Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

barlow4
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καλά τα λες , ομαδάρα ,τους πατήσαμε και πας για πρωτάθλημα.
Ax καημένε Μπαρλοου.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Απορώ αυτή την λευκή πετσέτα ποιος σας την είπε και την κάνατε σημαία. Ημαρτον

Ξεπέρασε η ομάδα τις δύο χρονιές χωρίς έσοδα από την Ευρώπη, δηλαδή τουλάχιστον 20-25εκ, και την τελευταία χρόνια χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο 7εκ. Η τιμωρία από την uefa για το ffp ήταν κάτι παραπάνω από ορατή.

Πλέον σταθήκαμε στα πόδια μας, πρόκριση στους ομίλους τσ λ θα έδινε αλλά 10+ εκ στην ομάδα, δεν ήρθαν και η ομάδα θα φέρει ότι παίχτες θεωρεί ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής πως χρειάζεται με τα οικονομικά δεδομένα του EL. Αν η φετινή χρονιά ειχε και διαρκείας θα μιλούσαμε για την πρώτη χρονιά που δεν θα έβαζε χρήματα ο Ιβάν με ΑΜΚ για να βγει η χρονιά. Διαρκειας και όμιλοι ΤΣ Λ θα ήταν έσοδα 20+

Ναι έχει κενά το ρόστερ, όλοι το ξέρουμε όλοι το βλέπουμε, και πόσο μάλλον αυτοί που εργάζονται μέσα στην ομάδα. Φτιάχνεται φέτος κάτι νέο, μια ομάδα γρήγορη αθλητική που θα παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Έρχονται παίχτες πάνω στα θέλω του προπονητή, Ρεμπε και Άμπελ συνεργάζονται και αποφασίζουν από κοινού. Υπάρχουν οι οικονομικοί περιορισμοί αλλα κινούνται σωστά. Τελευταίες ημέρες των μεταγραφών πλέον, με γνωστά τα έσοδα, θα έρθουν όσοι κρίνουν αυτοί οι δύο πως χρειάζονται. Οι μεγάλες ομάδες θα ξεφορτωθούν παίχτες, και λόγο Κορονοϊου και λόγο του νέου κανονισμού για τον αριθμό συμβολαίων.

Μόνο λευκή πετσέτα δεν έχει πετάξει η ομαδα, μεταγραφικά κινείται αθόρυβα και μεθοδικά
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Κι εγώ δεν βλέπω λευκή πετσέτα.

Η ομάδα φέτος έβαλε σαν πρωταρχικό στόχο να ξεχρεώσει και να αποτινάξει από πάνω της τη Δαμοκλειο σπάθη του FFP.

Ως προς αυτό ο στόχος επετεύχθη και ίσως πιο εύκολα από ότι υπολογίζαμε με την πορεία που κάναμε στα προκριματικά.

Θα παλέψουμε για την 2η θέση με την Αεχ και για μια καλή πορεία στο Europa με στόχο να μαζέψουμε βαθμούς και να βελτιώσουμε το ranking μας.

Εγω δεν βλέπω πρόβλημα σε κάτι από αυτά εφόσον η χρονιά αυτή θεωρηθεί χρόνια χτισιματος και ανασυγκροτησης.

Εκεί που βλέπω, όμως, να υπάρχει πρόβλημα είναι στα κολλήματα του προπονητη.

Επιμένω ότι η αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1 ειδικά για τα ματς της Ελλάδας είναι απαραίτητη ίσως περισσότερο και από το να γίνουν προσθήκες στην παρούσα φάση.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τόσο αθόρυβα γομαρε κινείται , τόσο μεθοδικά και τόσο στα θέλω του προπονητή που χτες ένα στοπερ έπαιζε δεξι μπακ χαφ και που έπαιζες με επιθετικό τον κανένα. Πήγες να πάρεις πρόκριση σε διπλό ματς χωρίς επιθετικό. Στις νορμαλ ομάδες αν μια θέση θεωρείται βιτρίνα , εκεί που οφείλεις να έχεις καλό παίκτη είναι η επίθεση. Κι εσύ πήγες με τον φούφουτο. Τόσο αρμονική συνεργασία τεχνικού διευθυντή ,διοίκησης και προπονητή που σου φεύγει ο βασικός επιθετικός και κάνεις 10 μέρες να τον αντικαταστήσεις με αποτέλεσμα στο σημαντικότερο ραντεβού της ιστορίας σου να πας με τρύπια παπούτσια.

Τόσο πολύ βάση σχεδίου πάμε.
Εμένα για ροζ πετσέτα μου κάνει. Όχι για λευκή.

Παρατημένη ομάδα , πούλα οποιοδήποτε μπορεί να φέρει λεφτά ,ρίξε το μπατζετ μη τυχόν και πληρώσουμε λεφτά μέσα στη κρίση και βάλε να παίζει τη κασέτα με τις ακαδημίες. Αλαφούζος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 01 Οκτ 2020, 08:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

giapas έγραψε:Καλά τα λες , ομαδάρα ,τους πατήσαμε και πας για πρωτάθλημα.
Ax καημένε Μπαρλοου.
ok παμε να κονταροχτυπησθουμε με τον αρη και τον ατρομητο.αεκ κ παο ειναι ετη φωτος μπροστα.επισης ο γαυρος εχει ξεφυγει τοσο που ουτε τον βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Το ρόστερ και συγκεκριμένα η 11άδα που παρουσιάστηκε στο χθεσινό παιχνίδι, δεν ήταν για Ομίλους Champions League.

Το timing των αποχωρήσεων/πωλήσεων ήταν απαράδεκτο. Όταν βλέπεις οτι η Ομάδα αποκλείει Benfica και Besiktas με Ακπομ, Λημνιό, Πέλκα και Τζόλη, και είναι ένα βήμα πριν τους Ομίλους του CL δεν βιάζεσαι να πουλήσεις τους 2 απο τους 4 στο τελευταίο παιχνίδι πριν τους Ομίλους. Το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 5 Οκτωβρίου. Ας περιμένανε 1 εβδομάδα.

Τώρα ΟΧΙ, δεν πρέπει να γίνει καμία μεταγραφή. Τώρα ας σεβαστούνε το FFP που oύτως ή άλλος έχει χαλαρώσει λόγω Covid και δεν αποτελεί καμία σοβαρή δικαιολογία για τη μεταγραφική αποδυνάμωση και ας περιμένουν για το επόμενο καλοκαίρι. Κάθε χρόνο η Ομάδα αποκλείεται απο την Ευρώπη και μετά γίνονται οι μεταγραφές. Απαράδεκτο.

Οι μεταγραφές ή τουλάχιστον οι περισσότερες και πιο κρίσιμες μεταγραφές πρέπει να γίνονται πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρώσεις και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Στον ΠΑΟΚ γίνονται ανάποδα. Πουλάμε πρώτα όλους ενώ η Ομάδα παλεύει να προκριθεί και μόλις έχει αποκλειστεί βλεπουνε για ενίσχυση.

ΥΓ Τα υπόλοιπα για Πομπέο είναι ιστορίες για αγρίους.
kos

Δημοσίευση από kos »

Να διευκρινίσω ότι ούτε εγώ βλέπω λευκή πετσέτα.
Απλά δεν θα έρθουν παίκτες Τσου Λου, αεροδρομίου κτλ. Παίκτες που θα σε κάνουν να πεις πάω για πρωτάθλημα.

Πιστεύω ότι θα φύγουν 3 παίκτες (Μάτος, μπισε, πασχαλακης) και θα έρθει χαφ και μεσοεπιθετικός.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κεν επειδή είσαι σοβαρός άνθρωπος , έχεις να ποντάρεις κάπου όσον αφορά τις πιθανότητές μας για πρωτάθλημα ή 2η θέση; ή απλά τις μετράμε στο παοκμανια σχετικά με το ποιος θα γράψει το καλυτερο ποστ? Το ματς του γαύρου δίχως ουσιαστικά να έχει κάνει προετοιμασία το είδες ; Σου φάνηκαν όμοια τα μεγέθη;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ρε Gomare, κανείς δεν διαφωνεί ότι έπρεπει να γινει εξορθολογισμός στο μπατζετ και προσωπικά το έγραφα από πέρσι το καλοκαιρι, ακριβως μετά το νταμπλ.

Εγώ προσωπικά τα έχω με τους Αμπελ-Ρεμπε, διότι τους θεωρώ άπειρους για να φτιαξουν τον "νεό" ΠΑΟΚ, που ακουμε εδώ και 2 μήνες.

Διαχειριση αγωνιστική τραγική, πωλήσεις σε ακυρο timing, πλήρης απαξιωση σε παλιους ποδοσφαιριστες λες και παιζουμε Football Manager, μεταγραφές χωρίς ουσια, που ξοδευτηκαν 5 μυρια για 2 ποδοσφαιριστες, ενώ με τα ίδια λεφτά βουλώναμε τρύπες με ελευθερους και δανεικους τύπου Ζιφκοβιτς...

Οι ομάδες που κανουν restart, το κανουν ομάλα.

Εμείς άιντε τσεκούρι!
Επειδή ο μάγος έχει κολλήσει με ένα συστημα από τα πλει οφ και αρνειται πεισματικά να ενταχθεί σε αυτο που ταιριάζει στο ροστερ του, εμεις αλλάζουμε τακτική παραλληλα με νεό αμφιλεγόμενο ρόστερ.
Λες και οι αθλητικές ομάδες ανα την υφηλιο, όλες παίζουν 3-4-3.
Αυτές που παιζουν 4-2-3-1 ειναι ολες μη αθλητικές.

Πως συνδεεται η αθλητικοτητα με ενα μόνο σύστημα, δεν το έχω καταλαβει...
Και θα παιζει στην Ελλαδα με τα χωρια με 3 στοπερ και αντεπιθέσεις...
Αλλά θα είμαστε αθλητικοί όμως.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Προσωπικά δεν πιστεύω πως ακόμα και τώρα το ροστερ είναι κακό. Κακός είναι ο τρόπος που το διαχειρίζεται ο φερειρα και μεγάλο λάθος που η παε δεν επικοινώνησε στον κόσμο ποιο το πλάνο και ποιοι οι στόχοι. Ο Σαββίδης όμως στον ΠΑΟΚ είναι αναντικαταστατος, κανένας άλλος. Κάνει λάθη αλλά όλοι κάνουν λάθη. Αυτό που πρέπει να αποφασιστεί σήμερα κατά την γνώμη μου είναι αν ο προπονητής θα συνεχίσει μέχρι τέλους, γιατί αν αλλάξει, σε διαφορετικές θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Αν συνεχίσει ο Πορτογάλος οι δύο μεταγραφές που χρειάζεται είναι οκταρι και δεκάρι, αν αλλάξει χρειάζεται εξτρεμ. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του ροστερ καλό θα ήταν να φύγουν Ρέι και πασχαλακης και να έρθει κάποιος άλλος (ο greif της σλοβαν που ακούστηκε προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή). Και όχι δανεικούς αν είναι να πάρεις δανεικούς μην πάρεις καθόλου.
Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση με μάτος Ζαμπα μπισεσβαρ και σβιντερσκι. Ειδικά για Ζαμπα καλό είναι μείνει γιατί είναι το τελευταίο καθαρό εξτρεμ που έμεινε στην ομάδα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Και δεν μου λες γιαπα, πόσους παίχτες θελεις να φέρουν; Αν δεν είχε τραυματισμό ο Ροντρίγκο θα έπαιζε αυτός. Έχεις δύο βασικους χαφ τραυματίες, ο ένας ο Ντάγκλας έχει μπει και μετά την διακοπή για τις εθνικές παίζει κανονικα, ακολουθεί ο μίσιτς από Δεκέμβριο. Πόσα συμβόλαια νομίζεις ότι αντέχει η ομάδα να έχει;
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημερα. Ρε σεις φτανει με τη μιρλα. Παιξαμε χασαμε προχωραμε. Πιασαμε το στοχο που ηταν να παρουμε χρηματα. Εξορθολογησαμε το μπατζετ. Πουλησαμε αυτους που θα μας εφευγαν ελευθεροι (εξαιρεση για την ωρα ειναι ο Καντουρι και ο Πελκας που πιστευω θα ανανεωσουν και ο Ρει που ακουγεται οτι θα χαιρετησει). Κλεισαμε συμβολαιο για τα τηλεοπτικα. Θα κλεισουμε τις τρυπες που απομενουν και ολα θα πανε καλα. Και μενα δε μου αρεσε που δεν ειχαμε σεντερ φορ ετοιμο, αλλα ποιος μπορουσε να προβλεψει οτι θα περνουσαμε τη Μπενφικα; Επισης δε μου αρεσε που παιζαμε με κρεσπο αλλα ποιος μπορουσε να προβλεψει οτι θα τραυματιστει ο Ροντριγκο, θα πουληθει ο Λημνιος, θα μας πουλαει τρελα ο Τζανκο και θα περασουμε τη Μπενφικα ωστε να ειναι τοσο αμεση η αναγκη; Δε γινεται καθε φορα να φταει η διοικηση γιατι δεν προεβλεψε και ο προπονητης γιατι δεν επαιξε ο ταδε ή γιατι εκανε αυτη την αλλαγη αντι για την αλλη; Αλλιως το βλεπουμε εμεις αλλιως ο προπονητης και η διοικηση. Αλλοτε μπρουμε να καταλαβουμε την οπτικη τους αλλοτε παλι δεν μπορουμε.
Το θεμα ειναι να παρουμε δυο παικτες στα κενα που εχουμε και να πουλησουμε οτι εμεινε για πωληση.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Κακή διαχείριση του ρόστερ απο τον Φερέιρα. Δηλαδή ο Φερέιρα αποφάσισε να χάσει τον Λημνιό και τον Ακπόμ χωρίς πριν να έχει ήδη ενισχυθεί η ομάδα πριν το πιο κρίσιμο παιχνίδι της 10ετίας? Φταίει ο Φερέιρα που κατέβασε ομάδα χωρίς φορ και δεξί μπακ?

Για τέτοια μεταγραφική ανοργανοσιά έφυγε και ο Λουτσέσκου.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

GoMaRoS έγραψε:Και δεν μου λες γιαπα, πόσους παίχτες θελεις να φέρουν; Αν δεν είχε τραυματισμό ο Ροντρίγκο θα έπαιζε αυτός. Έχεις δύο βασικους χαφ τραυματίες, ο ένας ο Ντάγκλας έχει μπει και μετά την διακοπή για τις εθνικές παίζει κανονικα, ακολουθεί ο μίσιτς από Δεκέμβριο. Πόσα συμβόλαια νομίζεις ότι αντέχει η ομάδα να έχει;
Στη χειρότερη όσα ξεφορτωθηκε.
Από τα 20+ έσοδα ας μη βάλει ούτε ευρώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 01 Οκτ 2020, 08:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”