Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από gsavvas »

Alekakius έγραψε:O λόγος για τον οποιο ενεργοποιήθηκα έχει να κάνει με το γεγονός πως στο forum είχαν μείνει ενεργοί μονο οι Sera4 και niko70 να παλεύουν με τα χιλιάδες μέλη και τα εκατοντάδες post που καθημερινά αναρτούνται στο forum.
Συγγνώμη φιλέ μου...αλλά άσε να ξέρει ο καθένας ξεχωριστά πόσο ενεργός ήταν...εγώ προσωπικά έμπαινα στο site 15-20 φορές την μέρα...διορθώνοντας ποστ ή δημιουργώντας τοπικ οταν έβλεπα οτι κανείς δεν το κάνει...χωρίς να κάνω υπερβολές ποστάροντας έτσι για να ποστάρω κ να δήξω οτι κάνω κάτι εδω μέσα...οπότε αν σου είναι εύκολο ανακάλεσε σχετικά με το παραπάνω...Δεν είπα ποτέ οτι είναι κτήμα μου εδω το φόρουμ ισα ισα να βοηθήσω όσο μπορώ προσπάθησα...αλλά μην τα ισοπεδώσουμε κι ολα...!!

Υ.Γ. Επίσης καλό θα ήταν μερικοί νέοι mod να δείχνουν κάποια σεβαση σε αυτούς που φρόντισαν να είναι ως σήμερα έτσι το site και να αποφεύγουν εκφράσεις τύπου..."Σε Ξήλωσαν"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gsavvas την Κυρ 07 Αύγ 2011, 10:25, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Προσέξτε λιγάκι την ορθογραφία ρε μάγκες. Τί διάολο...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Συμφωνω... Λοιπον... Οσοι δεν κατεχετε πολλα απο ορθογραφια... μπορειτε να κατεβασετε με mozilla τα ελληνικα και να κανετε ορθογραφικο ελεγχο. Περισσοτερες λεπτομερειες και ιστοτοπους θα μπορω να σας γραψω οταν βρεθω σε υπολογιστη... Γιατι τωρα σας γραφω απο κινητο.
Πραγματικα η απιστευτη ανορθογραφια καποιων... Ειναι πιο κουραστικη απο τα greeklish.
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

Δάσκαλοι ,κύριοι και καθηγητές..Δεν θα σας ξανά κουράσουμε..Δείξτε κατανόηση γράφτηκε μετά από πολύ ποτό 5 η ώρα τα χαράματα...όσο για το mozilla δεν νομίζω πως θα μου χρειαστεί...βρίσκει καλύτερη χρήση σ'αυτούς που γεμίζουν σελίδες για να δήξουν ποιότητα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gsavvas την Κυρ 07 Αύγ 2011, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Zorro4 έγραψε:Συμφωνω... Λοιπον... Οσοι δεν κατεχετε πολλα απο ορθογραφια... μπορειτε να κατεβασετε με mozilla τα ελληνικα και να κανετε ορθογραφικο ελεγχο. Περισσοτερες λεπτομερειες και ιστοτοπους θα μπορω να σας γραψω οταν βρεθω σε υπολογιστη... Γιατι τωρα σας γραφω απο κινητο.
Πραγματικα η απιστευτη ανορθογραφια καποιων... Ειναι πιο κουραστικη απο τα greeklish.
Όσοι χειρίζονται τα windows μπορούν να κάνουν δεξί κλικ επάνω στην λέξη. θα τους βγάλει ad dictionary. κάνουν κλικ σε αυτό και θα τους πάει να κάνουν download την γλώσσα που επιθυμούν (ελληνικά βέβαια) και όλα εντάξει. Γι αυτούς που χειρίζονται το μήλο :opaokara: apple... Θα μπορούν να κατεβάσουν το μοτζίλα η το όπερα και η διακασία είναι ίδια. Εγώ χρησιμοποιώ μήλο :opaokara: λαπ-τοπ και κλικάρω με τα δυο δάκτυλα μου επάνω στην λέξη. (μοτζίλα η το όπερα web browser είναι πολύ πιο εύκολο).
Εύχομαι να βοήθησα.
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

geoavr έγραψε:Δεν έχω πιάσει το νόημα όλου του θέματος αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον yiannisPAOKitalia,τον gsavvas και το Gash(ίσως ξεχνώ και κανένα) για την υπομονή τους όλο αυτό τον καιρό.
Κάτι τρέχει με το φόρουμ το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρω που θα βγάλει η όλη κατάσταση.
Για να μην μείνει στο τέλος μια παρέα εδώ μέσα...
ΥΓ Με τον Teratio και τον Kolokotroni τι έγινε ? Κάντε τους και αυτούς μοδεράτορες να ησυχάσουμε και να μιλήσουμε για μπαλίτσα μετά.
Το παραπάνω ποσταρισμα με εκφράζει στο σύνολο του, ο τονισμός στην ερώτηση δικός μου. Απάντηση υπάρχει?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Πάντως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...

PS: προσωπικά να εκφράσω ένα τεράστιο respect στους (απ οτι κατάλαβα πιτσιρικάδες σε σχέση με εμένα) Pegasus και yiannispaokitalia για την άψογη συμπεριφορά τους ως mods και τις υπέροχες απόψεις που εξέφραζαν για το μπάσκετ μας (αν και όχι δηλωμένοι μπασκετικοί). Αν υπήρχαν πολλοί σαν αυτούς, αυτός ο καταραμένος και αδικημένος από τον ίδιο του τον εαυτό του σύλλογος θα ήταν 10 χρόνια μπροστά...
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

tintin έγραψε:teratios2, Kolokotronis4, DJMARVIN

1) Ποιος τους banαρε?
2) Διάρκεια του ban?
3) Toυς τριπλοθεσίτες θα τους banάρει κανένας? Ή θα τους υπερασπίζεται (ο κανένας) μέχρις εσχάτων?

ΥΓ: Να ρωτήσω και γιατί μπαναρήστηκαν, ή χάνω χρόνο?
Αναπάντητες κλήσεις παντού, ουουουου

Σχετικά με τους νέους μοντς, εφόσον ο Alekakius δηλώνει αποκλειστικός υπεύθυνος για την επιλογή τους, θα βοηθούσε ιδιαιτέρως να μας ενημερώσει και για τους λόγους επιλογής τους. Εάν ο αριθμός των ποσταρισμάτων και ο χρόνος ενασχόλησης με το φόρουμ είναι οι κυριότεροι τότε πάω πάσο. Εάν πάλι οι λόγοι αυτοί αφορούν στο σεβασμό προς το συνομιλητή, την αντίθετη άποψη (έστω και αν αυτή είναι "ψευτοκουλτουριάρικη") τότε καταλαβαίνω απόλυτα τη νέα στροφή που επιθυμούν οι σελιδοκράτορες και θα προτιμήσω να κάτσω από την άλλη για αντίβαρο.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καθεσται και τσακωνεστε για το ποιος θα γινει μοντ?????? σιγα τη μλκια ρε παιδια ημαρτον τι ειστε 17 χρονων????
τι σας προσφερει μαγκια??? η εξουσια??????? η μηπως λεφτα??????
καθεσται κ χαλατε φιλιες για να γινεται μοντ????? ημαρτον ρε μαγκες που ζειτε??????στις σπηλιες?????

μια χαρα ηταν τα παιδια που ηταν πριν δε μπορω να τις καταλαβω αυτες τις αλλαγες ασε που ξερανε και τι ρολο βαραει ο καθενας μας...τεσπα....
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

χαχαχαχα .......οντως ρε φιλε.

:lol: :lol:
σαν να μαλωνουμε για μια θεση στο δημοσιο (ζητουνται και κριτηρια)

τελος παντων
εδω για να πουμε καμια αποψη ειμαστε και για ενημερωση διαφορετικη ...απο την κλασικη των δημοσιογραφων.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αφού το θέμα ψιλοξέφυγε,ας μπω και γω στην διαδικασία μιας επεξήγησης...Δεν θα την έκανα,απλά ήδη όλα τα παιδιά έχουν πει κάτι,και δεν θα ήταν σωστό αν δεν το έκανα...

για μένα δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης,αφού οι λόγοι που δεν ήμουν τόσο ενεργός τελευταία,έχουν να κάνουν με προσωπικά ζητήματα,όπως δουλειά κτλ...στο φόρουμ μπαίνω,όταν έχω χρόνο να το κάνω..
για ευχαριστίες και λοιπά,ας περιμένουμε τις γιορτές και ελπίζω να μου στείλετε μια ευχετήρια κάρτα :lol: ...
δεν περίμενα ούτε ευχαριστώ,ούτε το επεδίωξα κιόλας...την καύλα μου έκανα..όση ώρα ήθελα έμπαινα,και δεν υπήρχε η απαίτηση απο κανέναν,να κάνω αυτό ή το άλλο...λειτουργούσα με το συναίσθημα πολλές φορές,όπως και τα υπόλοιπα παιδιά...δεν υπήρξε διευθυτήρια γραμμή,αλλά συναισθηματική υπόδειξη στον τρόπο συμπεριφοράς σαν μοντερέιτορ...
Θεωρώ λοιπόν οτι οι ηθικές απολαβές που κέρδισα,ήταν περισσότερες και προτιμώτερες απο ένα ποσοστό λόγου χάρη απο τις διαφημίσεις της κεντρικής σελίδας...απο τα μπάνερ διαφόρων ραδιοφονικών σταθμών κτλ...
μα φυσικά αν υπήρχε απο μέρους μας αυτό,θα ήταν,η σχέση μας με το φόρουμ,λιγάκι επαγγελματική...
για τις υπόλοιπες πολιτικές του σαιτ που είπε ο ιταλός,τα πράγματα ήταν απλά...4 κόκκινοι,που δεν τους κατηγορώ βεβαίως,αλλά ασχολούνταν με άλλα πράγματα...Μεγάλοι σε ηλικία σχετικά οι περισσότεροι :mrgreen: ,με δουλείες και άλλες υποχρεώσεις,αφήσαν πίσω ένα φόρουμ σε 6 πάνω κάτω μοντς...
Εύκολο να αφήνεις κάτι πίσω σου,και να ευελπιστείς πως όλα θα λειτουργούν ρολόι...
Παρόλα αυτά,και τις διάφορες δυσκολίες που ανέκυπταν κατά περιόδους,θεωρώ πως η χημεία μας ήταν καταπληκτική..Συζητούσαμε για όλους και για όλα,με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον,και πάντοτε ακολουθόντας κατα προσέγγιση την λύση κοινής αποδοχής...Βρεθήκαμε και εκτός,κάναμε χαβαλέ,θέλωντας να δηλώσω πως ένα φόρουμ απλά είναι η ευκαιρία να γνωρίσεις καλές παρέες...

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιες προσωπικές διενέξεις...Φρι και μόικαν..Παρατήρησα,απο τα λίγα έστω ποστ που διάβασα,πως θεωρούσατε πριν πως βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση έναντι του γιάννη,ενώ τώρα σαν διαχειριστές έχετε το ύφος του τιμωρού,του "θα σου δείξω εγώ τώρα,για όλα αυτά που θεωρώ πως τράβηξα απο σένα".Μην το αρνηθείτε,γιατί τα απαξιωτικά σχόλια ήταν αρκετά..Λιγότερα βέβαια απο τον φρι..
Θα σας πω μόνο πως οταν ξεκινούσα,τα πράγματα μου φαινόταν πάρα πολυ απλά...Με τον καιρό κατάλαβα πως για οτιδήποτε θα έχω να ''αντιμετωπίσω'' όσους είναι και ενεργοί στην συζήτηση...Πως θα έχω χίλια δυό ήδη πάνω απο το κεφάλι μου,ΚΑΙ κάποιους για τους οποίους θα το παίξω δικαστής,δίκαιος προσδωκόντας,για να υπάρχει μια ισορροπία...

Τελευταίο εσκεμμένα κράτησα το μοναδικό παράπονο.Θα περίμενα μια ειδοποίηση για τις τελευταίες εξελίξεις...Ένα τηλέφωνο,ένα μήνυμα απο το φόρουμ.Κάτι πιο προσωπικό..Και όλα αυτά γιατί σε διάφορα θέματα,υπήρξε απο μέρους μου και το τηλέφωνο,και το μήνυμα κτλ...
Κακία δεν κρατάω βέβαια σε κανέναν(για ποιόν λόγο άλλωστε),όποιον ξέρω θα έχω τις ίδιες σχέσεις που είχα μαζί του και πριν...Ένα φόρουμ δεν δίνει αξία ή παίρνει αξία απο κάποιον...Είναι απλά η αφορμή όπως προείπα...

αυτά τα ολίγα...πάω να φέρω τα μαντήλια τώρα... :D
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

λευτερια στους παλιους μοντ.. :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πανο, κατά πρωτον θελω να σου πω οτι συμφωνω σχεδόν σε όλο σου το ποστ.
Νομίζω πως εγώ προσωπικά ουδέποτε σου δημιούργησα πρόβλημα, αλλά ούτε και εσύ σε εμένα.
Αντιθέτως και μπαλά παίξαμε μαζί, και σε ξέρω με ξέρεις, γιατί δεν είσαι κανένας πιτσιρικάς..
μόικαν..Παρατήρησα,απο τα λίγα έστω ποστ που διάβασα,πως θεωρούσατε πριν πως βρίσκεστε σε μειονεκτική θέση έναντι του γιάννη,ενώ τώρα σαν διαχειριστές έχετε το ύφος του τιμωρού,του "θα σου δείξω εγώ τώρα,για όλα αυτά που θεωρώ πως τράβηξα απο σένα".Μην το αρνηθείτε,γιατί τα απαξιωτικά σχόλια ήταν αρκετά
Νομίζω λάθος ερμήνευσες την θέση μου.
Δεν ήταν, ουτέ είναι μειονεκτική έναντι κανενός, και νομίζω το έχω αποδείξει μέσα στο φόρουμ και όχι μόνο.
Για εμένα προσωπικά δεν άλλαξε τίποτα, μα τίποτα.
Για το φόρουμ, ΝΑΙ..!!
Κανένας μας δεν θα επιτρέψει πλεόν ειρωνείες, ύβρεις και χαρακτηρισμούς..
Εγώ γνωρίζω πως έλειπες για προσωπικό σου θέμα και το σέβομαι αλλά υπήρξαν κάποια πράγματα που φυσικά δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις.
Ούτε ύφος έχω ,ούτε πρόκειται να αποκτήσω γιατί πολύ απλά δεν είμαι κομπλεξικός , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχιστεί το ίδιο "βιολί" με πριν..
Τώρα αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με εμένα προσωπικά, ε καταλαβαίνεις ,δεν μπορώ να κάνω κάτι..
Ευτυχώς η δυστυχώς, άλλος αποφάσισε για το φόρουμ και το πόσταρε πριν 1-2 σελίδες..
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Λοιπόν .......................

1) Αδερφέ gsavvas καταρχήν δεν πρόκεται να ανακαλέσω τίποτα σε όσα έγραψα στο post μου,σε καμια περίπτωση όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε την δουλειά που πρόσφερες εσύ και όλοι οι υπόλοιποι mods,εάν διάβασες καλά αυτά που έγραψα στο συγκεκριμένο post αναφερόμουνα σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή,και φυσικά είναι κατανοητό από όλους μας κάποια στιγμή και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα κάποιοι από εσάς να μην μπορούσατε να είστε ενεργοί ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους που σαφώς και είναι σεβαστοί,την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως έγιναν αρκετά πράγματα άσχημα για το forum και τουλάχιστον για εκείνη την στιγμή οι μονοι mod που φαίνονταν να προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση ήταν οι 2 που αναφέρω και στο post μου παραπάνω και αυτό δεν αποτελεί μονο δικη μου μαρτυρια αλλα και τον admin...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΌΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΈΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡA ΣΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΉΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ MOD

2) Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα και εχθές η επιλογή τον προσώπων έγινε από εμενα και μονο εμενα,τώρα για το αν έκανα σωστές επιλογές η όχι ο χρόνος θα δείξει και όπως και να έχει την ευθύνη την επωμίζομαι εγώ προσωπικά,Και θα το πω για τελευταία φορα οποιος από εσάς έχει πρόβλημα με οποιονδήποτε από τους καινούριους mod να απευθύνεται σε εμενα και μονο σε εμενα.

3) Οι αλλαγές έγιναν και πάντα θα γίνονται με γνώμονα την καλύτερη και πιο σωστή λειτουργία του forum χωρίς να έχουμε κάτι προσωπικό με κανέναν

4) Και για να τελειώνουμε με το θέμα κάποιον μελών που προσφάτως ban-αρίστηκαν...το λέω για τελευταία φορα κανεις μα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ΠΡΟΣΒAΛΕΙ να ΜΕΙΏΝΕΙ να ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΙ τον συνομιλητή του με το έτσι θέλω ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ADMIN ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΕΑΥΤΌΝ ΥΠΕΡAΝΩ ΌΛΩΝ,και μην με φέρνετε στο σημείο να αρχίσω να ποστάρω τα όσα έχουν γράψει τα συγκεκριμένα μέλη γιατί τα μηνύματα τους μπορεί να σβήστηκαν αλλα υπάρχουν καταχωρημένα,και επειδή αυτά είναι για τις κατίνες δεν θα μπω σε αυτήν την διαδικασία. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ (ΑΝΑΠAΝΤΗΤΕΣ ΚΛΉΣΕΙΣ)

...........................................ΜΕΤA ΤΙΜΗΣ, ALEKAKIUS...........................................................

P.S....ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚA ΛAΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒAΖΩ ΚAΘΕ ΦΟΡΑ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν πόσταρα αυτό το διήμερο στο φόρουμ περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις.

Το ΠΑΟΚμάνια είναι το πιο καλά οργανωμένο ΠΑΟΚτσήδικο site που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Και φυσικά και το πιο πλήρες μιας και πέρα από την κεντρική σελίδα έχει chat. ραδιόφωνο, forum καθώς και διάφορα άλλα στοιχεία που έχει προσθέσει ο Zorro από όσο γνωρίζω όπως το paoktube.

Λογικό είναι όταν ένα site έχει τέτοιο μέγεθος, τέτοια επισκεψιμότητα και τόσο πολλά ενεργά μέλη και όταν ταυτόχρονα η Admin Team αποτελείται από 4-5 άτομα, να μην περισσεύει και πολύς χρόνος για το forum. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι moderators.

Προβλήματα στο forum υπήρχαν πολλά. Αναλογιζόμενος το ΠΑΟΚτσήδικο ταμπεραμέντο θα μπορούσα να πω πως αυτό είναι φυσικό μέχρι ένα σημείο. Διαφωνίες, έντονες πολλές φορές, είναι αναμενόμενο να υπάρχουν ανάμεσα σε τόσα μέλη. Πόσο μάλλον όταν πέρα από τα καθαρά ασπρόμαυρα θέματα θίγονται και άλλα που αφορούν πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Όλο αυτό όπως είπα και πριν ήταν και είναι αναμενόμενο. Πέρα όμως απ' αυτό, το forum τον τελευταίο καιρό δυσλειτουργούσε και αυτό ήταν φανερό σε όλους μας. Είχαμε φτάσει σε σημείο τα ενεργά μέλη του site που είχαν κάποιο παράπονο από αυτό είναι είναι περισσότερα από τα ικανοποιημένα μέλη. Όλες οι πλευρές είχανε παράπονα. Προφανώς υπήρξε κάποια κακή διαχείριση των καταστάσεων από τους αρμόδιους συντονιστές. Ίσως κάποιες φορές ήταν υπερβολικά αυστηροί, κάποιες άλλες υπερβολικά χαλαροί με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα κλίμα δυσφορίας από αυτούς που ένιωθαν αδικημένοι.

Ένα ακόμα πρόβλημα που παρατήρησα εγώ ήταν πως ο κάθε συντονιστής κινούνταν διαφορετικά. Κάποιος ήταν πιο αυστηρώς, κάποιος πιο χαλαρός με αποτέλεσμα σε άλλες περιπτώσεις να μην υπάρχουν ποινές, σε άλλες λιγότερο σημαντικές να υπάρχουν και το μπάχαλο να συνεχίζεται. Σαν να μην υπήρχε μια ομοιομορφία, μια κοινή γραμμή πλεύσης από τους moderators.

Προς Θεού, όλα αυτά που αναφέρω δεν μειώνουν καθόλου την προσφορά των μέχρι πρόσφατα συντονιστών. Τα παιδιά περνούσαν εθελοντικά κάποιες ώρες της ημέρας τους μέσα στο site, όπως όλοι μας, αλλά σε αυτές έπρεπε να επιβάλουν την τάξη και να "τα βάζουν" με κάθε έναν ο οποίος μπορεί να ξύπνησε στραβά εκείνη τη μέρα. Η προσφορά τους τόσο σε αυτό, όσο και στην τάξη που έβαλαν στο forum ήταν τεράστια και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που παιδεύονταν για να έχουμε εμείς ένα μέρος να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας.

Και επειδή και εγώ -παλιότερα βέβαια- είχα δώσει μπόλικες αφορμές και είχα προκαλέσει αρκετά προβλήματα και ίσως να έχω φταίξει και εγώ στην όλη κατάσταση θα ήθελα απλά να ζητήσω μία συγγνώμη σε όσους κούρασα. Διαχειριστές, συντονιστές και μέλη. Είμαι μέλος στο ΠΑΟΚμάνια από τα 13 μου. Μία ηλικία, περίεργη... Καυγάδες, διαμαρτυρίες, κόντρες με τους συντονιστές και διάφορα άλλα, τότε (κι ίσως και λίγο αργότερα) τα έβλεπα σαν παιχνίδι. Όσο μεγαλώνω, βέβαια, αντιλαμβάνομαι τον κόπο των παιδιών που ήταν υπεύθυνοι για το forum και πραγματικά στεναχωριέμαι για όλα αυτά.

Ότι έγινε, έγινε, πάντως, και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Το ΠΑΟΚμάνια είναι το μέρος αυτό όπου όλοι βρίσκουμε το βήμα να μιλήσουμε, να πούμε την άποψη μας και αυτή να ακουστεί και να συζητηθεί ανάμεσα σε τόσα αδέρφια μας. Ελπίζω όλοι από εδώ και πέρα να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό προς τον διπλανό τους είτε αυτός είναι κόκκινος, μπλε ή απλό μέλος.

Προσωπικά θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους καινούργιους moderators. Το να έχεις την "εξουσία" σε ένα forum άκρως ΠΑΟΚτσήδικο σημαίνει πολλά και τίποτα. Από τη μία μεριά είσαι υπεύθυνος στο να συντονίζεις την συζήτηση τόσων αδερφών με τον καθένα να έχει τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης. Από την άλλη όμως, επειδή ΠΑΟΚ είμαστε όλοι μας και κατά βάθος όλοι έχουμε ένα πρόβλημα με την εξουσία, εδώ μέσα πρέπει να είμαστε όλοι ίσοι. Ανεξαρτήτως θέσης του εκφραστή της όποιας άποψης, η άποψη αυτή -αν είναι τεκμηριωμένη- πρέπει να θεωρείται ισάξια με την αντίστοιχη οποιουδήποτε άλλου.

Και να θυμάστε. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΥΓ: Προκαταβολικά, ένα ευχαριστώ σε όσους με διαβάσατε μέχρι το τέλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”