Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Mapogo »

Τα πρώτα 44 λεπτά με Μέταλλιστ τα θυμόμαστε ? (στο 45 το φάγαμε :( )

Η τα παιχνίδια με Σάλκε ?

Παίζει η φετεινή ομάδα να παίξει έτσι ?

Μακάρι δλδ ... αλλά δεν το βλέπω
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κακιες. απλα περυσι οι παιχτες ηταν πιο ξεκουραστοι γιατι δεν εκαναν σωστη προετοιμασια (και δεν δουλευαν σε τακτικη μην ξεχναμε)..... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Σωστά ... Μου διέφυγε το σημαντικότερο ... :lol:
black death

Δημοσίευση από black death »

Mapogo έγραψε:Τα πρώτα 44 λεπτά με Μέταλλιστ τα θυμόμαστε ? (στο 45 το φάγαμε :( )
Είχανε κάτι το ιδιαίτερα αξιομνημόνευτο;

Σε όλα τα ματς που αναφέρεις, το μοναδικό καλό αποτέλεσμα το πήραμε στη Γερμανία με κλεφτοπόλεμο...
teratios14

Δημοσίευση από teratios14 »

θα είναι εγκληματικό αν η ομάδα πάει στον αγώνα με την Ζίμπρου χωρίς να έχει γίνει καμία κίνηση να φτιάξουν τα θέματα που ήρθαν στην επιφάνεια χθες

πρέπει επειγόντως να βγει κάποιος να μιλήσει, να εξηγήσει στον κόσμο τι συμβαίνει, γιατί, και ποια είναι τα σχέδια για το μέλλον

και να δείξει ο Ιβάν πως πήρε χαμπάρι τα μηνύματα του κόσμου κάνοντας 1-2 εμβληματικές κινήσεις που θα προιδεάζουν τι θα ακολουθήσει

με 2 λόγια, να δείξουν επιτέλους πως σέβονται τον κοσμο του ΠΑΟΚ, σέβονται τα λεφτά που του ζητάνε να τους δώσει, την προσπάθεια του, την αγάπη του και την αγωνία του για την ομάδα

τώρα, πριν τον αγώνα με τον Ζίμπρου, πριν γίνει καμιά στραβή και τρέχουμε όλοι μαζί

να κοπεί επιτέλους μαχαίρι η περιφρόνηση προς τον κόσμο, που το μόνο που ακούει τα τελευταία 2 χρόνια είναι τα "σιγά μην σου ζητήσει και τον λόγο" τα "και γιατί να βγει να σου μιλήσει;" τα "εσύ έχεις υποχρέωση να τα σκας" (το ακούσαμε και αυτό, η υποχρέωση του πελάτη, λέει!!!!) και τα "άσε ρε πρεζάκι που θα μιλήσεις για τον Ιβάν"

γιατί σήμερα, όσο το μόνο που ακούμε είναι για ακόμα μια φορά γελοιότητες που αυξάνουν το μέγεθος του ξενερώματος και της οργής του κόσμου

προσωπικά έχω φτάσει στο σημείο να μην πιστεύω τίποτα που δεν βλέπω...και μεταξύ μας, η προσωπική μου εντύπωση είναι πως δεν έγινε καμία σύσκεψη χθες...μαζεύτηκε ο Ιβάν και τα φιλαράκια του, ήπιαν ένα ποτό, διέρρευσαν στους άρδ τις ίδιες %&$%&$ που βγάζουν κάθε φορά, και πήγαν για ύπνο...και εμείς νομίζουμε πως
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@BlackDeath
Αν είναι να κρίνουμε μόνο "εκ του αποτελέσματος" , θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες.

Συκρίνοντας τις πρώτες εικόνες , πέρσυ με φέτος, στα δικά μου μάτια , πέρσυ ήμασταν απείρως καλύτεροι.

Κ μία ενδεικτική εικόνα της κατάταξης της UEFA των αντίστοιχων αντιπάλων :

Metalist #48
Schalke #14
Zimbrou #342

Τα στοιχεία απ το :

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2014.html
black death

Δηλαδή μου λες να κάνουμε παράδειγμα την περσινή ομάδα; Απείρως καλύτερη; Σοβαρά;

Εκ των πραγμάτων δεν βγαίνει ότι η Μέταλιστ σου έδωσε χώρο και σου έκανε πλάκα στην κόντρα;
Αυτά τα παιχνίδια δεν έχει νόημα να συγκρίνονται με τη Ζίμπρου. Όπως δεν συγκρίνονται και με αυτά με τα δεύτερα της ΑΖ και τη Μακάμπι, όπου παρουσίασες χειρότερο πρόσωπο (τουλάχιστον με τον τρόπο που καταλαβαίνω ότι το εννοείς) απ' ότι με Σάλκε και Μέταλιστ.

Η ουσία είναι ότι σου παρουσιάστηκε απ' το πουθενά (με τον αποκλεισμό της Μέταλιστ και τις συγκυρίες στο παιχνίδι με τη Σάλκε) τεράστια ευκαιρία να κουνηθεί σεντόνι στην Τούμπα και την έχασες λόγω ανικανότητας.
Εγώ τρελαίνομαι όταν αυτό το πράγμα παρουσιάζεται σαν επιτυχία. Εσύ πες ότι γούσταρες επειδή κόντεψες...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Αντε να το πώ ανάποδα.

Οχι δεν είμαι ευχαριστημένος απ την περσυνή ομάδα. Οπως κανείς μας νομίζω.

Κ δεν είμαι για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους, μερικοί των οποίων είχαν να κάνουν με αυτά που έγραψες. Μερικοί ...

Δεν δέχεσαι ότι η περσυνή ομάδα έδειχνε καλύτερη.

Λέω λοιπόν ότι η φετεινή (σαν 1η εικόνα) δείχνει χειρότερη ...
black death

Mapogo έγραψε: Δεν δέχεσαι ότι η περσυνή ομάδα έδειχνε καλύτερη.
Εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Είπα ότι, σε εκείνα τα παιχνίδια τουλάχιστον, η διαφορά ήταν ο φορμαρισμένος Στοχ, πόσο μάλλον σε σχέση με τον κανέναν που έχουμε τώρα στη θέση του.
Κατά τ' άλλα είναι σχεδόν ίδια ομάδα, με το γουόνα μπι σέντερ μπακ Τζαβέλλα, στη θέση του γουόνα μπι σέντερ μπακ Κατσούρ.
Για να μην πω ότι οι Ρατς, Μαντούρο, Μακ είναι καλύτεροι απ' αυτούς που αντικατέστησαν (που είναι δηλαδή).

Τώρα γιατί στο πρώτο καλοκαίρι που φαινόταν να γίνονται σωστές και μετρημένες μεταγραφικές κινήσεις, ξαφνικά παρέλυσαν τα πάντα εδώ και δύο μήνες, ας μας το πουν οι υπεύθυνοι, με πρώτο και καλύτερο τον κύριο του τόπικ.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Mapogo έγραψε:Αντε να το πώ ανάποδα.

Οχι δεν είμαι ευχαριστημένος απ την περσυνή ομάδα. Οπως κανείς μας νομίζω.

Κ δεν είμαι για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους, μερικοί των οποίων είχαν να κάνουν με αυτά που έγραψες. Μερικοί ...

Δεν δέχεσαι ότι η περσυνή ομάδα έδειχνε καλύτερη.

Λέω λοιπόν ότι η φετεινή (σαν 1η εικόνα) δείχνει χειρότερη ...

Καλά θέλετε να κάνετε σύγκριση? Η περσινή ομάδα μέχρι τον Δεκέμβρη ήταν στους 6 βαθμούς από τον ΟΣΦΠ (που είχε μια απώλεια μόνο) και πήγαινε και τρένο και στα ευρωπαικά ματς (στον πανεύκολο όμιλο σίγουρα, που ομάδα τόσο εύκολη όσο η Ζίμπρου δεν είχε). Στον πρώτο γύρο ήσουν +11 από τον επόμενο.

Μετά έγιναν πολλά. Πρώτα η εσωτερική πίεση από τον Σαββίδη για πρωτάθλημα (που με τον ΟΣΦΠ να μην χάνει πουθενά) και να τρώς το κυνηγητό από παντού ήρθε η κατάρρευση. Έχασε κάποια στιγμή και τα αποδυτήρια ο Στέφενς και έγινε ότι έγινε. Ακριβείς λόγους για την κατάρρευση δεν μπορώ να έχω, σίγουρα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση

Το να συγκρίνετε εκείνη η ομάδα με αυτό το πράγμα που έχουμε τώρα είναι ντροπή. Εκείνη η ομάδα πετώντας τα άχρηστα κομμάτια της (Σπυρόπουλος , Σάλπι, Νίνης, Ολίσε, Λάζαρ) + τα Γερασμένα Λίνο Βούκιτς ) και κρατώντας το ίδιο μπάτζετ έπαιρνες στην θέση τους 4 χρήσιμους παίκτες θα βελτίωνες την όλη λειτουργία.

Αυτό που έγινε είναι να μην κρατήσεις ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ από πέρσι και να τα γκρεμίσεις όλα, ρίχνοντας το μπάτζετ στο μισό. Ετσι δεν πας πουθενά.
black death

Buffos, να σου θυμίσω λίγο ποια 11άδα τα έκανε αυτά:

Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσούρ, Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Σάλπι, Κλάους.

Θυμίζω ότι αλλαγές γίνονταν πολύ σπάνια και ο Χουμπ δεν φαινόταν να εμπιστεύεται τον πάγκο καθόλου.
Απ αυτούς, οι 5 είναι ακόμα στην ομάδα και η 11άδα τώρα έχει ως εξής:

Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κάτσε, Μαντούρο, Μακ, Μάρτενς (;), Φακούντο, Κλάους.

Ποια είναι ρε buffos αυτή η ποιότητα που μας πήγαινε τραίνο και αποφασίσαμε να πετάξουμε φέτος. Προσπαθώ να καταλάβω πραγματικά. Ίσα ίσα, που προτιμώ Γλύκο, Μαντούρο, Μακ, Φακούντο απ' τους προκατόχους.

Εσύ πες μου ποιος σου λείπει τόσο πολύ απ' την πάνω 11άδα (τους Λίνο, Λάζαρ τους πέταξες ήδη απ' ότι βλεπω) γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε στο τέλος.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

black death έγραψε:Buffos, να σου θυμίσω λίγο ποια 11άδα τα έκανε αυτά:

Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσούρ, Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Σάλπι, Κλάους.

Θυμίζω ότι αλλαγές γίνονταν πολύ σπάνια και ο Χουμπ δεν φαινόταν να εμπιστεύεται τον πάγκο καθόλου.
Απ αυτούς, οι 5 είναι ακόμα στην ομάδα και η 11άδα τώρα έχει ως εξής:

Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κάτσε, Μαντούρο, Μακ, Μάρτενς (;), Φακούντο, Κλάους.

Ποια είναι ρε buffos αυτή η ποιότητα που μας πήγαινε τραίνο και αποφασίσαμε να πετάξουμε φέτος. Προσπαθώ να καταλάβω πραγματικά. Ίσα ίσα, που προτιμώ Γλύκο, Μαντούρο, Μακ, Φακούντο απ' τους προκατόχους.

Εσύ πες μου ποιος σου λείπει τόσο πολύ απ' την πάνω 11άδα (τους Λίνο, Λάζαρ τους πέταξες ήδη απ' ότι βλεπω) γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε στο τέλος.
α) Πέταξε Λινο Βούκιτς Λάζαρ, με σκοπό να έρθουν καλύτεροι στην θέση τους. Οχι να φύγουν να πάνε αλλού..
β) Το πρόβλημα της ομάδας είναι επιθετικό (+ cb)
γ) Τα δυο σου φετινά εξτρέμ δεν θα σου δώσουν ούτε τα μισά γκολ από τα περσινά. ο Λούκας (που είχε πολλά κουσούρια) έπαιζε και δεξιά και πίσω από τα δυο ή ένα φορ με σχετική επιτυχία.
δ) Αν λοιπόν βάλεις στην τωρινή ομάδα τον Στοχ και ένα παίκτη σαν τον Βούκιτς σε πολύ μικρότερη ηλικία + ένα σεντερ μπακ αξιοπρεπάστατο + θα έχεις μια εφάμιλλη με την περσινή εντεκάδα
ε) Το πρόβλημα βέβαια είναι οτι πίσω από τους 11 όλες οι θέσεις μπροστά θα εξακολουθούν να είναι γυμνές.

Οπότε ναι με 3-4 μεταγραφές από το πάνω ράφι η ομάδα θα είναι εξίσου ανταγωνιστική με πέρσι σε επίπεδο πρώτης εντεκάδας (όχι όμως σε βάθος χρόνου και αγώνων).

Δεν είπα ποτε οτι θέλουμε 10 παίκτες. 4 παίκτες επιπέδου χρειαζόμαστε ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

astronaut έγραψε:Ά ρε Ιβάν,
- Σε έχουν ταΐσει πρόλογο ότι για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να πάρεις τις ενώσεις.γιατι ψεματα ειναι?
- Σε έχουν ταΐσει πρόλογο ότι τις ενώσεις μόνο ένας μπορεί να τις πάρει.ολες τις ενωσεις οχι,αλλα την επο μονο ενας μπορει να την παρει και αυτο μεσο των ενωσεων
- Είναι τόσο ανύπαρκτοι στο παραποδόσφαιρο που έφεραν κάποιον Μάλαμα για να έχουν να ρίχνουν την ευθύνη.επειδη δεν εχεις ιδεα,η δουλεια του μαλαμα ειναι να μπορεσουν οι ποδοσφαιριστες να κατανοησουν τους κανονισμους αλλα και στην φιλοσοφια που εχει ο καθε διαιτητης στα σφυριγματα.και θα επρεπε να ξερεις οτι ολες οι ομαδες του εξωτεριου εχουν δασκαλο διαιτησιας
- Είναι τόσο ανύπαρκτοι, χειραγωγήσιμοι και εξυπηρετάκηδες στα του ποδοσφαίρου που έστησαν την ομάδα με 1 στόπερ & 1 εξτρέμ.δεν βλεπεις...τα πακετα ερχονται σωρηδον και αυτοι δεν παιρνουν στοπερ και εξτρεμ.οκ εχουμε καποιους παικτες στο ροστερ οι οποιοι ειναι φυρα αλλα ποια ομαδα δεν εχει?θες μηπως να μαθεις ομαδες οπως η πορτο,η φιορε,η ουντινε ποσα συμβολαια πληρωνουν?

Ελπίζω ο Τζακ να είναι επιλογή σου.οχι και αυτον ο ζησης τον εφερε
Κι αν όντως είναι, ελπίζω να μην φάει τον πρόλογό τους.
berry

Δημοσίευση από berry »

επειδη ειμαστε στο τοπικ του σαββιδη δυο πραγματα εχω να πω.
1 οι αρδ αρχισαν να φτιαχνουν το προφιλ του με το μοτο εγω ειπα οικονομια οχι να μη γινουν μεταγραφες. λες και καποιοι αγοραζουν με τα λεφτα τους και οχι με του σαββιδη. αλλα στη συνεχεια γραφουν. ειπε λεει ο σαββιδης οποιος φταιει να αναλαβει τις ευθυνες του. καλα ΑΜΑ ειναι ετσι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ποιος φταιει και να τον τιμωρησει? ποιος φταιει εγω??????
2 αφου ειναι ετσι τα πραγματα γιναμε μπιλιες στο δευτερο αγωνα σωστο λαθος σε αλλο τοπικ βγαλε ρε ανθρωπε μια ανακοινωση στο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και πες τι εγινε αλλα το σημαντικοτερο τι πρωτοβουλιες θα παρεις θα παρει η ΠΑΕ για να αναστρεψεις το κλιμα αλλα πολυ περισσοτερο την κατασταση. στα δυσκολα βγαινουν μπροστα οι ηγετες εκτος αν δε βλεπεις οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα η αν δεν το χεις το ηγετιλικι....
τι να πω? και επειδη σιγουρα καποιοι θα μου πουν οι εταιρειες δεν ανακοινωνουν τα πλανα τους γιατι υπαρχουν και ανταγωνιστες εγω δε βλεπω τον ΠΑΟΚ σαν εταιρεια. ουτε γιαουρτια βγαζει ουτε κοκακολες.........
black death

buffos έγραψε: Οπότε ναι με 3-4 μεταγραφές από το πάνω ράφι η ομάδα θα είναι εξίσου ανταγωνιστική με πέρσι σε επίπεδο πρώτης εντεκάδας (όχι όμως σε βάθος χρόνου και αγώνων).
Μη μπλέκεις (τεχνηέντως) το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όπου η ομάδα είχε θεωρητικά περισσότερη ποιότητα αλλά ήταν μπουρδέλο. Μείνε στο πρώτο γιατί για αυτό μίλησες πριν.
Με 4 μεταγραφές απ' το πάνω ράφι, που λες, η ομάδα ξεφεύγει αρκετά απ' την περσινή του πρώτου μισού.
Με το 'επίπεδο σε βάθος χρόνου και αγώνων' που λες, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αφού και τότε ο πάγκος ήταν σχεδόν διακοσμητικός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”