Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- john4serres
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
το ινΠΑΟΚ ανεβαζει συμφωνια ΠΑΟΚ-Ουάρντα, τα εχουν βρει.
πως γινεται αυτο αφου εχει συμβολαιο εως το 2018;
δεν τα βρηκαμε με τον παναιτωλικο και τα βρηκαμε με τον παικτη;
εδωσε αδεια ο παναιτωλικος να μιλησει ο Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ;
Μου φαινεται περιεργο..
πως γινεται αυτο αφου εχει συμβολαιο εως το 2018;
δεν τα βρηκαμε με τον παναιτωλικο και τα βρηκαμε με τον παικτη;
εδωσε αδεια ο παναιτωλικος να μιλησει ο Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ;
Μου φαινεται περιεργο..
Ε νταξει και με Γκαρι πρωτα εβγαλαν συμφωνια του παικτου με Γαλατα.
-
Dimg4
Αδερφε μη μπεις στο τριπακι, συμπληρωμα ειναι αυτος.τσιριγώτης έγραψε:Αν η απάντηση του Σαββίδη που έλεγε ότι θα πάρει καλύτερο του ροντριγκεζ είναι ο ουαρντα,τότε νομίζω ότι κάποιος μας δουλεύει
- Sick Bastard
Σιγά ρε συ, τις ουρέ που κάνουν οι σκάουτερ στο Αγρίνιο για να δουν τον παίχτη.obanebane έγραψε:
Δεν ειναι υπερβολικη,μιλαμε για διεθνη στα 23 του,δυστυχως τα νουμερα εχουν εκτοξευθει sick.
Πιθανον τα 750 να ειναι λιγα,αυτη τη στιγμη το αγρινιο εχει πολυ μεγαλο διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια του,πολλα ματια θα τον δουν,ενα καλο παιχνιδι αν κανει μπορει να τους γεμισει τα ταμεια.
Δεν ξερω αν ειναι βασικος,πιθανον να μην ειναι,αυτο μειωνει αρκετα τις πιθανοτητες του Παναιτωλικου.
Εχουμε καλες σχεσεις με αυτους,μαλακες δεν ειναι ομως,ξερουν τι εχουν στα χερια τους.
Αν θελεις την αποψη μου,κατω απο 700-800 πολυ δυσκολα.
500 κατοστάρικα το πολύ, μιλάμε για έναν παίχτη που είναι σε μια απ τις χειρότερες ομάδες της Λιγκας.
Η Σάλκε πήρε τον πρώτο σκόρερ της Β'Γερμανίας (Νυρεμβέργη) με 14 γκολ σε 16 ματς, με 1,5 .
- john4serres
Θα συμφωνηση με σικ.
500.000 μαξ !
ή 300.000 + παικτη απο τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ
500.000 μαξ !
ή 300.000 + παικτη απο τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ
Το πιθανότερο είναι ο παίχτης να έχει ρήτρα, οπότε το λογικό (εν όψει Copa Africa) είναι αυτήν να απαιτήσει στο 100% της ο Παναιτώλικας, όποια κι αν είναι...Πάντως με κάνα 80-100 χιλιάρικα που θα παίρνει εκεί τον χρόνο (δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαν να δώσουν παραπάνω) θαρρώ ότι δεν θα ξεπερνάει τα 600-700 χιλιάρικα...Όσο μικρότερη φυσικά, τόσο πιο εύκολη-σωστή επένδυση για εμάς στο οικονομικό θέμα...obanebane έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Αν αυτή είναι η τιμή του, τη θεωρώ υπερβολική.DimitrisS έγραψε:Τι να εχει ρε παιδια ο Ουραντα και δεν το δινουν κατω απο 750;
Εχοντας τοσους κομμενους και μη συμμετεχοντες στην ομαδα ειναι πολυ καλη η λυση των εμψυχων ανταλαγματων.
Και μιλαμε για μια απο τις πιο υγειεις ομαδες στην Σουπα Λιγ.
Ναι δεν τα δίνω εγώ, αλλά πάλι τη θεωρώ υπερβολική
Δεν ειναι υπερβολικη,μιλαμε για διεθνη στα 23 του,δυστυχως τα νουμερα εχουν εκτοξευθει sick.
Πιθανον τα 750 να ειναι λιγα,αυτη τη στιγμη το αγρινιο εχει πολυ μεγαλο διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια του,πολλα ματια θα τον δουν,ενα καλο παιχνιδι αν κανει μπορει να τους γεμισει τα ταμεια.
Δεν ξερω αν ειναι βασικος,πιθανον να μην ειναι,αυτο μειωνει αρκετα τις πιθανοτητες του Παναιτωλικου.
Εχουμε καλες σχεσεις με αυτους,μαλακες δεν ειναι ομως,ξερουν τι εχουν στα χερια τους.
Αν θελεις την αποψη μου,κατω απο 700-800 πολυ δυσκολα.
Όσο για το αγωνιστικό, ο παίχτης φαίνεται να είναι σίγουρα χρησιμότερος στα εξτρέμ (ΤΟΝΙΖΩ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ), έστω και σαν back up ενός καλύτερου που πιθανά θα αποκτηθεί, απ τον Ζάιρο, ο οποίος "χάνεται" εκεί σχεδόν πάντα με ανούσιες και ημιτελείς ατομικές ενέργειες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 13 Ιαν 2017, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Οπότε απομένουν οι δηλώσεις του παίκτη ότι θα χαρεί να είναι συμπαίκτης του Biseswar και του Cimirot.DimitrisS έγραψε:Ε νταξει και με Γκαρι πρωτα εβγαλαν συμφωνια του παικτου με Γαλατα.
- thanos-xanthi
εμενα μ αρεσει ειμαστε και λαρτζ
προσθετουμε κανα 2 κατοσταρικα δωρο χριστουγεννων, και κανα 2 δανεικους και παιρνουμε οποτε γουσταρουμε

προσθετουμε κανα 2 κατοσταρικα δωρο χριστουγεννων, και κανα 2 δανεικους και παιρνουμε οποτε γουσταρουμε
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Αυτός είναι ο εκλεκτός φορ του ΠΑΟΚ!
ινπαοκ - 13. Ιανουαρίου 2017 11:38 Νίκος Τοσκίτσης
Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ.
Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Σεντ Γκάλεν είναι προσωπική επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς και ο Δικέφαλος διαπραγματεύεται με την Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του.
Σε λίγο περισσότερα
ινπαοκ - 13. Ιανουαρίου 2017 11:38 Νίκος Τοσκίτσης
Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ.
Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Σεντ Γκάλεν είναι προσωπική επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς και ο Δικέφαλος διαπραγματεύεται με την Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του.
Σε λίγο περισσότερα
- john4serres
- Sick Bastard
χεσε μεbarlow4 έγραψε:εχουν μεινει καταλοιπα απο την εποχη της φτωχειας..
- thanos-xanthi
καλος ο Πριγιοβιτς? δεν εχω καμια αποψη για τον παιχτη, δε τον θυμαμαι απο κανενα ματς της Λεγκια
προτιμουσα τον σισε των φτωχων απο τον ζλαταν των φτωχων
αλλα μαλλον ο Βλανταν θελει παιχτη καλο στα ψηλα, να παιζει με πλατη, να σπαει τη μπαλα
εικασιες ειναι βεβαια, μεχρι να υπογραψει το φορ
προτιμουσα τον σισε των φτωχων απο τον ζλαταν των φτωχων
αλλα μαλλον ο Βλανταν θελει παιχτη καλο στα ψηλα, να παιζει με πλατη, να σπαει τη μπαλα
εικασιες ειναι βεβαια, μεχρι να υπογραψει το φορ
Νομιζω πως με τον Ουαρντα παει να "δουλεψει" το θεμα ο Παναιτωλικος σαν τον Πανιωνιο. Έβαλε λυτούς και δεμένους να παίξουν ένα παιχνιδάκι μεταγραφικό-επικοινωνιακό μπας και τον δώσουν στον ΠΑΟΚ σε καλό ποσό εκμεταλεύομενοι την και καλά επικοιονωνιακή ήττα του ΠΑΟΚ με Ανσαριφαντ.
Δεν νιωθω πως έχει τόσο σοβαρή υπόσταση το θέμα ΤΩΡΑ.
Δεν ξέρω εαν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει ή θέλει να προχωρήσει και σίγουρα δεν είμαι πεπεισμένος πως υπάρχει κάποια συμφωνία όπως έγραψε εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της σήμερα.
Ας κάνουμε υπομονή μην φάμε και καμιά δεύτερη "επικοινωνιακή ήττα"
Δεν νιωθω πως έχει τόσο σοβαρή υπόσταση το θέμα ΤΩΡΑ.
Δεν ξέρω εαν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει ή θέλει να προχωρήσει και σίγουρα δεν είμαι πεπεισμένος πως υπάρχει κάποια συμφωνία όπως έγραψε εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο της σήμερα.
Ας κάνουμε υπομονή μην φάμε και καμιά δεύτερη "επικοινωνιακή ήττα"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Παρ 13 Ιαν 2017, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.