Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
DC έγραψε:Πραγματικά, όταν μπήκα στο τόπικ δεν περίμενα ότι θα διάβαζα κριτική επί του αγωνιστικού ....
Ευκαιρία για τρύπημα μάγκες. Ορμάτε.
Συμφωνώ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α...Κάνετε κριτική;

Ξεσαλώστε φανερά επιτέλους ρε γαυροσκούληκα!!!

Υ.Γ. Ιβάν κράτα τον στον Π.Α.Ο.Κ. 20 χρόνια!!! Νιώθει Π.Α.Ο.Κ. ρε κι αυτό μόνο φτάνει για να πετύχει κάποτε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 03 Μαρ 2016, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τέλος ο Τούντορ έγινε και αυτός ένας από εμάς. Πολύ γαμάτος τύπος. Έχω γίνει φαν του πλέον - πραγματικά συγκινητικός στις δηλώσεις. Ο άνθρωπος φοράει παντελόνια πως να το κάνουμε. Καμία σχέση από την άλλη ο Σίλβα, που θα έπρεπε να ντρέπεται ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου να ανέχετε τετοιες διαιτησίες που στέλνουν κόσμο στα νοσοκομεία και στις φυλακές. Ντροπή σου Σίλβα. Οι Αθηναίοι ΑΡδ κάνουν πλέον το άσπρο μαύρο και πραγματικά με κάνουν να θέλω να μην είμαστε μέρος του ίδιου κράτους. Βράζω πως να το περιγράψω. Δεν θεωρώ Έλληνες τους Αθηναίους πια. Πότε τιμωρήθηκαν για αντιεθνικά συνθήματα, που το λέει ρητά ο κανονισμός? έχει μαυρίσει η ψυχή μου με την αδικία. Γράφουν οπαδοί σε κάτι κόντρα κτλ, ότι ο Σαββίδης φταίει και ότι αυτός είναι πίσω από τα επισόδεια. Άλλοι λένε ότι αυτός μας αγοράζει τις φωτοβολίδες κτλ. Τόσο ψέμα από τους οπαδούς της εκληματικής οργάνωσης? Μιλάμε ότι σήμερα το 35% του Ελληνικού πλυθισμού (τουλάχιστον) κανονικά έπρεπε να είναι στη φυλακή ως συνένοχοι και ηθικοί αυτουργοί της εγκληματικής οργάνωσης Μαρινάκη. Τεράστια κοινωνική παρακμή. Δεν υπάρχουν πρότυπα. Για τους Αθηναίους πρότυπο είναι ο Μαρινάκης... Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, πάντως δε βλέπω να επιβιώνει το ελληνικό έθνος με τέτοια νοοτροπία.
Τούντορ, για να είμαι και οντόπικ, απέκτησες ένα φανατικό οπαδό. Πολύ σε πάω και ας κάνεις αγωνιστικά ότι γουστάρεις. Κάποια πράγματα είναι πιο ψηλά από τα αποτελέσματα και τους ποδοσφαιρικούς τίτλους. Με έκανες περήφανο καρτνάσι μου!!!
Τούντορ, για να είμαι και οντόπικ, απέκτησες ένα φανατικό οπαδό. Πολύ σε πάω και ας κάνεις αγωνιστικά ότι γουστάρεις. Κάποια πράγματα είναι πιο ψηλά από τα αποτελέσματα και τους ποδοσφαιρικούς τίτλους. Με έκανες περήφανο καρτνάσι μου!!!
-
Aπλα φίλε κρατά στο πίσω μέρος του μυαλού σου οτι υπαρχουν και Αθηναίοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ....vs40 έγραψε:Τέλος ο Τούντορ έγινε και αυτός ένας από εμάς. Πολύ γαμάτος τύπος. Έχω γίνει φαν του πλέον - πραγματικά συγκινητικός στις δηλώσεις. Ο άνθρωπος φοράει παντελόνια πως να το κάνουμε. Καμία σχέση από την άλλη ο Σίλβα, που θα έπρεπε να ντρέπεται ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου να ανέχετε τετοιες διαιτησίες που στέλνουν κόσμο στα νοσοκομεία και στις φυλακές. Ντροπή σου Σίλβα. Οι Αθηναίοι ΑΡδ κάνουν πλέον το άσπρο μαύρο και πραγματικά με κάνουν να θέλω να μην είμαστε μέρος του ίδιου κράτους. Βράζω πως να το περιγράψω. Δεν θεωρώ Έλληνες τους Αθηναίους πια. Πότε τιμωρήθηκαν για αντιεθνικά συνθήματα, που το λέει ρητά ο κανονισμός? έχει μαυρίσει η ψυχή μου με την αδικία. Γράφουν οπαδοί σε κάτι κόντρα κτλ, ότι ο Σαββίδης φταίει και ότι αυτός είναι πίσω από τα επισόδεια. Άλλοι λένε ότι αυτός μας αγοράζει τις φωτοβολίδες κτλ. Τόσο ψέμα από τους οπαδούς της εκληματικής οργάνωσης? Μιλάμε ότι σήμερα το 35% του Ελληνικού πλυθισμού (τουλάχιστον) κανονικά έπρεπε να είναι στη φυλακή ως συνένοχοι και ηθικοί αυτουργοί της εγκληματικής οργάνωσης Μαρινάκη. Τεράστια κοινωνική παρακμή. Δεν υπάρχουν πρότυπα. Για τους Αθηναίους πρότυπο είναι ο Μαρινάκης... Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, πάντως δε βλέπω να επιβιώνει το ελληνικό έθνος με τέτοια νοοτροπία.
Φυσικα και σηκωνει ποδοσφαιρικη αναλυση το ματς, γιατι οχι. Στο ποδοσφαιρο λοιπον που παιχτηκε σημερα, μια χαρα σταθηκε ο ΠΑΟΚ και ειδικα το κεντρο μας με την 'πιτσιρικαρια", εκανε απο νωρις την πρωτη φαση του αγωνα δειχνοντας τις προθεσεις του και λιγα λεπτα αργοτερα εκανε το 1-0 με μια εξαιρετικη καθετη μπαλια στον Μακ, end of game. Μετα απλα δεν παιχτηκε ποδοσφαιρο.
Μπραβο Τουντορ!!
Μπραβο Τουντορ!!
το έγραψα και στον ΙΒΑΝ το γραφώ και εδώ
Μιλάμε την ίδια γλώσσα τώρα, θα βγούμε πιο δυνατοί.
υγ: στα αγωνιστικά λάθος ο άντωνις, αλλά δεν έχασες το μάτς εκει
- Josey Wales
Και είμαστε περισσότεροι από ότι νομίζεις. Αν και στην ουσία δεν μπορώ να διαφωνήσω με το αδέρφι.gpaok έγραψε:Aπλα φίλε κρατά στο πίσω μέρος του μυαλού σου οτι υπαρχουν και Αθηναίοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ....vs40 έγραψε:Τέλος ο Τούντορ έγινε και αυτός ένας από εμάς. Πολύ γαμάτος τύπος. Έχω γίνει φαν του πλέον - πραγματικά συγκινητικός στις δηλώσεις. Ο άνθρωπος φοράει παντελόνια πως να το κάνουμε. Καμία σχέση από την άλλη ο Σίλβα, που θα έπρεπε να ντρέπεται ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου να ανέχετε τετοιες διαιτησίες που στέλνουν κόσμο στα νοσοκομεία και στις φυλακές. Ντροπή σου Σίλβα. Οι Αθηναίοι ΑΡδ κάνουν πλέον το άσπρο μαύρο και πραγματικά με κάνουν να θέλω να μην είμαστε μέρος του ίδιου κράτους. Βράζω πως να το περιγράψω. Δεν θεωρώ Έλληνες τους Αθηναίους πια. Πότε τιμωρήθηκαν για αντιεθνικά συνθήματα, που το λέει ρητά ο κανονισμός? έχει μαυρίσει η ψυχή μου με την αδικία. Γράφουν οπαδοί σε κάτι κόντρα κτλ, ότι ο Σαββίδης φταίει και ότι αυτός είναι πίσω από τα επισόδεια. Άλλοι λένε ότι αυτός μας αγοράζει τις φωτοβολίδες κτλ. Τόσο ψέμα από τους οπαδούς της εκληματικής οργάνωσης? Μιλάμε ότι σήμερα το 35% του Ελληνικού πλυθισμού (τουλάχιστον) κανονικά έπρεπε να είναι στη φυλακή ως συνένοχοι και ηθικοί αυτουργοί της εγκληματικής οργάνωσης Μαρινάκη. Τεράστια κοινωνική παρακμή. Δεν υπάρχουν πρότυπα. Για τους Αθηναίους πρότυπο είναι ο Μαρινάκης... Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, πάντως δε βλέπω να επιβιώνει το ελληνικό έθνος με τέτοια νοοτροπία.
Στο ματς δεν χωρά ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ ποδοσφαιρική κριτική μετά το 1-0 και το ξεκίνημα των σφυριγμάτων.Pr.Jon έγραψε:το έγραψα και στον ΙΒΑΝ το γραφώ και εδώ
Δε μιλάω για όλους τους Αθηναίους. Μιλάω για τους οπαδούς της εγκληματικής οργάνωσης. Τώρα σοβαρα γκόραν με τρολάρεις?
αυτή η φάση που κυνηγούσε το κοράκι στη φυσούνα ήταν έποςron-swanson έγραψε:Εντωμεταξυ εριξε και κατι ψιλες στο γαμημενο το κορακι. Εισαι ωραιος, νιωθεις.

- efthimis_paok
- Dinos_Liverpool
Έτσι ακριβώς!navigator11 έγραψε:Δεν θα μπω στη διαδικασία να διαβάσω οτι έχει προγραφεί σαν τοποθέτηση για την πάρτη του σήμερα.
ΣΕ ΜΑΤΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΝΝΟΩ ΕΓΩ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ!!
Sfinas έγραψε:αυτή η φάση που κυνηγούσε το κοράκι στη φυσούνα ήταν έποςron-swanson έγραψε:Εντωμεταξυ εριξε και κατι ψιλες στο γαμημενο το κορακι. Εισαι ωραιος, νιωθεις.![]()
![]()
Παιζει κανα βιντεακι η καμια φωτο?