κι ετσι το μοναδικο που μενει ειναι να κανει καποιος την πρωτη κινηση για την νεα τουμπα γιατι τοτε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...
υγ:δυστηχως ουτοπικο σεναριο

Εχει ξαναειπωθει......Για εμενα,ειναι μακραν η καλυτερη λυση.........Και ας κοιταξει καποιος να ξεκινησει τις διαδικασιες για να γινει η αλλαγη στην αδεια του γηπεδου ετσι ωστε να μπορουν να γινουν καταστηματα....Τοσος χωρος υπαρχει....Ο Αρβανιτιδης πιο μαγκας ειναι απο τον ΑΣ ΠΑΟΚ???????teod1980 έγραψε:Μία από τις καλύτερες προτάσεις που έχω ακούσει εδώ και καιρό...w.s έγραψε: Αν θελαμε μαγαζια μπορουσαμε για παραδειγμα να γκρεμισουμε ολη την 7-8 και να την ξαναχτιζαμε και να ηταν και παραλληλα προς την εστια για να παιρνει περισσοτερο κοσμο. Το κοστος θα εβγαινε σιγουρα απο τα μαγαζια
Δε ξέρω αν το έχει ξαναπει κάποιος αλλά πραγματικά αντί να ονειρεύομαστε γήπεδο, όπου δεδομένων των συνθηκών ή γηπεδάκι θα έχουμε ή τιποτα (λόγω κρίσης και οικονομικών αναφέρομαι) θα μπορούσαμε να στήσουμε το γήπεδο μας κομμάτι κομμάτι...
Δηλαδή να αλλάζουμε κάθε φορά ενα τμήμα του γηπέδου. Θέλει πολύ δουλειά βέβαια αλλά και το γήπεδό μας θα έχουμε και καινούρια τμήματα προς εκμετάλλευση θα αποκτούμε...ακόμα θυμάμαι στο τιβι γιατί δεν έχω πάει το γήπεδο της Μάντσεστερ όπου έπαιζε αγώνα νομίζω τσου λου και πάνω πάνω φαινόταν δύο πυργωτοί γερανοί και τμήμα γηπέδου υπό ανέγερση...
Αμαρτωλή ιστορία και καθόλου συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ το supermarket εκεί πέρα...έτσι ρε Κασιμάτη;![]()
Πολλα γηπεδα ειναι λεγκο παγκοσμιως. Μπορω ενδεικτικα να σου πω της Μαντσεστερ και της Σαλτσμπουρκsidpanos έγραψε:δεν πιστεύω οτι είναι λέγκο το γήπεδο...![]()