arrwstos έγραψε:Ά ρε δώνη όλα τα ανεχτήκαμε αλλά την αγανάκτηση και εν τέλει φυγή του γνώστη βιβιάν δε θα στην συγχωρέσουμε ποτέ.
καλα κοροιδευε τοσο μπαλα ξερεις αλλα μαλλον εισαι απ αυτους που πανηγυριζαν με κατι κριστιανους και λοιπα τσιρκο
arrwstos έγραψε:Ά ρε δώνη όλα τα ανεχτήκαμε αλλά την αγανάκτηση και εν τέλει φυγή του γνώστη βιβιάν δε θα στην συγχωρέσουμε ποτέ.
ασε τη μπαλα δεν το χεις παιχτης που κανει τσαμπουκα στο μεσι και παιζει πριμερα δεν υπαρχει στην ελλαδα και συ καταλαβες οτι νομιζα οτι θελεις τον πικε...καλο θα ηταν να εχει λιγο φειςκοντρολ στην τουμπα αλλα εγω θα εβαζα το μακη το μναβη να δεις αν θα πατουσαν οι λαιφσταιλικοι στο γηπεδο που το κανατε εκκλησιαriegel έγραψε:Σε βαλανε face control στο ποιος θα ειναι ΠΑΟΚ; Δε θα μπω καν στον κοπο να απαντησω σοβαρα απο τη στιγμη που αυτο που καταλαβες απο ολο το ποστ ειναι οτι θελω τον Πικε στον ΠΑΟΚ.che4 έγραψε: αλλαξε ομαδα αμα θες πικε ... για τον ΠΑΟΚ της σουπερλιγδας μια χαρα παιχτης ειναι θα το δειτε και κατι ακομα βιβιαν και κουμαλο αν ειχαμε κανονικο προπονητη θα ηταν δυο κλασεις πανω αλλα με τριγωνομετρια δε γινεται τιποτα γιαυτο και τα μαζεψε αρον αρον ο βιβιαν ειχε γνωσεις ο ανθρωπος και εβλεπε και εφυγε αλλα τοτε οταν τα ελεγα επεφταν ολοι να με φανε με το γδ
με αποστομωσες με τα επιχειρηματα σου...παω για πλεξιμοche4 έγραψε: ασε τη μπαλα δεν το χεις παιχτης που κανει τσαμπουκα στο μεσι και παιζει πριμερα δεν υπαρχει στην ελλαδα και συ καταλαβες οτι νομιζα οτι θελεις τον πικε...καλο θα ηταν να εχει λιγο φειςκοντρολ στην τουμπα αλλα εγω θα εβαζα το μακη το μναβη να δεις αν θα πατουσαν οι λαιφσταιλικοι στο γηπεδο που το κανατε εκκλησια
Μα το φωνάζω δυνατά ότι είμαι άμπαλος. Απλά λέω την άποψη που σχηματίζω με το φτωχό μυαλό μου και εξωτερικεύω όσα μπορώ να αντιλαμβάνομαι. Με λοιπά τσίρκο δεν πανηγύριζα αλλά να πω την αμαρτία μου γούσταρα κάργα κριστιάνο.che4 έγραψε:arrwstos έγραψε:Ά ρε δώνη όλα τα ανεχτήκαμε αλλά την αγανάκτηση και εν τέλει φυγή του γνώστη βιβιάν δε θα στην συγχωρέσουμε ποτέ.
καλα κοροιδευε τοσο μπαλα ξερεις αλλα μαλλον εισαι απ αυτους που πανηγυριζαν με κατι κριστιανους και λοιπα τσιρκο
desperando έγραψε:και γαμω τις λογικες. και τι εγινε που ο ιβαν εδωσε 200+400 χιλιαρικα για ενα εξαμηνο για τον ιτανζ και τωρα ψαχνουν πως θα τον ξεφορτωθουν? ετσι και με τον καθε λοπεθ , τι εγινε αν ο Ιβαν πεταξει ασκοπα μερικα εκατομμυρια ακομα? νομιζω οτι καποιοι εχετε την εντυπωση οτι ο Σαββιδης θα χωνει αβερτα χρημα εσαει.dolphinto έγραψε: Στο φιναλε φιναλε αν ειναι κανενα ταγαρι, οκ..εμμας θα μας πονεσει το μυαλο καποιες αγωνιστικες
ο Ιβαν θα χασει 400+ και θα ποναει το μυαλο του και τα νευρα του και θα αναγκαστει τον Ιαν. να παρει κατι
ο Τσιτσι και ο Βρυζας θα χρεωθουν μια μεγαλη παπαρια 400...και ο Ιβαν εχει δηλωση οτι δεν θελει να πεταει λεφτα
ο Στεβενς θα αναγκαστη να δουλευει με ενα ταγαρι...
πως το βλεπεται ;
ΠΑΟΚ ΡΕ
οπως καποτε ηταν καλος και ο μπατμαν που εχωνε τα εκατομμυρια αλλα στο τελος πηρε τα τρια μου και τον κυνηγουσε ολη η Τουμπα
καλα σορρυ για το ποστ πριν αλλα ρε φιλε ειπαμε μετα την ανακοινωση στεβενς να σταματησουμε τη γκρινια και 8 στα 10 ποστ ειναι αμπαλος ο φυτανιδης ο σκονδρας μας εβρισε ο λοπεθ δεν εχει ονομα και δεν αντεχω αλλο...αντι να πανηγυριζουμε που η ομαδα κινειται αφηνουμε τους αρδ να μας κανουν να σκοτωθουμε μεταξυ μας...καποιος εγραψε οτι αν τον επαιρνε ο γαυρος οι αθηναιοι θα τον ειχαν κανει παιχτρα δε θελω αυτο αλλα λιγη ηρεμια στην ομαδα μας ρρε γμτarrwstos έγραψε:Μα το φωνάζω δυνατά ότι είμαι άμπαλος. Απλά λέω την άποψη που σχηματίζω με το φτωχό μυαλό μου και εξωτερικεύω όσα μπορώ να αντιλαμβάνομαι. Με λοιπά τσίρκο δεν πανηγύριζα αλλά να πω την αμαρτία μου γούσταρα κάργα κριστιάνο.che4 έγραψε:arrwstos έγραψε:Ά ρε δώνη όλα τα ανεχτήκαμε αλλά την αγανάκτηση και εν τέλει φυγή του γνώστη βιβιάν δε θα στην συγχωρέσουμε ποτέ.