Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Αν ερθει ο συγκεκριμενος θα παω μια φορα γηπεδο για να αποδοκιμασω την αποφαση και μετα δε θα ξαναπατησω μεχρι να φυγει , ουτε και αν παιζουμε τη μπαρτσελονα στους 4 του τσαμπιονς λιγκ. Αυτη ειναι η θεση μου.
Θα ξανατοποθετηθω, για τελευταια φορα αν και υπαρξει η τραγικη εξελιξη.
Μας ξεσκισε ο συγκεκριμενος και δε θελω να το δω ουτε ζωγραφιστο. Να τον κανουμε και μαγκα στο τελος.
Σαββιδης σε αυτα τα θεματα οσο περνα ο καιρος ολο και μου δειχνει οτι δεν εψαξε τι εγινε στο παρελθον και πως σκεφτετε ο οπαδος του ΠΑΟΚ.
Υπαρχουν κοκκινες γραμμες Σαββιδη. Κανε ομαδαρα αγωνιστικα και μην τους φοβασε αυτους.
Τωρα με τον κουμαλο πισω και τον λινο μην ψαχνεις αιτια εξωαγωνιστικα.
Αν ειναι για τις κοκκινες και τα πεναλτι, δεν φτιαχνεις δυνατο ΠΑΟΚ στα κεντρα αποφασεων με λαμογια αλλα με καθαρους και ξυγιμενους που δεν θα φοβουνται να πουν τα πραματα ως εχουν.
Οτι δηποτε και οποιοσδηποτε εχει σχεση με το παρελθον του ΠΑΟΚ σε αρνητικο προσιμο, ΔΕΝ πρεπει να πλησιασει στην Τουμπα, και οτιδηποτε περαν του 50-50 στη διαιτησια δεν το θελουμε και το κατηγορουμε αυστηρα.
Μας ξεσκισε ο συγκεκριμενος και δε θελω να το δω ουτε ζωγραφιστο. Να τον κανουμε και μαγκα στο τελος.
Σαββιδης σε αυτα τα θεματα οσο περνα ο καιρος ολο και μου δειχνει οτι δεν εψαξε τι εγινε στο παρελθον και πως σκεφτετε ο οπαδος του ΠΑΟΚ.
Υπαρχουν κοκκινες γραμμες Σαββιδη. Κανε ομαδαρα αγωνιστικα και μην τους φοβασε αυτους.
Αν ειναι για τις κοκκινες και τα πεναλτι, δεν φτιαχνεις δυνατο ΠΑΟΚ στα κεντρα αποφασεων με λαμογια αλλα με καθαρους και ξυγιμενους που δεν θα φοβουνται να πουν τα πραματα ως εχουν.
Οτι δηποτε και οποιοσδηποτε εχει σχεση με το παρελθον του ΠΑΟΚ σε αρνητικο προσιμο, ΔΕΝ πρεπει να πλησιασει στην Τουμπα, και οτιδηποτε περαν του 50-50 στη διαιτησια δεν το θελουμε και το κατηγορουμε αυστηρα.
-
Απο το να με λενε ¨"γραφικο" "μακεδονομαχο" κ σια, καλυτερα να κλαινε στην Αλητικη Κυριακη κ να βγαζουν ανακοινωσεις κατα της διαιτησιας. Ας το ζησω εστω μια φορα και μετα το συζηταμε ( οχι οτι θα γινει ποτε). Και μιλαω μονο εναντιον του ΠΟΚ, ετσι; οχι απεναντι σε κατι Πανιωνιους και Γιαννενα.tsou έγραψε:ωραία άρα και εμείς να αγοράσουμε εκλογές ΕΠΟ, άρα να φτιάξουμε νέους μητρόπουλους, νέους θωμάδες και νέες παράγκες και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. άντε ΠΑΟΚάρα ρεβολούσιονxrisitsapa έγραψε:Ας πω κι εγω τα δικα μου, γιατι τα γραπτα μενουν: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ. Θελω τον ΠΑΟΚ να ξεφυγει απο τα στενα πλαισια της μιζερουπολης και να γινει το μεγεθος που μπορει να γινει. Αυτο προυποθετει και καποια πραγματα που γινονται στο παρασκηνιο.
Το μονο που αμφισβητω ειναι οτι αυτα μπορουν να γινουν με Γκαγκατση κ σια. Με παλια υλικα δε χτιζεις νεα πραγματα. Ας κανει τα κουμαντα του ο Ιβαν, αλλα αν νομιζει με τις παλιες λερες θα βγαλει ακρη, ειναι γελασμενος. Μαλλον τα λεφτα του θα χασει, οπως τα εχασε ο θειος τα πρωτα 3 χρονια, αν θυμαστε, με κατι Δεδες κ σια. Οσο ηταν το συστημα του βαζελου, δεν εβγαζε ακρη. Μολις αγορασε τις εκλογες της ΕΠΟ και εβαλε κατι Μητροπουλους κ σια, πηραν ολα το δρομο τους...
Αν δε γουσταρεις, κατσε κανε ρεβολουσιον στα φορουμ ( γιατι στην [πραγματικοτητα ποτε δεν εκανες), να σε σφαζουν μια ζωη, να ανεβαζουν 5000 αστυνομικους στο σπιτι σου και να σου κλεβουν τιτλους.
Κι εσυ μετα να βριζεις εκ του ασφαλους το Ζαγορακη, το Βρυζα κτλ γιατι δεν προστατεψαν την ομαδα, αλλα να επιτρεπεις στο καθε σιχαμα στυλ Σπαθα, Κακου κ σια να σε κανει @ρδελο, και μετα να πινει τον καφε του στην Αριστοτελους. Γιαλαντζι ρεβολουσιον δε γινεται. Η θα το πας μεχρι τελους ή θα ακολουθησεις τον αλλο δρομο.
Συμφωνώ μέχρι τελείας ( το 2010 πχ είχαμε την καλύτερη ΟΜΑΔΑ μακράν) αλλά το ΥΓ είναι λάθος.kataramenos5 έγραψε:Αυτό το εγω προτιμώ νά μαι η τίμια π@@τανα του νταβατζή του ελληνικού ποδοσφαίρου παρά να τον κλωτσήσω στα αρχ@@@ δε το χωράει ο νούς μου.Δεν είπαμε να γίνουμε ο νταβατζής άλλο λέμε.
Α και κάτι ακόμα για όσους λένε να φτιάξουμε πανίσχυρη ομάδα που να κερδίζει και τα κοράκια ας ρωτήσουν καλύτερα το Γώργο Κούδα το Σταύρο Σαράφη και τα αλλα παιδιά πόσους τίτλους δικαιούταν εκείνη η ομάδα του 70 και πόσους πήρε. Ας ρωτήσουν και τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον Τζων Κόρφα κάτι ξέρουν κι αυτοί.
ΥΓ Την επόμενη φορά που θα μας σφάξει ο Θάνος ,ο Κάκος,ο Σπανάθας να μην ακούσω διαμαρτυρίες.Είναι επιλογή μας.Δύσκολη μεν αλλα τίμια.
Από τους ίδιους που διαβάζεις σήμερα για περηφάνια και καθαριότητα, από τους ίδιους θα διαβάσεις απαιτήσεις και παράπονα στις σφαγές, θαρρείς και για να έχουμε "φωνή" στα κέντρα των αποφάσεων φτάνει ο Πλάσιντο Ντομίνγκο ή φτάνει ένα βαρύ χέρι στο τραπέζι.
Εμ δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.
Είναι μια προοπτική που με αρέσει και δεν μπορώ να διαφωνίσω.baneprelevic361 έγραψε:Γαύροι θα γίνουμε θα γίνουμε όταν θα πάρουμε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα και θα σφάζουμε τις ομάδες διαιτητικά παντού. Αν γίνει αυτό να υπάρξει η γκρίνια.adamroxas έγραψε:Εγω παντως πιστευω οτι το πουλι ποναει περισσοτερο οταν απο την πλευρα σου εισαι καθαρος... και αν ειναι να γινω γαυρος, καλυτερα να αλλαξω ομαδα... Ετσι στεγνα...

μπλα μπλα μπλαguardian4 έγραψε:Αν ερθει ο συγκεκριμενος θα παω μια φορα γηπεδο για να αποδοκιμασω την αποφαση και μετα δε θα ξαναπατησω μεχρι να φυγει , ουτε και αν παιζουμε τη μπαρτσελονα στους 4 του τσαμπιονς λιγκ. Αυτη ειναι η θεση μου.
τί λες ρε παιδί μου!
Δεν χρειάζονται τέτοια, ακόμα και σε τόσο ναΐβ απόψεις.

DC
-
Το συγκεκριμενο που λές δεν υπαρχει. Δηλ τι θα κανει ο καθαρος, θα παει στον καθε Σαρρη και θα του πει ευγενικα αλλα αυστηρα," κοιτα σε παρακαλω, μην ξανα αδικησεις τον ΠΑΟΚ" και τι θα γινει;;Ολα τα αλλα ειναι συζητησιμα.guardian4 έγραψε:Αν ερθει ο συγκεκριμενος θα παω μια φορα γηπεδο για να αποδοκιμασω την αποφαση και μετα δε θα ξαναπατησω μεχρι να φυγει , ουτε και αν παιζουμε τη μπαρτσελονα στους 4 του τσαμπιονς λιγκ. Αυτη ειναι η θεση μου.
προστασία της ομάδας από σπάθες, κάκους και λοιπά σιχάματα φυσικά και απαιτείται.
άλλο προστασία και άλλο έυνοια. αυτό είναι μια γενικότερη συζήτηση.
οκ, μάθαμε για το γκαγκάτση τα μυαλά μας πήραν φωτιά, είδαμε τα αηδιαστικά μούτρα του σε 5-6 άρθρα, τώρα μένει να μας πούνε αν τελικά ισχύει οτί θα στελεχωθεί η ΠΑΕ με αυτό το τίμιο παλικάρι ή θα περιμένουμε μέχρι τις 15 Νοεμβρίου που λήγει η θητεία της διοίκησης πρωτοδικείου
άλλο προστασία και άλλο έυνοια. αυτό είναι μια γενικότερη συζήτηση.
οκ, μάθαμε για το γκαγκάτση τα μυαλά μας πήραν φωτιά, είδαμε τα αηδιαστικά μούτρα του σε 5-6 άρθρα, τώρα μένει να μας πούνε αν τελικά ισχύει οτί θα στελεχωθεί η ΠΑΕ με αυτό το τίμιο παλικάρι ή θα περιμένουμε μέχρι τις 15 Νοεμβρίου που λήγει η θητεία της διοίκησης πρωτοδικείου
-
1.Νομιζω οτι τον Γκαγκατση το 99,9% των οπαδων δεν τον θελει. Θα ειναι λαθος η προσληψη του.
2. Οι εννοιες προστασια και ευνοια ειναι περιεργες. Δηλ. αν στα δικα σου τα ματς σε παιζουν 50-50 και τον γαυρο 70-30, τι κάνεις; Εσυ προστατευτηκες απο κακοτοπιες, αλλα ο αλλος ευνοειται και ειναι απο πανω. Κατι δηλ. οπως με το βαζελο τα τελευταια χρονια. Κανενας δεν τον σφαζει, παιρνει και μερικα ματς, αλλα ισα-ισα οσα χρειαζεται για να ειναι δευτερος. Του δινουν και τα play-off για να το βουλωσει και ολα μελι-γαλα. Θα το δεχτεις σαν ΠΑΟΚ αυτο; δεν θα κραζεις το Σαββιδη οτι δεν προστατευει την ομαδα;
2. Οι εννοιες προστασια και ευνοια ειναι περιεργες. Δηλ. αν στα δικα σου τα ματς σε παιζουν 50-50 και τον γαυρο 70-30, τι κάνεις; Εσυ προστατευτηκες απο κακοτοπιες, αλλα ο αλλος ευνοειται και ειναι απο πανω. Κατι δηλ. οπως με το βαζελο τα τελευταια χρονια. Κανενας δεν τον σφαζει, παιρνει και μερικα ματς, αλλα ισα-ισα οσα χρειαζεται για να ειναι δευτερος. Του δινουν και τα play-off για να το βουλωσει και ολα μελι-γαλα. Θα το δεχτεις σαν ΠΑΟΚ αυτο; δεν θα κραζεις το Σαββιδη οτι δεν προστατευει την ομαδα;
δε διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες στο 2, μαζί σου είμαι.
δε θέλω έυνοια και δε θέλω γκαγκάτση και κόκκινα φαντάσματα στον ΠΑΟΚ.
δε θέλω έυνοια και δε θέλω γκαγκάτση και κόκκινα φαντάσματα στον ΠΑΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος
Τότε κάνεις τη κίνηση ματ και λες "Να παίζει και ο πρώτος play-off!"xrisitsapa έγραψε:Οι εννοιες προστασια και ευνοια ειναι περιεργες. Δηλ. αν στα δικα σου τα ματς σε παιζουν 50-50 και τον γαυρο 70-30, τι κάνεις; Εσυ προστατευτηκες απο κακοτοπιες, αλλα ο αλλος ευνοειται και ειναι απο πανω.
-
Σωστο, αλλα θα γινει παλι ενα "λαθος" σφυριγματακι, μια "δυσκολη" φαση, στυλ οφσαιντ Ζιλμπερτο ΣΙλβα, και αντε ψαξου εσυ μετα...
- DigitalFan
Σαββίδη ένα πράγμα θέλω... Κάνε τα δέοντα για να γίνει η Τούμπα πάλι έτσι:
[youtube]TJQ7IHDSEtY[/youtube]
[youtube]gWr4eOvAKMM&feature=plcp[/youtube]
[youtube]zbV9_63m7rw&feature=related[/youtube]
Από το 1:05 και μετά:
[youtube]CDFbidHqTPo[/youtube]
[youtube]RZIJPTHFRaE[/youtube]
[youtube]TJQ7IHDSEtY[/youtube]
[youtube]gWr4eOvAKMM&feature=plcp[/youtube]
[youtube]zbV9_63m7rw&feature=related[/youtube]
Από το 1:05 και μετά:
[youtube]CDFbidHqTPo[/youtube]
[youtube]RZIJPTHFRaE[/youtube]
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!!rainmaker έγραψε:Άιντε πάλι απο την αρχή.
1. Ξεκινάτε με λάθος υπόθεση και πάλι. Νομίζετε οτι φέρνει Γκαγκάτση για να πάρει διαιτησία με το μέρος του σε κάποια ματς. ΔΕΝ είναι αυτός ο στόχος. Στόχος για μένα είναι να διαλύσει το σύστημα στην Αθήνα, να μην τους αφήνει να πιέζουν καταστάσεις και να κινούν τα νήματα. Να τα κινεί αυτός (ο Ιβάν), ξεζουμίζοντας παραγοντικά τους αντιπάλους του... Εδώ είναι το ερώτημα : Θα καταφέρει να το κάνει αυτό χωρίς να ρίξει την ηθική του ΠΑΟΚ; Αυτό μένει να το δούμε...
2. Επειδή ο Γαύρος είχε προμετωπίδα τη διαιτησία για να κερδίζει, δε σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ θα κάνει το ίδιο. Ο Σαββίδης θέλει να κάνει ομάδα αλλά να καλύψει και τα νώτα του. ΔΕΝ θα βάλει τον αυτόματο πιλότο στην Ελλάδα για να γελοιοποιείται στην Ευρώπη, όπως ο γαύρος...
Όλα αυτά βεβαίως στην Ελλάδα λίγο μετράνε... Απο τη στιγμή που τα καμένα μυαλά θα γράψουν στα σχόλια του χ site οτι "α ο ΠΑΟΚ πήρε Γκαγκάτση, ου Βούλγαροι που το παίζατε επαναστάτες", τότε άντε να αναστρέψεις το κλίμα. Σε αυτή την περίπτωση θέλει αρχίδια για να πεις, "σας έχω γραμμένους, όποιος έχει να προσάψει κάτι ας το κάνει. Αν δεν έχετε στοιχεία και ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σφαγές όπως επί Κόκκαλη, μη μου τα ζαλίζετε..."
- Sick Bastard
Το να λες ότι ο Γκαγκάτσης θα έρθει στον ΠΑΟΚ για να ''διαλύσει το σύστημα'' είναι σαν να εισαι 200 κιλά υπέρβαρος και μετά από ένα γεύμα με κότσι,5 μπιφτέκια, 2 πιτόγυρα, 4 κιλά πατάτες, 3 σαλάτες να πίνεις μια κοκα κόλα λαϊτ για να μην παχύνεις.
Ειδικά δε, όταν βάλεις τον Γκαγκάτση να τα βάλει με τον γαύρο. Δεν έχει καμία μα καμία λογική αυτή η πρόταση όπως αποδυκνυει ο παραπάνω χρήστς με τις φωτογραφίες.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που τον γιουχάρισε ένα ολόκληρο Καλλιμάρμαρο στάδιο το 2004.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που το 2006 ήταν απ τους κύριους υπέυθυνους που ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε Ευρώπη όχι για λόγους αγωνιστικούς.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που ακόμα εκρεμούν εις βάρος του δίκες.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που υπερκοστολόγησε και μας φέσωσε με τον Κουτσιανικούλη και μάλιστα πλασαρίστηκε ως επιτυχία,η διαβόητη ''συμφωνία των κουμπάρων''
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που ήρθε στον ΠΑΟΚ για τον ίδιο πάνω κάτω λόγο που κάποιοι ανοίγουν τα χέρια και τον υποδέχονται σαν σωτήρα σήμερα κι ο ΠΑΟΚ επί των ημερών του ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ανελέητα απ τη διαιτησία κι έχασε πρωτάθλημα.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που μόλις έχασε πανυγηρικά τις εκλογές της ΕΠΟ και γέλασε ο κάθε πικραμένος.
Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε, ΟΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Ειδικά δε, όταν βάλεις τον Γκαγκάτση να τα βάλει με τον γαύρο. Δεν έχει καμία μα καμία λογική αυτή η πρόταση όπως αποδυκνυει ο παραπάνω χρήστς με τις φωτογραφίες.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που τον γιουχάρισε ένα ολόκληρο Καλλιμάρμαρο στάδιο το 2004.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που το 2006 ήταν απ τους κύριους υπέυθυνους που ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε Ευρώπη όχι για λόγους αγωνιστικούς.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που ακόμα εκρεμούν εις βάρος του δίκες.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που υπερκοστολόγησε και μας φέσωσε με τον Κουτσιανικούλη και μάλιστα πλασαρίστηκε ως επιτυχία,η διαβόητη ''συμφωνία των κουμπάρων''
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που ήρθε στον ΠΑΟΚ για τον ίδιο πάνω κάτω λόγο που κάποιοι ανοίγουν τα χέρια και τον υποδέχονται σαν σωτήρα σήμερα κι ο ΠΑΟΚ επί των ημερών του ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ανελέητα απ τη διαιτησία κι έχασε πρωτάθλημα.
Γκαγκάτσης: Ο άνθρωπος που μόλις έχασε πανυγηρικά τις εκλογές της ΕΠΟ και γέλασε ο κάθε πικραμένος.
Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε, ΟΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.