Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
paokpool

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Δημοσίευση από paokpool »

The_Stalker έγραψε:Αναδημοσίευσή μου από chat:

Εντύπωση προκάλεσαν στο σημερινό παιχνίδι τόσο οι αυτοματισμοί της ομάδας με τους παίκτες να βρίσκονται με κλειστά μάτια στο γήπεδο, όσο και οι εξαιρετικές κομπίνες στα στημένα. Φανερά και τα δύο έχουν δουλευτεί από τον προπονητή. Υπήρξε βέβαια μια μικρή δυσλειτουργία στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτεί 4 γκολ, ωστόσο μικρή σημασία έχει αυτό. Απ' όσα είδαμε , χτίζεται μια ομάδα με προοπτική 10ετίας (δλδ να παίξει μπάλα σε 10 χρόνια). Υπομονή και στήριξη στον ππΞ, πάμε για μεγάλα πράγματα.
χαχαχα έχω πέσει και κλαίω
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προσωπικά το έχω ξαναγράψει ότι στα φιλικά ως οπαδός δε δίνω καμία σημασία. Ούτε συμπεράσματα βγάζω.
Αλλά ένα πράγμα είναι δεδομένο πλέον. Το φετινό ρόστερ είναι το καλύτερο που έχουμε εδώ και πολλά χρόνια.
Και σε κάθε επίσημο ματς από δω και πέρα με τα χωριά, απαιτώ η εικόνα της ομάδας να είναι αυτή που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

βρε χαλαρα βρεεεε
ξεμουδιασμα ηταν αυτο μετα απο μια βδομαδα διπλων προπονησεων!
σιγα μην ανησυχουμε και για τα φιλανθρωπικα φιλικα τωρα!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Γιατι εβαλε τον Κρεσπο δεξι μπακ ε?
Μαλεζας δεν....δυστυχως....
Κατα τα αλλα αγγαρεια πλην τη διαθεση απο Καντουρι στο Α και Πελκα κατα διαστηματα
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

paokpool έγραψε:
The_Stalker έγραψε:Αναδημοσίευσή μου από chat:

Εντύπωση προκάλεσαν στο σημερινό παιχνίδι τόσο οι αυτοματισμοί της ομάδας με τους παίκτες να βρίσκονται με κλειστά μάτια στο γήπεδο, όσο και οι εξαιρετικές κομπίνες στα στημένα. Φανερά και τα δύο έχουν δουλευτεί από τον προπονητή. Υπήρξε βέβαια μια μικρή δυσλειτουργία στην άμυνα με αποτέλεσμα να δεχτεί 4 γκολ, ωστόσο μικρή σημασία έχει αυτό. Απ' όσα είδαμε , χτίζεται μια ομάδα με προοπτική 10ετίας (δλδ να παίξει μπάλα σε 10 χρόνια). Υπομονή και στήριξη στον ππΞ, πάμε για μεγάλα πράγματα.
χαχαχα έχω πέσει και κλαίω
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Sera4 έγραψε:κραταμε το πρωτο 45λεπτο του καντουρι και τιποτα αλλο...

υγ καποιοι παιχτες δειχνουν ξεκαθαρα οτι θελουν να αποχωρησουν απο την ομαδα...ελπιζω να το καταλαβανε σημερα και οι τελευταιοι :ugeek:
Μόλις τρίτωσε για σήμερα η συμφωνία...Θαρρώ ότι απ του χρόνου στις 2 Σεπτέμβη, πλην του Μάναντος μάρτυρος, λογικά θα πρέπει να είναι και η γιορτή "της απολύτου συμφωνίας Sera4 και goran 64"...

4άμπαλα όμως, ούτε σε οικογενειακά διπλά δεν επιτρέπεται να τρως Λούτσο...Αν δεν κατάλαβες πού ήρθες... :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο κωσταντινιδης έπαιζε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

GI4NNEN4 έγραψε:Ευτυχώς δεν μαθαίνουμε τα αποτελέσματα των οικογενειακών διπλών. Φανταστείτε να μαθαίναμε ότι οι αναπληρωματικοί κερδίζουν τους βασικούς!!!!! Προβληματισμός, κατήφεια, αφορισμοί και δε συμμαζεύεται... :lol:
Ε γιατί; Αδίκως; Εντάξει όμως, παραπήγε κι αυτό με την ... ενοχλητική ευφορία των τελευταίων ημερών. Τώρα μάλιστα, στα συνήθη νερά μας! Βαράτε βιολιτζήδες ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω λεω να χτυπαμε νταουλια που φαγαμε ενα ευκολο ντορτι απο καποιον volo fc...μπορει να τους βαφτισουμε και αυτους ομαδα στο τελος βεβαια οπως καναμε με τη μικτη απο τα ΙΚΕΑ...

ουτε για αναθεμα ειναι ωρα ουτε για "κλαιν μαιν"...

υπαρχουν πολλα θεματα που πρεπει να λυθουν (εντος και εκτος των 4 γραμμων) και λιγος χρονος...η ποιοτητα δε φερνει απο μονη της την επιτυχια...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Gospi έγραψε:βρε χαλαρα βρεεεε
ξεμουδιασμα ηταν αυτο μετα απο μια βδομαδα διπλων προπονησεων και 2ης προετοιμασιας!

Υ.Γ. Σουρμε, απ'ολα οσα γραφτηκαν, εσυ πηδηξες μονο με το σχολιο για λεβεκ?
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Δεν θέλω να κρίνω παίχτες γενικά σε φιλικά.... Σήμερα δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργηθεί η άποψη πως η ομάδα μας ήταν χώμα, δεν είχε αυτοματισμούς, δεν είχε πειθαρχία, κυκλοφορία μπάλας, δεν είχε αντοχές, δεν είχε τρανσίσιον, δεν είχε πίεση ψηλά...... όμως ήταν καλός ο Πέλκας. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα....

Είχε περισσότερη διάθεση ο ένας ή ο άλλος.... δεν με ενδιαφέρει όμως καθόλου να έχει ο ένας ή δύο ή οι τρεις διάθεση. Εγώ σήμερα ήθελα από την ομαδική λειτουργία του προπονητή, όντως να δω πέντε πράγματα.... από αυτά τα πέντε πράγματα, είδα μηδέν.
Ήταν απλά ένα ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ όπως πολύ σωστά περιέγραψε ένας φίλος.

Σκέφτηκα να βρω κάτι ενθαρρυντικό από αυτό το ματς και όντως το μόνο, πέρα από την σφαλιάρα που θα πρέπει να σφυράει ασταμάτητα σε παίχτες και προπονητές για να είναι σοβαροί και να μην υποτιμάνε κανέναν αντίπαλο, είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας στο αγωνιστικό! Παίχτες ακριβοπληρωμενοι πάνω από την αξία τους και προκλητικά αδιάφοροι. Πλέον η ευθύνη βαραινει και τη νυν τεχνική ηγεσία. Φτάνει με τη δικαιολογία της κακής προετοιμασία που γιατρευει υποτίθεται πάσα νόσο και μαλακια
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το σημερινό μου θύμησε την εθνική του Πλακέτα Αναγουλια στις ΗΠΑ
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Πολυ ελαφρια βλεπω παιρνετε καποιοι τους αποκλεισμους και τα ντορτια
απο ομαδες Γ εθνικης και δεν μ αρεσει καθολου αυτη η διαπιστωση που κάνω.
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

ABOLEYTOI έγραψε:Το σημερινό μου θύμησε την εθνική του Πλακέτα Αναγουλια στις ΗΠΑ
Τουλάχιστον εκείνοι πήγαν για διακοπές στην Αμερική.
Αυτοί εδώ πήγαν για καφέ στον Βόλο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”