Από πού προκύπτει το ίδιο ή μικρότερο μπάτζετ, επικοινωνήθηκε κάτι?buffalobill4 έγραψε:Για την ακρίβεια όχι ίδιο μπάτζετ του χρόνου. Μικρότερο. Αν αποκτηθουν παίκτες που κοστίζουν τα ίδια χρήματα, τότε ίδιο. Και αν αυτοί είναι καλύτεροι από αυτούς που φύγανε τοτε πιο αποδοτικό. Μέχρι τότε πάντως, για μείωση μπάτζετ πάμε.Napoli4 έγραψε:Ίδιο μπάτζετ δηλαδή του χρόνου...
Απλά παρακαλάμε να είναι λίγο πιο αποδοτικό.
Και τα πράσινα φώτα δηλαδή, είναι περισσότερο για να δώσει το ΟΚ ο Ιβάν να γίνουν οι κινήσεις νωρίς.
Σόρρυ μάγκες, αλλά αν αυτά είναι τα πιο αισιόδοξα που διαρρέουν (που πάντα αυτή την εποχή είμαστε στο peak της αισιοδοξίας), εγώ δεν βλέπω η επόμενη σεζόν να πηγαίνει καλύτερα από την φετινή.
Εκτός αν περιμένουν να μπούμε Ευρώπη για να φέρουν κι άλλη ποιότητα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Καλοπροαίρετο ερώτημα:
Ποια είναι τα στοιχεία που καθιστούν τον Πόνσε τόσο επιθυμητό για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ; Και για τα γούστα μας;
Είναι μηχανή του γκολ;
Παίζει με πλάτη ώστε να μοιράζει παιχνίδι;
Έχει εμπειρία;
Ποια είναι τα στοιχεία που καθιστούν τον Πόνσε τόσο επιθυμητό για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ; Και για τα γούστα μας;
Είναι μηχανή του γκολ;
Έχει εμπειρία;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
rainmaker έγραψε:Υγ. Γύρνα πίσω ΜΩΡΗ ΤΣΕΧΟ
Φιρί φιρί το πάτε εσείς οι μοντ και αντμιν να μας φέρετε τον καραφλό εραστή των διχτυών! Αλλά αυτοί είστε!!!joshua έγραψε:Καταλαβαίνετε φαντάζομαι ότι το μπάτζετ για δεύτερο φορ δεν ξεπερνά τα 500.000. Πείτε μου εσείς αν σας χαλάει ο Κρμεντσικ, μετά φυσικά από εξονυχιστικο ιατρικο έλεγχο, σε αυτά τα λεφτά ,η αν προτιμάτε να βγούμε στην αγορά για κάποιον άγνωστο με αυτό το μπάτζετ.
-
Μην ακουστεί κανένας φορ της προκοπής η ΠΑΕ διαψεύδει αμέσως .. Ponce θα ήταν ιδανική περίπτωση αλλά η ΠΑΕ διαψεύδει.. μάλιστα..Ας φέρουνε Krmencik λοιπόν και κανέναν άλλον περίεργο και μετά ας μας πούνε ότι στόχος είναι το Νταμπλ..
Παντως δεν μπορω να αντιληφθω πως μπορει οποιοσδηποτε σοβαρος ποδοσφαιρανθρωπος (Μποτο, Λουτσεσκου κλπ) να τολμαει να ξεστομισει την λεξη πρωταθλητισμος και επιτευξη στοχων και την ιδια στιγμη να εξεταζει για την θεση του φορ τον λιγο Μπραντον και τον Κρμεντσικ με θητεια στην τζακαρτα ή που σκατα ηταν.
Ή μιλαμε για επικινδυνους μυρωδιαδες ή ο στοχος δεν ειναι ο πρωταθλητισμος και το ξερουν κι αυτοι κι ο ιδιοκτητης και απλα δεν το λενε σε μας.
Εγω παντως αν ακουγα πως οποιοσδηποτε απο το ποκ θα αντικαθιστουσε τον αναπληρωματικο του φορ με τον Μπραντον ή τον Κρμεντσικ, θα τον εβγαζα αμεσως αμεσως εκτος ανταγωνισμου στο μυαλο μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή μιλαμε για επικινδυνους μυρωδιαδες ή ο στοχος δεν ειναι ο πρωταθλητισμος και το ξερουν κι αυτοι κι ο ιδιοκτητης και απλα δεν το λενε σε μας.
Εγω παντως αν ακουγα πως οποιοσδηποτε απο το ποκ θα αντικαθιστουσε τον αναπληρωματικο του φορ με τον Μπραντον ή τον Κρμεντσικ, θα τον εβγαζα αμεσως αμεσως εκτος ανταγωνισμου στο μυαλο μου.
Αρχισαμε τις διαψευσεις σε χρονο μηδεν...Αυτα φοβομουν.
Ακουγεται ενα ονομα τσουπ να αμεσως η διαψευση.
Ηδη απο το μεσημερι υπαρχει η δημοσιογραφικη "διαρροη¨ οτι θα πρεπει να μπει ενα στοπ στην μεταγραφολογια και τις διαρροες ονοματων γιατι καποια "σκοτεινα κεντρα" θελουν να κανουν κακο στην ομαδα.
Μαλλον σημα για χαμηλωμα προσδοκιων μοιαζει η για παικτες που θελαμε αλλα καταληγουν αλλου και πρεπει να αποφευχθει η γκρινια.
Ακουγεται ενα ονομα τσουπ να αμεσως η διαψευση.
Ηδη απο το μεσημερι υπαρχει η δημοσιογραφικη "διαρροη¨ οτι θα πρεπει να μπει ενα στοπ στην μεταγραφολογια και τις διαρροες ονοματων γιατι καποια "σκοτεινα κεντρα" θελουν να κανουν κακο στην ομαδα.

Μαλλον σημα για χαμηλωμα προσδοκιων μοιαζει η για παικτες που θελαμε αλλα καταληγουν αλλου και πρεπει να αποφευχθει η γκρινια.
Ειναι Αργεντινος και ομορφοπαιδο ενω ο αλλος απο καποια Τσεχια, καραφλος και κακομουτσουνοςrainmaker έγραψε:Καλοπροαίρετο ερώτημα:
Είναι μηχανή του γκολ;
Έχει εμπειρία;
-
Ταχυδυναμικος, έχει σουτ και κεφάλι, καλός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο , πρεσάρει .. Στην Ελλάδα τα νούμερα που λέμε τα έχει σίγουρα .rainmaker έγραψε:Καλοπροαίρετο ερώτημα:
Είναι μηχανή του γκολ;
Έχει εμπειρία;
- buffalobill4
Ούτε επικοινωνηθηκε ούτε θα ειπωθεί κάτι πέρα από φανφάρες κυρ κυρ περί ροστερ πρωτάθλητισμου.renegade έγραψε:Από πού προκύπτει το ίδιο ή μικρότερο μπάτζετ, επικοινωνήθηκε κάτι?buffalobill4 έγραψε:Για την ακρίβεια όχι ίδιο μπάτζετ του χρόνου. Μικρότερο. Αν αποκτηθουν παίκτες που κοστίζουν τα ίδια χρήματα, τότε ίδιο. Και αν αυτοί είναι καλύτεροι από αυτούς που φύγανε τοτε πιο αποδοτικό. Μέχρι τότε πάντως, για μείωση μπάτζετ πάμε.Napoli4 έγραψε:Ίδιο μπάτζετ δηλαδή του χρόνου...
Απλά παρακαλάμε να είναι λίγο πιο αποδοτικό.
Και τα πράσινα φώτα δηλαδή, είναι περισσότερο για να δώσει το ΟΚ ο Ιβάν να γίνουν οι κινήσεις νωρίς.
Σόρρυ μάγκες, αλλά αν αυτά είναι τα πιο αισιόδοξα που διαρρέουν (που πάντα αυτή την εποχή είμαστε στο peak της αισιοδοξίας), εγώ δεν βλέπω η επόμενη σεζόν να πηγαίνει καλύτερα από την φετινή.
Εκτός αν περιμένουν να μπούμε Ευρώπη για να φέρουν κι άλλη ποιότητα.
Με βάση το τι συμβόλαια έχουν φύγει μιλάω. Είμαστε ήδη στο +3 στην σούμα και πολύ πιθανόν να γίνουν και +4.5 αν φύγουν μπισε καντουρι. Όταν αποκτηθουν λοιπόν εξίσου ακριβοί θα πάμε στο ίδιο μπάτζετ.
Όσον αφορά στον πονσε που έχει παίξει στην χάρτινη, υπαρχει περίπτωση να τον θέλουν (που θέλουν φορ) και να τον πάρουμε εμείς; λογικοί να είμαστε. Ας αρκεστούμε εμείς στους μπραντον και κρμεντσικ και ας αφήσουμε τους καλούς παίκτες για αυτούς που ξέρουν τι θέλουν.
Μιλας για το ΠΟΚ που ειχε ο ενας 2ο φορ τον Φωτη Ιωαννιδη και εκανε πρωταθλητισμο, ο αλλος τον 36 στα 37 Ελ Αραμπι που δεν ακουμπησε φετος και η πρωταθλητρια...βασικα η πρωταθλητρια δεν ειχε καν πρωτο φορ; Βαφτισε φορ τον Γκαρσια.Gospi έγραψε:Παντως δεν μπορω να αντιληφθω πως μπορει οποιοσδηποτε σοβαρος ποδοσφαιρανθρωπος (Μποτο, Λουτσεσκου κλπ) να τολμαει να ξεστομισει την λεξη πρωταθλητισμος και επιτευξη στοχων και την ιδια στιγμη να εξεταζει για την θεση του φορ τον λιγο Μπραντον και τον Κρμεντσικ με θητεια στην τζακαρτα ή που σκατα ηταν.
Ενταξει παιδια ειπαμε...πικραμενοι ειμαστε ολοι απο την σεζον αλλα καπου μπαστα με τον μηδενισμο και το σταυρωμα των ανθρωπων της ομαδας.
Για τον Ιταλό όμως δεν διέψευσε κανένας ε ; ε ;
Αρα ;
Γκαμπιαντίνι έλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ ρε παλτό!
Υ.Γ. Αν δεν κλείσετε τον "βασικό" φορ στα κοντά, αει τραβάτε κλείστε τον 2ο να έχουμε και κανάν επιθετικό στην προετοιμασία. Ασυννενοησία λέει...πόση ακόμα...
Αρα ;
Γκαμπιαντίνι έλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ ρε παλτό!

Υ.Γ. Αν δεν κλείσετε τον "βασικό" φορ στα κοντά, αει τραβάτε κλείστε τον 2ο να έχουμε και κανάν επιθετικό στην προετοιμασία. Ασυννενοησία λέει...πόση ακόμα...
- Dark Knight
Μπορεί η άμεση διάψευση για Πόνσε να έχει να κάνει με την αποφυγή πληστειριασμού με την χάρτινη.
Και κάτι άλλο... Διαβάζω απόψεις τύπου να έρθει αν είναι υγιής και να γίνει εξονυχιστικός ιατρικός έλεγχος κτλ..
Έχω την εντύπωση ότι την εποχή του vis track αυτά δεν ισχύουν... Όταν μπορείς να γνωρίζεις την αθλητική απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή ακόμα και στο τελευταίο χαλαρωμα της ομάδας τότε δεν νοείται ότι θα κάνεις συμβόλαιο σε παίκτη βασιζόμενος σε ιατρικές εξετάσεις μιας η δύο ημερών.
Όσο για το εάν αυτά αποτελούν προσωπικά δεδομένα, νομίζω ότι αυτό έχει λυθεί.
Αν κάποιος που κατέχει καλύτερα το θέμα μπορεί να συνεισφέρει παραπάνω θα ήθελα την άποψη του, αλλά έχω την εντύπωση ότι σήμερα πλέον είναι ανεπίτρεπτο να υποστηρίξει κάποιος ότι εκτίμησε λάθος την αθλητικοτητα ενός ποδοσφαιριστή και την τάση του σε τραυματισμούς.....
Έχω την εντύπωση ότι την εποχή του vis track αυτά δεν ισχύουν... Όταν μπορείς να γνωρίζεις την αθλητική απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή ακόμα και στο τελευταίο χαλαρωμα της ομάδας τότε δεν νοείται ότι θα κάνεις συμβόλαιο σε παίκτη βασιζόμενος σε ιατρικές εξετάσεις μιας η δύο ημερών.
Όσο για το εάν αυτά αποτελούν προσωπικά δεδομένα, νομίζω ότι αυτό έχει λυθεί.
Αν κάποιος που κατέχει καλύτερα το θέμα μπορεί να συνεισφέρει παραπάνω θα ήθελα την άποψη του, αλλά έχω την εντύπωση ότι σήμερα πλέον είναι ανεπίτρεπτο να υποστηρίξει κάποιος ότι εκτίμησε λάθος την αθλητικοτητα ενός ποδοσφαιριστή και την τάση του σε τραυματισμούς.....
Προφανως υπαρχει καπνος. Δεν ξυπνησαν μια μερα οι δημοσιογραφοι στην Ισπανια και ειπαν κατσε να γραψουμε για ΠΑΟΚ και Πονσε.
Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες ο καπνος αφορα αλλη ομαδα και διαρεεται μια ειδηση ωστε να φανει σαν μεταγραφικη νικη. Γινονται τετοια συχνα σε μεταγραφικες περιοδους
Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες ο καπνος αφορα αλλη ομαδα και διαρεεται μια ειδηση ωστε να φανει σαν μεταγραφικη νικη. Γινονται τετοια συχνα σε μεταγραφικες περιοδους