Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
maceio

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από maceio »

και ο CR στα 33 του επιασε κωτσο την Γιουβε...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Να δεις που στο τέλος θα κλαίμε αν δεν πουληθεί ο Πριγιο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

crazy nagbe4 έγραψε:
Gawain1978 έγραψε:Πάντως αν και αρχικά ήμουν αντίθετος για Μπέργκ αν τα βάλουμε κάτω είναι η επιλογή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα.

Είναι ο παίκτης που ξέρει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα, έχει φάει τα ντέρμπι με το κουτάλι και φάνηκε ότι δεν μασάει από έδρες.
Διαθέτει εκτελεστική δεινότητα και φυσικά τον γνωρίζουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα τον σέβονται.
Το κακό είναι ότι δεν έχει προοπτικές και είναι με ημερομηνία λήξης και 0 μεταπωλητικη αξία λόγω ηλικίας.
Από την άλλη λόγω ηλικίας δεν θα μπορεί και δεν θα απαιτεί να παίζει όλα τα ματς με αποτέλεσμα να μην καπελωθει άλλο ο Ακπομ και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες που σταδιακά ίσως τον κάνουν βασικό.
Με τον Βερνμπλουμ είναι φίλοι αν δεν κάνω λάθος και ίσως βοηθήσει και τους δύο σε πολλούς τομείς.
Νομίζω ότι θα του πάνε τα ασπρόμαυρα πάντως. :opaokara:

Ο Φακούντο Φερέιρα φαντάζει η καλύτερη επιλογή γενικά σαν παίκτης αλλά όχι για άμεση ενσωμάτωση και εξασφάλιση πρωταθλήματος (λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού).
Επίσης οι υψηλές αποδοχές του προκαλούν σοβαρές δυσκολίες.
Μία λύση θα ήταν δανεικός με οψιόν αγοράς σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Λογική πάντα οψιόν γιατί τώρα που θα μάθουν όλοι για το δεκαρικο θα ζητάνε τρελά ποσά.
Λεμε οτι έρχεται ο μπεργκ πως θα τον υποδεχτούν κρεσπο κ Βαρελά θα γινει χαμος στ αποδυτήρια.
Όπως υποδέχτηκε τον Vitolo ο Vieirinha
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

boogeyman77 έγραψε:
crazy nagbe4 έγραψε:
Gawain1978 έγραψε:Πάντως αν και αρχικά ήμουν αντίθετος για Μπέργκ αν τα βάλουμε κάτω είναι η επιλογή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα.

Είναι ο παίκτης που ξέρει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα, έχει φάει τα ντέρμπι με το κουτάλι και φάνηκε ότι δεν μασάει από έδρες.
Διαθέτει εκτελεστική δεινότητα και φυσικά τον γνωρίζουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα τον σέβονται.
Το κακό είναι ότι δεν έχει προοπτικές και είναι με ημερομηνία λήξης και 0 μεταπωλητικη αξία λόγω ηλικίας.
Από την άλλη λόγω ηλικίας δεν θα μπορεί και δεν θα απαιτεί να παίζει όλα τα ματς με αποτέλεσμα να μην καπελωθει άλλο ο Ακπομ και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες που σταδιακά ίσως τον κάνουν βασικό.
Με τον Βερνμπλουμ είναι φίλοι αν δεν κάνω λάθος και ίσως βοηθήσει και τους δύο σε πολλούς τομείς.
Νομίζω ότι θα του πάνε τα ασπρόμαυρα πάντως. :opaokara:

Ο Φακούντο Φερέιρα φαντάζει η καλύτερη επιλογή γενικά σαν παίκτης αλλά όχι για άμεση ενσωμάτωση και εξασφάλιση πρωταθλήματος (λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού).
Επίσης οι υψηλές αποδοχές του προκαλούν σοβαρές δυσκολίες.
Μία λύση θα ήταν δανεικός με οψιόν αγοράς σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Λογική πάντα οψιόν γιατί τώρα που θα μάθουν όλοι για το δεκαρικο θα ζητάνε τρελά ποσά.
Λεμε οτι έρχεται ο μπεργκ πως θα τον υποδεχτούν κρεσπο κ Βαρελά θα γινει χαμος στ αποδυτήρια.
Όπως υποδέχτηκε τον Vitolo ο Vieirinha
Καμια σχεση τοτε με τωρα
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

ABOLEYTOI έγραψε:Να δεις που στο τέλος θα κλαίμε αν δεν πουληθεί ο Πριγιο.
:lol: :lol:
Εγώ ήδη έχω συμβιβαστεί με την ιδέα και αγωνιώ μόνο για τον τρόπο πληρωμής της ρήτρας.
Αν πληρωθεί εφάπαξ όλα οκ.
Σίγουρα θα έρθουν άμεσα τρεις παίκτες.
Χαφ,φορ και εξτρέμ.
Σίγουρο θεωρώ ότι θα ανανεώσουν και οι Βαρέλα και Κρέσπο σε πρώτο χρόνο.
Για τους υπόλοιπους δεν καίγομαι άμεσα.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

obanebane έγραψε:Ποιός Μπεργκ ρε,ποιός Μπεργκ;
Είναι δυνατόν να πάρουμε 10 μύρια και να φέρουμε τον Μπεργκ;
Με τα 10 και το συμβόλαιο του Σέρβου που θα γλυτώσουμε φέρνεις φορ και χαφ που θα σπέρνουν.
Πρώτον τον Μπεργκ δεν θα τον δώσεις τα 10 εκ. Είπαμε λύση ανάγκης.

Δεύτερον βρες μας εσύ φορ και χαφ παικταράδες και τους πήραμε αμέσως.

Δεν έχετε καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να βρούμε αντι-Πρίγιοβιτς το Γενάρη, ειδικά χωρίς να έχουμε κάνει προεργασία.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

maceio έγραψε:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αν το είχα σίγουρο το πρωτάθλημα (το νταμπλ καλύτερα) θα συμφωνούσα.

Φοβάμαι τις πουστιές τού βόθρου. Το πρωτάθλημα δεν έχει κλειδώσει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως ενδεχομενη αποκτηση Μπεργκ την κατατασω στην ιδια κατηγορια κινησεων με αυτες των Χατσεριδη,Βερνμπλουμ,δηλαδη πιθανη επιθυμια οικογενειας και οχι προταση αυτων που πρεπει να αποφασιζουν για αυτα τα θεματα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

seaman έγραψε:Νομίζω ότι το οικονομικό πακέτο για Φερέϊρα είναι απλησίαστο. Ούτε είναι και σίγουρο πως θα φύγει, ενώ υπάρχουν και πολλοί ενδιαφερόμενοι ώστε να κρατηθεί η τιμή ψηλά,
Η λογική λέει ότι πρέπει να πάμε πάλι όπως με Πρίγιο σε αγορά (με προοπτικές απόσβεσης ή και κέρδους μελλοντικά) μέχρι 3-3.5 εκ. το πολύ και με συμβόλαιο μέχρι 1 εκ. το χρόνο. Και μαζί χαφ και αριστερό εξτρέμ σε αυτό το επίπεδο.
Προτάσεις:
Για φορ Άντριτς (Ζάπρεσιτς) στυλ Πρίγιο ή Luka Zahovic από Μάριμπορ στο πιο ευέλικτο και τεχνικό
Για χαφ Γιόχανσον (Φούλαμ) ή Ντουμπιά (Γκρόζνυ)
και για εχτρέμ Τααμάρι (ΑΠΟΕΛ) ή Χέμπερ (Ριέκα) ή Βουκάνοβιτς (Νάπρεντακ)
Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και έχω να αντιπροτείνω Sporar(Slovan Bratislava)για φορ και Markus Henriksen(Fullham)για 6-8αρι.Στους μεσοεπιθετικός για ακριβά γούστα το εξτρεμοδεκαρο Quintero(Porto)με το φονικό αριστερό πόδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Κυρ 06 Ιαν 2019, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ασχετως ηλικιας, ενεργος παικτης ειναι οχι παλαιμαχος, μην μας μπερδευει το που παιζει. Αν τα ειχε παρατησει θα ειχε αποσυρθει απο την εθνικη πχ. Αν ειχε παει εκει και κολουσε ενσημα τοτε οντως θα μιλουσαμε για κινηση κολημα και χαζωμαρα κτλ
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Η πλάκα πάντως είναι οτι ο ΠΑΟΚ κερδίζει πόντους ως μέγας αναβατήρας καριέρας για ελπιδοφόρους παίκτες. Σίγουρα μετά από τοςυ Ροντρίγκεζ και Πρίγιο θα είναι πιο εύκολο να πείσουμε καλούς παίκτες να έρθουν στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Rexaris έγραψε:
obanebane έγραψε:Ποιός Μπεργκ ρε,ποιός Μπεργκ;
Είναι δυνατόν να πάρουμε 10 μύρια και να φέρουμε τον Μπεργκ;
Με τα 10 και το συμβόλαιο του Σέρβου που θα γλυτώσουμε φέρνεις φορ και χαφ που θα σπέρνουν.
Πρώτον τον Μπεργκ δεν θα τον δώσεις τα 10 εκ. Είπαμε λύση ανάγκης.

Δεύτερον βρες μας εσύ φορ και χαφ παικταράδες και τους πήραμε αμέσως.

Δεν έχετε καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να βρούμε αντι-Πρίγιοβιτς το Γενάρη, ειδικά χωρίς να έχουμε κάνει προεργασία.

Δώσε μου όλο το ποσό και σου φέρνω εγώ 2 παίχτες να γλύφεις και τα δάχτυλα σου.
Αυτός ο Σουηδός είναι πουτανας γιος ρε,τι δουλειά έχει στον ΠΑΟΚ αυτό το μίασμα;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

CCCP έγραψε:Ασχετως ηλικιας, ενεργος παικτης ειναι οχι παλαιμαχος, μην μας μπερδευει το που παιζει. Αν τα ειχε παρατησει θα ειχε αποσυρθει απο την εθνικη πχ. Αν ειχε παει εκει και κολουσε ενσημα τοτε οντως θα μιλουσαμε για κινηση κολημα και χαζωμαρα κτλ
Εγώ καταλαβαίνω κάποιος να μην τον γουστάρει για το "πράσινο" παρελθόν του. Δεν το συμμερίζομαι, ειδικά στην παρούσα φάση, αλλά το καταλαβαίνω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το "Ποιος Μπεργκ";

"Ποιος Μπεργκ;" για το καλύτερο φορ (μαζί με Πριγιο) που πέρασε από την Ελλάδα τα τελευταία 10 χρονια, ο οποίος είναι διεθνής, φορμαρισμένος, ενεργός και με 116 γκολ στα τελευταία 156 παιχνίδια του ε όσο να 'ναι το θεωρώ υπερβολή...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
maceio

Δημοσίευση από maceio »

καλα , αν καταφερουμε να σπρωξουμε και τους 2 αραβες ,και παρουμε αλλο ενα ταληρο , θα μιλαμε για τρελο ξεκινημα Branco !!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”