Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από che4 »

arrwstos έγραψε:Ά ρε δώνη όλα τα ανεχτήκαμε αλλά την αγανάκτηση και εν τέλει φυγή του γνώστη βιβιάν δε θα στην συγχωρέσουμε ποτέ.

καλα κοροιδευε τοσο μπαλα ξερεις αλλα μαλλον εισαι απ αυτους που πανηγυριζαν με κατι κριστιανους και λοιπα τσιρκο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

riegel έγραψε:
che4 έγραψε: αλλαξε ομαδα αμα θες πικε ... για τον ΠΑΟΚ της σουπερλιγδας μια χαρα παιχτης ειναι θα το δειτε και κατι ακομα βιβιαν και κουμαλο αν ειχαμε κανονικο προπονητη θα ηταν δυο κλασεις πανω αλλα με τριγωνομετρια δε γινεται τιποτα γιαυτο και τα μαζεψε αρον αρον ο βιβιαν ειχε γνωσεις ο ανθρωπος και εβλεπε και εφυγε αλλα τοτε οταν τα ελεγα επεφταν ολοι να με φανε με το γδ
Σε βαλανε face control στο ποιος θα ειναι ΠΑΟΚ; Δε θα μπω καν στον κοπο να απαντησω σοβαρα απο τη στιγμη που αυτο που καταλαβες απο ολο το ποστ ειναι οτι θελω τον Πικε στον ΠΑΟΚ.
ασε τη μπαλα δεν το χεις παιχτης που κανει τσαμπουκα στο μεσι και παιζει πριμερα δεν υπαρχει στην ελλαδα και συ καταλαβες οτι νομιζα οτι θελεις τον πικε...καλο θα ηταν να εχει λιγο φειςκοντρολ στην τουμπα αλλα εγω θα εβαζα το μακη το μναβη να δεις αν θα πατουσαν οι λαιφσταιλικοι στο γηπεδο που το κανατε εκκλησια
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ον τοπικ ας φερουν μερικους εμπειρους παιχτες κι ο πιντο δε θα ερχοταν απ τη μπαγιερν μη ξεχναμε και δυο ονοματα να κανουν τη διαφορα και ολα καλα
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

che4 έγραψε: ασε τη μπαλα δεν το χεις παιχτης που κανει τσαμπουκα στο μεσι και παιζει πριμερα δεν υπαρχει στην ελλαδα και συ καταλαβες οτι νομιζα οτι θελεις τον πικε...καλο θα ηταν να εχει λιγο φειςκοντρολ στην τουμπα αλλα εγω θα εβαζα το μακη το μναβη να δεις αν θα πατουσαν οι λαιφσταιλικοι στο γηπεδο που το κανατε εκκλησια
με αποστομωσες με τα επιχειρηματα σου...παω για πλεξιμο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

κανε κανα κασκολ ΠΑΟΚ θα σου χρειαστει φετος σιγουρα
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

che4 έγραψε:
arrwstos έγραψε:Ά ρε δώνη όλα τα ανεχτήκαμε αλλά την αγανάκτηση και εν τέλει φυγή του γνώστη βιβιάν δε θα στην συγχωρέσουμε ποτέ.

καλα κοροιδευε τοσο μπαλα ξερεις αλλα μαλλον εισαι απ αυτους που πανηγυριζαν με κατι κριστιανους και λοιπα τσιρκο
Μα το φωνάζω δυνατά ότι είμαι άμπαλος. Απλά λέω την άποψη που σχηματίζω με το φτωχό μυαλό μου και εξωτερικεύω όσα μπορώ να αντιλαμβάνομαι. Με λοιπά τσίρκο δεν πανηγύριζα αλλά να πω την αμαρτία μου γούσταρα κάργα κριστιάνο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

desperando έγραψε:
dolphinto έγραψε: Στο φιναλε φιναλε αν ειναι κανενα ταγαρι, οκ..εμμας θα μας πονεσει το μυαλο καποιες αγωνιστικες
ο Ιβαν θα χασει 400+ και θα ποναει το μυαλο του και τα νευρα του και θα αναγκαστει τον Ιαν. να παρει κατι
ο Τσιτσι και ο Βρυζας θα χρεωθουν μια μεγαλη παπαρια 400...και ο Ιβαν εχει δηλωση οτι δεν θελει να πεταει λεφτα
ο Στεβενς θα αναγκαστη να δουλευει με ενα ταγαρι...

πως το βλεπεται ;

ΠΑΟΚ ΡΕ
και γαμω τις λογικες. και τι εγινε που ο ιβαν εδωσε 200+400 χιλιαρικα για ενα εξαμηνο για τον ιτανζ και τωρα ψαχνουν πως θα τον ξεφορτωθουν? ετσι και με τον καθε λοπεθ , τι εγινε αν ο Ιβαν πεταξει ασκοπα μερικα εκατομμυρια ακομα? νομιζω οτι καποιοι εχετε την εντυπωση οτι ο Σαββιδης θα χωνει αβερτα χρημα εσαει.
οπως καποτε ηταν καλος και ο μπατμαν που εχωνε τα εκατομμυρια αλλα στο τελος πηρε τα τρια μου και τον κυνηγουσε ολη η Τουμπα

Οπαδικά επιβάλλεται να υπάρχει ανησυχία και για τα φράγκα,που σπρώχνει ο Ρώσσος;Κατόπιν εισηγήσεων ανθρώπων,που δεδομένα πλέον έχοντας συνεργαστεί μαζί τους,με τα όποια λάθη έκαναν τη χρονιά που πέρασε, ξέρει για τι πρόκειται από κάθε άποψη;Κουμάντο στα λεφτά του,ακόμα και τα <<πεταμένα>>,κάνει ο ίδιος και την ευθύνη τη φέρει αυτός και μόνο.Βέβαια,όταν η όποια κίνηση της διοίκησης είναι της προσωπικής αρεσκείας του καθενός μας,θα αποθεώνεται ο ιδιοκτήτης,όταν θα επιλέγεται ο χ Λόπεζ,θα γίνεται αυτός αντικείμενο λύπησης για τα φράγκα,που σκορπάει άδικα των αδίκων,εμπιστευόμενος τους άμπαλους συμβουλάτορές του.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

arrwstos έγραψε:
che4 έγραψε:

Μα το φωνάζω δυνατά ότι είμαι άμπαλος. Απλά λέω την άποψη που σχηματίζω με το φτωχό μυαλό μου και εξωτερικεύω όσα μπορώ να αντιλαμβάνομαι. Με λοιπά τσίρκο δεν πανηγύριζα αλλά να πω την αμαρτία μου γούσταρα κάργα κριστιάνο.
καλα σορρυ για το ποστ πριν αλλα ρε φιλε ειπαμε μετα την ανακοινωση στεβενς να σταματησουμε τη γκρινια και 8 στα 10 ποστ ειναι αμπαλος ο φυτανιδης ο σκονδρας μας εβρισε ο λοπεθ δεν εχει ονομα και δεν αντεχω αλλο...αντι να πανηγυριζουμε που η ομαδα κινειται αφηνουμε τους αρδ να μας κανουν να σκοτωθουμε μεταξυ μας...καποιος εγραψε οτι αν τον επαιρνε ο γαυρος οι αθηναιοι θα τον ειχαν κανει παιχτρα δε θελω αυτο αλλα λιγη ηρεμια στην ομαδα μας ρρε γμτ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ στον che
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Το κακό στις πρόωρες κρίσεις σας για τον παίκτη είναι πως δεν ξέρετε την χρησιμότητα του.
Γιατί δεν ξέρουμε και τον σχεδιασμό της ομάδας.
Δεν με νοιάζει ποιος είναι γιατί μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα.
Εναν σκληροτράχηλο αμυντικό με παραστάσεις από Ισπανικό πρωτάθλημα που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και μπορεί να παίξει και πλάγιο μπακ αν χρειαστεί.

Λογικά δεν θα είναι ο παίκτης που θα κάνει παιχνίδι από πίσω, όταν ολοκληρωθεί το παζλ και δούμε την μεγάλη εικόνα τότε ίσως να μην μας φαίνεται τόσο άσχημο το "κομμάτι"
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μόλις απορρίφθηκε ο Φυντανίδης , ζητούσε τετραετές, φυσικά σχετίζετε με την υπογραφή Λόπεζ.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Οπως τα ειπε ο τιμωρος. Αρα ο ισπανος αποκτηθηκε για back - up και οχι για βασικη λυση.

Το να εχεις για δευτεροτριτη λυση παιχτη απο πριμερα με γεματη χρονια.. παει να πει οτι εχεις αλλαξει και επιπεδο.

Να λειψει η γκρινια και η μιρλα .. διοτι ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι εχουμε απο τους πλεον ΑΜΠΑΛΟΥΣ λαους.

Ηρεμια λοιπον..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Παντως αν αληθευουν τα 340 τον χρονο για τον Λοπεζ τα θεωρω υπερβολικοτατατα.
Αν ειναι δυνατον...ποσα επαιρνε δλδ στην Γραναδα? Μπορει να τα βγαλει τα λεφτα του,αλλα πιστευω οτι δεν αξιζει το ρισκο...Τουλαχιστον δεν πηραμε τον Φυτανιδη...κατι ειναι και αυτο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω παντως το γουσταρα το φυτ δεν πειραζει απλα δε θα αλλαξω το αβαταρ μου με τη φωτο του φυτ στα ασπρομαυρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ας γινει κατι να χαλασει και του Σκορδα...

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”