Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από john4serres »

Magpies4 έγραψε:Τώρα άμα ο Άλοφς σου ζητάει 2Μ για παίκτη σαν τον Νάρει του οποίου το συμβόλαιο λήγει και μπορείς να τον πάρεις ελεύθερο σε λίγους μήνες, ξέρεις οτι εσύ έχεις το πάνω χέρι. Δηλαδή, το 1Μ που δίνει ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει να επενδυθεί αλλού και να πάρεις και τον Νάρει με μιά καθυστέρηση.
Μαγκιά του αν ζητάει 2Μ.
Τόσα δώσαμε τον Πέλκα, τον καλύτερο μας Έλληνα στην σύγχρονη ιστορία, πάνω κάτω στην ίδια ηλικία και ένα βήμα-ένα τσακ πριν τους ομίλους του CL.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

john4serres έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Τώρα άμα ο Άλοφς σου ζητάει 2Μ για παίκτη σαν τον Νάρει του οποίου το συμβόλαιο λήγει και μπορείς να τον πάρεις ελεύθερο σε λίγους μήνες, ξέρεις οτι εσύ έχεις το πάνω χέρι. Δηλαδή, το 1Μ που δίνει ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει να επενδυθεί αλλού και να πάρεις και τον Νάρει με μιά καθυστέρηση.
Μαγκιά του αν ζητάει 2Μ.
Τόσα δώσαμε τον Πέλκα, τον καλύτερο μας Έλληνα στην σύγχρονη ιστορία, πάνω κάτω στην ίδια ηλικία και ένα βήμα-ένα τσακ πριν τους ομίλους του CL.
Τότε αν ήμασταν Αλοφς θα έπρεπε να ζητάμε 5εκ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Minority4 έγραψε:Σα να έχει κουράσει όλο αυτό.
Χίλιες φορές να μην έβγαινε κανένα όνομα, προτού ολοκληρωθούν κι οι συμφωνίες με τις ομάδες.
Κακή διαχείριση κι από την ΠΑΕ κι από τους ρεπόρτερς.
Δεν ξέρω σε τι οφελεί να σέρνονται όλες αυτές οι υποθέσεις.
Τέσπα, να τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες.

Λένε πως έρχεται το μεσημέρι ο Μπράντον.

Γιατί έχει κουράσει,δε σου αρέσει που βγαίνουν τα ονόματα και ξέρουμε για ποιούς υπάρχει ενδιαφέρον;
Κάθε καλοκαίρι μυριζαμε τα νύχια μας και περιμέναμε τον Μέσι στα 25 του.
Μια μεταγραφή για να γίνει,θέλει χρόνο και αυτή που κοστίζει 100 μύρια αλλά και αυτή που κοστίζει 3,αναλογικά δεν αλλάζει κάτι.
Ο καθένας στο μέγεθος του και στο πορτοφόλι του.
Η μόνη υπόθεση που έχει τραβήξει πολύ για εμάς είναι αυτή του Ναρει, γιατί όπως φαίνεται εκτός του παίχτη που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, καμία άλλη πλευρά δεν καίγεται για να πραγματοποιηθεί.
Εμείς τον θέλουμε απλά για μια έξτρα λύση και τον κοστολογουμε στην πραγματική του αξία και η άλλη πλευρά θεωρεί ότι θα χάσει περισσότερα αποτι θα κερδίσει από την προσφορά μας και τον κοστολογεί πολύ επάνω από την πραγματική του αξία.
Αυτό είναι όλο.
Η άλλη περίπτωση που ακούστηκε ως προχωρημένη είναι του Γερμανού της Χερακλες η οποία αποτι φαίνεται εγκαταλείφθηκε.
Μακάρι κάθε χρόνο να κινούμαστε έτσι,λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σορρυ αλλά η μόνη περίπτωση που κόλλησε είναι του ναρευ. Όλες οι άλλες καθάρισαν άμεσα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω παλι νομιζω οτι εχει μπερδευτει ο μεταβολισμος μας επειδη αρχισαν τοσο νωρις οι μεταγραφες φετος και καποιοι πιστευουν οτι ειμαστε αρχες Αυγουστου.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Δεν έχω να απαντήσω κάτι περισσότερο, απλά επαναλαμβάνω πως η ένσταση μου έγκειται στο πως προτιμώ να βγαίνουν ονόματα όταν υπάρχει συμφωνία και με τον παίχτη αλλά και με τις ομάδες.
Προφανώς χρειάζεται χρόνος για να κλεισει μια μεταγραφή, δεν αναφέρομαι σ'αυτό.
Αναφέρομαι στο πως επικοινωνείται ως κλεισμένη μεταγραφή, ενώ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα η ομάδα του Χ παίχτη.

Δεν σημαίνει τίποτα, απλά είναι η ταπεινή μου γνώμη και σαφώς μπορεί να είναι λαθασμένη.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Minority4 έγραψε:Δεν έχω να απαντήσω κάτι περισσότερο, απλά επαναλαμβάνω πως η ένσταση μου έγκειται στο πως προτιμώ να βγαίνουν ονόματα όταν υπάρχει συμφωνία και με τον παίχτη αλλά και με τις ομάδες.
Προφανώς χρειάζεται χρόνος για να κλεισει μια μεταγραφή, δεν αναφέρομαι σ'αυτό.
Αναφέρομαι στο πως επικοινωνείται ως κλεισμένη μεταγραφή, ενώ δεν έχει συμφωνήσει ακόμα η ομάδα του Χ παίχτη.

Δεν σημαίνει τίποτα, απλά είναι η ταπεινή μου γνώμη και σαφώς μπορεί να είναι λαθασμένη.
Δεν αποφασίζει πάντα η ομάδα το πότε θα βγει ένα όνομα. Φέτος σχεδόν όλες οι περιπτώσεις βγήκαν από ξένους δημοσιογράφους οι οποίοι προφανώς είχαν πληροφόρηση μέσα από την ομάδα με την οποία βρισκόταν σε συζητήσεις ο ΠΑΟΚ. (Φορτούνα, Τιγκρες κλπ)
Στη περίπτωση του Ναραι ήταν λάθος των ελλήνων ρεπόρτερ να θεωρούν την μεταγραφή κλεισμένη μόνο και μόνο επειδή γνώριζαν ότι ο ΠΑΟΚ αύξησε την προσφορά του. Προφανώς στον βωμό της προσέλκυσης επιπλέον κλικς θυσιάζεται η σωστή και αξιόπιστη ενημέρωση.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ξερω αν αναφερθηκε, απλα επειδη πηρε το ματι μου οτι υπηρχε συζητηση για την λιστα που πρεπει να δηλωσουμε εως τις 15/7. Ουσιαστικα ισχυει, αλλα η ομαδα μπορει μεχρι και 24 ωρες πριν το πρωτο ματς να κανει ακομα δυο προσθηκες (ή αλλαγες, δεν το θυμαμαι καλα) στην λιστα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

icue έγραψε:Εγω παλι νομιζω οτι εχει μπερδευτει ο μεταβολισμος μας επειδη αρχισαν τοσο νωρις οι μεταγραφες φετος και καποιοι πιστευουν οτι ειμαστε αρχες Αυγουστου.

Οχι μόνο είναι απολύτως εύστοχη η εξήγηση και ο παραλληλισμός, αλλά αυτό έχει συμβεί ΗΔΗ εδώ και δυο-τρεις βδομάδες

Που θα πάει, κάποια στιγμή θα προσαρμοστούμε
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πολύ εύστοχο το σχόλιο των συνοπαδών παραπάνω. Πάθαμε βερτικο από τις μεταγραφές που γίνανε και που γίνονται.
Εδώ που τα λέμε ήρθε μια καραβια παίκτες, φύγαν άλλοι τόσοι. Ε ένας θα κόλαγε κάπως….. δεν πρέπει να αποτελεί το μοναδικό στόχο της κριτικής μας η μια περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

klainmein έγραψε:
:lol: :lol: :lol:
μλκ νταξει το ανοιγω απο το πρωι καθε μιση ωρα και γελαω μονος μου

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DimitrisS έγραψε:Δεν ξερω αν αναφερθηκε, απλα επειδη πηρε το ματι μου οτι υπηρχε συζητηση για την λιστα που πρεπει να δηλωσουμε εως τις 15/7. Ουσιαστικα ισχυει, αλλα η ομαδα μπορει μεχρι και 24 ωρες πριν το πρωτο ματς να κανει ακομα δυο προσθηκες (ή αλλαγες, δεν το θυμαμαι καλα) στην λιστα.
Τα έχουμε γράψει στο τόπικ της Ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

κλαμα :lol:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Βαν Μπρόνκχορστ: «Δυναμικός επιθετικός ο Τσόλακ, δίνει ενέργεια στην ομάδα»

Ευτυχως δεν ειπε «φιλοτιμος»