Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είμαστε και κάποιοι άλλοι, δύστυχοι, που μπαίνουμε εδώ να διαβάσουμε κάτι ποδοσφαιρικό και πέφτουν πάνω στις μαγκιές σου.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Αποστολε είναι και κάποιοι που μπαίνουν να μανουριασουν είτε γιατί πέφτει παντόφλα στο σπίτι είτε γιατί δεν υπάρχει θηλυκή παρουσία στο σπίτι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό το πράγμα να μας εκνευρίζει η διαφορετική άποψη είναι πολύ τραγικό. Δεν το παίζω υπεράνω, γιατί συμβαίνει και σε μένα και δείχνει καθαρά πόσο λίγο δημοκράτες είμαστε όλοι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν είχε άδικο ο mirlas εν προκειμένω
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό το πράγμα να μας εκνευρίζει η διαφορετική άποψη είναι πολύ τραγικό. Δεν το παίζω υπεράνω, γιατί συμβαίνει και σε μένα και δείχνει καθαρά πόσο λίγο δημοκράτες είμαστε όλοι.
Δεν είναι θέμα δημοκρατίας, είναι θέμα εγωισμού καθαρά!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

mirlas έγραψε: γαμισεμας ρε πγκετσε και εσυ , που μου βαζεις και κοκκινα γραμματα :lol: τι θα μας κανεις μπαν? :lol: διαβασε πρωτα τι γραφτηκε δεξια αριστερα στο φορουμ και μετα ελα να μας πεις ποιο προκαλει ακυρε... τεσπα στα αα μου σε γραφω ,και απλα δεν ξαναγραφω στο φορουμ , ετσι και αλλιως κλαιν εμεις και εμεις ειμαστε ... :lol:
Οι παρατηρησεις μου παντα γινονταν σε μπλε ή κοκκινο χρωμα (αναλογως την εκαστοτε θεση που εχω). Οπως και των περισσοτερων της ομαδας. Και ο λογος ειναι ωστε να ξεχωριζουν, και να μην υπαρχει η δικαιολογια "δεν το δα" ή οτιδηποτε.

Γραφτηκε κατι σημερα; Χθες; ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ; Οχι. Οποτε τα περι ακυριλας, καθρεφτακι. Επιστρεφονται.

Αλλα χατηρια δε χαλαω, να μη μας διαβαζεις κιολας αφου δε μας θες. Δε κραταμε κακιες.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

teod1980 έγραψε:Δεν είχε άδικο ο mirlas εν προκειμένω
Στην ουσία είχε δίκαιο αλλά το έχασε με τις αχρείαστες ψευτομαγκιες....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τωρα που κρατησες τον Ομαρ,εχεις να ακουσεις.
Μονο νικες για να μην τα ακους.
Και του χρονου,αν μεινεις μονο προκρισεις.
Και πριν να τελειωσει το συμβολαιο σου
ΠΩΝΗΣΗ 10 ΜΥΡΙΑ.
Και εκει θα εχουμε παρακαλητα,οπους Σαντους.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

teod1980 έγραψε:Δεν είχε άδικο ο mirlas εν προκειμένω
Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να αναμοχλευει το συγκεκριμενο θεμα ΣΗΜΕΡΑ, και να δημιουργειτε ΑΚΟΜΑ ενας καυγας. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει το συγκεκριμενο μελος, ουτε ηταν τυχαια η παρατηρηση οταν το 80% των ποστ του ειναι σε καυγαδες (οποιος θελει ας παει στο προφιλ του και να διαβασει).

Τελος παντων, εγω εξαλλου ενας ακυρος ειμαι εδω μεσα :) Αλλα οταν βλεπω μλκιες (επειδη κοιταξα, δεν ειδα και κανα report πχ στο συγκεκριμενο μηνυμα του Dimg4, btw) θα απαντουνται

Το κλεινουμε εδω κιολας γιατι δεν μπορει να απαντησει. Και προφανως δε λεω οτι ειχε αδικο ο Μιρλας. Στην ουσια του μηνυματος του. Οχι στην ειρωνεια του. Και μιλαω και για το αρχικο μονο, γαμησε την την μετεπειτα απαντηση

Και οχι τιποτα, ημουν και ο μονος υποστηριχτης του Λουτσου οταν ηρθε μαζι με slidar, και σε μεγαλο βαθμο και ο λογος που σιχαθηκα και ειχα φυγει εναν χρονο περιπου απο το φορουμ ηταν το κλιμα απεναντι του. Δε νομιζω να καθομουν να υποστηριξω ποτε μαλακιες εναντιον του...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και να υπενθυμισω και τον κανονα:

Επίσης, απαγορεύεται η εγγραφή με μη έγκυρο email, το οποίο περιλαμβάνει τα προσωρινά. Νέοι λογαριασμοί με προσωρινό email θα διαγράφονται. Εαν κάποιο email δεν υπάρχει πλέον, παρακαλούμε ενημερώστε την ομάδα διαχείρισης για την αλλαγή του.

Το οποιο ισχυει για τον Mirla, και για αρκετους αλλους.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Εγω με τετοια δεν τα εχω καλα,αν απευθυνεσαι σε εμενα,επειδη γραφεις κατω απο εμενα.
Δεν μπορω να κανω κατι,αν χρειαζεται,διεγραψε τον λογαριασμο μου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κατω απο μενα το γραφω ρε :mrgreen:

Οχι, δεν παει σε καποιον συγκεκριμενα. Αν και εσενα βλεπω εξαλλου οτι ειναι μια χαρα mail (εκτος αν δεν ισχυει πλεον).

Απλως τα temp-mails (δηλαδη ψευτικα/προσωρινα emails) εχουν γινει της μοδας, και ολως τυχαιως, απο λογαριασμους που γουσταρουν να τσακωνονται μονιμως
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Ισχυει αλλα το εχει κανει η κορη μου και δεν το θυμαμαι ποιο ειναι .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εν τέλει, μάλλον δεν πρέπει να τον έχει τόσο αφοδευμένο η διοίκηση, επιχειρώντας να του δυσκολέψει όσο γίνεται το δρόμο για το πρωτάθλημα. Περίεργα πράγματα ...
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Τι τρέλα κουβαλας ρε συ κοουτς?
Αποστολή με μόλις δύο στόπερ? :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”