Μολις ακουσα στο 103 οτι θα απαντησει στη συνεντευξη για τις θλασεις! 4 παρα τεταρτο!
τεντωνω τα αυτακια μου να μη σας πρηζω εσας!
Oταν πεθανει ο ασθενης στην εγχειρηση φυσικα θα δωσει εξηγησεις ακομη και ο μεγαλογιατρος!!Sick Bastard έγραψε:Για μένα δεν έχει κανένα λόγο να απαντήσει για καμία θλάση.
Σιγά τώρα μην κάθετε να εξηγεί στους άμπαλους που ότι κι αν πει θα τον βγάλουν σκάρτο.
Σαν να θέλεις να σου εξηγήσει ενας γιατρός τι έγινε στην εγχείρηση που έκανε.
ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ειπε οτι δεν ειναι ολοι μυικοι τραυματισμοι --- κ λεω οχι δεν ειναι ολοι αλλα ειναι πανω απο 90 τοις εκατο...
-- για μενα μουφα...
Αυτό πραγματικά με αποτελείωσε. Ένα μίγμα όλοι, προπονητής, γιατρός, φυσιοθεραπευτης,τεφφατζης και δεν ξέρω γω τι άλλο.Φυσικα και σταματαω εδω εκτος αν καποιος που εχει αποψη οπως γιατρος,φυσιοθεραπευτης,τεφφατζης με κανει να δω κατι αλλο
george aspromayros έγραψε:Oταν πεθανει ο ασθενης στην εγχειρηση φυσικα θα δωσει εξηγησεις ακομη και ο μεγαλογιατρος!!Sick Bastard έγραψε:Για μένα δεν έχει κανένα λόγο να απαντήσει για καμία θλάση.
Σιγά τώρα μην κάθετε να εξηγεί στους άμπαλους που ότι κι αν πει θα τον βγάλουν σκάρτο.
Σαν να θέλεις να σου εξηγήσει ενας γιατρός τι έγινε στην εγχείρηση που έκανε.
μου φαινεται οτι δεν θελετε καποιοι να κατανοησετε οτι οι θλασεις ειναι αποτελεσμα της εκγυμνασης...οι κακωσεις ΟΧΙ..
γιατι να μην εξηγησει..δεν καταλαβα..Δεν ειπαμε να απολογηθει! οταν ειναι 5 οι θλασεις να μην πει τιποτε!!
οταν ομως ειναι 18 κ στερουμαστε παικτες απο σημαντικα παιχνιδια φυσικο ειναι να θελει κ ο ΙΔΙΟΣ να μιλησει κ να εξηγησει...
καλο θα μας κανει κ οχι κακο!