Εχω γραψει την αποψη μου για θετικα, αρνητικα, θετικα (πχ κινηση χωρις την μπαλα) που λογω ελειψης αθλητικοτητας δεν τα βγαζει με διαρκεια στο γηπεδο , για χρονο συμμετοχης, ειδος παιχνιδιων, συνδεση χρονου συμμετοχης με την εξελιξη του Μυστακιδη, διαχειριση Ιβιτς.prist64 έγραψε:aoratos,
χαιρομαι που εχεις ψηλα τον πηχυ οσον αφορα την ομαδα μας και
εχεις υψηλες απαιτησεις απο τους παικτες μας.
Απο την αλλη ομως καλο ειναι να βλεπουμε και τα θετικα
και ποιοι μπορουν να βοηθησουν σε τομεις που εχουμε προβλημα,οπως το γκολ.
Ο Περέιρα αν ειχε και το ενας εναντιον ενος και δεν εβγαζε αυτη την "τεμπελικη"
παρουσια στο γηπεδο,δεν θα επαιζε σε μας..................
κατα το "προσφιλες" επιχειρημα.
Ας παρουμε τα θετικα που εχουν οι παικτες που απαρτιζουν αυτη την στιγμη το ροστερ
και μακαρι να ερθουν ή να βγαλουμε καλυτερους στο μελλον.
Εως τοτε................... οψομεθα
Δεν εχω την απαιτηση να εχουμε ολοι την ιδια γνωμη. Και δεν μου αρεσει κιολας, ενα φορουμ κονσερβα χωρις πολυφωνια. Δεν θεωρω ομως οτι γραφω θολα και με εμπαθεια για κανεναν ποδοσφαιριστη. Ολοι οι ποδοσφαιριστες εχουν θετικα και αρνητικα ομως ολοι δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο. Η προσπαθεια μου ειναι να ειμαι δικαιος και να το προσεγγιζω ολοκληρωμενα.
Πατερ, χρειαζεται προσπαθεια ο διαλογος μεταξυ usernames στην πλειοψηφεια αγνωστων μεταξυ τους. Χαλαει η ροη του διαλογου, κουραζει και χανεται η ουσια όταν λογω ελειψης προσπαθειας θα πρεπει να διακοπτουμε συνεχως για να δινονται διευκρινισεις και να λυνονται παραξεγησεις που πολλες φορες αυτος που θα πεταχτει 'παρεξηγημενος' μπορει απλως να βαλει τον μινιμουμ κοπο να διαβασει μια σελιδα πριν τα γραφομενα. Το λεω γενικα και οχι για σενα. Συμβαινει συνεχεια.