Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Με 10 παιζαμε ενα ολοκληρο ημιχρ. ασχετα που παιζαμε με τον Ο.Φ.Η κ οχι με την μπαρτσα,
κ αποψη μου ειναι πως το διαχειριστηκε καλα το ματς με τις αλλαγες γιατι καποια στιγμη ηρθε κ η κουραση.
το πολυ θετικο για μενα ειναι η μη χρησιμοποιηση του Γεωργιαδη ο οποιος ειναι πολυ ντεφορμε....
κ αποψη μου ειναι πως το διαχειριστηκε καλα το ματς με τις αλλαγες γιατι καποια στιγμη ηρθε κ η κουραση.
το πολυ θετικο για μενα ειναι η μη χρησιμοποιηση του Γεωργιαδη ο οποιος ειναι πολυ ντεφορμε....
φίλε ίσως έτσι φαίνετε... αλλά όταν παίρνεις την θέση κάποιου που εκδιώχθηκε αναίτια χωρίς να ολοκληρώσει τη δουλειά του και έρχεσαι σε μια ομάδα η οποία κατα δήλωσή σου αποτελούσε δεύτερη επιλογή, τότε έχεις περισσότερα να αποδείξεις και μικρότερη πίστωση χρόνου.... Γιατί αφού από την κίνηση αυτή αποδεδειγμένα η ομάδα δεν οφελήθηκε οικονομικά πρέπει να είσαι και πολύ προπονηταράς. Απόδειξέ το λοιπόν και γρήγορα.danirifle έγραψε:φίλε εγώ δεν είμαι κάποιος, για να σου πω πώς θα κάνεις την κριτική σου.
αλλά θέλω να σου υπενθυμίσω ότι το 90% της "κριτικής" σου είναι αρνητικά σχόλια.
η κριτική σου λοιπόν βασίζεται στα αρνητικά μόνο και όχι στα θετικά.
αυτό είναι ή κακοπροαίρετη κριτική, ή κράξιμο κοινώς κράξιμο
εκτός αν βλέπεις μόνο λάθη στο δώνη και δε βλέπεις θετικά.
Κατά τα άλλα κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο ούτε πάικτης, ούτε προπονητής, ούτε πρόεδρος, ούτε μεγαλομέτοχος... ΤΕΣΠΑ!!!!
Φίλε nikolasf,
Και εγώ μαζί σου, διαφωνώ με ότι έγινε τον ιούνιο. Θεωρώ όμως ότι είναι πρόωρο να βγάλω θεό ή άχρηστο τον Δώνη. Ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν και κάνουμε σούμα. Με τα θετικά και τα αρνητικά του.
Μέχρι τότε, καλύτερα εάν θα γράφουμε κάτι να το προσέχουμε, καθώς μπορεί αύριο να δούμε και να αναγνωρίσουμε κάτι στην δουλειά του, που σήμερα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Κάποιοι προσπάθησαν να εντάξουν όλα αυτά τα γεγονότα,-τρόπο παιχνιδιού-, μέσα σε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, εγώ όμως δεν θα το κάνω. Όχι ακόμη. Επίσης σύγκριση με τον όποιο προϊγούμενο, στην παρούσα φάση, θα είναι άστοχη.
Απλά θεωρώ το να κρίνουμε σήμερα τον Δώνη, ενώ λαίμαι ότι δεν μπορεί να κριθεί κάποιος άλλος πριν ολοκληρώση την δουλειά του, είναι ειρωνικό.
Ας περιμένουμε και όλα έχουν την ώρα τους.
Υ.Γ. Γράφε τι δεν σου αρέσει, αλλά πρόσεχε το πως το γράφεις. Ο διαφορετικός τρόπος που γράφεις κάτι μπορεί να χαρακτηριστεί αναλόγος. Π.χ καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη κριτική, κώλυμα, θεοποίηση κτλ κτλ
Και εγώ μαζί σου, διαφωνώ με ότι έγινε τον ιούνιο. Θεωρώ όμως ότι είναι πρόωρο να βγάλω θεό ή άχρηστο τον Δώνη. Ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν και κάνουμε σούμα. Με τα θετικά και τα αρνητικά του.
Μέχρι τότε, καλύτερα εάν θα γράφουμε κάτι να το προσέχουμε, καθώς μπορεί αύριο να δούμε και να αναγνωρίσουμε κάτι στην δουλειά του, που σήμερα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Κάποιοι προσπάθησαν να εντάξουν όλα αυτά τα γεγονότα,-τρόπο παιχνιδιού-, μέσα σε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, εγώ όμως δεν θα το κάνω. Όχι ακόμη. Επίσης σύγκριση με τον όποιο προϊγούμενο, στην παρούσα φάση, θα είναι άστοχη.
Απλά θεωρώ το να κρίνουμε σήμερα τον Δώνη, ενώ λαίμαι ότι δεν μπορεί να κριθεί κάποιος άλλος πριν ολοκληρώση την δουλειά του, είναι ειρωνικό.
Ας περιμένουμε και όλα έχουν την ώρα τους.
Υ.Γ. Γράφε τι δεν σου αρέσει, αλλά πρόσεχε το πως το γράφεις. Ο διαφορετικός τρόπος που γράφεις κάτι μπορεί να χαρακτηριστεί αναλόγος. Π.χ καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη κριτική, κώλυμα, θεοποίηση κτλ κτλ
Doni πιστευω να ειδες και εσυ την αντιδραση αλα σκορποχωρι , ειδικα στο 1ο γκολ....Κανε κατι επειγοντως..... Το θεμα διαιτησια -σφαγες κλπ , ειναι ισοδυναμο με τα πρωταθληματα της ΔΕΚΟ.... Αυτο ειναι δεδομενο.....
Απο εκει και περα , δεν ειναι αντιδραση ομαδας και δη της αμυνας σε μια ανυποψιαστη φαση οπως εξελισσεται στο 1ο γκολ.... Μεχρι ο Γλυκος να θυμισει το ανεκδοτο-Χαλκιας στη φαση με τον Αβερελ , η αμυνα εχει ανοιξει σαν τριανταφυλλο....
Υπαρχουν στιγμες που η αμυντικη λειτουργια ειναι για το "πεος ιππαστι" ....Κοινως για τον "π@τσο καβαλα"
Βαλτους να μαθουν να συνεννοουνται..... Μαζεψε τους ....Ειναι ανεπιτρεπτη εικονα αυτη.... Θα ερθουν και πιο δυσκολα ματς....
Απο εκει και περα , δεν ειναι αντιδραση ομαδας και δη της αμυνας σε μια ανυποψιαστη φαση οπως εξελισσεται στο 1ο γκολ.... Μεχρι ο Γλυκος να θυμισει το ανεκδοτο-Χαλκιας στη φαση με τον Αβερελ , η αμυνα εχει ανοιξει σαν τριανταφυλλο....
Υπαρχουν στιγμες που η αμυντικη λειτουργια ειναι για το "πεος ιππαστι" ....Κοινως για τον "π@τσο καβαλα"
Βαλτους να μαθουν να συνεννοουνται..... Μαζεψε τους ....Ειναι ανεπιτρεπτη εικονα αυτη.... Θα ερθουν και πιο δυσκολα ματς....
- kataramenos5
Ακουσες τι ειπε ο Ιβαν .....Συγκεντρωσου λοιπον.....Για ολους χτυπαει η καμπανα.... 
- kataramenos5
ειπε οτι "και εγω σαν οπαδος μπορω να παω στο γηπεδο να βρισω να φωναξω αλλα ο προπονητης της ομαδας δεν επιτρεπετε να το κανει αυτο γιατι μπορει να αποβληθει" 
George Donis το πιασες?
Χαλαρωσε ξανασκεψου τι π@π@ρια εκανες και ΔΟΥΛΕΙΑ.
Ο ιβαν δεν κανει αστεια.. το νου σου.
Χαλαρωσε ξανασκεψου τι π@π@ρια εκανες και ΔΟΥΛΕΙΑ.
Ο ιβαν δεν κανει αστεια.. το νου σου.
-
Μπαρκαρούτσος