αφού το θέμα ψιλοξέφυγε,ας μπω και γω στην διαδικασία μιας επεξήγησης...Δεν θα την έκανα,απλά ήδη όλα τα παιδιά έχουν πει κάτι,και δεν θα ήταν σωστό αν δεν το έκανα...
για μένα δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης,αφού οι λόγοι που δεν ήμουν τόσο ενεργός τελευταία,έχουν να κάνουν με προσωπικά ζητήματα,όπως δουλειά κτλ...στο φόρουμ μπαίνω,όταν έχω χρόνο να το κάνω..
για ευχαριστίες και λοιπά,ας περιμένουμε τις γιορτές και ελπίζω να μου στείλετε μια ευχετήρια κάρτα

...
δεν περίμενα ούτε ευχαριστώ,ούτε το επεδίωξα κιόλας...την καύλα μου έκανα..όση ώρα ήθελα έμπαινα,και δεν υπήρχε η απαίτηση απο κανέναν,να κάνω αυτό ή το άλλο...λειτουργούσα με το συναίσθημα πολλές φορές,όπως και τα υπόλοιπα παιδιά...δεν υπήρξε διευθυτήρια γραμμή,αλλά συναισθηματική υπόδειξη στον τρόπο συμπεριφοράς σαν μοντερέιτορ...
Θεωρώ λοιπόν οτι οι ηθικές απολαβές που κέρδισα,ήταν περισσότερες και προτιμώτερες απο ένα ποσοστό λόγου χάρη απο τις διαφημίσεις της κεντρικής σελίδας...απο τα μπάνερ διαφόρων ραδιοφονικών σταθμών κτλ...
μα φυσικά αν υπήρχε απο μέρους μας αυτό,θα ήταν,η σχέση μας με το φόρουμ,λιγάκι επαγγελματική...
για τις υπόλοιπες πολιτικές του σαιτ που είπε ο ιταλός,τα πράγματα ήταν απλά...4 κόκκινοι,που δεν τους κατηγορώ βεβαίως,αλλά ασχολούνταν με άλλα πράγματα...Μεγάλοι σε ηλικία σχετικά οι περισσότεροι

,με δουλείες και άλλες υποχρεώσεις,αφήσαν πίσω ένα φόρουμ σε 6 πάνω κάτω μοντς...
Εύκολο να αφήνεις κάτι πίσω σου,και να ευελπιστείς πως όλα θα λειτουργούν ρολόι...
Παρόλα αυτά,και τις διάφορες δυσκολίες που ανέκυπταν κατά περιόδους,θεωρώ πως η χημεία μας ήταν καταπληκτική..Συζητούσαμε για όλους και για όλα,με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον,και πάντοτε ακολουθόντας κατα προσέγγιση την λύση κοινής αποδοχής...Βρεθήκαμε και εκτός,κάναμε χαβαλέ,θέλωντας να δηλώσω πως ένα φόρουμ απλά είναι η ευκαιρία να γνωρίσεις καλές παρέες...
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιες προσωπικές διενέξεις...Φρι και μόικαν..Παρατήρησα,απο τα λίγα έστω ποστ που διάβασα,πως θεωρούσατε πριν πως βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση έναντι του γιάννη,ενώ τώρα σαν διαχειριστές έχετε το ύφος του τιμωρού,του "θα σου δείξω εγώ τώρα,για όλα αυτά που θεωρώ πως τράβηξα απο σένα".Μην το αρνηθείτε,γιατί τα απαξιωτικά σχόλια ήταν αρκετά..Λιγότερα βέβαια απο τον φρι..
Θα σας πω μόνο πως οταν ξεκινούσα,τα πράγματα μου φαινόταν πάρα πολυ απλά...Με τον καιρό κατάλαβα πως για οτιδήποτε θα έχω να ''αντιμετωπίσω'' όσους είναι και ενεργοί στην συζήτηση...Πως θα έχω χίλια δυό ήδη πάνω απο το κεφάλι μου,ΚΑΙ κάποιους για τους οποίους θα το παίξω δικαστής,δίκαιος προσδωκόντας,για να υπάρχει μια ισορροπία...
Τελευταίο εσκεμμένα κράτησα το μοναδικό παράπονο.Θα περίμενα μια ειδοποίηση για τις τελευταίες εξελίξεις...Ένα τηλέφωνο,ένα μήνυμα απο το φόρουμ.Κάτι πιο προσωπικό..Και όλα αυτά γιατί σε διάφορα θέματα,υπήρξε απο μέρους μου και το τηλέφωνο,και το μήνυμα κτλ...
Κακία δεν κρατάω βέβαια σε κανέναν(για ποιόν λόγο άλλωστε),όποιον ξέρω θα έχω τις ίδιες σχέσεις που είχα μαζί του και πριν...Ένα φόρουμ δεν δίνει αξία ή παίρνει αξία απο κάποιον...Είναι απλά η αφορμή όπως προείπα...
αυτά τα ολίγα...πάω να φέρω τα μαντήλια τώρα...