Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Για την ακρίβεια, δέκα ακριβώς χρόνια πριν ΜΟΛΙΣ είχε τελειώσει η πρώτη χρονιά με Γκαρσία Μουσλίμοβιτς Βιερίνια 

to ΠΑΟΚκρατουμενο σδνα δεν θα εβγαζε θεμα μαρκοβιτς στην θεσσαλονικη αν δεν υπηρχε θεμα,επισης η φυγη καντουρι και η λειψανδρεια μας στα χαφ δειχνει οτι μπορει να ηρθε για να κλεισει σε εμας
- PAOKevolution
Στις 15:30, ο Λάζαρ Μάρκοβιτς εντοπίστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, να γευματίζει μαζί με τρεις φίλους του.
Πριν εισέλθουν όλοι, μαζί με μικρά σακίδια, σε ταξί που τους περίμενε στις 16:00, το LiverpoolFans.gr μίλησε με τον Σέρβο πρώην παίκτη της Liverpool, ο οποίος χαρούμενος και γελώντας είπε: «Είχα κάποιες συναντήσεις, μπίζνες... μπίζνες».
Θυμίζουμε ότι ο Lazar Markovic έμεινε ελεύθερος από τη Liverpool τον Ιανουάριο, με τους «Κόκκινους» να σπάνε το ακριβό του συμβόλαιο πέντε μήνες πριν ολοκληρωθεί. Μάλιστα, στην deadline day των μεταγραφών, η Fulham κατάφερε να τον κάνει δικό της, όμως ο Σέρβος δεν έπαιξε παρά 45 λεπτά στο δεύτερο μισό της φετινής Premier League...
Απο σελιδα του Facebook LiverpoolFans.gr
Πριν εισέλθουν όλοι, μαζί με μικρά σακίδια, σε ταξί που τους περίμενε στις 16:00, το LiverpoolFans.gr μίλησε με τον Σέρβο πρώην παίκτη της Liverpool, ο οποίος χαρούμενος και γελώντας είπε: «Είχα κάποιες συναντήσεις, μπίζνες... μπίζνες».
Θυμίζουμε ότι ο Lazar Markovic έμεινε ελεύθερος από τη Liverpool τον Ιανουάριο, με τους «Κόκκινους» να σπάνε το ακριβό του συμβόλαιο πέντε μήνες πριν ολοκληρωθεί. Μάλιστα, στην deadline day των μεταγραφών, η Fulham κατάφερε να τον κάνει δικό της, όμως ο Σέρβος δεν έπαιξε παρά 45 λεπτά στο δεύτερο μισό της φετινής Premier League...
Απο σελιδα του Facebook LiverpoolFans.gr
Hermann έγραψε:Ο Πετρωτόστ λέει ότι ο ίδιος ο παίκτης μας έκανε άνοιγμα...
qu'est ce que petrotos?

O τοργκελε της δημοσιογραφιας.
Έπρεπε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει άνοιγμα..
Έπρεπε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει άνοιγμα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 28 Μάιος 2019, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Πετρωτος τελευταια φορα που παιζει να επεσε μεσα σε μεταγραφη η δημητρα λιανη πρεπει να ηταν παρθενα.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
@prax, ναι ρε φίλε παιχταρα είναι και υπό προϋποθέσεις θα τον ήθελα και εγώ τον μπαμπελ στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν γίνεται να μην βλέπεις τις ομοιότητες μεταξυ τους, όχι ποδοσφαιρικά, αλλά σαν βιογραφικά με μεγάλες ομάδες και κενα στην καριέρα τους.Ο Μπαμπελ επαιξε ένα εξάμηνο και έμεινε ελεύθερος στην Αραβία.δεν ήταν απλά ανενεργός στην ομάδα του.Ουτε καν προπονούνταν μέχρι να πάει στην Κορούνια, στην οποία δεν έκανε τίποτε για 3μηνες...
Όσον αφορά τον Μάρκοβιτς δεν ξέρω αν θα πιασει αν έρθει,όπως είπε κάποιος παραπάνω ή λαχείο ή πατάτα είναι τέτοιοι παίχτες.Το θέμα είναι αν μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο τώρα με αυτόν στα εξτρέμ και 3 πιτσιρικάδων ενόψει προκριματικών Τσου Λου..Εγώ θα έπαιρνα ένα πιο έτοιμο τώρα και σε περίπτωση πώλησης Ζαμπα θα τον ήθελα και τον Μάρκοβιτς.Να ήμασταν δηλαδή με Μάρκοβιτς Λάμπρου Λημνιό και μεταγραφή στα εξτρέμ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσον αφορά τον Μάρκοβιτς δεν ξέρω αν θα πιασει αν έρθει,όπως είπε κάποιος παραπάνω ή λαχείο ή πατάτα είναι τέτοιοι παίχτες.Το θέμα είναι αν μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο τώρα με αυτόν στα εξτρέμ και 3 πιτσιρικάδων ενόψει προκριματικών Τσου Λου..Εγώ θα έπαιρνα ένα πιο έτοιμο τώρα και σε περίπτωση πώλησης Ζαμπα θα τον ήθελα και τον Μάρκοβιτς.Να ήμασταν δηλαδή με Μάρκοβιτς Λάμπρου Λημνιό και μεταγραφή στα εξτρέμ.
Το αναφέρω για τρίτη φορά, είναι εν ενεργεία διεθνής, κάνοντας μια καλή χρονιά στην πρεμιέρ Αγγλίας (16 συμ. 5γκ 6ασ)..thanasakiss4 έγραψε:@prax, ναι ρε φίλε παιχταρα είναι και υπό προϋποθέσεις θα τον ήθελα και εγώ τον μπαμπελ στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν γίνεται να μην βλέπεις τις ομοιότητες μεταξυ τους, όχι ποδοσφαιρικά, αλλά σαν βιογραφικά με μεγάλες ομάδες και κενα στην καριέρα τους.Ο Μπαμπελ επαιξε ένα εξάμηνο και έμεινε ελεύθερος στην Αραβία.δεν ήταν απλά ανενεργός στην ομάδα του.Ουτε καν προπονούνταν μέχρι να πάει στην Κορούνια, στην οποία δεν έκανε τίποτε για 3μηνες...
Αν μη τι άλλο η λέξη στοίχημα για το συγκεκριμένο απλά δεν ισχύει.
Τον φερνεισ, κάνει προετοιμασία, παίζει κατευθείαν βασικός στα προκριματικά κ θα ειναι κ από τους πρωταγωνιστές της ομάδος, έτοιμος είναι, ενεργός, γαμει κ δέρνει κοινώς
O κόσμος θέλει ονόματα.
Εδώ ας πούμε ήμουν εγώ σε ένα εκλογικό τμήμα σε ένα κωλοχωρι που μέχρι πριν δέκα χρόνια τις τουαλέτες τις είχαν έξω από το σπίτι, και μου ψηφίζανε βοζεμπεργκ.
Εδώ ας πούμε ήμουν εγώ σε ένα εκλογικό τμήμα σε ένα κωλοχωρι που μέχρι πριν δέκα χρόνια τις τουαλέτες τις είχαν έξω από το σπίτι, και μου ψηφίζανε βοζεμπεργκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 28 Μάιος 2019, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω για Μάρκοβιτς, σαν κίνηση παίζει μεγάλο ρόλο το συμβόλαιο που ζητάει.
Αν πχ θέλει κάνα συμβόλαιο άνω του μυρίου, το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο.
Αν από την άλλη υπήρχε πιθανότητα να έρθει με ένα κλιμακωτό συμβόλαιο που θα ξεκινάει με κανένα 500άρι (που το βρίσκω σχετικά απίθανο), ίσως το ρίσκο να άξιζε.
Αν πχ θέλει κάνα συμβόλαιο άνω του μυρίου, το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο.
Αν από την άλλη υπήρχε πιθανότητα να έρθει με ένα κλιμακωτό συμβόλαιο που θα ξεκινάει με κανένα 500άρι (που το βρίσκω σχετικά απίθανο), ίσως το ρίσκο να άξιζε.
- navigator11
Μπορεί ρε πριν 10 χρόνια στις τότε ευρωεκλογές να είχαν ψηφίσει Βοθρεξ(ω)μπεργκ. Μόνο υψηλή κριτική είστε ορισμένοι εδώ μέσα, ομπωωωbarlow4 έγραψε:O κόσμος θέλει ονόματα.
barlow4 έγραψε:O κόσμος θέλει ονόματα.

για τους λατρεις,
heat map

και average stats για τον ismael silva απο wyscout:

- constadine
Από τους δυο, τρεις αγώνες του που βρήκα και τον πιο πρόσφατο αγώνα που βρήκα του Ίσμαελ Σίλβα πριν 15 μέρες και είδα (και είναι στο παρακάτω link ),θα έλεγα :
-Έχει καλό σουτ .
-Σε κάποιους αγώνες είδα είχε 3-4 κιλάκια παραπάνω που του κόβουνε λίγο σε έκρηξη .
-Είναι γρήγορος ,αλλά όχι πάρα πολύ γρήγορος .
-Ανασταλτικά θα έλεγα είναι νορμάλ .
Θα έχει πιστεύω περίπου τα γκολ και τις ασίστ του Σάχοφ .
[youtube]uLtDxav85Jg[/youtube]
-Έχει καλό σουτ .
-Σε κάποιους αγώνες είδα είχε 3-4 κιλάκια παραπάνω που του κόβουνε λίγο σε έκρηξη .
-Είναι γρήγορος ,αλλά όχι πάρα πολύ γρήγορος .
-Ανασταλτικά θα έλεγα είναι νορμάλ .
Θα έχει πιστεύω περίπου τα γκολ και τις ασίστ του Σάχοφ .
[youtube]uLtDxav85Jg[/youtube]