Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
delos15

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από delos15 »

Θεωρω οτι στα στοπερ θα ειναι ο Κολευ και ενας που δεν εχουμε ακουσει ακομη το ονομα του (επιπεδου Κεντζιορα).
Στα χαφ Μειτε ή Μπακαγιοκο. Και ενδεχομενος ο Λιαβας για να καλυφθει το κενο του Τσιγγαρα στην λιστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος delos15 την Τετ 28 Αύγ 2024, 07:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

ΧΑφ, σεντερ μπακ φέρτε και όλα καλά. Εαν έρθει και κανα κερασάκι όλα καλά...
ΥΓ Την Σάμροκ να περάσω,,,,
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

STRAFNIK έγραψε:Έχω κόψει το αθλητικό ραδιόφωνο εδώ και 15ετια
Τελικά το ραδιόφωνο ήρθε εδώ...

Η πιο συντομη και ακριβής περίληψη των περίπου 2000 σελίδων που γράφτηκαν για τις μεταγραφές του 2024.
:!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Colley φαινεται μια χαρα παικτης. αντε να τελειωνει αυτη η περιπτωση τουλαχιστον για αρχη.
Και ελπίζω να μην ειναι ο Μπακαγιοκο το χαφ ...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Μποβέ, η Σουλούκου και η απόφαση
Ο παίκτης έχει όλα τα δεδομένα και καλείται να αποφασίσει

Σταύρος Κόλκας

Ο ΠΑΟΚ έχει νούμερο ένα στη λίστα του τον Εντουάρδο Μποβέ, αλλά δεν παίζει μόνος του.

Ο παίκτης της Ρόμα, θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί δεν έχει τον ρόλο που θα ήθελε και η ομάδα του έχει πεισθεί πως θα ήταν καλύτερο να βρει μία λύση.

Αυτή τη στιγμή, για τον Μποβέ έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον η Μόντζα, η γαλλική Μπρεστ που αγωνίζεται μάλιστα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ και τελευταία η Νότινγχαμ.

Οι Άγγλοι, εμφανίστηκαν βέβαια αφού ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνησή του, κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως στέλεχος των Ρωμαίων είναι η Λίνα Σουλούκου, πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα οι Άγγλοι έχουν καταθέσει πρόταση αγοράς του παίκτη, ύψος 6 εκατ ευρώ, νούμερο μικρό για τις απαιτήσεις της Ρόμα που ξεκινάνε από τα 12 εκατ.

Είναι σαφές βέβαια πως πίσω από την πρόταση της Νότινχαμ είναι ο Ολυμπιακός και αυτό το αντιλαμβάνεται η πλευρά του ποδοσφαιριστή, μην έχοντας δει με καλό μάτι αυτό που γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, θεωρεί τον παίκτη κομβικό. Αν τον πάρει μαζί του, τότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να τον αποκτήσει, ξέχωρα από το τι θα κάνει η Σουλούκου.

Στόχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, είναι ο δανεισμός του παίκτη, με τη ρήτρα που θέλει η Ρόμα, δηλαδή 12 εκατ ευρώ, αλλά με τη δυνατότητα να αποκτήσει το 55% των δικαιωμάτων καταβάλλοντας τα μισά

Paok24
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

30 μύρια να πουλήσει ο ΠΑΟΚ τον Ντέλια, 6 μύρια για να αγοράσει τον Μπόβε αποκλείεται να δώσει.
Να δω για πόσα χρόνια θα δουλευόμαστε μεταξύ μας για τις "εφικτές" ρήτρες
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κι εμένα μου φαίνεται εντελώς κουφή ιστορία για 28 Αυγούστου να πάμε να ψήσουμε τον παίκτη αν και ίσως.
Ελπίζω να υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις με πιο σοβαρές πιθανότητες.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

astral έγραψε:
Ο Μποβέ, η Σουλούκου και η απόφαση
Ο παίκτης έχει όλα τα δεδομένα και καλείται να αποφασίσει

Σταύρος Κόλκας

Ο ΠΑΟΚ έχει νούμερο ένα στη λίστα του τον Εντουάρδο Μποβέ, αλλά δεν παίζει μόνος του.

Ο παίκτης της Ρόμα, θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί δεν έχει τον ρόλο που θα ήθελε και η ομάδα του έχει πεισθεί πως θα ήταν καλύτερο να βρει μία λύση.

Αυτή τη στιγμή, για τον Μποβέ έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον η Μόντζα, η γαλλική Μπρεστ που αγωνίζεται μάλιστα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ και τελευταία η Νότινγχαμ.

Οι Άγγλοι, εμφανίστηκαν βέβαια αφού ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνησή του, κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως στέλεχος των Ρωμαίων είναι η Λίνα Σουλούκου, πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα οι Άγγλοι έχουν καταθέσει πρόταση αγοράς του παίκτη, ύψος 6 εκατ ευρώ, νούμερο μικρό για τις απαιτήσεις της Ρόμα που ξεκινάνε από τα 12 εκατ.

Είναι σαφές βέβαια πως πίσω από την πρόταση της Νότινχαμ είναι ο Ολυμπιακός και αυτό το αντιλαμβάνεται η πλευρά του ποδοσφαιριστή, μην έχοντας δει με καλό μάτι αυτό που γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, θεωρεί τον παίκτη κομβικό. Αν τον πάρει μαζί του, τότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να τον αποκτήσει, ξέχωρα από το τι θα κάνει η Σουλούκου.

Στόχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, είναι ο δανεισμός του παίκτη, με τη ρήτρα που θέλει η Ρόμα, δηλαδή 12 εκατ ευρώ, αλλά με τη δυνατότητα να αποκτήσει το 55% των δικαιωμάτων καταβάλλοντας τα μισά

Paok24
Για να μιλάει με σιγουριά ο Κόλακας για Μποβέ σημαίνει ότι μεσολαβεί ο Ζήσης για την μεταγραφή , οπότε έχει άμεση ενημέρωση. Άρα το παλεύουμε. Γιατί κάτι μου λέει πως θα κλείσει ο Μποβες;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Ζήσης "έκλεινε" και τον Μπρεθγουεητ και είδαμε πως πήγε.
(πάλι καλά)
Μακάρι να κλείσει ο Μποβε αλλά έτσι που τα γράφει μου φαίνεται ότι θα πάρει κάνα δίμηνο να τα βρούμε .
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Σε 2 μέρες κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στα μεγάλα πρωτάθληματα. Εγώ λέω έως τότε δεν θα έχουμε εξέλιξη με Μποβε. Αν δεν κλείσει κάπου και ξεμείνει
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

astral έγραψε:Ο Ζήσης "έκλεινε" και τον Μπρεθγουεητ και είδαμε πως πήγε.
(πάλι καλά)
Μακάρι να κλείσει ο Μποβε αλλά έτσι που τα γράφει μου φαίνεται ότι θα πάρει κάνα δίμηνο να τα βρούμε .
Και τον Μαξίμοβιτς επίσης..

Τρελή επιτυχία ο Ζησης μέχρι στιγμής
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

paoki19 έγραψε:Γιατί κάτι μου λέει πως θα κλείσει ο Μποβες;
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδή μπαίνουμε στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και επειδή κάποιοι το ξεπατωσαν το τοπικ το βράδυ,

Το οτιδήποτε αβάσιμο και η οποιαδήποτε παρατυπία θα τιμωρείται.

Δε γίνεται να γράφετε ένα κάρο ασχετα ποστ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ruthless

Δημοσίευση από ruthless »

Timelord έγραψε:Σε 2 μέρες κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο στα μεγάλα πρωτάθληματα. Εγώ λέω έως τότε δεν θα έχουμε εξέλιξη με Μποβε. Αν δεν κλείσει κάπου και ξεμείνει
χλωμό το κόβω να έρθει ο Bove εγώ έχω την αίσθηση πως για την θεση 6 αρο 8αρι θα έρθει στο τέλος ο Μπακαγιόκο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τελειωνετε βρε παρτε Μειτε που ειναι αυτος που πραγματικα θελει ο προπονητης
Κολληστε και ενα δανεισμο Ταχιροβιτς να εχεις ετοιμη διαδοχη του Στεφαν του χρονου.
Αντε!! Αποφασεις! 28/8
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”