αρα πλοιο που αργει σκατα θα φερειMarianov6 έγραψε:η σιωπη ειναι χρυσος -> ο χρυσος ειναι χρημα -> με το χρημα κανεις μεταγραφη -> αρα?barlow4 έγραψε:τωρα χωρις πλακα.γιατι μαζευτηκαν τοσο πολλοι?παιζει οντως μεταγραφη?ειναι τοσο σιγουρο?
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
- paokovios1974
Τα στοιχεια του πουλεν.
[ Αυτός είναι ο νέος γιατρός του ΠΑΟΚ!
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 18:11 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Add new comment
Αυτός είναι ο νέος γιατρός του ΠΑΟΚ!
Από paokrevolution.net: Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον κύριο Παπακώστα που πλέον είναι ο γιατρός της ομάδας.
Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, χειρουργός Ορθοπεδικός, με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας The.M.I.S. (Thessaloniki Minimally Invasive Surgery Center). Δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στο χώρο της αθλητιατρικής: μέλος του SportsClinic, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, υπεύθυνος ιατρός αθλητικών ομάδων (ΠΑΕ Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Ξάνθη κ.λπ.), με έμφαση στην αρθροσκοπική χειρουργική και τραυματολογία.
Πιστοποιημένος στη μέθοδο AMIS, για αρθροπλαστική ισχίου - γόνατος ελάχιστης παρεμβατικότητας. Ιδιαίτερη ενασχόληση με τη θεραπεία μεγάλων χόνδρινων βλαβών, με αυτόλογη μεταμόσχευση καλλιεργημένων χονδροκυττάρων σε μία επέμβαση.
Εκπαιδευτής του αναγνωρισμένου κέντρου εκπαίδευσης στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης από την International Society of Arthroscopy, Knee Surgery, and Orthopaedic Sports Medicine (ISAKOS).
Από paokrevolution.net *]
[ Αυτός είναι ο νέος γιατρός του ΠΑΟΚ!
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 18:11 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Add new comment
Αυτός είναι ο νέος γιατρός του ΠΑΟΚ!
Από paokrevolution.net: Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον κύριο Παπακώστα που πλέον είναι ο γιατρός της ομάδας.
Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, χειρουργός Ορθοπεδικός, με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας The.M.I.S. (Thessaloniki Minimally Invasive Surgery Center). Δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στο χώρο της αθλητιατρικής: μέλος του SportsClinic, μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, υπεύθυνος ιατρός αθλητικών ομάδων (ΠΑΕ Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Ξάνθη κ.λπ.), με έμφαση στην αρθροσκοπική χειρουργική και τραυματολογία.
Πιστοποιημένος στη μέθοδο AMIS, για αρθροπλαστική ισχίου - γόνατος ελάχιστης παρεμβατικότητας. Ιδιαίτερη ενασχόληση με τη θεραπεία μεγάλων χόνδρινων βλαβών, με αυτόλογη μεταμόσχευση καλλιεργημένων χονδροκυττάρων σε μία επέμβαση.
Εκπαιδευτής του αναγνωρισμένου κέντρου εκπαίδευσης στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης από την International Society of Arthroscopy, Knee Surgery, and Orthopaedic Sports Medicine (ISAKOS).
Από paokrevolution.net *]
Τρίτο πόδι;Ale έγραψε:Ξύλινο πόδι;paoktzis έγραψε:εχουμε μαλλον παππα απο το μετροπολις λενε οτι ειναι γιουγκοσλαβος και εχει ενα χαρακτηριστικο που τον κανει ξεχωριστο(οπως πχ αυτο που εχει ο λεσκοτ)
- paokovios1974
Ποιον πηρε η αντερλεχτ?vs40 έγραψε:Εγώ ήμουν ο 1 επισκέπτης. Όποτε είμαι ανενεργός, μετά από κάποια ώρα με αποσυνδέει. Δεν ξέρω τι φταίει. Έχω Chrome. Μπράβο στην Άντερλεχτ, έκανε πολύ καλή επένδυση για Στάντσιου. Ο παίκτης αν συνεχίσει την ανοδική του πορεία θα πάρει ξανά μεταγραφή με ποσό κοντά στα 20εκ. Ο Μπεκάλης δε νομίζω να ήθελε να τον πουλήσει, αλλά αναγκάστηκε, μιας που αποκλείστηκε από το Τσουλου. Πάντως αγοράζει φοβαρά ταλέντα και τον δικαιώνουν.
Προτιμώ το δεύτερο.nothu έγραψε:Τρίτο πόδι;Ale έγραψε:Ξύλινο πόδι;paoktzis έγραψε:εχουμε μαλλον παππα απο το μετροπολις λενε οτι ειναι γιουγκοσλαβος και εχει ενα χαρακτηριστικο που τον κανει ξεχωριστο(οπως πχ αυτο που εχει ο λεσκοτ)
Σαν την Βουρβουρού δεν έχει.
- και 1 επισκέπτης
εγω ειμαι ο αλλος επισκπετης ρε... μην μπερδευεστε!!
- teo4giannitsa
Ρε παιδες εχουμε και μελος " και 1 επισκεπτης "
Οι επισκέπτες είναι δεκάδες, απλά το σύστημα τους βγάζει εδώ και πολύ καιρό σαν έναν
Οι επισκέπτες είναι δεκάδες, απλά το σύστημα τους βγάζει εδώ και πολύ καιρό σαν έναν
- paokovios1974
Ολοι τον ξερουν οι αρδ αλλα δεν τον μαρτυρανε απο ευγενεια περιμενουν την ανακοινωση της παε.
και 1 επισκέπτης έγραψε:εγω ειμαι ο αλλος επισκπετης ρε... μην μπερδευεστε!!

- paokovios1974
Εσενα σε ξερω τον αλλο δεν τον ξερω.και 1 επισκέπτης έγραψε:εγω ειμαι ο αλλος επισκπετης ρε... μην μπερδευεστε!!
- paokovios1974
Τον lucas ντε.Ale έγραψε:Ποιόν;paokovios1974 έγραψε:Τον ανακοινωσε το transfer το ιδιο ειναι.
ούτε εσύ, ούτε ο αξεπέραστος αθάνατος ηγέτης του 4um, και ούτε ο Μίνος στην ΕΤ3 ;pilotos έγραψε:Ωραία, δεν φαίνομαι, ούτε ο πορκυSTRAFNIK έγραψε:Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ace79grpaok, Alastor, ΑποστόληςΑ, buffalobill4, Chuck Norris, DimitrisS, Ettien, GoMaRoS, grg80, gvpaok89, Kevin, Lacedaemonian, maceio, Magpies4, Marianov6, panta, PaokPatraG4, prist64, RoMaN, seaman, slowcrow, sn0ufel4, STRAFNIK, WestBlock4 και 1 επισκέπτης
με τόσο λίγο κόσμο εδω μέσα, και μου θέλετε και όνομα τρομάρα σας![]()
Μαντζιος και άν ,
πόσες ώρες μένουν μέχρι τον Γενάρη
SM-G935F
ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΠΑΜ ΟΣΜΙΖΟΜΑΙ

paokovios1974 έγραψε:Εσενα σε ξερω τον αλλο δεν τον ξερω.και 1 επισκέπτης έγραψε:εγω ειμαι ο αλλος επισκπετης ρε... μην μπερδευεστε!!

- paokovios1974
Ααααααteo4giannitsa έγραψε:Ρε παιδες εχουμε και μελος " και 1 επισκεπτης "