Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ήρθε μονάχα ως οικονομικός κέρβερος. Πώληση παικτών και απομάκρυνση ανενεργών λόγω γνωριμιών του.Να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του FFP κοινώς. Οπότε περιμένω πως το καλοκαίρι ίσως και να λυθεί η συμφωνία μας μαζί του, μιας και το λύσαμε το FFP. Δεν είμαι της άποψης να φύγει αλλά πλέον και εγώ έχω φτάσει σε αδιέξοδο, για το τι πραγματικά φταίει με την εικόνα της ομάδας.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι τα έχουμε βάλει με τον Olaf. Το καλοκαίρι του ζητήθηκε να φέρει παίκτες για 3-4-3. Μετά άλλαξε η ομαδα σύστημα σε 4-3-3, ο Ιανουάριος είναι γενικά δύσκολή μεταγραφική περίοδος. Εσείς είστε σίγουροι ότι ζήτηθηκε κάποιο 6;;; γιατί εγώ βλέπω τον Παυλάρα να παίζει με 8ρια και όχι με καθαρό κόφτη.
Δεν λέω ότι είμαι ευχαριστημένος με το έργο του, αλλά πιστευώ ότι το πρόβλημα έιναι συνολικό στον σχεδιασμό της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

<<Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια του Sportime, ο Έλληνας στράικερ(Δουβικας), δεν θα μετακομίσει στον ΠΑΟΚ. Δεν έκανε ποτέ 100% κλικ στον Ολαφ Ρέμπε>>

Ειδαμε κι αυτους που του κανουν κλικ.!!!
Μαλλον ειναι μουφα το αρθρο..δεν αναιρει ομως,οτι το τοπι δεν το κατεχει
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

dikomou01 έγραψε:Δεν μπορω να καταλάβω γιατι τα έχουμε βάλει με τον Olaf. Το καλοκαίρι του ζητήθηκε να φέρει παίκτες για 3-4-3. Μετά άλλαξε η ομαδα σύστημα σε 4-3-3, ο Ιανουάριος είναι γενικά δύσκολή μεταγραφική περίοδος. Εσείς είστε σίγουροι ότι ζήτηθηκε κάποιο 6;;; γιατί εγώ βλέπω τον Παυλάρα να παίζει με 8ρια και όχι με καθαρό κόφτη.
Δεν λέω ότι είμαι ευχαριστημένος με το έργο του, αλλά πιστευώ ότι το πρόβλημα έιναι συνολικό στον σχεδιασμό της ομάδας.
Το προβλημα ειναι οτι ο ρεμπε διαχειριστηκε το μεγαλυτερο ποσο που εχει δωθει εβερ σε μεταγραφες φετος το καλοκαιρι. Εν μεσω πανδημιας που ολοι μειωνουν το μπατζετ και εν μεσω ffp που λογω των ζημιων που ειχαμε επρεπε να γινει ενα συμμαζεμα. Και ομως!! Εδωσες 7 εκατομμυρια ευρω!

Για να δουμε. Τσολακ μουργκ νινουα περειρα

7 ΜΥΡΙΑ!! με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΩΣ ΤΩΡΑ. Πιστευω οποιοσδηποτε απο εμας εκανε μεταγραφες με 7 μυρια ε τι διαολο καλυτερα απο ρεμπε σιγουρα θα τα πηγαινε.

Μιλαμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Αν τα εκανα εγω αυτα στη δουλεια μου σαν υπαλληλος θα ημουν ηδη στον οαεδ με κλωτσιες..

Τι να πω, απιστευτα πραγματα γινονται στην παε ουτε στο δημοσιο τετοια χαλαροτητα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το σλόγκαν του Τ.Δ. τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι: "πουλάω φθηνά και αγοράζω ακριβά". Και μάλιστα παίκτες που δεν χρειάζεται η ομάδα, ενώ για θέσεις που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ, λέει πως είμαστε πλήρεις.
Υπάρχει συνεργασία του Τ.Δ. με τον προπονητή ή κάνει ότι θέλει;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγω θα ελεγα πως το σλόγκαν του ειναι "εχω κερδος στις αγοραπωλησίες και έχω ρίξει την μισθοδοσία στα μισα".

Οτι δηλαδή επειδή λειπει ενα ταχυδυναμικο χαφ δεν μπορούμε να περάσουμε τον αρη του Μανου και την αεκ του Σβαρνα.

Α ρε μλκα Ρεμπε, μια μεταγραφή και θα κυνηγούσαμε πρωταθλημα, τοσο τυφλός πχια;;
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Napoli4 έγραψε:Εγω θα ελεγα πως το σλόγκαν του ειναι "εχω κερδος στις αγοραπωλησίες και έχω ρίξει την μισθοδοσία στα μισα".

Οτι δηλαδή επειδή λειπει ενα ταχυδυναμικο χαφ δεν μπορούμε να περάσουμε τον αρη του Μανου και την αεκ του Σβαρνα.

Α ρε μλκα Ρεμπε, μια μεταγραφή και θα κυνηγούσαμε πρωταθλημα, τοσο τυφλός πχια;;
Το προβλημα δεν ειναι μια.
Το προβλημα ειναι οτι ΟΛΕΣ ηταν για κλωτσιες..
Με 7 μυρια που δωθηκαν για αγορες εκανες παπαδες.
Τι εννοω??

Δες παικταραδες που εκλεισες στο παρελθον
Ματος
Κανιας
Κρεσπο
Γκαρυ
Μακ
Μπισεσβαρ

Αυτοι που σε ανεβασαν δηλαδη επιπεδο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙ 3 χρονια ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ 7 μυρια..

Ναι.. ειναι τοσο απλο..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Υπάρχει μια φράση στην πληροφορική που λέει ότι ένας υπολογιστής είναι τόσο γρήγορος, όσο το πιο αργό του εξάρτημα. Κάπως παρόμοια μπορεί να ειπωθεί και για τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Μια ομάδα είναι τόσο καλή όσο και ο χειρότερος παίκτης που έχει στην 11άδα. Γιατί εκεί θα στοχέψει ο αντίπαλος, στο αδύνατο σου σημείο, και εκεί θα σου κάνει τη ζημιά.

Παράδειγμα το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ακόμα και αν μεμονομένα, οι 10 από τους 11 παίκτες μας ήταν ελαφρώς καλύτεροι από της ΑΕΚ, αρκούσε ένας Γκαρσία πάνω στον Περέιρα για να καταστρέψει τα πάντα.

Τι να την κάνω μια ομάδα που έχει Καγκάβα και Ουάρντα στην ίδια θέση, Μουργκ και Ζίφκοβιτς στην άλλη θέση αλλά για αριστερό μπακ έχει μόνο τον Περέιρα, για 6άρι έχει μόνο τον Τσιγγάρα, για αναπληρωματικό του Τζόλη έχει τον Λάμπρου και στο τέρμα με αυτούς που έχει ότι πάει μέσα γράφει.

Αν αυτό δεν είναι ευθύνη του Ρέμπε, δεν ξέρω ποιανού είναι.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εξακολουθουμε να μιλαμε για 6αρια. Δεν ειναι θεμα θεσης. Θεωρω αδιανοητο να μην ζητησε ο Γκαρσια γρηγορο παικτη για το κεντρο. Ειτε ειναι 6αρι ειτε ειναι 8αρι. Μπορεις να παιζεις και με πεντε 8αρια αν τα χαρακτηριστικα των παικτων το επιτρεπουν.

Υποθεσεις κανουμε. Το πιο απιθανο ειναι να μην ζητησε ο Γκαρσια, το δευτερο πιο απιθανο ειναι να ζητησε και ο Ιβαν να του ειπε οχι και το πιο πιθανο ειναι ο Ρεμπε να μην μπορεσε να βρει. Ολα μπορει να συνεβησαν αλλα με βαση τη λογικη λεμε οτι λεμε και τα χωνουμε στον Ρεμπε.
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Συγνώμη αλλά δεν είναι απλό να είσαι τεχνικός διευθυντης. Δεν μπορούμε κάθε χρόνο να περιμένουμε κάποια ομάδα να φαληρίσει για να πάρουμε τσάμπα παικτες( βλέπε Μάτος- Γκαρυ).
Πολλές φορές πρέπει να ταίσεις και κανα δύο μανατζερ για να μπείς στον χώρο. Και δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είναι πολύ εξω από αυτόν. Το ξαναγράφω δεν φταίει μονο ο Ρέμπε . Το πρόβλημα αρχίζει απο την διοικηση, με του μη ξεκάθαρους ρόλους εκεί.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:Εγω θα ελεγα πως το σλόγκαν του ειναι "εχω κερδος στις αγοραπωλησίες και έχω ρίξει την μισθοδοσία στα μισα".

Αληθεια θεωρεις οτι οσοι εχουν παραπονα απο τον Ρεμπε, του προσαπτουν μονο την μη αποκτηση ταχυδυναμικου χαφ?
Δηλαδη θεωρεις οτι η ομαδα ειναι πληρης και λειπει μονο το χαφ?
Εχεις βασικο αριστερο μπακ και αναπληρωματικο αριστερο μπακ? Ή μηπως θεωρεις τον Περειρα ικανο να καταλαμβανει θεση τοσο στην ενδεκαδα οσο και στην 18αδα του ΠΑΟΚ?
Εχεις βασικο κεντρικο αμυντικο περαν του Ινγκασον?
Ποιος? Ο Βαρυς και αργος πλεον Βαρελα? ή ο Κρεσπο?
Εχεις μηπως βασικο δεξι μπακ? Σου αρεσει π παιζει βασικος ο Βιειρινια στα 35 του, τον οποιο δεν ηθελε ο Ρεμπε, και ο οποιος Βιειρινια, κατα γενικη ομολογια θα πρεπε να μπαινει ποιοτικα μισαωρα και οχι να παιζει συνεχομενα 90λεπτα.
Εδω μεχρι τον Γεναρη η ομαδα δεν ειχε βασικο φορ και βασικο δεκαρι.
Ειναι ευκολο να βλεπεις την ομαδα πληρη. Το κριτηριο ειναι τι στοχους εχεις θεσει και τι επιπεδου ποδοσφαιρο θελεις να αποδωσεις.
Ειναι ξεκαθαρο πως ο Ρεμπε εχει μαυρα μεσανυχτα απο ποδοσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Γερασίμου έγραψε:Το σλόγκαν του Τ.Δ. τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι: "πουλάω φθηνά και αγοράζω ακριβά". Και μάλιστα παίκτες που δεν χρειάζεται η ομάδα, ενώ για θέσεις που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ, λέει πως είμαστε πλήρεις.
Υπάρχει συνεργασία του Τ.Δ. με τον προπονητή ή κάνει ότι θέλει;
Η κατασταση γερνει στο κανει οτι θελει !!!
Κι ο ΠΑΟΚ την πληρωνει οπως παντα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τα έχω πει 1000 φορες, ειδικα σε σένα gospi, αλλα ας τα πω άλλη μια.

Η ομαδα ειναι πλήρης ποσοτικα σε όλες τις θέσεις.
Για να παρει πρωταθλημα και να κανει πορεια στην Ευρωπη προφανως και έχει μεγαλα ποιοτικα κενα. Ολοι τα βλεπουμε.

Το οτι εσυ περιμενεις φετος πρωταθλημα και κρινεις τον Ρεμπε αρνητικα επειδη δεν εχει κανει ροστερ πρωταθλητισμου, δεν το καταλαβαίνω.

Βασικα το καταλαβαίνω, γιατι το είπε ο κυρ², τον οποίο θεωρώ υπεύθυνο για τη μηδενικη διαχείριση προσδοκιων του κόσμου.

Τεσπα, αυτο ειναι και το τελευταίο μου ποστ. Νεος κύκλος εσωστρεφειας, νέος κύκλος μηδενισμού, νέος κύκλος ανθρωποφαγιας, νέος κύκλος τοξικότητας.
Αρνουμαι να συμμετέχω παλι. Βγαλτε τα απωθημένα σας οσοι θελετε, εγω κουράστηκα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

gika έγραψε: Τι να την κάνω μια ομάδα που έχει Καγκάβα και Ουάρντα στην ίδια θέση, Μουργκ και Ζίφκοβιτς στην άλλη θέση αλλά για αριστερό μπακ έχει μόνο τον Περέιρα, για 6άρι έχει μόνο τον Τσιγγάρα, για αναπληρωματικό του Τζόλη έχει τον Λάμπρου και στο τέρμα με αυτούς που έχει ότι πάει μέσα γράφει.

Αν αυτό δεν είναι ευθύνη του Ρέμπε, δεν ξέρω ποιανού είναι.
σωστά αυτά που γράφεις, αλλά στο πρόσφατο παρελθόν έπαιζε "εκτός θέσης" ο Καντούρι επί Λου για να επωφεληθούμε από την ποιότητά του. Θα μου πεις χωράνε μαζί στην 11άδα και Μουργκ και Ζιφκο και Ουάρντα και Καγκάβα; Μάλλον όχι, έχουν κάποια όρια οι αλχημίες.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Μέχρι ποτέ είναι οι ελεύθεροι;;;προλαβαίνουμε να πάρουμε ένα αξιοπρεπές 6αρι να μην πουλάει την μπάλα και να έχει βασικά τρεξίματα;;;αλλιώς κάνε βασικό αναντικατάστατο τον Τσιγγαρα και ανέβασε από την Κ19 τον Γιάξη για αλλαγή...αν δεν γίνει αυτή η αλλαγή θα ζήσουμε πολλές κηδείες ακόμη από χωριά...έχουμε τα πιο αργά χάφ στην Ελλάδα και τα πιο ανευρα...Ο σβαμπ προσπαθεί μόνο που ειναι πιο αργός και από την καθυστέρηση και ο Τσιγγαρας που πάνε να τον φάνε ....οι άλλοι είναι για φάπες και μετά τον Αγκουστο εξέδρα πρέπει να μείνει και ο Καντούρι και φυσικά ούτε κουβέντα για ανανέωση που θυμήθηκε να παίξει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και μας δείχνει γιατί στην Ιταλία τον διώξανε άρον αρον....πόσους βαθμούς θα χάσουμε ακόμα εξαιτίας του;;;το πούλημα που κάνει άλλη μια φορά και μετά πέναλτι ούτε στα ερασιτεχνικά δεν γίνεται...για παίκτη που παίρνει ένα μύριο όχι δεν συγχωρώ άλλο τέτοιου είδους λάθος ήδη έκανε παρά πολλά....τα χάφ του Απόλλωνα φαινόταν λες και παίζαμε με τη Μπάγερν...Τέλος οι αυτοκτονίες Γκαρσια η αλλάζεις η βουλιάζεις κι εσυ και είναι κρίμα να φαγωθείς γιατί ξέρω ποσό γουστάρεις να πετύχεις....

Επισημαίνω αν έχουμε ακόμα δικαίωμα για μεταγραφή ελεύθερου χάφ ας το κοιτάξουν σίγουρα θα βρούμε πιο αξιοπρεπές χάφ από αυτά που έχουμε.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”