Εσυ μπορει και να κανεις το 7 στα 7Mattias_g4 έγραψε:Ρε παιδιά με αυτό το ρόστερ που έχουμε φέτος και εγώ 7 στα 7 θα έκανα. Σκοπός είναι να παίξουμε μπάλα!!! Να βγάλουμε κανένα αυτοματισμό !
Αυτος που πρεπει να το κανει ομως?
Εσυ μπορει και να κανεις το 7 στα 7Mattias_g4 έγραψε:Ρε παιδιά με αυτό το ρόστερ που έχουμε φέτος και εγώ 7 στα 7 θα έκανα. Σκοπός είναι να παίξουμε μπάλα!!! Να βγάλουμε κανένα αυτοματισμό !
Σωστο και αυτοprist64 έγραψε:Εσυ μπορει και να κανεις το 7 στα 7Mattias_g4 έγραψε:Ρε παιδιά με αυτό το ρόστερ που έχουμε φέτος και εγώ 7 στα 7 θα έκανα. Σκοπός είναι να παίξουμε μπάλα!!! Να βγάλουμε κανένα αυτοματισμό !
Αυτος που πρεπει να το κανει ομως?
Πέρσι 3 Σεπτεμβρίου: Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ 4-0 δεν θυμαμε είχε απολυθεί ο ΙΒΙΤΣ;georgedoulk2008 έγραψε:Μονο ετσι γινεται.
Πρωταθλημα θα ΠΑΡΕΙΣ δεν θα στο ΧΑΡΙΣΟΥΝ.
Εκτός και αν παιζεις για την χαρά του αθληματος.
Ο Πρωταθλητισμός εχει κόστος και απαιτησεις.
Αφού αντέχει στην πίεση. Έτσι δεν λέει συνεχώς;MANIAKOS έγραψε:Δε γινεται εδαι ομως με το πιστόλι στον κρόταφο λαθος ειναι
Η δεύτερη ομάδα.eorptol1 έγραψε:Πέρσι 3 Σεπτεμβρίου: Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ 4-0 δεν θυμαμε είχε απολυθεί ο ΙΒΙΤΣ;georgedoulk2008 έγραψε:Μονο ετσι γινεται.
Με το θύμησε ο τοσκιτσης εγώ το είχα ξεχάσει, είχαμε χάσει με τέτοιο σκορ;
Γιατί χθες ποιοι παίζανεzepos4 έγραψε:Η δεύτερη ομάδα.eorptol1 έγραψε:Πέρσι 3 Σεπτεμβρίου: Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ 4-0 δεν θυμαμε είχε απολυθεί ο ΙΒΙΤΣ;georgedoulk2008 έγραψε:Μονο ετσι γινεται.
Με το θύμησε ο τοσκιτσης εγώ το είχα ξεχάσει, είχαμε χάσει με τέτοιο σκορ;