Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
10% ενδιαφέρον ΠΑΟΚ Β
10% παλιό ενδιαφέρον πάλι για ΠΑΟΚ Β
80% από τον πωπό του
10% παλιό ενδιαφέρον πάλι για ΠΑΟΚ Β
80% από τον πωπό του
Το ότι δεν πάμε για τέρμα είναι μέγα λάθος.boogeyman77 έγραψε:Μέχρι τον Μάιο περιμέναμε να τελειώσει η καταστροφική χρονιά και να γίνει ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα με παράλληλα ενέσεις ποιότητας ώστε να χτυπήσουμε στα ίσα το επόμενο πρωτάθλημα.Απο την στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο από τις μέχρι τώρα (μη) κινήσεις μάλλον αποδοχή θα το έλεγα και όχι αντίληψη......ron-swanson έγραψε:Εν τω μεταξύ μέχρι τον Μάιο θέλαμε τέρμα, θέλαμε κάναν στόπερ γιατί ο Βαρελά ήταν λίγο παλαίμαχος φέτος και ο Μιχαηλίδης άγουρος ακόμα, θέλαμε πλάγια Μπακ γιατί ο Ροντρίγκο είναι μέτριος και ο Βιερίνια πλέον δεν μπορεί να κανει overlap. Πέρα από τα υπόλοιπα γνωστά κενά που είχαμε.
Ξαφνικά τώρα υπάρχει η αντίληψη ότι ο Λουτσεσκου θα τους κάνει όλους ξανά παιχταραδες. Μακάρι να τους κάνει λέω εγώ, αλλά πάμε λίγο κόντρα στην λογική. Και αν η ενίσχυση είναι επιπέδου Τέιλορ, Ολιβειρα και Ντειολα, πραγματικά πρέπει να κάνει μαγικά ο Ρουμάνος για να μην προσγειωθούμε απότομα.
-
Εδώ δεν έχουμε φορ και Αρ. Μπακ με το τέρμα θα ασχοληθούμε πρώτα;
Ο άλλος που γράφουν ότι ζητάει 900 λέει ακατεβατα τα βρίσκει κι αλλού?
Εμ δε θέλατε Ιβάν να ασχοληθεί με μεταγραφές θα τον είχε μπλοκάρει ήδη στο Skype.
Θα πηγαίναμε στον επόμενο τώρα.
Ίδιο σίριαλ με Τσολακ και όλοι ξέρουμε την κατάληξη.
Αν δεν κλείσει σε εμάς δε βρίσκει συμβόλαιο πάνω από 550 χιλιάρικα και βάζω κι εδώ ένα ταλιρακι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμ δε θέλατε Ιβάν να ασχοληθεί με μεταγραφές θα τον είχε μπλοκάρει ήδη στο Skype.
Αν δεν κλείσει σε εμάς δε βρίσκει συμβόλαιο πάνω από 550 χιλιάρικα και βάζω κι εδώ ένα ταλιρακι.
Πρέπει να είμαστε από τις ελάχιστες Ομάδες που έχουμε 7 συμβόλαια "ξένων" και για κανέναν από αυτούς δεν υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα είναι βασικός εντεκαδάτος, που θα κάνει τη διαφορά. Και μετά ανησυχούμε για το που θα κλείσει ο Μπάμπα που και αυτός πιάνει θέση ξένου.
Και παλεύουμε και για Περουβιανό.
Χαχαχα
Χαχαχα
-
Πραγματικά το ίδιο πράγμα σκεφτόμουν. Δηλαδή καλά ρε μλκ Ολιβειρα έχεις μείνει ελεύθερος από την κουλα ρε φίλε που τερμάτισε κάτω από τον ρουλη και έφαγε 3μπαλο από την Ζορια (και σου είχε φάει την θέση ο Ανσαριφαρντ μεταξύ μας τώρα). Έχεις θέμα με τους κοιλιακούς και δεν είναι ότι έσκισες και δίχτυα δύο χρόνια τώρα. Και θες και 900;Parolos έγραψε:Ο άλλος που γράφουν ότι ζητάει 900 λέει ακατεβατα τα βρίσκει κι αλλού?
- sakis_the_fraud
Βαλε αντ1 να δεις παικτη με τετοια σωματοδομη να κανει παπαδες, λουκακου λεγεται.Shivaspace έγραψε:o Εσίτι γενικότερα είναι λατρεία και ας μην είναι παικταράς και μπαλαδόρος. το μεγαλύτερο μεινέκτημά του είναι οτι όταν ξεκινάει τον αγώνα, μετά το 60 δεν υπάρχει στο γήπεδο από θέμα αντοχής. και κάπου είναι λογικό γιατί το σώμα του λογικά χρειάζεται και καταναλώνει πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια..δεν είναι τυχαίο οτι δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με την σωματοδομή του ..cellophan έγραψε:Ποτέ δε θα κουραστώ να μιλάω για τον Εσίτι!
πιστεύω πως για τον παίκτη μόνο και μόνο που έχει φτάσει σ αυτό το ποδοσφαιρικό επίπεδο κερδίζοντας τόσα χρήματα απ την μπάλα, είναι ένα μικρό θαύμα.
Αν και ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν και αλλοι ποσοι στην γαλλια, αλλα δεν βλεπω σαμπιονα για να σου πω ονοματα.
Μακαρι να βρουμε πωληση του η εστω δανεισμο να αδειασει λιγο το μπατζετ.
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
- FreeWatcher
+++++++Parolos έγραψε:Ο άλλος που γράφουν ότι ζητάει 900 λέει ακατεβατα τα βρίσκει κι αλλού?
Κ ένα ταλιρακι από μένα!
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγω ευχαριστιέμαι την προφανή έλλειψη πληροφοριών εκ μέρους των αρδ. Οι "δικοί" μας φτάνουν στο σημείο να κάνουν ανασκόπηση των μεταγραφών στα χαφ επι εποχής Ιβαν, ενώ οι "κάτω" κάθε πρωί δίνουν την υπόθεση τελειωμένη εως το τέλος της ημέρας, και κάθε μέρα τρώνε κουτουλίδι. Δεν ξέρω αν η όλη κατάσταση οφείλεται στην οργάνωση καντίνας σε εθνική οδο που έχει η ΠΑΕ ή σε εσκεμμένο αποκλεισμό των αρδ για να τους εκθέσουν, αλλά εγω ως εκδικητικός άνθρωπος το χαίρομαι.

- Kabamaru11
Έτσι όμως θα τα κλείσουν τα μαγαζάκια τους και θα διαβάζουμε τα νέα της Παναχαϊκής μετά.
Αν θες να έχεις μέσα να περνάνε τα νέα σου και να ακούγεσαι, πρέπει να δίνεις και κάνα νέο.
Άλλωστε στην εκπομπή του Θωμαΐδη το αποδέχτηκε και ο Χ2 ότι έχουν αποφασίσει, καλώς ή κακώς, να μην δίνουν πληροφορίες στους δημοσιογράφους.
Αν θες να έχεις μέσα να περνάνε τα νέα σου και να ακούγεσαι, πρέπει να δίνεις και κάνα νέο.
Άλλωστε στην εκπομπή του Θωμαΐδη το αποδέχτηκε και ο Χ2 ότι έχουν αποφασίσει, καλώς ή κακώς, να μην δίνουν πληροφορίες στους δημοσιογράφους.
- john4serres
Η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε αριστερό μπακ.
Ο Αντρέ πάει για 36 και ο Νορβηγός Περέιρα.
Ο Αντρέ πάει για 36 και ο Νορβηγός Περέιρα.
Και οι δύο κάνουν κρα για πορτοκαλάδα. Ο Νορβηγός βολεύεται και με μπλε παιδική χωρίς ανθρακικό
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk