Αυτούς τους τρείς τους αναφέρω αντί των Murg,Bakayoko και Rafa-Gomes που τους αντικατέστησαν.Επισης αναφέρω και Τζόλη, Κουλιερακη. Μην κρατάς από τα γραφόμενα μου μόνο ότι σε βολεύει για να κάνεις εντύπωση.PAOK_Antarctica έγραψε:Το ότι με Πέλκα, Τσιγγαρα και Γιαννούλη θα μπαίναμε Τσάμπιονς λιγκ (και μάλιστα δύο φορές) το παίρνουμε ως δεδομένο.
95. Στέφανος Τζίμας
-
- Επικοινωνία:
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Δηλαδη;PAOK_Antarctica έγραψε:Διαφορα νοοτροπιας.PAOK_Antarctica έγραψε:Βασικά ναι, αν παίρνουμε τίτλους θα χαίρομαι και ας είναι όλη η ομάδα από τη Μοζαμβίκη.Zanis24 έγραψε: Ή θα χαιρεστε αν παιρνουμε τιτλους αλλα εχουμε 24 ξενους στο ροστερ?
Χέστηκα αν τον τίτλο μου τον φέρει Έλληνας ή Παναμέζος.
Ποια είναι η νοοτροπία σου και ποια η δική μου;[/quote]
Εσυ δε νοιαζεσαι να δεις πιτσιρικα και γενικα ελληνικο στοιχειο ενω εγω θα ηθελα να βλεπω τον καθε Τζιμα, Ντελια και Κουλιερακη στην ομαδα.
Ειναι καταντια να παιζεις με 11 ξενους.
Μάλλον άλλοι ενεργούν έτσι και όχι ο ιβάν για αυτό και δεν έδωσε 18 εκατομμύρια τον κωνσταντέλια το καλοκαίρι
μ@λ@κ@ς και ο γκαγκατσης που αναφέρθηκε στην έλλειψη ελληνικού στοιχείου.
μ@λ@κ@ς και ο γκαγκατσης που αναφέρθηκε στην έλλειψη ελληνικού στοιχείου.
Ο Ντελιας ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας...αλλωστε εφυγε και ο Κουλιε φετος
Ρε παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω. Φυσικα και να κερδιζουμε τιτλους, για αυτο αγωνιζομαστε αλλωστε αλλα εσας σας αρεσει να βλεπετε εντεκαδα χωρις καποιο ελληνα? Ρωταω αυτους που δεν εχουν ξεκαθαρισει τη θεση τους.
Και με Τζόλη και με Πέλκα ομίλους δεν μπήκαμε.boogeyman77 έγραψε:Την υπερβολή την έχουμε στο αίμα μας μου φαίνεται. Κι εγώ υποστηρίζω πως αν κρατούσαμε Γιαννούλη( μαζί με Baba), Τζόλη( μαζί με Taison), Πέλκα( αντί για Murg),Κουλιε μαζί με Ντελια, Τζίμα και ρεζέρβες Μιχαηλίδη, Κουλούρη( αντί Chalov), Τσιγγάρα(αντί Bakayoko) θα είχαμε μια ελληνική βάση γεμάτη ποιότητα και θα είχαμε ήδη δύο παρουσίες σε ομίλους Champions League. Εμείς όμως βιαστηκαμε να πουλήσουμε λες και είμαστε η Χαουγκενσουντ και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων γεμίσαμε την ομάδα με υπερτιμημενους ξένους που μας πασαραν οι διάφοροι μάνατζερ με αποτέλεσμα ούτε Champions League να έχουμε δει, ούτε Έλληνες να έχουμε στην ομάδα και φυσικά να έχουμε το μισό κέρδος απ' ότι θα είχαμε στα ταμεία. Ο καθένας είναι οι επιλογές του!Montrealiotis έγραψε:Εγώ δεν θέλω ούτε τίτλους ούτε τίποτα. Να παίζουν μόνο Έλληνες και ας παλεύουμε για την σωτηρία.
Επίσης μια μικρή λεπτομέρια ρε φίλε, αυτό το παραπάνω σενάριο σημαίνει για πλάκα μαζί με τις διαφορές στα συμβόλαια -48 μύρια ευρώ στα ταμεία. Θα τα κάλυπτε ο μεγάλος λαός φαντάζομαι.
Και προϋποθέτει να ανανέωναν παίκτες όπως ο Τζόλης ή ο Κουλιεράκης οι οποίοι αρνήθηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Δηλαδή ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές.
Ενα σχολιο πιο πανω με ρωτας αν εχω οιστρο, ενα σχολιο πιο κατω γραφεις ειρωνικα αυτα.Miles έγραψε:Πφφφ, πώς φαίνεται ότι δεν έχεις ανατροφή, για να μην πω για τα εθνικά ιδεώδη σου...PAOK_Antarctica έγραψε:Βασικά ναι, αν παίρνουμε τίτλους θα χαίρομαι και ας είναι όλη η ομάδα από τη Μοζαμβίκη.Zanis24 έγραψε: Ή θα χαιρεστε αν παιρνουμε τιτλους αλλα εχουμε 24 ξενους στο ροστερ?
Οπου δεν υπαρχει επιχειρημα, αρχιζει η παιδικη ειρωνια.
Ο Τζιμας δεν επρεπε να φυγει, για 1000 λογους.psykoman έγραψε:Ο Ντελιας ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας...αλλωστε εφυγε και ο Κουλιε φετος
και να είμαστε δίκαιοι,PAOK_Antarctica έγραψε:Βασικά ναι, αν παίρνουμε τίτλους θα χαίρομαι και ας είναι όλη η ομάδα από τη Μοζαμβίκη.Zanis24 έγραψε: Ή θα χαιρεστε αν παιρνουμε τιτλους αλλα εχουμε 24 ξενους στο ροστερ?
λέμε ναι σε τίτλους κι ας είναι όλοι όλοι από την μοζαμβίκη
όχι λέμε σε τίτλους λόγω παράγκας, διαιτησίας, σπρωξίματος
τι άλλο?!!!
Τι όνειρο θα ήταν να υπήρχαν στην ομάδα Δουβίκας (προσπαθήσαμε να τον φέρουμε κάποτε αλλά δεν τα βρήκαμε), Τζίμας, Πέλκας, Τζόλης αντί για Τσάλοφ, Σαματά, Μουργκ, Ντεσπότοφ. Γιαννούλης αντί Γκόμεζ, Κουλιεράκης αντί Μιχαηλίδη. Ούτε προβλήματα με λίστες ούτε τίποτα. Και η ομάδα τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω.
Τισουντάλι/Δουβίκας/Τζίμας
Τζόλης/Τάισον - Κωνσταντέλιας/Σορετίρε - Ζίφκοβιτς/Πέλκας
Συνδυασμός σουτ, τρίπλας, ανελέητης πίεσης, ταχύτητας και καλών τελειωμάτων και λίγο πολύ δύο ισάξιοι σε κάθε θέση.
Και άμυνα με Γιαννούλη/Μπάμπα - Κουλιεράκη/Κόλεϊ - Λόβρεν/Κεντζιόρα - Ότο/Σάστρε
Όνειρο
Τισουντάλι/Δουβίκας/Τζίμας
Τζόλης/Τάισον - Κωνσταντέλιας/Σορετίρε - Ζίφκοβιτς/Πέλκας
Συνδυασμός σουτ, τρίπλας, ανελέητης πίεσης, ταχύτητας και καλών τελειωμάτων και λίγο πολύ δύο ισάξιοι σε κάθε θέση.
Και άμυνα με Γιαννούλη/Μπάμπα - Κουλιεράκη/Κόλεϊ - Λόβρεν/Κεντζιόρα - Ότο/Σάστρε
Όνειρο
Θύμισε κάποιον Έλληνα τελευταία να αγάπησε την ομάδα σαν τον αντελινο ή τον μπανε? Μια χαρά είμαι με ξένους όπως ο κρεσπο, ο βιειρινια, ο λινό, ο μπαμπα κλπ από κάτι τζαβελες, νινηδες, κουτσιες ακόμα κ τζοληδες.Zanis24 έγραψε:Ρε παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω. Φυσικα και να κερδιζουμε τιτλους, για αυτο αγωνιζομαστε αλλωστε αλλα εσας σας αρεσει να βλεπετε εντεκαδα χωρις καποιο ελληνα? Ρωταω αυτους που δεν εχουν ξεκαθαρισει τη θεση τους.
Δεν έχει σημασία η καταγωγή ειδικά σε ένα σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ αλλά η ψυχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τρί 19 Νοέμ 2024, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Re: 95. Στέφανος Τζίμαςζε
Αυτό ακριβώς gika. Να και κάποιος που έχει το παρόμοιο όραμα με εμένα για την ομάδα. Βέβαια ένας φίλος πιο πάνω λέει πως όλα αυτά κοστίζουν περί τα 50 εκατομμύρια και αποτελούν ουτοπία.Ξεχναει όμως πως αυτό θα ήταν ορθολογικό κτίσιμο ομάδας που θα σε έβαζε έστω μια φορά ομίλους,που θα σε απέτρεπε από εγκληματικές μεταγραφικές κινήσεις πεταμένων εκατομμυρίων όπως Soares,Quagliata,Samatta,Chalov κτλ και θα ζούσε η ομάδα ημέρες κ@υλας επί Ζαγοράκη με sold out Τούμπα μιας και θα έβλεπε πως η διοίκηση κάνει τα πάντα για έναν πανίσχυρο ΠΑΟΚ και όχι έναν ΠΑΟΚ bazaar που κοιτάει με την πρώτη ευκαιρία να μοσχοπουλησει την πραμάτεια του.
Φιλε dragon δεν ξερω την ηλικια σου αλλα οταν εχω δει Κουδα, Τουρσουνιδη και ποσους αλλους που επαιζαν απληρωτοι μονο και μονο για τον δικεφαλο τοτε μπορω να σου πω πως δεν ισχυει το επιχειρημα σου. Ο ΠΑΟΚ ειναι ελληνικη ομαδα, αλλοιμονο αν στο βωμο των τιτλων καταληξουμε σε μια βαβελ ξενων παικτων εκ των οποιων οι μισοι ειναι αμφιβολλου αξιας και πολυ ευκολα βρισκεις ελληνες καλυτερους.
Ζανι είμαι 44 προτιμώ μπανε από φασουλα. Αντελινο από Τζαβέλα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν κάνει η καταγωγή τον ΠΑΟΚΤΣΗ . Για να είναι η σύγκριση σωστή κ όχι πορτοκάλια με πεπόνια να σου θυμίσω πως άλλο το ερασιτεχνικό κ άλλο το επαγγελματικό ποδοσφαιρο. Στο σήμερα δεν ξέρουμε τι θα έκανε ο Κουδας όπως κ στο τότε τι θα έκανε ο βιειρινια. Ο ΠΑΟΚ έχει αρχές που αν έχει 5 μπανε στην 5αδα ή έντεκα βιειρινια στην 11αδα δεν θα χαθούν, αν έχει 5 φασουλες ή 11 τζαβελες σίγουρα δε θα θυμίζει ΠΑΟΚ. Αυτό δείχνει ότι η ποιότητα ( της προσωπικότητας) έχει σημασία κ όχι ή καταγωγή .
Δέχομαι την άποψη σου αν κ διαφωνώ πλήρως
Δέχομαι την άποψη σου αν κ διαφωνώ πλήρως