Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
nninik

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από nninik »

οι αμερικανοι λενε give a monkey a brain,and he'll swear he's the centre of the universe..
οι κολκες (κ οι καθε κολκες,κ για μενα ολοι στο ιδιο καζανι ειναι..) τα χρονια της ανυπαρξιας
των εκαστοτε διοικησεων της ΠΑΕ,ειχαν παρει πολυ ζεστα το θεμα της ασκησης διοικησης,
αντ'αυτου..τουλαχιστον ο μινος,εκανε κατι σαν εκφοβισμο μπαινοντας στο ταξι μαζι με τους
διαιτητες ("κυριε βαλλιανε το πεναλτυ γιατι το δωσατε σημερα;"-"δεν επιτρεπεται να κανω
δηλωσεις.."-"ναι,δηλωσεις δεν επιτρεπεται να κανετε,το πεναλτυ ομως ξερατε να το δωσετε..")
..ολοι οι υπολοιποι ομως,βολεμενοι πισω απο βουλινους,μπατμεν,γουμενοπαγωνηδες,ενιωσαν
για τα καλα ΠΑΟΚαρχες,πουλουσαν εκ του ασφαλους μυαλο κανωντας κριτικη κ γραφοντας
εκθεσεις ιδεων για την σωτηρια του ΠΑΟΚ,μεγαλη μεριδα του λαου τους ακουγε,τους διαβαζε,
τους στηριζε,κ καθε μερα αυτα τα ανθρωπακια ψηλωναν δεκα ποντους..ξαφνικα ο ΠΑΟΚ απεκτησε
διοικηση,αλλα you can't teach an old dog new tricks (γιατζογλου εγινα :mrgreen: )..
ακυρο απο μενα κ ΧΟΥ μεγαλο σε καθε κολκα,που νομιζει οτι ο "μεγαλος ΠΑΟΚ",που αυτοι
ευαγγελιζονταν,ειναι τσιφλικι του..ουστ απο τον ΠΑΟΚ μας,λαμογια..
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

eorptol έγραψε:τσουβαλιασμα ? για να ακουσω ρε φιλε την γνωμη σου για ζαγορα και σκουληκομετρουλακη ? εχω πραγματικα περιεργια ...για πες μου την γνωμη σου για τα δυο αυτα λουλουδια ?
Βασικά φίλε μου διαφωνώ με την συλλήβδην απόρριψη ΟΛΩΝ των δημοσιογράφων,είτε πολιτικών είτε αθλητικών.
Δεν μου αρέσει η άποψη "όλοι τα παίρνουν,όλοι είναι λαμόγια,γλύφτες κλπ"

Το ότι παίζουν παιχνίδια είναι αναμφισβήτητο,αλλά αυτά τα έχει η ζωή,δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

Απο κει και πέρα,θεωρώ τον Πετρουλάκη έναν εντελώς ξεπερασμένο και αδιάφορο και βαρετό δημοσιογράφο,που δεν μπορώ να τον ακούσω ούτε 1 λεπτό.

Παλιότερα,προ ίντερνετ,θυμάμαι ότι κρεμόμασταν από την εκπομπή του να μάθουμε καμιά εξέλιξη πχ μεταγραφή Φρατζέσκου.
Μετά με την ανάπτυξη του ίντερνετ,ξεπεράστηκε από τις εξελίξεις.Πλέον δεν ακούγεται.

Βασικά δημοσιογράφος του τύπου Ζήτω ο ΠΑΟΚ,ζήτω ο άρης και ζήτω ο Ηρακλής και μας πολεμάει η κακιά η Αθήνα,μου φέρνει αλλεργία....

Όσο για Ζαγόρα,αν και καταλαβαίνω ότι διαφωνώ με την πλειοψηφία εδώ μέσα,προσωπικά μου αρέσει το φιλικο-χαβαλέ στυλάκι της εκπομπής του και ότι πάντα λέει χωρίς να φοβάται την γνώμη του και δεν λιβανίζει(δεν είναι Βασιλόπουλος δηλαδή)

(πχ όταν ανακοίνωσε ο Τζόρμπα την πρόσληψη Δερμιτζάκη,τον ρώτησε "θα είναι βοηθός του Αναστασιάδη?")

και φυσικά πιστώνεται μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία,την μεταγραφή Σαλπιγγίδη 2 χρόνια πριν γίνει.

Φυσικά υπάρχουν και πολλές μαύρες σελίδες(τζιπάκια,Ιβάν Σαββίδης,Σπανουδάκης κλπ)

ΥΓθεωρώ ψύχραιμες και μετριοπαθείς φωνές τον Ραγκάτση και τον Τζορμπατζόγλου και τον Νίκο τον Τζατζαρά.

(Φυσικά,όλοι είναι λίγοι μπροστά στη μορφή που λέγεται Συρίγος :lol: :lol: :lol:)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Τζορμπατζόγλου είναι πολλές φορές η μιζέρια προσωποποιημένη. Άλλες πάλι είναι απλά ήρεμος και ώριμος.
Δεν έχει βρεί ακόμα τη μέση λύση και το γαμάει πολλές φορές το ζήτημα.
Πέρσι κάναμε πρωταθλητισμό και μετά απο κάθε ματς προανήγγειλε τη διάλυση του συλλόγου. Νταξ χαλάρωσε λίγο ρε δικέ μου..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Armagedonas έγραψε:
eorptol έγραψε:τσουβαλιασμα ? για να ακουσω ρε φιλε την γνωμη σου για ζαγορα και σκουληκομετρουλακη ? εχω πραγματικα περιεργια ...για πες μου την γνωμη σου για τα δυο αυτα λουλουδια ?

Απο κει και πέρα,θεωρώ τον Πετρουλάκη έναν εντελώς ξεπερασμένο και αδιάφορο και βαρετό δημοσιογράφο,που δεν μπορώ να τον ακούσω ούτε 1 λεπτό.

Όσο για Ζαγόρα,αν και καταλαβαίνω ότι διαφωνώ με την πλειοψηφία εδώ μέσα,προσωπικά μου αρέσει το φιλικο-χαβαλέ στυλάκι της εκπομπής του και ότι πάντα λέει χωρίς να φοβάται την γνώμη του και δεν λιβανίζει(δεν είναι Βασιλόπουλος δηλαδή)
καλα για μενα ο ζαγορας ειναι ο χειροτερος απο ολους ακομη και απο τον ραπτοπουλο και φιλε δεν κανει καθολου πλακα πεταει λασπη βαζει του γνωστους κολλητους να περνουν τηλεφωνο να βριζουν να λενε κλεφτη τον ζαγορακη και αυτος ο τυπος να τους αβανταρει ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ? ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΠΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΠΑ 3 ΚΑΘΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι υπερβολές, οι «στημένοι» και ο ρεαλισμός

Σταύρος Κόλκας
Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη με μερικούς που προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι. Έχουν μείνει δεκαετίες πίσω και είναι άξιο απορίας το τι εξυπηρετούν με τη στάση τους αυτή.
Ο Ζαγοράκης μίλησε και η αλήθεια είναι πως ούτε εντυπωσίασε, ούτε άγχωσε κανέναν τα όσα είπε. Ποτέ του δεν είχε ταλέντο την επικοινωνία, αλλά όπως και να χει, όταν τοποθετείται έχει αξία γιατί δεν είναι ο παράγοντας – μαϊντανός, ούτε ο ουρανοκατέβατος στο άθλημα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ηγείται ο Ζαγοράκης, είναι μία διοίκηση πρωτοδικείου, που δίνει αναφορά στο κοινό της όσο καμία άλλη. Πηγαίνοντας στη Τούμπα, πήραμε όλοι αναλυτικά τα νούμερα που εισπράχτηκαν και που ξοδεύτηκαν στη σεζόν που ολοκληρώνει τη χρήση της στις 30 Ιουνίου.
Κάποιες διευκρινήσεις που έπρεπε να γίνουν, όπως τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για προπονητή, έγιναν και όσοι δεν τις άκουσαν, δημιούργησαν θέμα με το φουσκωμένο νούμερο. Όσοι δεν κατανόησαν το ύφος της τοποθέτησης Ζαγοράκη για τον Α.Σ. άρχισαν να μιλάνε για το χέρι που θέλει να βάλει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο… γήπεδο. Γελοιότητες.
Αυτοί που θέλουν τον Ζαγοράκη να είναι συνεχώς σε θέση άμυνας, είναι αυτοί που τον εκθέτουν συνεχώς με αυτή τους την απαίτηση. Τι το κακό υπάρχει να απαιτεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ από τον Α.Σ. να κινηθούν οι διεργασίες για το νέο γήπεδο; Πως αλλιώς θα εξελιχθεί ο ΠΑΟΚ;
Αλλά και ο Κατσαρής, όπως και ο Ζαγοράκης, είναι εγκλωβισμένοι σε αυτούς που αρέσκονται να δημιουργούν για ψύλλου πήδημα ηθικό θέμα τη στιγμή που αυτό δεν τίθεται. Εξαιτίας αυτών των φωνών που ωρύονται γιατί αυτό μόνο γνωρίζουν να κάνουν, ο ΠΑΟΚ μένει στατικός και δεν προσεγγίζει σωστά το αύριό του.
Η αλήθεια είναι πως η σημερινή συνέντευξη Τύπου, ήταν μία προσπάθεια του Ζαγοράκη να προσεγγίσει με ψυχραιμία την δύσκολη συγκυρία που υπάρχει όχι μόνο για την ομάδα του, αλλά για όλη την κοινωνία, άρα και τις υπόλοιπες ΠΑΕ.
Η ναυαρχίδα της πειθούς του Ζαγοράκη για το εγχείρημά του, είναι η πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι. «Έχω το ίδιο συναίσθημα με αυτό που υπήρχε όταν προσλάβαμε τον Φερνάντο Σάντος» μου είπε στην ερώτηση που του έκανα, άρα υποσχέθηκε εμμέσως πως θα τον στηρίξει όπως τον αγαπημένο του Πορτογάλο ακόμη και όταν τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως θα ήθελε το κοινό.
Το μπάτζετ θα μειωθεί γιατί πλην των συμβολαίων που μας είπαν αντίο – Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, μάλλον Ελ Ζαρ και ίσως Τσιρίλο – το ρόστερ θα φορτωθεί αρκετά περισσότερο με παιδιά από τις ακαδημίες. Η … μεσαία τάξη των συμβολαίων πάει προς εξαφάνιση, όπως και η μεσαία τάξη της κοινωνίας.
Η φράση «τα πάντα πουλιούνται» που είπε ο Ζαγοράκης, φωτογραφίζει και την διάθεσή του να προχωρήσει σε πώληση εφόσον αυτή είναι συμφέρουσα. Τα νέα όμως από το συγκεκριμένο μέτωπο δεν είναι ευχάριστα. Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να βρει μία συμφέρουσα πρόταση πώλησης για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του και όχι μόνο από τον πολύ εμπορικό Βιεϊρίνια.
Και το μεγάλο ερωτηματικό είναι το τι θα συμβεί αν ο ΠΑΟΚ δεν βρει κεφάλαια που να του δώσουν την δυνατότητα να κινηθεί. Ακόμη και το να μειώσει συμβόλαια σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι σοφό γιατί τα περισσότερα ακόμη είναι με τη παλιά φορολόγηση. Να τα πάρει από τον παίκτη και να τα δώσει στο κράτος;
Η αλήθεια είναι πως ακόμη και σήμερα, ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει πως μπορεί να κινηθεί. Το μόνο που γνωρίζει είναι πως η κατάσταση είναι ελαφρώς ελεγχόμενη. Τα συμβόλαια που έφυγαν, αυτά που θα φύγουν, κάποιες μειώσεις στα υπερβολικά πριμ που δόθηκαν, κάποιες μειώσεις συμβολαίων που είναι υπογεγραμμένα με το νέο καθεστώς, λίγο συμμάζεμα στα λειτουργικά έξοδα και το άνοιγμα των δύο και κάτι εκατ. ευρώ εξαφανίζεται με το καλημέρα.
Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται από τους καλοθελητές, τους επηρεασμένους από λάθος πηγές ενημέρωσης ή τους άκρως συναισθηματικά φορτισμένους, είναι υπερβολές που δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά.
Το καλοκαίρι έχει πολύ δρόμο άλλωστε για όλους, άρα και για τον ΠΑΟΚ και την εικόνα που θα έχει όταν θα πλησιάζει ο Σεπτέμβρης.

onsports.gr

Μα εσυ εισαι ρε [edit] ο πρωτος καλοθελητης.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σταύρος Κόλκας έγραψε: Η φράση «τα πάντα πουλιούνται» που είπε ο Ζαγοράκης, φωτογραφίζει και την διάθεσή του να προχωρήσει σε πώληση εφόσον αυτή είναι συμφέρουσα. Τα νέα όμως από το συγκεκριμένο μέτωπο δεν είναι ευχάριστα. Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να βρει μία συμφέρουσα πρόταση πώλησης για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του και όχι μόνο από τον πολύ εμπορικό Βιεϊρίνια.
Η φράση έχει ειπωθεί εδώ και 3 χρόνια. Δεν είναι τωρινή και σαφέστατα δε σημαίνει ότι πρέπει να πουληθεί κάποιος. Απλά εννοεί ότι εφόσον και αν έρθει πρόταση συμφέρουσα τότε θα το διαπραγματευτούμε...
Τα νέα είναι πολυ ευχάριστα αγαπητέ μου...Δε θα πουληθεί κανείς...
Ο ΠΑΟΚ πουλάει μόνο όταν τον συμφέρει και όχι για να καλύψει τρύπες, παρ΄το χαμπάρι....Το πως θα καλυφθεί το άνοιγμα θα το λύσουν αυτοί εκεί στην ΠΑΕ και όχι εσύ απ' έξω με το laptopάκι σου...
:redcard:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πωπω δυσαρεστα νεα αδερφια παρτε μαντηλια ολοι δεν βρισκουμε να πουλησουμε τους καλυτερους παιχτες μας...αμεσως μετα βεβαια γραφει ποσο ευκολα κλεινει αυτο το ανοιγμα των 2 μυριων αλλα δε μαμιεται ειπαμε για την επιβιωση μας πρεπει να πουλησουμε αλλιως δε βγαινει θα καταστραφουμε...αδερφια ειναι καιρος μιας και ειμαστε και ταξιδιαρικος λαος να ξεκινησουμε εκστρατεια πωλησης των παιχτων μας...να εξορμησουμε εμεις σε ολη την ευρωπη με εναν φακελο για καθε ποδοσφαιριστη και να τον προτεινουμε παντου μπας και σωθουμε δηλαδης οχι τιποτε αλλο...λαε του ΠΑΟΚ παρε την κατασταση στα χερια σου αλλιως δεν υπαρχει σωτηρια...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σταύρος Κόλκας έγραψε: ....Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να βρει μία συμφέρουσα πρόταση πώλησης για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του .......
Ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει, ο ΠΑΟΚ προχωράει και ΑΝ έρθει συμφέρουσα θα την εξετάσει....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πλαν β ε???

[youtube]kGEHIGiec9E[/youtube]
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και το πλάνο Β' που λέει ο Πολιχνιωτης απο πανω!

Ζήτω το πλανο Β΄

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έδειξε σίγουρος πως και με μικρότερο μπάτζετ μπορεί να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ την ανταγωνιστικότητά του. Λογικό, αν οι επιλογές που θα γίνουν είναι οι σωστές.

Στο ποδόσφαιρο, το μπάτζετ δε παίζει σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ αρκεί όμως να υπάρχουν κάποια ξεκάθαρα στοιχεία.

Πρώτον, να δέσει ο προπονητής και να καταφέρει να ζητήσει από τους παίκτες του ένα αγωνιστικό πλάνο που μπορούνε να το φέρουν εις πέρας.

Δεύτερον, να γίνουν επιλογές ακριβείας και όχι τύπου Φιλομένο – Σαβίνι – Κριστιάνο κτλ, δηλαδή παικτών που κόστισαν πολύ σεβαστά ποσά αλλά δεν προσέφεραν τίποτα για διαφορετικούς λόγους.

Πέρα από αυτά τα δύο, θα πρέπει να συμβούν και άλλα διάφορα. Να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας, να γίνει έξυπνη διαχείριση του ρόστερ και βέβαια η τύχη η οποία σε μεγάλο βαθμό έρχεται μέσα από τη θετική αύρα του κοινού.

Σοβαρή παράμετρος είναι και ο χλοοτάπητας, γιατί θεωρώ πως πολλές από τις γκέλες που κάναμε οφείλονται και σε αυτό το στοιχείο. Και αναφέρομαι στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δύο διοικητικά πλάνα και αυτό νομίζω το έχετε καταλάβει όλοι.

Το πρώτο, πουλάει ο ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια ή Σαλπιγγίδη στο εξωτερικό, καλύπτει το άνοιγμα, φρεσκάρει την ομάδα με νέες μεταγραφές και προχωράει.

Το δεύτερο, δε πουλάει κανέναν, μειώνει τα συμβόλαια όσων μπορεί, διώχνει όσους μπορεί, παίρνει έναν σέντερ φορ και συνεχίσει. Αυτό το σενάριο είναι και το πλέον πιθανό, γιατί απλούστατα οι προτάσεις για πώληση – που είναι προφορικές – είναι σχεδόν κωμικές.

Εγώ ποντάρω στο δεύτερο σενάριο το οποίο πρέπει να έχει και τις εξής παραμέτρους. Μεγαλύτερη κατανόηση στα αποδυτήρια της ομάδας γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές και βέβαια, μεγαλύτερη στήριξη του κοινού και δικιά μας.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ μέσα από αυτή τη διαδικασία να παρουσιαστεί καλύτερος; Ιδού το ερώτημα.

Με λίγη τύχη ναι. Και το εξηγώ.

Η παρουσία Μπόλονι θα φέρει – ελπίζουμε – μία μεγαλύτερη σταθερότητα στη λειτουργία της ομάδας.

Ο Ρουμάνος, καλείται να αντικαταστήσει τον αόρατο περυσινό Μουσλίμοβιτς με έναν καλό σέντερ φορ.

Ο Σαλπιγγίδης αναμένεται να παρουσιαστεί καλύτερος από πέρυσι λόγω των διακοπών που χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο.

Οι απώλειες – ακόμη και αυτή του Τσιρίλου αν υπάρξει – μπορούν να καλυφθούν εκ των έσω αρκεί να μην υπάρξουν μαζικοί τραυματισμοί.

Αυτά είναι τα κουκιά, είναι μετρημένα και ολόκληρο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δουλέψει πάνω στη μείωση του μπάτζετ του χωρίς να υπάρχει σοβαρό αγωνιστικό κόστος.

Τα περιθώρια υπάρχουν, όμως η ισορροπία σε μια τέτοια διαδικασία είναι πολύ δύσκολη. Θέλει λεπτούς χειρισμούς, καλό τάιμινγκ και πολλά άλλα.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά εννέα μέρες πριν από την πρώτη της ομάδας τα περιθώρια να συμβεί κάτι το συγκλονιστικό μάλλον παραείναι αισιόδοξο.

ΥΓ Η αλήθεια – των ρεπόρτερ – είναι πως στις ιδιωτικές μας συνομιλίες αντιμετωπίζουμε μία πολύ αγχωμένη πτυχή της καθημερινότητας των παραγόντων του ΠΑΟΚ, κόντρα στη ψυχραιμία που επέδειξε ο Θοδωρή; Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου. Τα νούμερα για τις προτάσεις πχ που ακούμε για τον Βιεϊρίνια, όχι δεν πλησιάζουν τα 12 με 13εκατ. ευρώ που ξεστόμισε ο πρόεδρος, αλλά πέφτουν πολύ πιο χαμηλά. Άρα, καλύτερα να μείνει εδώ ο Βιεϊρίνια, να γουστάρουμε κι άλλο τα μούτρα του και να μη κάνουμε τσάμπα κουβέντα. Ας μείνει εδώ το ΠΑΟΚτσάκι και ας προχωρήσουμε το πλάνο β΄.

ΥΓ Ο Κουτσιανικούλης είπε κάτι πολύ έξυπνο στην συνέντευξη που έδωσε στην ΕΞΕΔΡΑ. «Δεν θέλω να πάω δανεικός σε ομάδες που παίζουν διαφορετικά από τον ΠΑΟΚ, έχουν ανοιχτό γήπεδο και χώρους. Όταν επιστρέψω θα έχω χάσει έναν χρόνο, αφού θα κληθεί να ξαναπροσαρμοστώ στα δεδομένα του ΠΑΟΚ» είπε και αυτή είναι η αλήθεια. Ας ποντάρουμε σε αυτόν, με γνώμονα πως κατανοεί πλέον και ο ίδιος πως τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά.

ΥΓ Διαβάζω δεξιά κι αριστερά ξεφωνητά για τον Ρομπέρ. Και ρωτώ εγώ. Τον έχετε δει τον παίκτη; Και ο Χουλκ της Πόρτο, αποκτήθηκε από β΄Ιαπωνίας αν δεν κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σταύρος Μελισσανίδης Κόλκας...

Σε είχα και για σοβαρό δημοσιογράφο... :?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αντε να προσγειωθει λιγο ....οταν δεν το παιζει αφ υψηλου ειναι πολυ καλος .......και δυστυχως τελευταια το παιζει αφ υψηλου πολλες φορες .....
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Ρε σεις αυτος βαριέται να μηλίσει... απορώ πως τον πέρνουν τηλέφωνο...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Την ίδια στιγμή που μιλάει στο τηλέφωνο, πίνει καφέ, στρίβει τσιγάρο, στέλνει μήνυμα στο κινητό και γράφει κείμενο στον υπολογιστή του στούντιο ή κανονίζει το ραντεβού για το απόγευμα! :D :D :shock: :shock:

Ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι

Η αλήθεια είναι πως αυτές τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία αισιοδοξία για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Από εκεί που ήταν όλα μαύρα κι άραχνα, μέσα στη γενικότερη μιζέρια που κυκλοφορεί στη χώρα, βρέθηκα να περιμένω κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να παρουσιαστεί ως οπαδική φαντασίωση.

Γίνεται προσπάθεια να υπάρξει αλλαγή διοίκησης, να αναλάβει ένας άνθρωπος που φαίνεται πως έχει διαθέσιμα κεφάλαια, είναι οπαδός της ομάδας και εμφανίζει μία διάθεση να αποτραβηχτεί από τις δουλειές του για να γουστάρει με τον ΠΑΟΚ.

Είναι λογικό να πρέπει να το δω για να το εμπεδώσω, αλλά σίγουρα το ότι εμπλέκεται ο Βρύζας σε αυτό το κονέ, μου προσφέρει μία ασφάλεια. Και δεν είναι ο μόνος που έχει μιλήσει όμορφα για τον Βασίλη Φλωρίδη.

Βέβαια, στον ΠΑΟΚ είχαμε τόσα χρόνια να δούμε χρήματα, πλην των εσόδων, που δεν ξέρουμε πώς να τα βάλουμε στη ΠΑΕ. Είναι ένα δείγμα ΠΑΟΚτσήδικης αφέλειας αλλά το ξεπερνάμε ελπίζοντας πως το νομικό κομμάτι θα βρει τις λύσεις.

Δεν είναι μόνο πως ενδέχεται να εμπλακεί ένας άνθρωπος που έχει λεφτά και διάθεση. Θεωρώ πολύ σημαντικά και άλλα στοιχεία.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ουσιαστικά μόνος και αυτό τον έφθειρε, η επιστροφή και η πλαισίωσή του από τον Βρύζα, τον βοηθάει να πάρει τις ανάσες του. Πολλοί λένε πως η νέα κατάσταση δεν τον θέλει, αλλά η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική. Ο μοναδικός λόγος να αποχωρήσει, είναι άμα το θέλει ο ίδιος και νομίζω - ελπίζω πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Στον ΠΑΟΚ άλλωστε, δεν υπάρχουν τα περιθώρια μη εκμετάλλευσης των ικανών της οικογενείας. Για εμένα, σε περίπτωση που ο Πιλάβιος διώξει τον Γεωργιάδη από την Eλπίδων επειδή σήκωσε το τηλέφωνο σε έναν πρώην συμπαίκτη του, ακόμη και αυτός πρέπει να επιστρέψει στην οικογένεια.

Για εμένα, στα 36 μου χρόνια, ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι είναι κάπως διαφορετικός από αυτό που πιστεύω πως θέλει ο μέσος οπαδός.

Κατά βάση, με ενδιαφέρει να βλέπω ανθρώπους που αγαπάω να δουλεύουν όλοι μαζί, έχοντας τα εφόδια που πρέπει και λειτουργώντας χωρίς το φόβο του τι θα συμβεί αύριο. Λειτουργώντας ουσιαστικά σε ορίζοντα εξαμήνου, χρόνου, διετίας.

Δεν ονειρεύομαι τίτλους, γιατί απλούστατα αν ο ΠΑΟΚ μάθει να δουλεύει χωρίς το άγχος των χρημάτων, μπορεί να κάνει παπάδες. Ο τίτλος δεν θα είναι όνειρο, αλλά ρεαλισμός. Ο μηχανισμός που διαθέτει εφόσον ενωθούν όλες οι δυνάμεις του, είναι έξοχος.

Το κομματάκι του παζλ που έλειπε, ήταν ένας τύπος σαν τον Φλωρίδη. Έτσι τουλάχιστον όπως μας τον παρουσιάζουν άνθρωποι που εμπιστευόμαστε γιατί προσωπική άποψη - πλην της διαίσθησης - δεν έχω στη παρούσα φάση.

ΥΓ. Ολλανδία (ξανά) έρχομαι…

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kolkas/item/85938-O-PAOK-poy-oneireyomai
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Η ντρίμπλα στη μιζέρια

Η αλήθεια είναι πως αυτός ο μήνας με πήγε πολύ. Πολλές φορές στον ΠΑΟΚ πιστεύεις πως μία χαρά πρέπει να ισορροπηθεί με μία λύπη. Ίσως το άσπρο και το μαύρο δεν ήρθαν τυχαία στη ζωή μας.

Αν τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, μετά τα πλέι οφ έχουμε μόνο θετικά. Ψάχνω να βρω καμιά σοβαρή στραβή, αλλά δεν βλέπω τίποτα. Κάποιος θα πει για τα οικονομικά, αλλά για αυτά ήμουν προετοιμασμένος… σχετικά.

Δημοσιογραφικά, έσπασα πλάκα λίγο με την υπόθεση Βρύζα και Παναθηναϊκό. Είσαι ωραίο να είσαι μόνος απέναντι σε όλους και να σου βγαίνει αυτό που πιστεύεις και γνωρίζεις.

Ήταν μάλιστα ένα επικοινωνιακό ξεγύμνωμα του Παναθηναϊκού, κυρίως του ρεπορτάζ του. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού καβαντζώθηκαν και δεν ακολούθησαν τη γραμμή του.

Η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη φορά που τους εκθέσαμε έτσι, αλλά πάει πέρασε. Πάμε στα άλλα.

Κλείσαμε προπονητή με την πρώτη. Ούτε σήριαλ και παπαριές. Αυτόν που θέλαμε, τον Μπόλονι. Ρουμάνος με ουγγρική καταγωγή και πολλά χρόνια στη Γαλλία. Πρέπει να βρω αν έχει κόρη.

Περνάει και αυτό και αρχίζει η μουρμούρα της διοίκησης για πωλήσεις. Βέβαια, αυτό δε γίνεται ποτέ δημοσίως, αλλά λέμε πως στη συνέντευξη Τύπου του Ζαγοράκη θα ειπωθεί κάτι ανάλογο. Μέχρι τότε ακούγαμε παπάδες στα τηλέφωνα για την ανάγκη πώλησης ποδοσφαιριστή. Στη συνέντευξη Τύπου, δεν ακούσαμε απολύτως τίποτα.

Πάνω που άρχισε να μας – εμένα προσωπικά τουλάχιστον – πιάνει εκνευρισμός, τσουπ… ο Φλωρίδης. Ποια πώληση… επέκταση.

Βέβαια όταν σκάει ο Φλωρίδης είμαι στις διακοπές και προσπαθώ να βγάλω άκρη. Η πρώτη φράση που ακούω από άνθρωπο εμπιστοσύνης είναι πως «ρε συ, έχει τατουάζ τον δικέφαλο». Κατανοώ πως για να βαρέσεις ένα τέτοιο τατουάζ δεν είσαι οπαδός των έξι μηνών που γνώριζε το μπούκι στα μπουζούκια και παντρεύτηκε ξεχνώντας πως η Κυριακή είναι δική του.

Βέβαια επειδή γνώριζε καμιά 500αριά άτομα ακόμη που έχουν τατουάζ του ΠΑΟΚ, δεν μου έφτανε αυτό. «Πολλά λεφτά Σταύρο, είναι και καυλωμένος». Παραμένω χαλαρός γιατί οι μόντες είναι πολλές. Αυτές που φάγαμε στο παρελθόν.

Ξάφνου, προβάλει ένα θέμα με το Πατριαρχείο. Διάφοροι – αφελείς – βγάζουν προς τα έξω πως ο Φλωρίδης δάγκωσε τον Βαρθολομαίο.

Βέβαια, μαθαίνω ποιοι τα λένε και κρίνω γνωρίζοντας την πιάτσα πως αυτοί είναι περιορισμένου IQ.

Εγώ ιστορικά πάντως, δεν θυμάμαι κάποιον να δάγκωσε την εκκλησία. Μπορώ να καταγράψω εκατοντάδες που τους δάγκωσε αυτή.

Εντωμεταξύ μαθαίνω ποιες είναι οι πηγές ενημέρωσης του συγκεκριμένου θέματος από την πλευρά του Πατριαρχείου και … ξερνάω. Ο καθρέφτης του συντηρητισμού και της μιζέριας. Από αντίδραση και μόνο, αρχίζω να συμπαθώ τον Φλωρίδη.

Φτάνουμε στο ραντεβού με τον Ζαγοράκη, εκεί όπου έπρεπε να φανεί το άνοιγμα. Το νούμερο που άκουσαν, ήταν μεγαλύτερο από αυτό που περίμεναν και κάπου εκεί αρχίζω να πιστεύω πως το όνειρο παύει να υπάρχει.

«Δεν μας ενδιαφέρει το νούμερο σα χρέος, αλλά το νούμερο που πρέπει να γνωρίζουμε για να ορίσουμε τη στρατηγική μας» λέει ο Φλωρίδης και μένω μ@λ@κ@ς. Το πρώτο πράγμα που αναρωτιέμαι είναι το «πως είναι δυνατόν να υπάρχει αυτός ο τύπος τόσα χρόνια και εμείς να μη τον γνωρίζουμε».

Καπάκι, μαθαίνω από την οικογένεια Σαχπατζίδη πως ο άνθρωπος έχει βαρεθεί να δουλεύει και ήρθε η ώρα να βγάλει τα γούστα του. Αποτραβιέται από τα επαγγελματικά και έρχεται στον ΠΑΟΚ.

Μέσα στη κλασική φοβία που έχω για τέτοια θέματα, ψάχνω όλη μέρα λόγους που μπορεί να χαλάσει κάτι τέτοιο. Αρχίζω να φοβάμαι τα νομικά, όμως έχω διαβεβαιώσεις πως θα βρεθεί λύση. Αρχίζω να φοβάμαι τα επικοινωνιακά, αλλά η παρουσία του Βρύζα στο σκηνικό έχει φέρει μία μεγάλη ασπίδα στον Φλωρίδη.

Και ξαφνικά, είναι να φύγω σε τρεις ημέρες με την ομάδα προετοιμασία, βρισκόμενος κοντά σε ένα διοικητικό σχήμα με έναν ΠΑΟΚτσή λεφτά, σωστό επιχειρηματία, τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα, τα παιδιά Σαχπατζίδη που τυγχάνει και τα γνωρίζω και είναι δικά μας, τον επιχειρηματία Γιώργο Δεσύλα με ξενοδοχεία στη Κέρκυρα και σημαντικό κρίκο των επαφών εξ αρχής και γενικά ένα τιμ που μόνο πολύ υψηλό βαθμό συσπείρωσης μπορεί να φέρει.

Αν καταφέρουμε να ντριμπλάρουμε τη μιζέρια πάνω στην απογείωσή της, τότε πάμε για μεγάλα πράγματα. Ας φτάσουμε ως το τέλος και βλέπουμε. Η υπομονή άλλωστε, είναι αρετή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”