4.Marin Leovac

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: 4.Marin Leovac

Δημοσίευση από tzelas »

Ποιά πίεση ρε; Αυτός που έσκασε 1.3 εκ. στην Ριέκα για να σε φέρει στην ομάδα τι είδους πίεση να έχει που πέταξε τα λεφτά σε έναν που του λέει ότι δεν αντέχει την πίεση; Η μόνη πίεση που βλέπω είναι η δική του προς την ομάδα για να μείνει ελεύθερος ή να φύγει με λίγα και είναι βλακώδες να λέμε και ότι φέρθηκε τίμια λέγοντας ότι δεν αντέχει την πίεση. Αλλού λοιπόν αυτά τα τερτίπια και ας φέρει πρόταση η ας κάτσει να δει το μουντιάλ από τον καναπέ του γιατί μαζί μας ούτε προετοιμασία πλεον δεν θα κάνει αν δεν φέρει τα λεφτά που σπαταλήθηκαν και όσα του δώσαμε σαν πρεστίζ ομάδας για να ανεβάσει την αξία του. Τέρμα τα κόλπα από παίκτες που θα παίζουν με τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πες τα ρε τζελα γιατί διαβάζουμε κάτι πράγματα από το πρωί και θα μας πέσουν τα μαλλιά.

Όταν υπέγραφε την τετρακοσαρουμπα ανά έτος δεν είχε πίεση?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Η μόνη πίεση που βλέπω είναι η δική του προς την ομάδα για να μείνει ελεύθερος ή να φύγει με λίγα και είναι βλακώδες να λέμε και ότι φέρθηκε τίμια λέγοντας ότι δεν αντέχει την πίεση.
σωστος

Κατα τ'αλλα, καλο (σε ρεαλιστικα πλαισια παντα) θα ηταν να εφευγε με κανα μισο μυριο, γιατι ουτε το ποσο που αναφερεις ειναι εφικτο ουτε ειναι πολυ εξυπνο να τον βαλουμε στον παγο με τετοιο συμβολαιο, πληρωνοντας σα μλκες μεχρι το καλοκαιρι..
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ακριβώς.
Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας χ3σει ο κώλ*ς μου.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

εδω πληρωνουμε μπρκτς λεβεκ. αν δεν φερει την προταση κοντα στο ποσο που τον κοστολογει η παε εδω θα γερασει.εχει αλλο εναμιση χρονο συμβολαιο αν δεν κανω λαθος. παγκιτης του οποιου παικτη φερουμε και αντιο μουνδιαλ και αντιο τελευταια καλα συμβολαια. καμια πιεση δεν εχει η παε. η πιεση ειναι ολη δικια του.

εγω ειπα πως τον συγχαιρω που βγηκε και το ειπε πως δεν μπορει να παιξει λογω πιεσης. αν το κανει για να πιεσει καταστασεις, τον παραπεμπω στην παραπανω παραγραφο. ετερον εκατερον. ευγε που λες πως λυγαν τα ποδαρακια σου, φερε ομως το ποσο που σε κοστολογω
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Α δ ι ά φ ο ρ ο ς
Άσκοπα φάουλ επιπολαιότητες εκεί που δεν φαντάζεται άνθρωπος τι να πω.
No comment!
Αν έρθει πρόταση 1χαρτί σε πάμε και εμείς στο αεροδρόμιο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τι να μας πεις ρε Λέοβατς για πίεση;
Εμείς να δεις τι πίεση ανεβάζουμε όταν είσαι έτοιμος να σεντράρεις.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

απο οτι καταλαβαινω χαριζει το συμβολαιο του για την ελευθερια του

οκ μου ακουγεται

το να περιμενει κανεις προταση και μαλιστα μεγαλη δεν νομιζω πως ειναι ρεαλιστικο
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο παίκτης ηλικιακά μεγάλωσε παιδιά. Δε γίνεται να ζητάμε μεγάλο ποσό. 500Κ είναι μια χαρά,. Αν ήταν μάγκες, αφού τον βλέπανε τι ταβάνι είχε οι "υπεύθυνοι" της ομάδος, ας τον πουλούσαν τότε, τον προηγούμενο Γενάρη, στα 1,3εκ. Δεν το κάναμε γιατί έχουμε ανύπαρκτη οργάνωση. Αν με τα λεφτά του Σαββίδη και το εξωφρενικό του μπάτζετ, δεν έχουμε έτοιμες 2-3 λύσεις για κάθε θέση, στο σκάουτινγκ, τι να πει κανεις... Ποσο δύσκολο είναι να αντικαταστήσει κανείς παίκτη επιπέδου Λέοβατς? Θα πει κανείς Λεβέκ πήρες... Ε αυτά λέμε τόσα χρόνια όλοι.

Ας φέρουν επιτέλους έναν προπονηταρά να του δώσουν τα κλειδιά. Φτάνει με τους άμπαλους τεχνικούς διευθυντάδες και τους παρατρεχάμενους. Κρίμα στα λεφτά που πετάτε ρε Σαββιδαίοι.
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Παιζει να ειναι ο 1ος που εχει κανει τετοια δηλωση παγκοσμιως?ακομα δεν μπορω να το πιστεψω....
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Λέοβατς: «Αντέχω την πίεση, θέλω Μουντιάλ»
Ο Μάριν Λέοβατς μίλησε στους συμπατριώτες του για την επικείμενη αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και τους στόχους του. Το Gazzetta έχει τις ατάκες και το θέμα.

Το Gazzetta.gr εξασφάλισε ατάκες του Κροάτη στο 24sata που ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να παίζει άλλο στον ΠΑΟΚ.

Ο Λέοβατς ωστόσο ξεκαθαρίζει πως δεν είναι θέμα επιπρόσθετης πίεσης στον ΠΑΟΚ λόγω πρωταθλητισμού και ότι δεν την αντέχει. «Δεν είναι αλήθεια ότι δεν αντέχω την πίεση. Έπαιξα 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ και έχω δείξει σε όλους ότι αντέχω στην πίεση. Το έχω αποδείξει. Απλώς έχω την ανάγκη να βρω ομάδα σε πιο καλό πρωτάθλημα γιατί θέλω να είμαι μέλος της Εθνικής Κροατίας στο Μουντιάλ», εξηγεί σχετικά ο Λέοβατς. Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός λέει ακόμα ότι δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι ο Ντάλιτς θα τον καλέσει στην Εθνική εάν μείνει στον ΠΑΟΚ. Ψάχνει νέες προκλήσεις στην καριέρα του με τον βασικό στόχο του να παραμένει η Εθνική Κροατίας.

wtf;;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΛΕΟΒΑΤΣ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
Ο ΠΑΟΚ φταίει που δεν σε φωνάζουν εθνική, οχι οτι εχεις να βγάλεις σωστή σέντρα απο του αγίου πεου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παλαιολόγος έγραψε:απο οτι καταλαβαινω χαριζει το συμβολαιο του για την ελευθερια του

οκ μου ακουγεται

το να περιμενει κανεις προταση και μαλιστα μεγαλη δεν νομιζω πως ειναι ρεαλιστικο
Καθόλου δίκαιο. Αυτός θέλει να τον δώσουμε τζάμπα. Δεν σφάξανε!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για γελια εικαστε

Ο καθένας οτι θελει κανει

Καφενες
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

MANIAKOS έγραψε:Για γελια εικαστε

Ο καθένας οτι θελει κανει

Καφενες
Θέκει**** τεκευταια κανεις ποκκα καθη Μανιακε!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”