Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγα ρε μπαρλοου μην εξαπτεσαι αγορι μου,ο συγκεκριμενος εδειξε τι ρολο βαραει απο τοτε που μπηκε ειναι αναγκη να του δινουμε σημασια?
Εδω δε τον κοψανε οταν εγραφε για μπουρδελοποιηση της παε,θα τον κοψουν τωρα που απλα γραφει μια μπουρδα?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες για τελευταία φορά :

Κάποιοι έχετε πάρει πάρα πολλή φόρα τις τελευταίες μέρες και δεν έχω καταλάβει απο που προέρχεται αυτό. Διαφωνήστε όσο και όπου θέλετε μεταξύ σας.
Μπηχτές, σχόλια, ειρωνίες και λοιπές παπαριές, κομμένες.

Και αυτό ισχύει επί ατομικού αλλά και επί γενικότερου επιπέδου.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

@ barlow & banebane....

τεσπα πήγα να βρίσω αλλά θα σεβαστώ τον rainmaker, δεν γράφω κάτι....(rainmaker δεν είναι μόνο μπηχτές και ειρωνίες αλλά και βρισιές και από τους 2....αν το κάνω κι εγώ θα γίνει μπουρδέλο εδώ μέσα)

Υ.Γ.: αυτά τα έμαθα από μέσα και δεν έμαθα τίποτα περισσότερο, ούτε όνομα, ούτε κάτι άλλο, και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.....αν τώρα δεν θέλετε, στα @@ μου.....δεν ξαναγράφω και τίποτα σχετικό......
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

freemind έγραψε:@ barlow & banebane....

τεσπα πήγα να βρίσω αλλά θα σεβαστώ τον rainmaker, δεν γράφω κάτι....(rainmaker δεν είναι μόνο μπηχτές και ειρωνίες αλλά και βρισιές και από τους 2....αν το κάνω κι εγώ θα γίνει μπουρδέλο εδώ μέσα)

Υ.Γ.: αυτά τα έμαθα από μέσα και δεν έμαθα τίποτα περισσότερο, ούτε όνομα, ούτε κάτι άλλο, και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.....αν τώρα δεν θέλετε, στα @@ μου.....δεν ξαναγράφω και τίποτα σχετικό......

ετσι ρε φρι απλα κι ομορφα γραψε οτι απο γνωστους σου στην παε εμαθα αυτο και αυτο και δε θα σε κραξει κανεις βαρλοου και μπανε
Άβαταρ μέλους
freemind

ποια η διαφορά?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

rainmaker έγραψε:Παίδες για τελευταία φορά :

Κάποιοι έχετε πάρει πάρα πολλή φόρα τις τελευταίες μέρες και δεν έχω καταλάβει απο που προέρχεται αυτό. Διαφωνήστε όσο και όπου θέλετε μεταξύ σας.
Μπηχτές, σχόλια, ειρωνίες και λοιπές παπαριές, κομμένες.

Και αυτό ισχύει επί ατομικού αλλά και επί γενικότερου επιπέδου.
Σοβαρά Rainmaker;;;
Κομμένες οι ειρωνείες;
Ψάξε να βρεις κάποια χθεσινά posts εις βάρος μου και πες με πότε κόπηκαν οι ειρωνείες εις βάρος μου..

http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... &start=120 Odi, τελευταίος post της σελίδας.

http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... &start=105 obanebane, κάπου στη μέση.

Και δεν είναι τα μόνα παραδείγματα, υπάρχουν και παλαιότερα...
Οι μάγκες του πληκτρολογίου, βρίσκουν έναν μικρότερο και πουλάνε τρέλα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Η διαφορα ειναι οτι οταν λες ο ταδε μου ειπε αυτο,η αξιοπιστια σου ελεγχεται εστω κ λιγο.δεν αρκει σαφως αλλα εχει διαφορα απο ξερα σχολια του στυλ κλεισαμε παικτη κ παριστανοντας τον καμποσο.ειτε το νοιωθεις ειτε τι οχι αυτο βγαινει προς τα εξω.μοικαν νουμερο 2 κ ετση.μπορει πολλοι να το γουσταρουν αυτο κ να παρακαλουν για την παραμικρη πληροφορια.οταν μιλας με τη βεβαιοτητα του σαββιδη σε φαση δλδ κλεισαμε δυο κ κλεινουμε αλλους δυο , λειτουργεις σαν αρδ καταχραζομενος τις ελπιδες κ επιθυμιες του λαου.πραγμα καταπτυστο.
Επειδη λοιπον εγω θεωρω οτι σε ενα οπαδικο σαιτ οποιος οπαδος μπαινει γνωριζοντας κατι πρεπει να το λεει με πασα λεπτομερεια αλλιως να σωπαινει.σε διαφορετικη περιπτωση αρδιζει κ εδω αρδ δουλεια δεν εχουν.ουτε αυτοι ουτε οι τακτικες τους.
Υγ.κ σε ειρωνευτηκα κ σε εβρισα.αλλα δεν ηταν προσωπικο καθως δεν σε ξερω.την τακτικη σου εβρισα καθως δεν ειναι κ η πρωτη φορα που την ακολουθεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε θα σταματήσετε; Τί ναι αυτό μέρα που ναι;
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

obanebane έγραψε:Σιγα ρε μπαρλοου μην εξαπτεσαι αγορι μου,ο συγκεκριμενος εδειξε τι ρολο βαραει απο τοτε που μπηκε ειναι αναγκη να του δινουμε σημασια?
Εδω δε τον κοψανε οταν εγραφε για μπουρδελοποιηση της παε,θα τον κοψουν τωρα που απλα γραφει μια μπουρδα?
Μου φαινεται τον εχετε παρει λιγο στραβα τον freemind
Άβαταρ μέλους
freemind

barlow4 έγραψε:Η διαφορα ειναι οτι οταν λες ο ταδε μου ειπε αυτο,η αξιοπιστια σου ελεγχεται εστω κ λιγο.δεν αρκει σαφως αλλα εχει διαφορα απο ξερα σχολια του στυλ κλεισαμε παικτη κ παριστανοντας τον καμποσο.ειτε το νοιωθεις ειτε τι οχι αυτο βγαινει προς τα εξω.μοικαν νουμερο 2 κ ετση.μπορει πολλοι να το γουσταρουν αυτο κ να παρακαλουν για την παραμικρη πληροφορια.οταν μιλας με τη βεβαιοτητα του σαββιδη σε φαση δλδ κλεισαμε δυο κ κλεινουμε αλλους δυο , λειτουργεις σαν αρδ καταχραζομενος τις ελπιδες κ επιθυμιες του λαου.πραγμα καταπτυστο.
Επειδη λοιπον εγω θεωρω οτι σε ενα οπαδικο σαιτ οποιος οπαδος μπαινει γνωριζοντας κατι πρεπει να το λεει με πασα λεπτομερεια αλλιως να σωπαινει.σε διαφορετικη περιπτωση αρδιζει κ εδω αρδ δουλεια δεν εχουν.ουτε αυτοι ουτε οι τακτικες τους.
Υγ.κ σε ειρωνευτηκα κ σε εβρισα.αλλα δεν ηταν προσωπικο καθως δεν σε ξερω.την τακτικη σου εβρισα καθως δεν ειναι κ η πρωτη φορα που την ακολουθεις.
μα με το να πω "κάποιος από την ΠΑΕ μου το πε" δεν νομίζω ότι ελέγχεται καθόλου η αξιοπιστία μου....

οπότε αν δεν θέλετε δεν γράφω καμία πληροφορία (είτε είναι τσεκαρισμένη είτε όχι) που έχω....

άλλωστε κι εγώ επειδή μου το είπε δεν λέω ότι είμαι σίγουρος....απλά το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να ισχύει...

οπότε deal....δεν ξαναγράφω για πληροφορία, την κρατάω για μένα και τους φίλους μου, αφού ενοχλείστε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εμενα δεν με χαλάει να λές άν σου λένε. το πολύ πολύ να το προσπεράσω, άν δώ ότι τελικά μας λες "μλκιες" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

αν περασουμε σημερα θα αλλαξει κατα πολυ το ροστερ πιστευω ... εννοειται οτι ειναι απλα γνωμη μου αλλα αν περασουμε μεχρι το σκ θα παρουμε 4 παιχτες πρωτης γραμμης
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

περασεις δεν περασεις....

θελεις τουλαχιστον αλλους 3-4 παικταραδες.....

Υ.Γ. με ενα ''ταληρακι'' στην Roma ;) ....παιζει να φερουμε Ταχτσιδη-Τοροσιδη πακετο :mrgreen: ...λεω τωρα εγω..
εγκεφαλικο θα παθουν οι γαυροι :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Απλά αν δεν περάσουμε δε θα πέσει το παραδακι
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από evripidis4 »

Ο Ταχτσιδης παιζει στην Κατανια...βασικος χθες...παιχταρας...

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”