Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Απόστολε δεν είχα σκοπό να σε χλευάσω ούτε κάτι άλλο. Ίσα ίσα σέβομαι τις απόψεις σου. Ήταν καθαρά μια καφενιακή φράση πάνω στον λόγο. Ζητώ συγνώμη και ανακαλώ αφού σε πείραξε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Είπα δεν με πείραξε ιδιαίτερα γιατί σε ξέρω. Κι εγώ πάνω στον κακώς εννοούμενο ζήλο μου έχω γράψει ειρωνικά για συνομιλητή μου και υποτίθεται ότι είμαι μεγαλύτερος (μόνο βιολογικά).
Αλλά γενικά δεν είναι σωστό να αποκαλούμε τα επιχειρήματα κάποιου (οποιουδήποτε) ως παιδιού του Δημοτικού.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Όσο για την έκφραση "επιχείρημα δημοτικού" εδώ μέσα έχω συνηθίσει να δέχομαι χλευαστικές επιθέσεις από κάποιον που έχει διαφορετική άποψη από την δική μου και η δική του - προφανώς - είναι η σωστή. Το ποδόσφαιρο περιέχει πολύ φανατισμό που επηρεάζει την κρίση μας. Δεν με πείραξε ιδιαίτερα γιατί το είπες εσύ Γιώργο που ξέρω.
Γιατι βρε?Τοσο καιρος μυαλο οχταχρονου δε μας λες οτι εχεις? :P
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

xpan έγραψε: οι ακροδεξιοί της RB LEIPZIG πέρνουν από την red bull 50 εκατ € τον χρόνο χορηγία μόνο και μόνο γιατί την λένε RB,δεν χρωστάνε τίποτα πουθενά και φέτος που ανεβήκανε στην bundesliga τα έσοδα της θα εκτοξευτούν.Από αυτήν την ομάδα εσείς θέλετε να πάμε και να πάρουμε έναν από τους καλύτερους τους παίχτες που είναι μόνο 22 χρονών.Ε να μην λέμε και ότι θέμε :D
Ειπαμε για σκουτινγκ δε κανουμε.Κουβεντα να γινεται μωρε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Ο Varelaς είναι... 28 ετών, 7 μηνών και 24 ημερών
Ο Kace είναι... 23 ετών και 12 ημερών
Ο Βαρέλα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ημερομηνία γέννησης και το ίδιο ύψος με τον Τζαβέλλα.
Oμάδα που θα ζητούσε τώρα τον Τζαβέλα, πάνω από 1 εκ δεν θα εδινε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αστικος μυθος πρεπει να ναι αυτος ο Βαρελα κατι σαν το Μεγαλοποδαρο.Τις τελευταιες βδομαδες ολοι τον ψαχνουν αλλα κανεις δε τον εχει δει,κανεις δε ξερει που ειναι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πήγε για μπάνια και παράλληλα για "μονομαχία" με φαίνεται........................ :?

Στην λίμνη του....................................Λοχ νες... :roll: :roll:
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Η όλη συζήτηση (προβληματισμός, γκρίνια, όπως θέλετε το λέτε) για το ρόστερ είναι λογική, αφού το ρόστερ είναι υπεράριθμο, αποτελείται στην πλειοψηφία του από περίπου ίσης ποιότητας παίχτες και μοιραία υπάρχει συζήτηση γιατί αυτόν κι όχι τον άλλον. Θέλω να επιχειρήσω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά. Απ όσα έχουν φανεί μέχρι τώρα, το ρόστερ θα αποτελείται από 4 κατηγορίες παιχτών.
Πρώτη οι γνωστές σταθερές, η βάση των Ελλήνων. Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιώλης, Κλάους, Πέλκας, Μυστακίδης. 8
Δεύτερη οι προσθήκες του Μίχελ. Μπρκιτς, Μάτος, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοβ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, (Βαρέλα). 8
Τρίτη, παίχτες που ήρθαν πέρυσι και έπιασαν. Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ροντρίγκεζ. 4
Τέταρτη, τα "πουλέν" του Ίβιτς, Γιαννούλης, Δημητριάδης, Πούγγουρας, Κουλούρης. 4
Προσθέτουμε τον 3ο τερματοφύλακα, τον Κωνσταντινίδη που πήγε προετοιμασία αν και ακόμα σε αποθεραπεία, έναν ή δύο που θα έρθουν ακόμα και έχουμε μέχρι εδώ 27-28 παίχτες. Ας πούμε ότι η ομάδα χρειάζεται 2 παίχτες ακόμα αν φύγουν 2 μικροί για δανεισμό. Οπότε παίχτες σαν το Φακούντο, τον Ζάιρο, τον Κοροβέση, τον Χατζηισαία, τον Κάτσε, δεν είναι σίγουροι, βασικά είναι όλοι στις καραμπόλες λόγω θέσης, με προβάδισμα σε Ζάιρο και Φακου ως τώρα. Υπάρχουν και οι κομμένοι, που άνοιξαν χώρο στο ρόστερ για τους άλλους.
Από κει και πέρα, κάποιος μπορεί να συμφωνεί με τη φιλοσοφία του ρόστερ, κάποιος να διαφωνεί. Είναι πολύ πιο εύκολο όμως να κρίνουμε τη φιλοσοφία με την οποία φτιάχνεται το ρόστερ, (γιατί αυτή καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τα πρόσωπα), παρά να κρίνουμε καθαρά σε επίπεδο προσώπων. Εγώ τουλάχιστον πάνω σε αυτή τη βάση κάνω την κριτική μου και γράφω τα θετικά και τα αρνητικά σύμφωνα με τη δική μου οπτική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τον Βαρέλα ψάχνετε; στείλτε ένα μήνυμα

https://www.instagram.com/33varela/
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

zarathustra79 έγραψε:Στο ποδόσφαιρο οι ηλικίες μετράνε ... βάσει της αγωνιστικής σαιζόν!! Έτσι μάλλον το υπολογίζουν οι δημοσιογραφέοι. Ο varela έχει γεννηθεί το νοέμβριο του 1987, άρα θα βγάλει σχεδόν όλη τη σαιζόν ως 29χρονος... Τώρα άντε βρες λογική σαυτό, αλλά τελοσπάντων!!

Η άλλη μεγάλη διαφορά μεταξύ kace και varela εκτός από το ηλικιακό είναι κ οτι ο δεύτερος έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να φύγει και πιέζει τη steaua για να τον αφήσει με μεταγραφή από τώρα, κάτι που δεν υπάρχει στην περίπτωση του kace. Είναι εντελώς διαφορετικό να ξες οτι θα χάσεις τον παίκτη στα σίγουρα κ άλλο να υπάρχει η προοπτική να ανανεώσει.
Επομένως μήπως η δική μας προσέγγιση στα θέματα των Σάμπο, Σκόνδρα, Βελλίδη μας βγάζει ντε φάκτο χαμένους? Οι παίκτες έχουν συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ με καλά λεφτά, καμία ομάδα δεν έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον ενώ παράλληλα είναι εμφανές ότι είναι εκτός πλάνων. Σίγουρα για τους δύο τελευταίους η δουλεία βρωμάει αποδέσμευση με αποζημίωση και να υπογράψουν σε καμία μικρομεσαία στο Ελλαδιστάν. Και άντε για το Σκόνδρα βρήκες μάτος για βασικό κτλπ κτλπ. Από πέρυσι δεν έβλεπαν ότι δεν παίζει να πάνε με δίδυμο Γλύκος - Βελλίδης??? Έπρεπε να συμπληρώσει συμμετοχές και να τον αγοράσουμε υποχρεωτικά? (Αν ήταν αυτή η συμφωνία)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παρουσιαση φανελας σημερα λεει...ο μπεκαλι. 8-) :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

kataramenos5 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Όσο για την έκφραση "επιχείρημα δημοτικού" εδώ μέσα έχω συνηθίσει να δέχομαι χλευαστικές επιθέσεις από κάποιον που έχει διαφορετική άποψη από την δική μου και η δική του - προφανώς - είναι η σωστή. Το ποδόσφαιρο περιέχει πολύ φανατισμό που επηρεάζει την κρίση μας. Δεν με πείραξε ιδιαίτερα γιατί το είπες εσύ Γιώργο που ξέρω.
Γιατι βρε?Τοσο καιρος μυαλο οχταχρονου δε μας λες οτι εχεις? :P
5χρονου. Δεν θα ανεχτώ άλλη παραπληροφόρηση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έρχεται ο Βαρέλα!

PNG

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο Φερνάντο Βαρέλα με τον ατζέντη του, ώστε να ολοκληρωθεί το θέμα της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα πληρώσει 800.000 ευρώ στους Ρουμάνους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει, αν θα παραχωρήσει Σάμπο ή Χάτζι δανεικό στην Στεάουα. Happy end!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κάθε μέρα έρχεται ο Βαρέλα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Κάνω πρόβλεψη - έκπληξη, ότι αν ερθει ο barrel και αρνηθει να φυγει ο Χ΄΄σαιας, τότε θα πωληθει ο Τζαβέλας. (Κολλάει και με τις δηλωσεις του Λουμπος ότι πρεπει να πουλαμε στα λιμιτ απ.)
Οπότε Βαρελα βασικός και Κρέσπο, Χ΄΄σαιας, Μαλεζας, Πούγγουρας συμπληρώνουν ένα πολύ καλό σετ στοπερς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”