Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Δεν μπορώ να διανοηθώ ποιοι μπαγλαμάδες στέλνουν εκεί τα παιδιά τους
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε: κινδυνεύει μέχρι και με υποβιβασμό από τα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Kostomanolis έγραψε:Προβληματιστηκα αν επρεπε να το βαλω στα ανεκδοταη εδω. Θα ερθει λεει η ΟΥΕΦΑ να ελεγξει τον γκευ σχετικα με την παραπομπη του Μαριδακη και δηλωνουν οτι μονοι τους εχουν ενημερωσει την ΟΥΕΦΑ εδω και καιρο. Φωναζει ο κλεφτης την αστυνομια δηλαδη....
Μαλιστα..,
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Χαίρομαι που σέβεστε τον ανταγωνισμό και δεν ποστάρετε στα Ανέκδοτα..

Χωρίς διάθεση υπεράσπισης οτιδήποτε γαύρικου, απλά φαντάζομαι οτι είναι μη Θεσσαλονικείς που για χ-ψ λόγους (επαγγελματικούς, οικογενειακούς) ζουν επάνω.
Εμένα πάντως μου φαίνεται υγιές αυτό.
Πρέπει να υπάρχει και αυτό και όχι τρομοκρατία στα παιδιά.
Το ζητούμενο είναι να μην θέλει κανένα να περνάει ούτε απ'έξω από αυτή την ακαδημία, όχι να μην πηγαίνουν επειδή φοβούνται ή δεν υπάρχει, αλλά να το θέλουν.
Αντίστοιχα και εγώ θα πήγαινα/πάω το παιδί μου εάν θελήσει ποδόσφαιρο σε ακαδημία του ΠΑΟΚ εδώ στην Αθήνα.
ΥΓ. obane, Sick, κιθαρίστα...γράψατε. Και εγώ (θέλω να) πιστεύω οτι δεν μπορεί ολόκληρη UEFA, ειδικά μετά τα σκηνικά με τα αφεντικά του μπάσταρδου, να άγεται και να φέρεται από ένα άτομο, το οποίο μάλιστα είναι το πρώτο που θα κατηγορηθεί για την οποιαδήποτε μεροληπτική συμπεριφορά,απόφαση. Βέβαια η στάχτη στα μάτια δεν θα είναι μη αναμενόμενη, όπως και μία απαγκίστρωση. Σιγά μη θυσιάσει καριέρα το αγνώστου πατρός για να σώσει το καράβι που βυθίζεται.
Εμένα πάντως μου φαίνεται υγιές αυτό.
Πρέπει να υπάρχει και αυτό και όχι τρομοκρατία στα παιδιά.
Το ζητούμενο είναι να μην θέλει κανένα να περνάει ούτε απ'έξω από αυτή την ακαδημία, όχι να μην πηγαίνουν επειδή φοβούνται ή δεν υπάρχει, αλλά να το θέλουν.
Αντίστοιχα και εγώ θα πήγαινα/πάω το παιδί μου εάν θελήσει ποδόσφαιρο σε ακαδημία του ΠΑΟΚ εδώ στην Αθήνα.
ΥΓ. obane, Sick, κιθαρίστα...γράψατε. Και εγώ (θέλω να) πιστεύω οτι δεν μπορεί ολόκληρη UEFA, ειδικά μετά τα σκηνικά με τα αφεντικά του μπάσταρδου, να άγεται και να φέρεται από ένα άτομο, το οποίο μάλιστα είναι το πρώτο που θα κατηγορηθεί για την οποιαδήποτε μεροληπτική συμπεριφορά,απόφαση. Βέβαια η στάχτη στα μάτια δεν θα είναι μη αναμενόμενη, όπως και μία απαγκίστρωση. Σιγά μη θυσιάσει καριέρα το αγνώστου πατρός για να σώσει το καράβι που βυθίζεται.
- painkiller4
+Απειρα πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω πως γίνεται να συμβαίνειTolaros έγραψε:Δεν μπορώ να διανοηθώ ποιοι μπαγλαμάδες στέλνουν εκεί τα παιδιά τους

- Μπαρκαρούτσος
Όπως είπε και ο bane1980, θα είναι τίποτα γαύροι της Θεσσαλονίκης..
Ρε παίδες ο ρούλης έπιασε το τζόκερ και ξοδεύει τόσα;Ή σε 2-3 χρόνια πάλι θα είναι Γ εθνικη και θα μαλώνουν μεταξύ τους;
- Μπαρκαρούτσος

Ξαναπήραν Καράμπελα, Διούδη, Neto, πήραν Ανάκογλου, Raul Bravo, Bargan, Ilic.. Αυτά είναι τα δυνατά τους χαρτιά, και ΟΛΟΙ free transfers.. Μάλιστα. Και κράτησαν αρχηγό τον Τάτο. Θα πουλήσουν καλά διαρκείας φέτος.
οχι 7.300.000 9.100.000 θα εχουν οταν βαλουν τον τζεμπουρ και τον αλλον τον αλγερινο που πηρανRoMaN έγραψε:Market value 7.300.000€!!
Ξαναπήραν Καράμπελα, Διούδη, Neto, πήραν Ανάκογλου, Raul Bravo, Bargan, Ilic.. Αυτά είναι τα δυνατά τους χαρτιά, και ΟΛΟΙ free transfers.. Μάλιστα. Και κράτησαν αρχηγό τον Τάτο. Θα πουλήσουν καλά διαρκείας φέτος.
- Μπαρκαρούτσος
Ωραία, ας ανέβουν με φόρα να τους *αμήσουμε.
Ανταποδοτικότητα προφανώς και δεν υπάρχει σε Γ' και Β' εθνική, δεν ξέρω πώς θα πάρει πίσω τα γκαφρά του όποιος τους τα σκάει... Αν κάνουν και κανένα κλαρίνο στο κύπελλο, τρέξτε να σωθείτε!
7άρες θα ρίχνουν στη Γ' και θα κοιμάται ο κόσμος για λίγο...
Plot twist: Στην ομάδα τα σκάει ο Γ. Σαββίδης μέσω εκπροσώπου για να μη φαίνεται... Ανεβαίνουν Α' εθνική και μετά πουλάει τα πάντα, ξεγυμνώνει την ομάδα για να έρθουν Τούμπα και να ρίξουμε 10... Μετά παίρνει πίσω όλα του τα γκαφρά και πουλάει τις μετοχές όσο-όσο...
Ανταποδοτικότητα προφανώς και δεν υπάρχει σε Γ' και Β' εθνική, δεν ξέρω πώς θα πάρει πίσω τα γκαφρά του όποιος τους τα σκάει... Αν κάνουν και κανένα κλαρίνο στο κύπελλο, τρέξτε να σωθείτε!
7άρες θα ρίχνουν στη Γ' και θα κοιμάται ο κόσμος για λίγο...
Plot twist: Στην ομάδα τα σκάει ο Γ. Σαββίδης μέσω εκπροσώπου για να μη φαίνεται... Ανεβαίνουν Α' εθνική και μετά πουλάει τα πάντα, ξεγυμνώνει την ομάδα για να έρθουν Τούμπα και να ρίξουμε 10... Μετά παίρνει πίσω όλα του τα γκαφρά και πουλάει τις μετοχές όσο-όσο...

αυτοι τα εχουν χασοι ρε χθες ακουγα καραφλο στο αμαξι (καλα να παθω) και ελεγε και αυτος και τα ληκια που εβγαιναν οτι στο τερμα,στο αριστερο μπακ,στο αριστερο εξτρεμ και στον φορ καθως και στον παγκο ειναι καλυτεροι απο εμας δηλαη
διουδης>γλυκος
καραμπελας
>λεοβατς
ιλιτς
>γκαρυ
τζεμπουρ>κλαους
μουστακιας>ιβιτς
διουδης>γλυκος
καραμπελας

ιλιτς

τζεμπουρ>κλαους
μουστακιας>ιβιτς
Πάντως υπαρχουν και Θεσσαλονικιοι γαύροι και μαλιστα φανατικοί. Και γενικα στη Μακεδονία εχει αρκετούς γαύρους οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν ακαδημίες. Πέραν αυτου νομιζω οτι σε θεματα Ακαδημίας οι δυο ομαδες που ειναι πιο μπροστα στην ελλαδα ειμαστε εμεις και ο γαυρος.
- navigator11
RoMaN έγραψε:Market value 7.300.000€!!
Έτσι εύκολα δεν ανεβαίνεις από Β. Κι αυτοί το ξέρουν. Εκτιμώ πως ΚΑΙ φέτος θα πέσει γέλιο ...
- Μπαρκαρούτσος
aquila έγραψε:Πάντως υπαρχουν και Θεσσαλονικιοι γαύροι και μαλιστα φανατικοί. Και γενικα στη Μακεδονία εχει αρκετούς γαύρους οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν ακαδημίες. Πέραν αυτου νομιζω οτι σε θεματα Ακαδημίας οι δυο ομαδες που ειναι πιο μπροστα στην ελλαδα ειμαστε εμεις και ο γαυρος.
Μη νομίζεις, είναι σίγουρο αυτό. Εμείς κι αυτοί δεν έχουμε αντίπαλο και λειτουργούμε (πρώτα αυτοί και ύστερα εμείς, χρονικά) σε ευρωπαϊκά επίπεδα, όσο γίνεται.. Ότι μένουν πχ όλα μαζί τα παιδιά κτλ..
Έχω ακούσει επίσης για τη δική τους γαυραδημία, ότι όλα τα παιδιά μαθαίνουν Σπανιόλικα σαν 3η γλώσσα, γιατί εκείνο τον καιρό υιοθετούσαν σπανιόλικο μοντέλο με σπανιόλους προπονητές κτλ.. Με έκανε εντύπωση.
Στον Π.Α.Ο.Κ. μαθαίνουν 3η γλώσσα τα Ποντιακά...και 4η τη μάγκικη ("γκαφρά", "νιμού" κτλ)

Το απόλυτο crash test Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
Ποιά είναι η πιο νεανική;
Ποιά έχει τους περισσότερους Έλληνες;
Ποια έχει τους περισσότερους γηγενείς από τις ακαδημίες της;
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... 0&at_tot=2
Ποιά είναι η πιο νεανική;
Ποιά έχει τους περισσότερους Έλληνες;
Ποια έχει τους περισσότερους γηγενείς από τις ακαδημίες της;
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... 0&at_tot=2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Παρ 09 Σεπ 2016, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.