Kυριάκος Κυριάκος
-
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Σου κιόλας αλλά όταν η ζωή καταρρίπτει την προπαγάνδα, ας την ακούσει λίγο και ο υπουργός προπαγάνδας που μας ταιζει φουμαρα εδώ και δύο χρόνια.sn0ufel4 έγραψε: Άιντε δε ξέρετε τι σας φταίει
Καμία φορά το κράξιμο πάει με την καρέκλα.
Και το ξέρει και το αντέχει η τσέπη του
Πολύ να την ακούσει όχι λίγο.
Τι σχέση έχει το κράξιμο με αυτό που κάνει ο τσιριγιωτης από χθες το βράδυ σε όλα τα τοπικ?
Τι σχέση έχει το κράξιμο με αυτό που κάνει ο τσιριγιωτης από χθες το βράδυ σε όλα τα τοπικ?
Πρεπει να καταλαβουν ορισμενοι,οτι ο καθε Κυριακος ειναι υπαλληλος της παε και εκτελει εντολες.Δεν κάνει του κεφαλιού του.Άρα,τα παράπονά σας για το επικοινωνιακό στους ανωτερους.
Μοντερεϊτορ,σβηστο κι αυτό.
Μοντερεϊτορ,σβηστο κι αυτό.
Λες να υπαρχει αλλη εντολή και ο συγκεκριμένος να μενει στη θεση του;
Το παιζουμε ανωτεροτητα,ας τα λουστουμε.
Εγω δεν σκαω,οτι κι αν γραφουν.
Ας δωσουν και στον Αιτόρ βραβειο φερπλέι.
Το παιζουμε ανωτεροτητα,ας τα λουστουμε.
Εγω δεν σκαω,οτι κι αν γραφουν.
Ας δωσουν και στον Αιτόρ βραβειο φερπλέι.
-
- Επικοινωνία:
Εσύ ψυχούλα μου ζεις; μας έσφαξαν στο γόνατο χθες λες και είμαστε ο Παναιτωλικός και ούτε φωνή ούτε ακρόαση......
Τι πλάκα έχετε κάποιοι, λες και ο Κυριάκος δεν πήρε την έγκριση του Ιβαν για το κιναλ, έτσι ανοιγοκλεινει την πόρτα της ΠΑΕ οπότε γουστάρει.
Λες και η όποια πολιτική που ακολουθεί δε συμφωνεί με τον Ιβαν, ότι του γκαβλωσει κάνει και λογαριασμό δε δίνει.
Δεν μπορείτε να την πείτε στον Ιβαν για τις μεταγραφές και τα ρίχνατε πέρσι στον Πορτογαλο, φέτος στο Ρουμάνο, του χρόνου στον Μποτο αν έχουμε ξανά τα ίδια.
Έχετε πρόβλημα με την πολιτική της ΠΑΕ, φταίει ο Γκαγκατσης και ο Κυριάκος.
Ξενερώσατε που ήρθε ο Λουτσεσκου και δεν κράτησαν τον Γκαρσία, φταίνε οι "συμβουλάτορες". Δεν τον έφερε ο Ιβαν τον Ρουμάνο, όχι. Από μόνοι τους τους ήρθε και του κάνανε σουρπράιζ, ξαφνιάστηκε ο Ιβαν, βρε τους σατανάδες τι μου σκαρωσαν.
Δεν έχετε αφήσει σαμάρι για σαμάρι αχτύπητο, συνεχίστε.
Λες και η όποια πολιτική που ακολουθεί δε συμφωνεί με τον Ιβαν, ότι του γκαβλωσει κάνει και λογαριασμό δε δίνει.
Δεν μπορείτε να την πείτε στον Ιβαν για τις μεταγραφές και τα ρίχνατε πέρσι στον Πορτογαλο, φέτος στο Ρουμάνο, του χρόνου στον Μποτο αν έχουμε ξανά τα ίδια.
Έχετε πρόβλημα με την πολιτική της ΠΑΕ, φταίει ο Γκαγκατσης και ο Κυριάκος.
Ξενερώσατε που ήρθε ο Λουτσεσκου και δεν κράτησαν τον Γκαρσία, φταίνε οι "συμβουλάτορες". Δεν τον έφερε ο Ιβαν τον Ρουμάνο, όχι. Από μόνοι τους τους ήρθε και του κάνανε σουρπράιζ, ξαφνιάστηκε ο Ιβαν, βρε τους σατανάδες τι μου σκαρωσαν.
Δεν έχετε αφήσει σαμάρι για σαμάρι αχτύπητο, συνεχίστε.
Τί ακριβώς θα πει δε μπορούμε να την πούμε στον Ιβάν, ειλικρινά δεν το πιάνω.
Εσύ γιατί δεν του τη λες αφού όλοι βαρανε τα σαμάρια κατά τη γνώμη σου.
Πώς προκαλείς τους συνοπαδους να κράξουν σε στυλ άμα είστε μάγκες να τα πείτε στον Ιβάν.. τί φάση νέα μόδα κι αυτή.
Εσύ γιατί δεν του τη λες αφού όλοι βαρανε τα σαμάρια κατά τη γνώμη σου.
Πώς προκαλείς τους συνοπαδους να κράξουν σε στυλ άμα είστε μάγκες να τα πείτε στον Ιβάν.. τί φάση νέα μόδα κι αυτή.
-
Άλλη μια γλάστρα μέσα στην ΠΑΕ η οποία αμοιβεται κάθε μήνα με πάρα πολύ καλό μισθό.
τη ζωη σου να κανα ρε φιλε..αρχοντας της επικοινωνιας μιλαμε, γλωσσα δεν εχεις βαλει μεσα! αξιος.
-