόσο ντουβάρια μπορεί να είναι κάποιοι;;;
Τι βγαίνετε ρε βόδια έξω;;
Ολοι αυτοί είναι κάτι τύποι που μιλάνε για το πόσο κακό μας κάνανε οι προηγούμενες γενιες και πόσο ξεροκέφαλοι και βολεψακηδες ήτανε και έρχεται μια τόσο κρίσιμη στιγμή και αποδεικνύουν
ΠΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΊΝΑΙ!!!
ΠΌΣΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!
ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΊ ΠΑΡΑΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΌΔΙΑ, ΤΑ ΟΡΝΙΑ, ΤΑ ΖΏΑ ΠΉΓΑΝΕ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ!!!
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
ΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα κλείσει!!!
Πόσο ντουβάρια μπορεί να είναι κάποιοι;;;
Τι βγαίνετε ρε βόδια έξω;;
Ολοι αυτοί είναι κάτι τύποι που μιλάνε για το πόσο κακό μας κάνανε οι προηγούμενες γενιες και πόσο ξεροκέφαλοι και βολεψακηδες ήτανε και έρχεται μια τόσο κρίσιμη στιγμή και αποδεικνύουν
ΠΌΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΊΝΑΙ!!!
ΠΌΣΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!
ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΊ ΠΑΡΑΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΌΔΙΑ, ΤΑ ΟΡΝΙΑ, ΤΑ ΖΏΑ ΠΉΓΑΝΕ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ!!!
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
ΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk