Η τα παιχνίδια με Σάλκε ?
Παίζει η φετεινή ομάδα να παίξει έτσι ?
Μακάρι δλδ ... αλλά δεν το βλέπω
Είχανε κάτι το ιδιαίτερα αξιομνημόνευτο;Mapogo έγραψε:Τα πρώτα 44 λεπτά με Μέταλλιστ τα θυμόμαστε ? (στο 45 το φάγαμε)
Εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Είπα ότι, σε εκείνα τα παιχνίδια τουλάχιστον, η διαφορά ήταν ο φορμαρισμένος Στοχ, πόσο μάλλον σε σχέση με τον κανέναν που έχουμε τώρα στη θέση του.Mapogo έγραψε: Δεν δέχεσαι ότι η περσυνή ομάδα έδειχνε καλύτερη.
Mapogo έγραψε:Αντε να το πώ ανάποδα.
Οχι δεν είμαι ευχαριστημένος απ την περσυνή ομάδα. Οπως κανείς μας νομίζω.
Κ δεν είμαι για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους, μερικοί των οποίων είχαν να κάνουν με αυτά που έγραψες. Μερικοί ...
Δεν δέχεσαι ότι η περσυνή ομάδα έδειχνε καλύτερη.
Λέω λοιπόν ότι η φετεινή (σαν 1η εικόνα) δείχνει χειρότερη ...
α) Πέταξε Λινο Βούκιτς Λάζαρ, με σκοπό να έρθουν καλύτεροι στην θέση τους. Οχι να φύγουν να πάνε αλλού..black death έγραψε:Buffos, να σου θυμίσω λίγο ποια 11άδα τα έκανε αυτά:
Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσούρ, Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Σάλπι, Κλάους.
Θυμίζω ότι αλλαγές γίνονταν πολύ σπάνια και ο Χουμπ δεν φαινόταν να εμπιστεύεται τον πάγκο καθόλου.
Απ αυτούς, οι 5 είναι ακόμα στην ομάδα και η 11άδα τώρα έχει ως εξής:
Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κάτσε, Μαντούρο, Μακ, Μάρτενς (;), Φακούντο, Κλάους.
Ποια είναι ρε buffos αυτή η ποιότητα που μας πήγαινε τραίνο και αποφασίσαμε να πετάξουμε φέτος. Προσπαθώ να καταλάβω πραγματικά. Ίσα ίσα, που προτιμώ Γλύκο, Μαντούρο, Μακ, Φακούντο απ' τους προκατόχους.
Εσύ πες μου ποιος σου λείπει τόσο πολύ απ' την πάνω 11άδα (τους Λίνο, Λάζαρ τους πέταξες ήδη απ' ότι βλεπω) γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε στο τέλος.
astronaut έγραψε:Ά ρε Ιβάν,
- Σε έχουν ταΐσει πρόλογο ότι για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να πάρεις τις ενώσεις.γιατι ψεματα ειναι?
- Σε έχουν ταΐσει πρόλογο ότι τις ενώσεις μόνο ένας μπορεί να τις πάρει.ολες τις ενωσεις οχι,αλλα την επο μονο ενας μπορει να την παρει και αυτο μεσο των ενωσεων
- Είναι τόσο ανύπαρκτοι στο παραποδόσφαιρο που έφεραν κάποιον Μάλαμα για να έχουν να ρίχνουν την ευθύνη.επειδη δεν εχεις ιδεα,η δουλεια του μαλαμα ειναι να μπορεσουν οι ποδοσφαιριστες να κατανοησουν τους κανονισμους αλλα και στην φιλοσοφια που εχει ο καθε διαιτητης στα σφυριγματα.και θα επρεπε να ξερεις οτι ολες οι ομαδες του εξωτεριου εχουν δασκαλο διαιτησιας
- Είναι τόσο ανύπαρκτοι, χειραγωγήσιμοι και εξυπηρετάκηδες στα του ποδοσφαίρου που έστησαν την ομάδα με 1 στόπερ & 1 εξτρέμ.δεν βλεπεις...τα πακετα ερχονται σωρηδον και αυτοι δεν παιρνουν στοπερ και εξτρεμ.οκ εχουμε καποιους παικτες στο ροστερ οι οποιοι ειναι φυρα αλλα ποια ομαδα δεν εχει?θες μηπως να μαθεις ομαδες οπως η πορτο,η φιορε,η ουντινε ποσα συμβολαια πληρωνουν?
Ελπίζω ο Τζακ να είναι επιλογή σου.οχι και αυτον ο ζησης τον εφερε
Κι αν όντως είναι, ελπίζω να μην φάει τον πρόλογό τους.
Μη μπλέκεις (τεχνηέντως) το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όπου η ομάδα είχε θεωρητικά περισσότερη ποιότητα αλλά ήταν μπουρδέλο. Μείνε στο πρώτο γιατί για αυτό μίλησες πριν.buffos έγραψε: Οπότε ναι με 3-4 μεταγραφές από το πάνω ράφι η ομάδα θα είναι εξίσου ανταγωνιστική με πέρσι σε επίπεδο πρώτης εντεκάδας (όχι όμως σε βάθος χρόνου και αγώνων).