Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
maceio

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από maceio »

τα αγγελοσκυλα φτανουν για να γινει σολντ αουτ :mrgreen:
και ας ελπισουμε οτι θα τον στηριξει ο ιβαν στις μεταγραφες και δεν τον πηρε γιατι σιγουρα ειναι αυτος που θα ανταπεξελθει καλυτερα σε ενα χαμηλο μπατζετ...
αρα το ζητημα ειναι οχι αν θα τον στηριξουμε εμεις αλλα ο ιβαν,...για να μην καθομαστε και μαλωνουμε τζαμπα και βερεσε
το σιγουρο ειναι οτι αδιαφορια τελος ...οποιος και να παιζει
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ο Αγγελος σε δυσκολες εποχες οικονομικα εκανε πραματα και θαματα.Δικαιουται μια φορα να δοκιμασει με καλες συνθηκες.Το σιγουρο παντως ειναι οτι η ομαδα θα βγαζει παθος :pano:
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Χμμ. . . Πριν ενα χρονο ισως ειχα αλλη αποψη... πριν 6 μηνες ισως δεν ειχα καν αποψη... τωρα νομιζω οτι εχω και ειμαι υπερ... Ο Αγγελος ισως ειναι ο καταλληλοτερος!
Τωρα για διχονοιες και παπαριες... εχω βαρεθει ...παντα ετσι ημασταν και δεν προκειτε να αλλαξουμε! Μακαρι να ερθει ο ανθρωπος και να χουμε προπονητη απο το Μαη του 14, μακαρι να συνεργαστει με επαγγελματιες που υποσχεθηκε ο Σαββιδης οτι θα φερει στην ΠΑΕ... και μακαρι συνεργαστουν ολοι ωστε να παμε μπροστα... και η Παναγια μαζι μας...

Οσο για αυτους που εχουν ψυχολογικα προβληματα, πχ οι μεν που βριζουν παιχτη του ΠΑΟΚ θεωροντας οτι ειναι η πηγη του κακου, και οι δε αντιδροντας λες και ειναι "γκομενες" του ...και ολα αυτα, ενω κοντευουμε στο 3000 μ.Χ.... Εεε.. σορρυ κιολας ρε παιδια... ποια θεωρια μπορει να στηριζεται σε τετοιες παπαριες που θα κανουν εναν ολοκληρο ΠΑΟΚ να ακολουθει μια τετοια λογικη που θα απαντα στο στο ερωτηματα "ποιος ειναι ο καταλληλοτερος προπονητης που θα τους βολευει ολους" ( τους μεν και τους δε ).... ο κανενας ρε μαγκες ή ο εσυ... δεν μπορω να βρω αλλη απαντηση!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Unpsofable78 έγραψε:Συγχαρητηρια στους Μοντς που αφαιρουν τα ποστ υπερ Αγγελου...Ετσι...Αφηστε μονο τους αλλους να μιρλιαζουν και να δημιουργουν διχονοια...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nikolasf έγραψε:Και για να μην θεωρηθώ εμπαθής ... Αν ένας εκ των Στοχ Νατσκο παραμέινουν με Αγγελο ή και έρθουν μια δυο καλές μεταγραφές εξωτερικού και ορισμένες προωθήσεις από την Κ20 εγώ θα κάνω την πρώτη κωλοτούμπα.
Την δεύτερη μετά την πρόκριση στους ομίλους του EU.L. και τις εμφανίσεις στους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες, δλδ κατα τα Χριστούγεννα
Μην μου πέιτε για απαιτήσεις.. ούτε τίτλους ζήτησα ούτε τπτ!!! Απλά ομάδα υποσχέσεων!!!!! :pano:
Εύκολος είσαι, χαμηλά τον βλέπω τον πήχυ.. Δικαιολογημένα βέβαια, μετά τις *αλακίες των τελευταίων 4 ετών..
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Rain μη γελας αδερφε...Τη μια το ποστ υπαρχει...την αλλη δεν υπαρχει...Μαγικα γινονται δηλαδη?Ασε που νομιζω οτι κοπηκαν αρκετα νωριτερα 2 ακομη δικα μου και δεν δημοσιευτηκαν καθολου.Τελος παντων δεν θα μπω σ αυτη τη διαδικασια!Αρκετη γκρινια υπαρχει ηδη απο αλλους...
Εγω αυτο που θελω να πω σε ολους οσους αμφισβητουν τον Αγγελο ειναι να κανουν υπομονη και να στηριξουν χωρις μιρλα...
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Unpsofable78 έγραψε:Καλα ολα τα πιτσιρικια εδω μεσα εχετε μαζευτει?
Ο ενας: "Δεν εχω δει τον ΠΑΟΚ να αγωνιζεται υπο τις οδηγιες του Αγγελου αλλα..."
Ο αλλος :"Θελω νεο και φιλοδοξο προπονητη με εμπειρια απο μεγαλες ευρωπαικες ομαδες"
Τι ειπε ο ανθρωπος...
Ο αλλος: "οτι εχει να κανει 10 χρονια προετοιμασια σε ομαδα"
Δηλαδη μεγαλε τωρα ξεχασε πλεον πως γινονται οι προετοιμασιες ε?Η μηπως δεν εχει πια...την φυσικη κατασταση για να βγαλει την προετοιμασια? :lol:
Και ποσοι αλλοι που δεν εχουν ιδεα με τι υλικο καταφερε ο Αγγελος στο παρελθον να ξεφτιλισει γαυρο,βαζελο και κουλα ουκ ολιγες φορες...με ποσους απληρωτους παικτες καταφερε να μας βγαλει ΤΣ.Λ. και να παρουμε και κυπελο,ειρωνευονται και χλευαζουν προκλητικα τον μοναδικο ικανο ΠΑΟΚΤΣΗ προπονητη!!!!ΝΤΡΟΠΗ!
Και οσοι αναρωτιεστε τι μπορει να καταφερει στην Ευρωπη...Ριξτε μια ματια στα δικα μας ματς πχ με Σπαρτα,Arsenal,Atletico Madrid, αλλα και στα ματς του βαζελου και την πορεια που ειχε κανει στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Καντε λιγη υπομονη και θα ερθει η ωρα να τον κρινετε....αλλα εκ του αποτελεσματος τσακαλια...Εκ του αποτελεσματος!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I4CU6BYeHig
http://www.youtube.com/watch?v=MKHIXBf6nwM
http://www.youtube.com/watch?v=Apl6U3D4Oj4
http://www.youtube.com/watch?v=WSGH5MmrhTw
++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Για κάθε Αρσεναλ υπάρχει και μια Καστοριά.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Κάποιοι που παίρνουν μόνοι τους -χωρις να ξερουν που απευθύνονται- το ρόλο του μεγάλου παντογνώστη και ειρωνεύονται χαρακτηρίζοντας τους άλλους πιτσιρίκια (επειδη θεωρουμε τον Αγγελο παρωχημενο προπονητικα) ας πάνε και μια βόλτα απο τα forum της Ατλετικο της Μπαρτσα, της Μπαγερν της Πορτο της Ντορτμουντ και άλλων αντίστοιχων ομάδων για να τους πουν ποσο κοροιδα ειναι που ποντάρουν σε νεους προπονητες και δεν παιρνουν τον Τραπατονι, τον Καπελο και τον Μπεκενμπαουερ για να τους μαθουν το συγχρονο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

nikolasf έγραψε:Και για να μην θεωρηθώ εμπαθής ... Αν ένας εκ των Στοχ Νατσκο παραμέινουν με Αγγελο ή και έρθουν μια δυο καλές μεταγραφές εξωτερικού και ορισμένες προωθήσεις από την Κ20 εγώ θα κάνω την πρώτη κωλοτούμπα.
Την δεύτερη μετά την πρόκριση στους ομίλους του EU.L. και τις εμφανίσεις στους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες, δλδ κατα τα Χριστούγεννα
Μην μου πέιτε για απαιτήσεις.. ούτε τίτλους ζήτησα ούτε τπτ!!! Απλά ομάδα υποσχέσεων!!!!! :pano:
Εύκολος είσαι, χαμηλά τον βλέπω τον πήχυ.. Δικαιολογημένα βέβαια, μετά τις *αλακίες των τελευταίων 4 ετών..[/quote]
Πολύ φοβάμαι ότι ούτε αυτά θα συμβούν!!!! :?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ονόματα παιχτών θα προτείνει ο ίδιος??? να περιμενουμε τους κυπριους ξανα σε γκρουπακι??
το οτι ειχαν ενα τετραμηνο να ψαξουν προπονητη, και απο οοοολη την γκαμα των ελευθερων
κατεληξαν σε 60χρονο που δεν εχει να κοουτσαρει σοβαρη ομαδα καμια δεκαετια, και που εχει ηδη φυγει 2 φορες, ε αυτο ειναι too much
ξαναζεσταμενο φαγητο
σαν να χωριζεις απο μια σχεση και να γυρνας στην πρωην γκομενα που ειχες καποτε και ηδη 2 φορες την παρατησες γιατι δε σε καλυπτε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Τώρα τι συγκρινεις ρε φιλε, αυτοί ειναι χορτατοι κι εμείς πεθαίνουμε απο την πείνα. .ετσι πουλάω κι εγω θεωρία
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Unpsofable78 έγραψε:Καλα ολα τα πιτσιρικια εδω μεσα εχετε μαζευτει?
Ο ενας: "Δεν εχω δει τον ΠΑΟΚ να αγωνιζεται υπο τις οδηγιες του Αγγελου αλλα..."
Ο αλλος :"Θελω νεο και φιλοδοξο προπονητη με εμπειρια απο μεγαλες ευρωπαικες ομαδες"
Τι ειπε ο ανθρωπος...
Ο αλλος: "οτι εχει να κανει 10 χρονια προετοιμασια σε ομαδα"
Δηλαδη μεγαλε τωρα ξεχασε πλεον πως γινονται οι προετοιμασιες ε?Η μηπως δεν εχει πια...την φυσικη κατασταση για να βγαλει την προετοιμασια? :lol:
Και ποσοι αλλοι που δεν εχουν ιδεα με τι υλικο καταφερε ο Αγγελος στο παρελθον να ξεφτιλισει γαυρο,βαζελο και κουλα ουκ ολιγες φορες...με ποσους απληρωτους παικτες καταφερε να μας βγαλει ΤΣ.Λ. και να παρουμε και κυπελο,ειρωνευονται και χλευαζουν προκλητικα τον μοναδικο ικανο ΠΑΟΚΤΣΗ προπονητη!!!!ΝΤΡΟΠΗ!
Και οσοι αναρωτιεστε τι μπορει να καταφερει στην Ευρωπη...Ριξτε μια ματια στα δικα μας ματς πχ με Σπαρτα,Arsenal,Atletico Madrid, αλλα και στα ματς του βαζελου και την πορεια που ειχε κανει στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Καντε λιγη υπομονη και θα ερθει η ωρα να τον κρινετε....αλλα εκ του αποτελεσματος τσακαλια...Εκ του αποτελεσματος!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I4CU6BYeHig
http://www.youtube.com/watch?v=MKHIXBf6nwM
http://www.youtube.com/watch?v=Apl6U3D4Oj4
http://www.youtube.com/watch?v=WSGH5MmrhTw
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Πεστα ρε αδελφε.Λες και ο ΠΑΟΚ ιδρυθηκε εδω και λιγα χρονια.Υπαρχει καταγραμμενη ιστορια.Ας ανατρεξουνε καποια νεωτερα παιδια να δουνε παθος και αγωνες με επιτυχιες,ερανους και απληρωτους παικτες.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

riegel έγραψε:Κάποιοι που παίρνουν μόνοι τους -χωρις να ξερουν που απευθύνονται- το ρόλο του μεγάλου παντογνώστη και ειρωνεύονται χαρακτηρίζοντας τους άλλους πιτσιρίκια (επειδη θεωρουμε τον Αγγελο παρωχημενο προπονητικα) ας πάνε και μια βόλτα απο τα forum της Ατλετικο της Μπαρτσα, της Μπαγερν της Πορτο της Ντορτμουντ και άλλων αντίστοιχων ομάδων για να τους πουν ποσο κοροιδα ειναι που ποντάρουν σε νεους προπονητες και δεν παιρνουν τον Τραπατονι, τον Καπελο και τον Μπεκενμπαουερ για να τους μαθουν το συγχρονο ποδοσφαιρο.
Αδερφε αν αναφερεσαι σε μενα (που μαλλον ναι)...να σε ρωτησω?Πιστευεις οτι ολοι αυτοι που γραφουν ξερουν τι εστι Αναστασιαδης?Επειδη δηλαδη ανεφερα αυτα που εχει καταφερει και τις συνθηκες στις οποιες τα πετυχε το παιζω παντογνωστης?
Δεν κοιτας καλυτερα αυτα που γραφεις εσυ?Που θες ΝΕΟ και ΦΙΛΟΔΟΞΟ προπονητη με εμπειρια απο ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ομαδες?
Περσι μηπως ηθελες οπως ολοι μας μεγαλο και καταξιωμενο ευρωπαικο ονομα οπως ο Χουμπ?
Δεν ειδαμε τα αποτελεσματα?Σας ειναι τοσο δυσκολο να δωσετε μια ευκαιρια στον Αγγελο να δουμε τι θα καταφερει υπο καλες οικονομικες συνθηκες?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

thanos-xanthi έγραψε: σαν να χωριζεις απο μια σχεση και να γυρνας στην πρωην γκομενα που ειχες καποτε και ηδη 2 φορες την παρατησες γιατι δε σε καλυπτε
Και επιπλέον έχει γεράσει καμμιά 10αριά χρονάκια, έχει πάρει καμιά 25αριά κιλά με κώλο νά! και κρεμαστά βυζιά!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Συγγνώμη που δεν μπορώ να έχω δικιά μου άποψη, θα σας ρωτάω πριν εκφραστώ αγαπητοί...

Ένας 19χρονος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”