Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. IIIναν
Περιοχατο θες ξεκάθαρα
Μπεργκ θα ταν σούπερ έναν τέτοιο να βρεις ίσως πιο έμπειρο από ακπομ
Μπεργκ θα ταν σούπερ έναν τέτοιο να βρεις ίσως πιο έμπειρο από ακπομ
- kostasAthens
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Ο Μπρανκος είπε πως θέλουμε να φέρνουμε παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Ο Στοχ με ποια λογικη αποκτήθηκε; Ήταν χειρότερος κι απ'τον Λάμπρου στην προετοιιμασία.
Πιστεύω πως ο Στοχ είναι πολύ καλός παίκτης για αλλαγή και θα δωσει λύσεις με το σουτ που έχει . Αλλά ας μου πει κάποιος οτι δεν περίμενε πιο δυνατή μεταγραφή για τα εξτρέμ όταν παίρνεις πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια και έχεις πρόεδρο τον Ιβάν. Ή αν είναι σίγουρος πως αξίζει να φύγει ο Λάμπρου για χάρη του.[/quote]
Ο στοχ για τον τρόπο που έπαιζε η ομάδα με λουτσο ήταν ιδανικός τώρα θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει ο Φερέιρα
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύω πως ο Στοχ είναι πολύ καλός παίκτης για αλλαγή και θα δωσει λύσεις με το σουτ που έχει . Αλλά ας μου πει κάποιος οτι δεν περίμενε πιο δυνατή μεταγραφή για τα εξτρέμ όταν παίρνεις πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια και έχεις πρόεδρο τον Ιβάν. Ή αν είναι σίγουρος πως αξίζει να φύγει ο Λάμπρου για χάρη του.[/quote]
Ο στοχ για τον τρόπο που έπαιζε η ομάδα με λουτσο ήταν ιδανικός τώρα θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει ο Φερέιρα
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχαμε έμπειρο φορ τον πριγιο και όταν έφυγε μια χαρά τα πήγε ο άπειρος απκομ. Όπως μια χαρά τα πήγε οπότε μπήκε και η εξίσου άπειρη αλλαγή του απκομ ο σβιντερφσκι που είναι παικταρας.
Φέτος ο απκομ στα 23-24 έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού και γνωρίζει την πίεση της φανέλας. Αν δεν φύγει να πάρουμε τον επόμενο απκομ.
Φέτος ο απκομ στα 23-24 έχει την εμπειρία του πρωταθλητισμού και γνωρίζει την πίεση της φανέλας. Αν δεν φύγει να πάρουμε τον επόμενο απκομ.
- Kostomanolis
Και επίσης Πετρος Γαϊτάνος...anekfrastos έγραψε:Gaitan -idis
Αντί για ξαναζεσταμενη Μακ(αροναδα)
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.transfermarkt.com/felipe-ca ... eler/37834
Αυτός θεωρείται μπαμ μπουμ," θα προκαλέσει αίσθηση", "τρομακτική ενίσχυση" κλπ;
Λέει στο τςιττερ ένας κολομβιανός δεμοσιογράφος ότι του είπε συνάδελφος του αρουδου από Ελλάδα ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται..
Ηλικία ταιριάζει πάντως και συμβόλαιο τελειώνει το άλλο καλοκαίρι
Λέει στο τςιττερ ένας κολομβιανός δεμοσιογράφος ότι του είπε συνάδελφος του αρουδου από Ελλάδα ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται..
Ηλικία ταιριάζει πάντως και συμβόλαιο τελειώνει το άλλο καλοκαίρι
- PAOKevolution
Ηλικιακά ταιριάζει και καλός παίκτης είναι και καριέρα έχει και ισπανικό διαβατήριο. Α να δούμεBanksy έγραψε:https://www.transfermarkt.com/felipe-caicedo/profil/spieler/37834
Ηλικία ταιριάζει πάντως
- Kostomanolis
Ρε παιδια ο Σβιντερσκι τι θεση παιζει; Περιφερειακος δεν είναι; Πως θα παρει την θεση του Τσουμπα; Πολυ μιρλα πάντως... Ο ενας δεν σας κάνει, ο άλλος σας βρωμάει... Και ακομα είμαστε σε περιοδι προετοιμασιας και μεταγραφων...
- Chuck Norris
Ωραίος ο Caicedo. Εγώ τον Σφιντερσκι ως σέντερ φορ τον βλέπω πάντως, και νομίζω το ίδιο κάνει και ο Φερειρα
-
απο τη στιγμη μαλιστα που η Λατσιο δεν εχει παρει αλλο φορ και Καισεδο Ιμομπιλε ειναι οι μονοι
καλα αυτο το λυνει η Λατσιο. αυτο που διαβασα ειναι οτι η γυναικα του οταν ηρθαν αλλες προτασεις ηταν αρνητικη, δεν ηθελε να φυγει απο Ρωμη. Ο ιδιος απλα θελει περισσοτερο χρονο απ αυτον που πηρε περσι. δε βλεπω βεβαια πως θα γινει αυτο με ιμομπιλε.
παλι με παντοφλα μπλεξαμε
παλι με παντοφλα μπλεξαμε

Αυτός που υπονοούν οι αρδ λένε ότι είναι ψημμένος να έρθει και ότι μένει να πειστεί και η ομάδα. Θα μίλησε και με Κανίτο (που ήταν συμπαίκτες στην Εσπανιόλ) και θα τον έψησε ο τρελάκιας. Η Λάτσιο θα θέλει να βγάλει και κάτι απ τα 2,5 μυρια που έδωσε πριν δύο χρόνια για να τον πάρει. Και θα θέλει να κερδίσει και χρόνο μέχρι να κλείσει τον επόμενο..
Τώρα σενάρια με το μυαλό μας είναι το πιο πιθανό ότι κάνουμε (με το νου μας παναίρια που λέμε και στα χωρια..) αλλά δε βαριέσαι πρώτη φορά θα είναι;
Τώρα σενάρια με το μυαλό μας είναι το πιο πιθανό ότι κάνουμε (με το νου μας παναίρια που λέμε και στα χωρια..) αλλά δε βαριέσαι πρώτη φορά θα είναι;

ΣωστόGospi έγραψε:Χωρις ν ειναι το πιο ολοκληρωμςνο φορ που υπάρχει, δυσκολα θα βρουμε καλυτερο του Ακπομ!
Ο Ακπομ κανει απειρη δουλειά και εκτος περιοχης και εντος αυτης.
Εχει φοβερα σωματικα προσοντα, και τρομερη αθλητικοτητα...
Χρονια περίμενα ενα τετοιου στυλ φορ!
Αλιμονο αν φυγει με μολις 10 μυρια φετος.
Αν παιξει μια χρονιά ευρωπη θα πιασει αερα τα 20 μυρια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπισεσβαρ και επί Λουτσεσκου στα πλάγια έπαιζεsourmenetes έγραψε:Μαλλον θεωρει οτι ειναι καλυτερος απο τα υπαρχοντα περσινα εξτρεμ.DOUBLE έγραψε:
Έτσι.
Ο Μπρανκος είπε πως θέλουμε να φέρνουμε παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Ο Στοχ με ποια λογικη αποκτήθηκε; Ήταν χειρότερος κι απ'τον Λάμπρου στην προετοιιμασία.
Πιστεύω πως ο Στοχ είναι πολύ καλός παίκτης για αλλαγή και θα δωσει λύσεις με το σουτ που έχει . Αλλά ας μου πει κάποιος οτι δεν περίμενε πιο δυνατή μεταγραφή για τα εξτρέμ όταν παίρνεις πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια και έχεις πρόεδρο τον Ιβάν. Ή αν είναι σίγουρος πως αξίζει να φύγει ο Λάμπρου για χάρη του.
Η δυαδα θα ηταν ζαμπα στοχ και μπισε στο 10 και θα εφερνες απο παγκο λημνιο-ενρικε-λαμπρου.
Ποσο πιο πληρης;;
Αλλαξε το σκηνικο,αλλαξε το συστημα και προτιμαται ο μπισε στα πλαγια.
Δεν την καταλαβαινω αυτην την τρελα με το στοχ.ο στοχ περυσι εφτασε με την ομαδα του ημ.γιουροπα.
Το οτι ο ΠΑΟΚ εχει ισχυρο μεγαλομετοχο δε σημαινει οτι θα φερνει παικτες που παιζουν σε μεγαλα πρωταθληματα.
1) γιατι δυσκολα ερχεται τοσο νωρις καποιος.
2)δυσκολα μπαινουν στον παγκο 700-900 χιλιαρικα.
Ειδαμε στην περιπτωση του ρευ τι εγινε.δε γινεται ετσι απλα να καθονται τοσο μεγαλα ποσα στον παγκο.
Οποιος ηθελε να καθεται στον παγκο ο μπισεσβαρ,εφοσον ερθει καλυτερος,μαλλον εχει χασει το μετρο.
Οι ομαδες δεν μπορουν να αλλαζουν τοσο γρηγορα status, μιας και το πιο πιθανο ειναι να γκρεμιστεις.
Ο ΠΑΟΚ δουλευει με κινησεις νεαρων και αν θα καταφερει και το κατι παραπανω θα φερει και 1 κερασακι.
Και ο Πελκας που θα έπαιζε; .
Έγραψες ολόκληρο κατεβατό για άσχετα πράγματα. Εγώ είπα το εξής.:εχεις Ζαμπά, Μπισε, Λημνιο, Λάμπρου και Ενρίκε. Με τη λογική του Μπρανκο ή δεν κάνεις μεταγραφή ή παίρνεις καλύτερο. Ο Στοχ δεν είναι καλύτερος. Που διαφωνείς;
- black_star_ninja
Είχε ακουστεί για caceido κ πριν χρόνια.
https://www.transfermarkt.de/felipe-cai ... id/1023868
https://www.transfermarkt.de/felipe-cai ... id/1023868