10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Ελα τωρα την προηγουμενη φορα για να τον δικαιολογησεις εν ετη 2017 και με το 90% των ομαδων να παιζουν 4-3-3 εγραψες σε ποια ομαδα θεωρειται το εξτρεμ,ο ακραιος επιθετικος, βασικος σκορερ...
Ναι και περιμένω απάντηση. Γιατί αντί Γκάρι πήρε από την άλλη μεριά.

Εδώ 6 μήνες παίζεις με φορ που δεν έχουν βάλει ούτε όσα γκολ έχει βάλει ο Πριγιοβιτς σε 1 μήνα.

Πλάκα κάνατε τώρα.........

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

To ποιος κανει πλακα δεν ξερω.Το οτι ειχαμε προβλημα στην θεση του φορ αυτο αφαιρει απο τους ακραιους την αναγκη για επιτευξη γκολ?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εσύ την μπάλα την βλέπεις μέσα από νούμερα, εγώ αλλιώς.
Τί να κάνουμε τώρα;
Και μάλλον αυτός που έχουμε προπονητή συμφωνεί μαζί μου.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι που εχει τον Αλεξις Σαντσεζ στον παγκο και προτιμα τον Καμπος...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η ομαδα εχει κανει επι Μιχελς καμια 10ρια μεταγραφες και σε γενικες γραμμες οι περισσοτερες κρινονται θετικα.Ε αυτη του Καμπος ειναι απο αυτες που μεχρι τωρα δεν εχουν βγει,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ψαχνουμε δικαιολογιες για τα παντα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ήρεμα...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δες με τί εξτρεμ παίζει η φετινή Μπαρθελονα, γελάει ο κόσμος με τις απαιτήσεις σας..........
Μια ομάδα της σουπερλιγδα είσαι και την φαντάζεστε με 32 παίκτες, εκ των οποίων οι 18 να είναι πάνω από Μεσι.
Προσγειωθείτε στην πεζή Ελληνική βρώμικη πραγματικότητα και επιτέλους ΜΙΑ ΦΟΡΆ, ευχαριστηθείτε αυτό που βλέπετε, γιατί αυτή η ομάδα όντως έχει παίξει απίστευτοι ποδοσφαίρο το τελευταίο δίμηνο

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γελαει ο κοσμος μαζι μας επειδη εχουμε απαιτηση απο εναν ακραιο επιθετικο απεναντι πχ σε μια ομαδα που ολη μαζι κοστιζει οσο το συμβολαιο του να κανει μωρε και κανα σουτ στην αντιπαλη εστια...Δεν το συνεχιζω γιατι παλυ εγω θα βγω ο κακος...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pilotos έγραψε:
Sera4 έγραψε:
pilotos έγραψε:Δεν παίζει εξτρεμ, μόνιμα συγκλεινει

SM-G935F
Που συγκλινει και ποια η προσφορα του εκει που συγκλινει?γινεται απειλητικος με καποιον τροπο?

Γιατι και ο μυστακιδης συγκλινει...
Ανοίγει χώρους στον Ματος.
Αυτό κάνει, εγώ δεν είπα αν κερδίζει κάτι η ομάδα από αυτό, αλλά αυτό κάνει και λογικά αυτήν την εντολή εκτελεί. Γιατί; δεν ξέρω, ρώτα Ιβιτς

SM-G935F
ναι βρε πιλοτε μου συγκλινει ανεβαινει ο ματος...πολυ ωραια...απο εκει και περα τι κανει οταν συγκλινει?προσφερει τιποτα για την ομαδα?παταει περιοχη ως δευτερος επιθετικος ας πουμε ας πουμε?οργανωνει σαν 10αρι?απειλει??τι διαολο κανει γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα :roll:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Sera4 έγραψε:
pilotos έγραψε:
Sera4 έγραψε: Που συγκλινει και ποια η προσφορα του εκει που συγκλινει?γινεται απειλητικος με καποιον τροπο?

Γιατι και ο μυστακιδης συγκλινει...
Ανοίγει χώρους στον Ματος.
Αυτό κάνει, εγώ δεν είπα αν κερδίζει κάτι η ομάδα από αυτό, αλλά αυτό κάνει και λογικά αυτήν την εντολή εκτελεί. Γιατί; δεν ξέρω, ρώτα Ιβιτς

SM-G935F
ναι βρε πιλοτε μου συγκλινει ανεβαινει ο ματος...πολυ ωραια...απο εκει και περα τι κανει οταν συγκλινει?προσφερει τιποτα για την ομαδα?παταει περιοχη ως δευτερος επιθετικος ας πουμε ας πουμε?οργανωνει σαν 10αρι?απειλει??τι διαολο κανει γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα :roll:
Κάθεται και περιμένει... Ξέρω γω;
Όσες φορές τον έχω δει από μέσα από το γήπεδο περνάει δίπλα του ο Σακχοβ που μπαίνει σαν κρυφό φορ, κι αυτός έχει το μυαλό του να γυρίσει πίσω να καλύψει την χαμένη μπάλα. Αυτό του ζητά ο Ιβιτς.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εννοειται ναι.δεν βγηκε η μεταγραφη καμπος,βγηκαν αλλες βεβαια

κοιτα εβλεπες τα στατιστικα καμπος και ελεγες παιχταρα φερνουμε,το τουρκικο πρωταθλημα ανεβασμενο κ.λπ
στην πραξη αποδειχτηκε με το ματς ολυμπιακου οσμανλισπορ οτι η τουρκια πλην των γνωστων 3 ομαδων αντε 4 εχει και αυτη ομαδες της πλακας
και οι ομαδες που επαιζε οσ υγκεκριμενος δεν ηταν κατι αξιο λογου

τι στατιστικα εχει στον ΠΑΟΚ λοιπον φετος; ποσα γκολ και ποσες ασιστ

βεβαια τωρα που βλεπω,ουτε καν σε αυτες τις μικρομεσαιες τουρκικες δεν ειχε βαρια στατιστικα ,ισχυει;πως νομιζα!
καλα πως ηρθε αυτος με τετοιο συμβολαιο εδω ρεσεις ; :lol:

και μετα λεμε για κλαους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 26 Φεβ 2017, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο με την μπαρτσελονα θα μου το εξηγησει κανεις?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πολύ κακός.Ντεφορμέ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το έχετε τερματίσει...

Έχετε απαιτήσεις απίστευτες.

Δεν γίνεται ένας παίκτης από την πρώτη χρονιά, να πιάσει ταβάνι. Δείτε τον Ματος από πίσω του. Χώμα είναι εδώ και ένα μήνα. Στο ανάθεμα όλοι λοιπόν....

Να εύχεστε του χρόνου να είναι όλοι καλύτεροι, αυτό πρέπει να εύχεται ο οπαδός.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Απ'το δεκεμβρη σημειωνω αυτο με τη στατικοτητα αφου τη δωσει στο ματος για να αναλαβει δραση.
Και την ελλειψη συνδυασμων μεταξυ τους..
Και προς ΠΑΟΚ, δεν εχει να κανει με τα 4-5 ανεβασματα του Σαχοφ στην περιοχη..Για εξτρεμ μιλαμε οχι για 6αρι..
Το να συγκλινεις δε σημαινει οτι
οταν τη δινεις στον λεο για ν'αναλαβει δραση, μενεις στατικος στη γωνια της περιοχης...
Χωρις μια κινηση να τραβηξεις πανω σου εναν απ'τους 2 που εχει να αντιμετωπισει σχεδον καθε φορα ο λεο.

Ελλειψη αυτοματισμων το να παιζουμε συνεχεια και σχεδον αποκλειστικα συγκλινοντας προς τα μεσα, χωρις να εκμεταλλευομαστε τα οβερλαπ στα 2 vs 2, με αποτελεσμα ναμαστε μονοδιαστατοι και να προσαρμοζεται πολυ ευκολα ο αντιπαλος

Ειδικα απ'τα δεξια που οι δυο τους ειναι σα να παιζουν μονοι τους, συχνα απεναντι σε 2 αντιπαλους.
Θεωρω οτι ειναι κ θεμα Καμπος και θεμα Βλαντο..Απ'την αλλη με μυστα δεν παρατηρειται τοσο συχνα αυτο.. δεν ξερω..
Μακαρι να βρεθει λυση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 26 Φεβ 2017, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”