Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
οτι θα πουληθει γιαννουλης και θα μεινει ο βιειρινια ;;
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... =emb_title
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... =emb_title
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Δευ 07 Σεπ 2020, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστερά είχαμε μέχρι στιγμής μόνο το Γιαννούλη. Ο Τσαούσης δεν έπεισε, οπότε πήραμε ρεζέρβα.
και θα ειμαστε αριστερα με ενα 35χρονο απο σοβαρο τραυματισμο και ενα ταλεντο-στοιχημα;
Και χωρίς να έχει ακουμπήσει μπάλα, εκτός την κόκκινη που έφαγε, εδώ και 7 8 μήνες
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά η προφανής χρησιμότητα είναι χρήματα από μαύρες καταστάσεις πχ τα κέρδη πωλήσεων άχνης ζάχαρης να νομιμοποιούνται σαν κέρδη από νόμιμες πωλήσεις πχ παικτών.sic-4 έγραψε: Ενταξει, για το οτι ο χοντρος κανει καθε πιθανη π@υστια που μπορει να σκεφτει ανθρωπος, δεν εχει κανενας μας καμια αμφιβολια. Αλλα πως μπορει να σχετιζεται το ξεπλυμα με υπερκοστολογημενες ΠΩΛΗΣΕΙΣ??
Δηλαδη θελει να ξεπλυνει λεφτα και παρουσιαζει ψευδως αυξημενα ...εσοδα?? Να μου πεις οτι εδωσε 50 μυρια για να αγορασει τον Κολτσιδα ξερω γω, οκ, το καταλαβαινουμε ολοι το ξεπλυμα. Και πλενει τα μαυρα και βγαινει και μαγκας προεδρας που τα χωνει. 2 σε 1. Αλλα οτι ΠΗΡΕ 50 μυρια απο τη μεταγραφη του Πουθενιδη πως τον βοηθαει να ξεπλυνει χρημα; Τι δεν καταλαβαινω;
Δεν υπάρχει μόνο ανάγκη να δικαιολογήσεις έξοδα, υπάρχει η ανάγκη να δικαιολογήσεις και έσοδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono. την Δευ 07 Σεπ 2020, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Vet_eranos
sn0ufel4 έγραψε:https://youtu.be/tJhgtegNX2s
Η' εγω τον εβλεπα γιατι ηθελα παντου η' οντως τους κερδισε μονος του..τι πουλεν ειναι αυτο??
Συνεχίζει να εκπλήσσει η εξέλιξη της φετινής μεταγραφικής περιόδου.
Όλα μου αρέσουν, το μόνο που δε μ αρέσει είναι να λέμε οτι δεν κάνουμε μεταγραφές λόγω αφραγκίας, και την ίδια ώρα να επενδύουμε 2 εκατομμύρια σε άγνωστα ταλέντα (μακάρι να βγουν παιχτάρες) που δεν πρόκειται να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.
Έχουμε τρύπες σε σοβαρούς τομείς, τεράστιο το ενδιαφέρον να δούμε τι επιλογές γίνονται.
Όλα μου αρέσουν, το μόνο που δε μ αρέσει είναι να λέμε οτι δεν κάνουμε μεταγραφές λόγω αφραγκίας, και την ίδια ώρα να επενδύουμε 2 εκατομμύρια σε άγνωστα ταλέντα (μακάρι να βγουν παιχτάρες) που δεν πρόκειται να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.
Έχουμε τρύπες σε σοβαρούς τομείς, τεράστιο το ενδιαφέρον να δούμε τι επιλογές γίνονται.
-
makispaspartou
Μοιάζει να έχει όλες τις επιθετικές αρετές του Γιαννούλη πάντως αλλά και τον ίδιο σωματότυπο. Αμυντικά δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα μοιάζει επιλογή scouting, Ρέμπε και Φερέιρα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- soflodoras
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II´´
Πρεπει να παρουσιασει εσοδα. Δεν ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβει καποιος. Αν τον ρωτησει η σδοε , απο που ειναι αυτα τα 100 εκατομμυρια; Να μπορει να πει «και απο τον ποντενσε»sic-4 έγραψε:Ενταξει, για το οτι ο χοντρος κανει καθε πιθανη π@υστια που μπορει να σκεφτει ανθρωπος, δεν εχει κανενας μας καμια αμφιβολια. Αλλα πως μπορει να σχετιζεται το ξεπλυμα με υπερκοστολογημενες ΠΩΛΗΣΕΙΣ??soflodoras έγραψε:Ρε παιδια. Μη χρησιμοποιειτε τις μεταγραφες του γαυρου σαν επιχειρημα. Ο εσκομπαρ πρεπει να ξεπλενει 1-2 νοορ1 το χρονο. Γιαυτο εχει τις ομαδες τουjoshua έγραψε:Tolaros 42 με 8 γκολ είχε ο Ποντενσε και πουλήθηκε 20... Επιπλέον το θέμα δεν είναι τι άποψη έχει ο κόσμος αλλα η ΠΑΕ και η ΠΑΕ πέρσι απέρριπτε προτάσεις γιατί τον κοστολογούσε στο θεό (Γιώργης speaking) αλλά δεν ανανέωνε συγχρόνως τον πιο φτηνά αμοιβομενο ποδοσφαιριστή της...Εσυ βαλτα με τον κόσμο.
Δηλαδη θελει να ξεπλυνει λεφτα και παρουσιαζει ψευδως αυξημενα ...εσοδα?? Να μου πεις οτι εδωσε 50 μυρια για να αγορασει τον Κολτσιδα ξερω γω, οκ, το καταλαβαινουμε ολοι το ξεπλυμα. Και πλενει τα μαυρα και βγαινει και μαγκας προεδρας που τα χωνει. 2 σε 1. Αλλα οτι ΠΗΡΕ 50 μυρια απο πωληση του Πουθενιδη πως τον βοηθαει να ξεπλυνει χρημα; Τι δεν καταλαβαινω;
Για τον Βιερίνια θα ήταν το 4ο συμπέρασμα που δεν ήθελα να γράψω.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ωραίος!!! Ψαγμένη επιλογή από τον Όλαφ..sn0ufel4 έγραψε:https://youtu.be/tJhgtegNX2s
-
makispaspartou
Για τον Βιειρίνια αυτό που ακούγεται τελευταία σαν περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι ότι δε θα γίνει επαναπροσέγγιση. Ξέρει κανένας άλλος κάτι διαφορετικό? Κανένας mod ή συμφορουμίτης?
21 χρονων δεν είναι ταλέντα.Φτανει το χαιδεμα.
ή αρπαζουν την ευκαιρία και παίζουν ή δανεικοι στον δήμαρχο.
ή αρπαζουν την ευκαιρία και παίζουν ή δανεικοι στον δήμαρχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Δευ 07 Σεπ 2020, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορουμε να ξεκολλήσουμε λιγο απ τον βιερινια και να δουμε αυτους που εχουμε?