Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:Ρε εσύ γράφεις ότι τα λέει ξεκάθαρα. Προφανώς τα λέει ξεκάθαρα. Δεν γράφει αλγόριθμο. Άλλο το ξεκάθαρα άλλο το σοβαρά αυτά που γράφει.
Και κανεις και το ερώτημα απορώ τι σας μπερδεύει....με το συνεπακόλουθο να είναι "τι σας μπερδεύει; Δεν δίνουμε τα λεφτά που θέλουν".
Αν δεν το εννοούσες έτσι τότε πάσο
Κάποιοι δεν κατάλαβαν ρε συ nunies, δεν τα διάβασες τα μηνύματα;

Εξήγησα απλά τι γράφει το άρθρο.

Έλεος δηλαδή, μην είστε όλη μέρα στην τσίτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Πάντως το άρθρο του Τσαλγατιδη είναι ξεκάθαρο και απορώ γιατί μπερδεύεστε μερικοί.

Λέει ότι η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει τώρα γιατί δεν τα βρίσκουμε στα λεφτά με τους Ισπανους. Και ότι πάει για Γενάρη με φόντο τον επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Προσθέτει μάλιστα ότι ψάχνουμε αντικαταστάτη με χαρακτηριστικά κοντά στον Ντουγκλας (αφήνοντας να εννοηθεί οτι αυτός δεν είναι ο Μαξίμοβιτς).

Τώρα μπαρούφες γράφει, έχει σωστή πληροφόρηση, ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως γενικά είναι σοβαρός ο συγκεκριμένος.

Αυτό ακριβώς εννοώ υιοθετείς. Γράφει ότι δεν φτάνουμε τα λεφτά που θέλει η Χετάφε όταν όλοι οι υπόλοιποι εδώ και ώρες λένε ότι τα φτάσαμε. Αλλά εσύ επιλέγεις το αρνητικό άρθρο το οποίο σου φαίνεται και πολύ ξεκάθαρο.
Ότι οκ μωρέ τον θέλουμε τον παίκτη αλλά θα τον πάρουμε το 24. Και αν δεν κάτσει το 24 τον παίρνουμε το 25. Η και το 26 στα 100 χρόνια έτσι για να γίνει ντόρος. Και αυτό το άρθρο το αποκαλείς σοβαρό
Ρε πας καλά; Επικοινωνείς τώρα;

Είσαι και σοβαρός άνθρωπος.

Ο Τσαλγατιδης τα γράφει όχι εγώ. Εγώ απλά μεταφέρω αυτά που γράφει.

Και λέω κιόλας «γράφει μπαρούφες, έχει πληροφορίες ο χρόνος θα δείξει».

Άντε Μαζευτείτε λίγο μερικοί γιατί έχετε κάνει το φορουμ να φοβάσαι να μιλήσεις αν δεν γλύφεις την διοίκηση πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Επίσης φοβόμαστε να υποστηρίξουμε καμία φορά και την ομάδα μας γιατί θα βγουν κάποιοι να μας πούνε ότι είμαστε υπάλληλοι της παε.

Επίσης είναι ρόλος των Μοντ να ρυθμίζουν την κουβέντα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ρε εσύ γράφεις ότι τα λέει ξεκάθαρα. Προφανώς τα λέει ξεκάθαρα. Δεν γράφει αλγόριθμο. Άλλο το ξεκάθαρα άλλο το σοβαρά αυτά που γράφει.
Και κανεις και το ερώτημα απορώ τι σας μπερδεύει....με το συνεπακόλουθο να είναι "τι σας μπερδεύει; Δεν δίνουμε τα λεφτά που θέλουν".
Αν δεν το εννοούσες έτσι τότε πάσο
Κάποιοι δεν κατάλαβαν ρε συ nunies, δεν τα διάβασες τα μηνύματα;

Εξήγησα απλά τι γράφει το άρθρο.

Έλεος δηλαδή, μην είστε όλη μέρα στην τσίτα.

Μέχρι να υπογράψει ο Σέρβος θα είμαι στα κάγκελα :D :D
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ε τώρα αν εγώ πω ότι ο Κόλκας μόλις είπε ότι γίνεται προσπάθεια στο παρά 5 μήπως προλάβουμε και τον δηλώσουμε και ότι έγινε μια κίνηση από το γραφείο που τον εκπροσωπεί που ίσως ξεπέρασε και τον τελευταίο σκόπελο δεν θα πάτε όλοι στο τρελαδικο;;
Ας περιμένουμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για να ευθυμήσουμε λίγο... αυτό το έφυγε ο καντουρι, έφυγε ο κουρτιτς μου θύμισε λίγο το ανέκδοτο λέει ότι έχασα χίλιες θερμίδες επειδή ξέχασα τις μπουγατσες στο ταξί.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς Μπάνε,χαβαλε κανω
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:Ρε ναι ,ότι θέλετε πείτε, μια σεζόν όλη και όλη ο αντικαταστάτης που είναι;
Έφυγε ο Νταντας ,έφυγε ο Κουρτιτς ,έφυγε ο Καντουρι, τώρα φεύγει ο Αγκουστο.
Ποιοί στο διάολο τους αντικατέστησαν αυτούς,ο Βρακας ο Γιαξης και ο Τσιγγαρας;
Ξέχασα ήρθε προχθές ο Αζντοεφ.
Πραγματικά, τεράστιο ξενέρωμα,πάλι άφησαν την ομάδα να παλεύει για προκρίσεις ξεβράκωτη.
Κρίμα πραγματικά.
+++
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Ο Κόλκας από τις 18:00 έχει βγάλει ότι του Μαξιμοβιτς παγωσε,ποιός Τσαλγατίδης μωρέ;
Ξαναγράφω, ο Κόλκας δεν έλεγε ότι ο Σέρβος είναι σχεδόν κλεισμένος, ο ίδιος δε λέει τώρα ότι πάει να πετάξει το πουλί;
Εχθές έγραφα ότι ο Σέρβος είναι δύσκολος για τα δόντια μας, έσπευσαν κάποιοι να μου πουν να ενθουσιαστώ και ότι είναι κλεισμένος.
Τι έγινε τελικά;
Τι να πω ,μακάρι να μην έχει αλλάξει κάτι και ο παίχτης να έρθει.
Φοβάμαι όμως ότι αν γράψει κάνα 2-0 αύριο, θα παγώσουν όλα
Τέλος πάντων,ας έχουμε θετικές σκέψεις, να τα καταφέρει η ομάδα να περάσει από τους Κροάτες,να δούμε που θα πάει το πράγμα.
Ας εξηγήσει τι συνέβη τότε. Όχι γενικολογίες και αοριστολογίες. 3750000 ήταν υποτίθεται το ποσό - κλειδί. Κι ήταν υπόθεση που είχε έρθει στα μέτρα του ΠΑΟΚ.

Για την υπόθεση τη συγκεκριμένη τώρα. Όπως το βλέπω εγώ, μια πρόταση στα 4 εκατομμύρια είναι το μαξιμουμ ποσό λογικής που μπορεί να φτάσει να προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Αν οι άλλοι θέλουν 6, οκ, σεβαστό. Δικός τους παίχτης είναι, μπορεί να ζητούν ό,τι γουστάρουν. Από τον ΠΑΟΚ αυτά τα χρήματα να τα πάρουν δεν πρόκειται. Αν τα βρούνε από κάπου αλλού, μαγκιά τους. Θα είναι πρώτοι μάγκες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ηρεμηστε

Είναι προφανές ότι γίνεται κάποιο παιχνίδι όχι απαραίτητα εις βάρος του ΠΑΟΚ, θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια

Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και έδωσε Αουγκούστο για πολλούς λόγους

Θεωρώ σχεδόν απίθανο να δώσαμε το Οκ αν δεν ήμασταν βέβαιοι για άμεση αντικατάσταση

Μη παρασυρεστε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτά που γράφεις, υπαγορεύει η λογική βροχοποιέ.
Λογική και ΠΑΕ ΠΑΟΚ όμως, έχουν πάψει εδώ και καιρό να τα λένε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε σήμερα υπήρχε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη και την ομάδα του. Αυτό λένε οι δικές μας πληροφορίες.

Τώρα πως γίνεται ξαφνικά να... Χαλάσει, Ε άμα γίνει πραγματικά ας μας το πούνε κιόλας. Θέλει προσπάθεια
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μήπως εμαθε η Χεταφε ότι η ξαφνικα παιζει ζεστο χρημα λογω πωλησης?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

renegade έγραψε:Για να ευθυμήσουμε λίγο... αυτό το έφυγε ο καντουρι, έφυγε ο κουρτιτς μου θύμισε λίγο το ανέκδοτο λέει ότι έχασα χίλιες θερμίδες επειδή ξέχασα τις μπουγατσες στο ταξί.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς Μπάνε,χαβαλε κανω

Οκ συμφωνώ, το θέμα είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να αντικαταστήσεις 2-3 συμβόλαια ανύπαρκτων στην κυριολεξία ποδοσφαιριστών την περσινή σεζόν,άρα μια εύκολη δουλειά, με την έννοια πόσο χειρότερους να φέρεις στη θέση τους και φέρνεις τον κανένα.
Όχι μόνο δεν φέρνεις κανέναν ,αλλά πουλάς και βασικό χωρίς πρώτα να τον αντικαταστήσεις,δηλαδή τι άλλο να πούμε.
Εγώ και αν έχω δικαιολογήσει καταστάσεις, πόσο πια ρε παλικάρια;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Παιδιά ο Βρύζας κάνει την μεταγραφή και ο κολκας έχει πληροφορίες για προφανείς λόγους ..
το θέμα είναι οι προμήθειες τρίτων και σίγουρα το 30% της Βαλένθια .. μην αποκλείετε να δούμε δανεικό με δάνειο 3 εκ και υποχρεωτική οψιον αλλά 750κ με ανανέωση για ένα χρόνο .. ώστε να τσίμπησει το μυριο η χεταφε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η πραγματικότητα ειναι σκληρη, οσο κι αν προσπαθούμε να την δουμε αλλιως. Η ομαδα κανει μεν ποιοτικές (παντα θεωρητικα) κινησεις, αλλα δεν εχει κανει ουτε τις αναγκαιες αριθμητικα κινησεις, αλλα ουτε και στους απαραιτητους χρονους.
Το αποτελεσμα ειναι να ειμαστε 9 Αυγουστου με 3 μετρια χαφ και εναννεοαποκτηθεντα (που θα φανει αν μπορει και σε ποιο χρονικο σημειο, να κανει την διαφορα), με κενο στους μεσοεπιθετικους, με εντελως καινουρια αμυνα και με δευτερο φορ εναν παιχτη επιπεδο Λαμιας.
Ελπιζω οσοι ζησατε χθες την μερα να συνεχισετε να την ζειτε και σημερα και αυριο. Εγω θα την ζησω οταν η ομαδα θα χει κανει αυτα που πρέπει και θα ειναι εντος και των τριων στοχων. Προς το παρον καθομαι σε αναμμένα καρβουνα και περιμενω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”