giapas έγραψε:Πλάκα μου κάνετε. Εγώ νόμιζα ότι ήταν οφσαιντ για αυτό δε κινήθηκε καν.
Την άφησε ;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
Εδώ ταίριαζε το: χομπίστας.
giapas έγραψε:Πλάκα μου κάνετε. Εγώ νόμιζα ότι ήταν οφσαιντ για αυτό δε κινήθηκε καν.
Την άφησε ;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
Ακριβώς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πραγματικά. Έτρεξε ο Prjovic κι αυτός, που ήταν ο αποδέκτης της πάσας, καθόταν! Είναι ο δεύτερος αγώνας φέτος που κάνει το ίδιο.joshua έγραψε:Η φαση που ο Μπισεσβαρ σου βγαζει εκπληκτικη πασα στον κενο, χωρο χωρις το παραμικρο εμποδιο σχεδον μεχρι τον αντιπαλο τερματοφυλακα και εσυ δεν κανεις καν προσπαθεια να πας στην μπαλα αφηνωντας τον αφανα να φωναζει τι κανεις ρε,πραγματικα...ασε καλυτερα να μην πω...
...η ομάδα πλέον έχανε, το 10άρι μας έπαιζε τραυματίας απ το 1ο ημίχρονο κι αυτός έκανε αλλαγή προσώπων και όχι τακτικής, συστήματος, ή έστω ακόμα και χαρακτηριστικών του παίχτη-αντικαταστάτη, ε αυτό με ξεπερνάει!!!!sn0ufel4 έγραψε:...Απλά συμφωνώ ότι δεν υπήρχε λόγος να βγει ο μαουριτσιο και ν μπει ο σακχοβ
navigator11 έγραψε:Ρε σνουφ ήταν προκλητικό αυτό που έκανε.
Έτρεξε μεν Σνούφελ μου, αλλά απ την ώρα που βγήκε ο άλλος, δεν κάναμε, παρά μία μόνο, συντεταγμένη επίθεση...sn0ufel4 έγραψε:navigator11 έγραψε:Ρε σνουφ ήταν προκλητικό αυτό που έκανε.
Δε διαφωνώ ρε ναβι αλλά όσο έπαιξε γαμηθηκε στο τρέξιμο πραγματικά δεν του αξίζει αυτή η μείωση για μία φάση