Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
Πωπω έχω πάθει πλάκα από τους συνδυασμούς και τις ατομικές ενέργειες.
- Dimitris_L4
Οπλοπολυβολο..
Παιδια ενημερωστε για πελκα...γτ ρε πστ μου γαμωωω...
Παιδια ενημερωστε για πελκα...γτ ρε πστ μου γαμωωω...
Παιδιά ο Πέλκας δεν νομίζω πως βγήκε λόγω τραυματισμού. Απλά μάλλον ήθελαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής στον Λάμπρου στο συγκεκριμένο φιλικό. Τον είδατε εσείς να τραυματίζεται στη φάση; Ο Biseswar έφαγε την κλωτσιά στην αντεπίθεση. Ή έγινε τίποτα σε προηγούμενη φάση που μου διέφυγε;
δεν νομιζω οτι εχει κατι σοβαρο ο Πελκας.Προληπτικα πρεπει να τον εβγαλε
- giwrgos04dex
ο Esiti ειναι οτι ηθελε η ομαδα χρονια τωρα πραγματικα ειναι ονειρο να βλεπεις να σκουπιζει οτι υπαρχει. ΤΟ 4 γκολ ξεκιναει απο δικο του δυσκολο τακλιν. Επισης δεν ειναι τοσο κακος στο build up και δεν χανει μπαλα ουτε με προεδρικο διαταγμα. Φλεβα χρυσου χτυπησαμε με τον παικταρα διακαεις ποθος Forum χρονια τωρα οπως και το να παιζει στο 8 ο kaddouri.
Το ότι δεν σας αρέσει κι ο σημερινός Γιαννούλης με ξεπερνάει. Και τον Μαρσέλο να βάλουμε αριστερό μπακ αν γράφει στη φανέλα Γιαννούλης ο λαός θα αποδοκιμάζει. Κάτι έχει το όνομα δεν εξηγείται.
- mantzoumis
- Dimitris_L4
Ο πελκας εδειξε να έχει θεμα στον προσαγωγο..του εβαζαν εκει ψυκτικο..
- navigator11
Η ομάδα δείχνει καλά δείγματα. Εύλογο τα βλέμματα να είναι κυρίως στον Νιγηριανό. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί την πίεση, που θα μας βάλουν οι του Αγιαξ στα 2 παιχνίδια. Αν όμως είναι και σε αυτούς τους αγώνες σε παρόμοιο επίπεδο όσον αφορά στην αναχαίτιση, μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα επιπλέον 10% πιθανότητα να πετύχει το στόχο. Ο παίχτης είναι έτοιμος να παίξει. Δείχνει οδοστρωτήρας. Και το κάνει να φαίνεται εξαιρετικά απλό.
-
Οκ η αντίπαλος δεν είναι κι από τις δυνατές της Ολλανδίας αλλά αν μη τί άλλο φαίνεται η ποιότητα της ομάδας αλλά και της δουλειάς που γίνεται από τον Άμπελ.
Μακάρι να συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει και στα επίσημα ματς η ομάδα.
Ο Εσιτι το ίδιο.Αν και οι αντίπαλοι του σε αυτό το ματς δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο πραγματικά είναι απίστευτα εντυπωσιακός.Τι να πω; Μακάρι να αποδειχθεί ότι τελικά ήταν αυτό που χρειαζόμασταν.
Σίγουρα σε αυτό το ματς αυτό φαίνεται πάντως και χαίρομαι πολύ.
Μακάρι να συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει και στα επίσημα ματς η ομάδα.
Ο Εσιτι το ίδιο.Αν και οι αντίπαλοι του σε αυτό το ματς δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο πραγματικά είναι απίστευτα εντυπωσιακός.Τι να πω; Μακάρι να αποδειχθεί ότι τελικά ήταν αυτό που χρειαζόμασταν.
Σίγουρα σε αυτό το ματς αυτό φαίνεται πάντως και χαίρομαι πολύ.
Είχα ξεχάσει ότι γίνεται να έρθει κάποιος παίκτης και άμεσα νά πάρει θέση βασικού...μου φαίνεται ακόμα περίεργη η όλη φάση
- Μπαρκαρούτσος