makispaspartou έγραψε:Με αυτά που γράφονται εμένα το μυαλό μου πάει στον Tagliafico..
Πόσο μου χε γυρίσει το μάτι ο άτιμος τότε με τον Αγιαξ.
makispaspartou έγραψε:Με αυτά που γράφονται εμένα το μυαλό μου πάει στον Tagliafico..
giliopoulos έγραψε:Ταλιαφικο επισης, φουλ σεζον στη λυων 32 χρονων με καλες εμφανισεις, σε υπεργηπεδαρα, θα ερθει στην μισογκρεμισμενη τουμπα με τα καγκελα να κρεμονται?
Που ζειτε? Ουτε μια στο τρισεκατομυριο
Mitsospaoki4 έγραψε:Θα φέρει ο ΠΑΟΚ τέτοιο παίχτη από τώρα;;
Μάλλον δεν την ξέρετε την ΠΑΕ.
Εκτός αν πραγματικά άλλαξε κάτι φέτος..
Ναι ο ρεϊνιλντοDimitris_L4 έγραψε:ο Μανταβα που λετε ειναι της Ατλετικο?
black death έγραψε:Ναι ο ρεϊνιλντοDimitris_L4 έγραψε:ο Μανταβα που λετε ειναι της Ατλετικο?
black death έγραψε:Θα φορτωθεις δηλαδη 1 εκ συμβολαιο για να μοιραστεί τα παιχνιδια με μπαμπά (ο οποιος περσι ηταν απ τα χειροτερα μπακ του πρωταθληματος) και θα τα δωσεις σε 32χρονο;
Αμα ζεις με ptsd απο gomez αυτα γινονται θα μου πεις.
Xlapatsas4 έγραψε:Μαλλον αλλον μπαμπα βλεπαμε. Μεχρι τα μισα ο μπαμπα ηταν παρα πολυ καλος και μαλιστα με αρκετα νουμερα σε ελλαδα και ευρωπη. Ο αντικαταστατης του ηταν ενας τουλαχιστον ανεπαρκης γκομεζ γι αυτο και τα εφτυσε στα μεσα της χρονιας και εκανε συντηρηση
black death έγραψε:Xlapatsas4 έγραψε:Μαλλον αλλον μπαμπα βλεπαμε. Μεχρι τα μισα ο μπαμπα ηταν παρα πολυ καλος και μαλιστα με αρκετα νουμερα σε ελλαδα και ευρωπη. Ο αντικαταστατης του ηταν ενας τουλαχιστον ανεπαρκης γκομεζ γι αυτο και τα εφτυσε στα μεσα της χρονιας και εκανε συντηρηση
Θυμησου καλυτερα. Θυμησου πχ το γκολ που τρωει μεσα απ τα πόδια του στην τουρκια.
vasgias έγραψε:makispaspartou έγραψε:Με αυτά που γράφονται εμένα το μυαλό μου πάει στον Tagliafico..
Πόσο μου χε γυρίσει το μάτι ο άτιμος τότε με τον Αγιαξ.