Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Πουλέν, παρασάνδαλε, μπορείς να το ξαναπείς, λιγο πιο... ολοκληρωμένα???
Εγω θέλω κάτι που να διαρκει για πάντα... Κατι που να μην επιρεάζεται απο αστάθμιτους παράγοντες... Κάτι που να μην έχει όριο η αξία του... Εγώ θέλω μετοχές του ΠΑΟΚ... Κι άλλες μετοχές του ΠΑΟΚ για την ακρίεια...ΑποστόληςΑ έγραψε:+39paok_4_ έγραψε:Άσε φίλε τις βαρέθηκα τις δίμετρες ξανθιές. Προτιμώ το πρωτοχρονιάτικο!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Από τη μία είναι μπααμ... Και η Καβαλα θα είναι η τέταρτη ομάδα των play-off φέτος... Απορώ για την πέμπτη...
Μπράβο για την προσπάθεια που κάνει και ειλικρινά είναι η μόνη Βορειοελλαδίτικη ομάδα (πλην των τριων Σαλονικιώτικων) που αντιστάθηκε έτσι στο ΠΟΚ αλλά και έδωσε σχεδόν ολόκληρο το γήπεδο της σε μας!!!
Της αξίζει ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, για αυτήν την προσπάθεια...
Ελπίζωη δικοί μας να ετοιμάζουν κίνηση ίδιου βελενηκούς... Και δεν εννοώ απαραίτητα σε όνομα αλλά σε αξία..!!!
ΥΓ: Να δω τι θα λένε οι του Άρεως... Μηπως έχει και αυτός καμιά ρήτρα σαν του Βιτόλο??

Της αξίζει ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, για αυτήν την προσπάθεια...
Ελπίζωη δικοί μας να ετοιμάζουν κίνηση ίδιου βελενηκούς... Και δεν εννοώ απαραίτητα σε όνομα αλλά σε αξία..!!!
ΥΓ: Να δω τι θα λένε οι του Άρεως... Μηπως έχει και αυτός καμιά ρήτρα σαν του Βιτόλο??
Έπεσες έξω πουλέν.PARASANDALOS έγραψε:http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=112285
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Είσαι λαγωνικό πουλέν.
Πληροφορίες για τον παίχτη πέρα απο τα γνωστά έχουμε?
Πληροφορίες για τον παίχτη πέρα απο τα γνωστά έχουμε?
δεν ξερω πλεον αν σκ@τοφ@τσα του γκας υπερτερει του παρασανδαλου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 14 Δεκ 2009, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PABLO GARCIA1
αυτός δεν είναι μεταγραφή...PARASANDALOS έγραψε:μεσα θες να πεις
ερχεται ουνατσι
είναι υβρίδιο Ούννου με Απάτσι....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Δευ 14 Δεκ 2009, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεισ τίποτα σίγουρο η το υποθέτεις αφού η Νέα ΚαβάλαPARASANDALOS έγραψε:μεσα θες να πεις
ερχεται ουνατσι

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
οχι ακουλουθαω το ενστικτο μυρωδιας που εχω.........

ψαρωσατε ε???????.............
κατσε να ερθει κ θα γελαμε μετα.......

ψαρωσατε ε???????.............

κατσε να ερθει κ θα γελαμε μετα.......

Όταν ο Σάντος δήλωσε ότι είναι φανερό πως η ομάδα του χρειάζεται έναν ικανό επιθετικό ελπίζω να μην εννοούσε τον Ονουάτσι..Όχι επειδή δεν είναι καλός για να αποτελέσει μια αξιόπιστη ενναλακτική επιλογή , αλλά επειδή δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά..Και δεν νομίζω να είναι καλύτερος των Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς...
Περιμένω κάτι πολύ καλό, γι 'αυτήν την θέση..Ή καλύτερα κάτι ψαγμένο από εξωτερικό με προσωπική σφραγίδα Κονσεισάο...
Περιμένω κάτι πολύ καλό, γι 'αυτήν την θέση..Ή καλύτερα κάτι ψαγμένο από εξωτερικό με προσωπική σφραγίδα Κονσεισάο...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: