Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Είμαι σίγουρος ότι την ανεπάρκεια μας στα χαφ την είδες με τη μια για αυτό και οι τόσες μεταγραφές εκεί. Ελπίζω να δεις και το θέμα με τα σέντερ μπακ γιατί δεν παλεύεται τόση αμπαλιαση εκεί πίσω...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Χαρισης, Τσιμιροτ, Αντωνης, Σαμπο για το κεντρο, αλλά όταν λέμε οτι χτίζουμε ομάδα πρεπει να καταλαβαίνουμε και τι εννοούμε. Δηλαδή, οτι ακόμη δεν γίναμε ομάδα.lamosas έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι την ανεπάρκεια μας στα χαφ την είδες με τη μια για αυτό και οι τόσες μεταγραφές εκεί. Ελπίζω να δεις και το θέμα με τα σέντερ μπακ γιατί δεν παλεύεται τόση αμπαλιαση εκεί πίσω...
Δεν κατάλαβα που διαφωνείς με αυτό που έγραψα
λοιπον Φρανκ αρκετα ταλεντα εφερες στον ΠΑΟΚ..
φερε και κανεναν εμπειρο να ανεβει η ομαδα γιατι δεν μας βλεπω καλα
φερε και κανεναν εμπειρο να ανεβει η ομαδα γιατι δεν μας βλεπω καλα
MANIAKOS έγραψε:Ηττα αποφόρτισης απο κυνήγι τίτλου
Έρευνα αγοράς για οκταροδεκαρο
Με το σύστημα moneyball και πάλι; Και ο Rodgers αυτό εφάρμοσε και τους γεμισε πανάκριβα παλτά.
-
Dimg4
Τα βλεπει εννοειται φιλε, οπως και οι υπολοιποι. Σε μια σεζον δε γινοταν να καλυφτουν στο 100% ολες οι θεσεις. Σταδιακα θα αναβαθμιζεται το ροστερ οποτε ας στηριξουμε το πλανοlamosas έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι την ανεπάρκεια μας στα χαφ την είδες με τη μια για αυτό και οι τόσες μεταγραφές εκεί. Ελπίζω να δεις και το θέμα με τα σέντερ μπακ γιατί δεν παλεύεται τόση αμπαλιαση εκεί πίσω...
κοιτα να φερεις κανεναν σοβαρο παικτη και ασε τους Λαιφηδες για δανεικους...νισαφι πια με τα ταλεντα
Ολα κρίνονται στα πλει οφ οταν το καταλάβουμε θα αγχωθουμε οταν πρεπει απλα μην το παραχεσουνε τα παλικάρια