Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Δν ξερω εγω με ματεους ειμαι πολυ μαγκωμενος, κ λογω ηλικιας κ διαθεσης αλλα κ επειδη πιστευω οτι ειναι παικτης για ελευθερους χωρους..
Ιδωμεν
Ιδωμεν
- Chuck Norris
Εγώ έχω ακόμα στην αρχική οθόνη του PC μου ένα φάκελο με το όνομα! Για το άνοιγμα του τοπικ που δεν έγινε ποτέ
- thanos-xanthi
τα κενα γνωστα..
οσο το δυνατον πιο γρηγορα να κλεισουν, απο 1η γεναρη να προπονουνται με την ομαδα
μακαρι να ισχυει για κλεισμενους
οσο το δυνατον πιο γρηγορα να κλεισουν, απο 1η γεναρη να προπονουνται με την ομαδα
μακαρι να ισχυει για κλεισμενους
Τέρματα σεντερμπακ κ ο αλλος ποιος ειναι ;
Επιθετικος 10αρι και? 
Ο μινος μολις τωρα ειπε οτι μεταγραφες θα γινουν 3 ισως και 4 επιθετικο δεκαρι 8αρι και αμυντικο αριστεροποδαρο και οτι θα εχουμε εξελίξεις

Ο μινος μολις τωρα ειπε οτι μεταγραφες θα γινουν 3 ισως και 4 επιθετικο δεκαρι 8αρι και αμυντικο αριστεροποδαρο και οτι θα εχουμε εξελίξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sn0ufel4 την Κυρ 11 Δεκ 2016, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεξί μπακ.MANIAKOS έγραψε:Τέρματα σεντερμπακ κ ο αλλος ποιος ειναι ;
Μαζι με τα τοπικ κλαους κ πελκαςjohn4serres έγραψε:μεταφορά στα ανεκδοτα.Dimg4 έγραψε:Για τον Σωτηριου παντως το 1 μυριο αγορας δεν ειναι πολλα. 23 χρονων με τρομερα στοιχεια
Κι ο γιασεμακης μπροστα στον κλαους δειχνει ιμπραιμοβιτςKOSTAS54 έγραψε:Οκάς? Εγκωμίτης (χωρίς τραυματισμούς )?joshua έγραψε:Ποιος Σωτηριου βρε παιδια,βαρεθηκα να ακουω τοσα χρονια τωρα για κυπριους παικταραδες και ενας πραγματικα δεν βγηκε τετοιος.
- Chuck Norris
Άμα έχουν κλείσει αργά ή γρήγορα θα βγουν τα ονόματα , ή μεταγραφική περίοδο αρχίζει με τον νέο χρόνο;
Τιαμ κ περειρα λογικά χσιρεταινε,,, εκεί μια χαρα ειναι ο Ματέους ...για 1,5χρονο...
Και ενα φορ ολκης και κλείσαμε...10 αρι πρέπει να φύγει ο μπισεσβαρ που αποκλείεται...
Και ενα φορ ολκης και κλείσαμε...10 αρι πρέπει να φύγει ο μπισεσβαρ που αποκλείεται...
Παιζει τπτ;sn0ufel4 έγραψε:Του αποελ ο φορ
Chuck Norris έγραψε:Άμα έχουν κλείσει αργά ή γρήγορα θα βγουν τα ονόματα , ή μεταγραφική περίοδο αρχίζει με τον νέο χρόνο;
Ναι
Μπα δε πιστεύωMANIAKOS έγραψε:Παιζει τπτ;sn0ufel4 έγραψε:Του αποελ ο φορ