Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από tsou »

BlackFriday έγραψε:Το ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα το έχουμε ξαναπεί...αλλά σήμερα έγινε τόσο εμφανές τη στιγμή που μπήκε μέσα ο "Μανάβης". Δεν γίνεται ρε φίλε ολο το γήπεδο να έχει σηκωθεί όρθιο να χειροκροτά, να περιμένουμε να δώσουν ένα σύνθημα...και να λένε "ο Βαγγέλας με φόρμα ριγέ"..... Ε δεν γίνεται αυτό...
πραγματικα τραγικοι εκτος τοπου κ χρονου.
μπηκε μεσα ο μυθος με τις χερουκλες και ολοι τουμπα περιμενε το συνθημα. ενα απλο ΜΑΚΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ θα αρκουσε
george188

Δημοσίευση από george188 »

Για να μην είμαστε άδικοι, ακούστηκε το είναι τρελός ο στρατηγός..
george188

Δημοσίευση από george188 »

BlackMagicPAOK έγραψε:Αφού αγωνιστικά φάγαμε μεγάλη πίκρα να σχολιάσω το "κορεό" με τον Βαγγέλα και την νοβα.
Κακόγουστο και χωρίς νόημα.
Ποιος σκέφτηκε να ζωγραφίσει γυμνό τον χοντρό; Και την Ντόρα να ανοίγει το φόρεμα της στο μπούστο; :o :o
Σόρυ, αλλά μιλάμε για .. χοντράδες κυριολεκτικά..
Ο Κούλης σαν υπηρετρια του βαρώνου κάπως τρώγεται ..
(Για το υπέρτατο σουρεάλ με το Noor1 και τα συνθήματα για πρέζα τα είπε ο Taseos ..)
Απο τα καλύτερα που έχουν γίνει αγαπητέ φίλε..ο χοντρός και οι τσάτσοι του από δίπλα..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μάλλον πρέπει να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν και να αποδεχτούμε τη πραγματικότητα, το παρόν.

Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, θα γίνει μόνο αν πέφτει σούτι στους σιωπηλούς ή αν μπολιάσουμε τα ΠΑΟΚτσάκια 5-15 ετών για τη σωστή συμπεριφορά οπαδού στο γήπεδο. Μόνο φωνή και μακριά από παρανομίες και βλαχομαγκιλίκια που δεν αρμόζουν στον ΠΑΟΚ.

Θα προσπαθήσω να μην ξανασχοληθώ με το κερκιδικό. Στ'αρχίδια μου πλέον, ο μύθος του λαού του ΠΑΟΚ πέθανε. Και δεν φταίει καμιά "ΠΑΕ που μας θέλει πελάτες".
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:..., ο μύθος του λαού του ΠΑΟΚ πέθανε. Και δεν φταίει καμιά "ΠΑΕ που μας θέλει πελάτες".
Η πικρή αλήθεια... +1000000
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Και για να το πάω παραπέρα... Φοβούνται κάποιοι μη γίνει το νέο γήπεδο και γίνουμε μαλθακοί σαν οπαδοί και γίνουμε πελάτες ή φλώροι και δεν ξέρω κι εγώ τι.

Έχουμε τη Τούμπα και ανοίγουμε τρύπες να προσπερνά το τουρνικέ ο κόσμος και να μπαίνει τζαμπαντάν στη 4. Και μετά θα λέμε "αδέρφια ζείτε" και θα κλαίμε...

Να σπάμε το ίδιο μας το γήπεδο για ντου; Θέλεις να δεις τον ΠΑΟΚ; Πλήρωσε! Εγώ που κάθομαι σπίτι είμαι μ@λ@κ@ς;

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Οπαδική και μη. Εδώ πάνε και γαμάνε τα αστικά (το έρμο το 14ρι) και δεν πληρώνουν εισιτήριο και στο Φέησμπουκ την άλλη μέρα "ο κακός ΟΑΣΘ".

Λίγο να κοιτάμε και τη δική μας ευθύνη. Γαμάμε το γήπεδο και μετά ζητάμε γηπεδάρα και μεταγραφάρες.

Καλά, το να βρίζουμε τον Φαταούλ με το πρεζάδικο (το ΝΟΟR1) και να καμαρώνουμε που στα 13 δοκιμάσαμε πρέζα, είναι από άλλον πλανήτη... Ενώ όλοι έχουμε κάποιον στον κύκλο μας που χάθηκε από τα ναρκωτικά!
Άμα είναι καλά τα ναρκωτικά, τότε τι τον κράζουμε τον Φαταούλ; Να φέρει κι εδώ στη Τούμπα να 'χουμε για όταν ο ΠΑΟΚ παίζει χάλια...
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Μεγάλες αλήθειες
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Taseos και Ζαντος είστε ωραίοι
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Μεγάλες αλήθειες αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι δραστικά! Είναι και θέμα λαού και νοοτροπίας γενικότερα, εννοώ ότι πάμε κατά διαόλου και σαν άνθρωποι. Στα της κερκίδας είμαστε πολύ χάλια τα τελευταία χρόνια, συνθήματα άκυρα τις πιο πολλές φορές, επαναλαμβανόμενα και χωρίς να αναφερόμαστε στην ομάδα μας. Αυτό χθες με τον Μανάβη ήταν τραγική ειρωνεία! Να μην φωνάξουμε έστω το όνομα του! :?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η 4 χθες με το άνοιγμα των λαμαρινών το ξηλωμα μάλλον και την ελεύθερη είσοδο οποίου ήθελε μπορεί να είχε και 25 χιλιάδες κοσμο.λιγο παραπάνω από το διπλάσιο της χωρητικότητας της.και έχει ευθύνες και η παε.η λέξη παστη σαρδέλα δεν περιγράφει ούτε κατά 50% αυτό που έγινε χθες.και πολύ μαστουρα παρανοϊκή.μερικοι ήταν για λυπηση.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Στην 4 δεν έμπαινε κάνεις μόνος του. Όλοι βαζαν και κάποιον τζαμπατζη-πανηγυρτζη. Κυριολεκτικά κάνεις. Ούτε ένας, πως το λένε.
Χωρια όσοι πηδούσαν μέσα πατώντας κάδους
Χωρια όσοι μπήκαν καταστρέφοντας το γήπεδο και ρίχνοντας τις λαμαρίνες

Δεν θα πεθάνουμε για τον ΠΑΟΚ ούτε για την ανίκανη ΠΑΕ γαμω το σπίτι μου.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και για να το πάω παραπέρα... Φοβούνται κάποιοι μη γίνει το νέο γήπεδο και γίνουμε μαλθακοί σαν οπαδοί και γίνουμε πελάτες ή φλώροι και δεν ξέρω κι εγώ τι.

Έχουμε τη Τούμπα και ανοίγουμε τρύπες να προσπερνά το τουρνικέ ο κόσμος και να μπαίνει τζαμπαντάν στη 4. Και μετά θα λέμε "αδέρφια ζείτε" και θα κλαίμε...

Να σπάμε το ίδιο μας το γήπεδο για ντου; Θέλεις να δεις τον ΠΑΟΚ; Πλήρωσε! Εγώ που κάθομαι σπίτι είμαι μ@λ@κ@ς;

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Οπαδική και μη. Εδώ πάνε και γαμάνε τα αστικά (το έρμο το 14ρι) και δεν πληρώνουν εισιτήριο και στο Φέησμπουκ την άλλη μέρα "ο κακός ΟΑΣΘ".

Λίγο να κοιτάμε και τη δική μας ευθύνη. Γαμάμε το γήπεδο και μετά ζητάμε γηπεδάρα και μεταγραφάρες.

Καλά, το να βρίζουμε τον Φαταούλ με το πρεζάδικο (το ΝΟΟR1) και να καμαρώνουμε που στα 13 δοκιμάσαμε πρέζα, είναι από άλλον πλανήτη... Ενώ όλοι έχουμε κάποιον στον κύκλο μας που χάθηκε από τα ναρκωτικά!
Άμα είναι καλά τα ναρκωτικά, τότε τι τον κράζουμε τον Φαταούλ; Να φέρει κι εδώ στη Τούμπα να 'χουμε για όταν ο ΠΑΟΚ παίζει χάλια...
+1926
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κυριακούλα σήμερα, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ μια χαρά, Garcia προπονητής, όλα μέλι γάλα...

Αν πχ αύριο τελειώσει το lockdown και επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, ποιος θα βαράει το τύμπανο για να κάνουμε "χέρια";; Θα είναι ο Ζε ή κάποιος άλλος;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έχω μια αισιόδοξη αίσθηση ότι από Μάρτιο- Απρίλιο θα επιστρέψουμε στα γήπεδα (με μέτρα φυσικά).
konsanas5

Δημοσίευση από konsanas5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κυριακούλα σήμερα, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ μια χαρά, Garcia προπονητής, όλα μέλι γάλα...

Αν πχ αύριο τελειώσει το lockdown και επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, ποιος θα βαράει το τύμπανο για να κάνουμε "χέρια";; Θα είναι ο Ζε ή κάποιος άλλος;
Ναι ο Ζε θα είναι ..το σκηνικό που έγινε βγήκε από τους γαύρους για ρουφιανιλικι εναντίον του ,το έχουν ξανακάνει και παλια γιατί τους είχε ρίξει τους γαύρους .όσοι ξέρουν τον Ζε ξέρουν πως δεν είναι ρατσιστής άλλωστε τόσα χρόνια κάθεται στο κάγκελο της 5 δίπλα στη 4α όπου είναι τίγκα σε όλους τους ανθρώπους Αλβανούς γεωργίανους κλτπ κτλπ δεν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”