29.Róbert Mak

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: 11.Róbert Mak

Δημοσίευση από pgetsos »

Σε τέτοια χρήματα όμως, στοιχήματα παίρνεις, όχι σίγουρους παίχτες

Και ο Μακ, στοίχημα ήταν
Και ο Γκάρι το ίδιο
Και όσοι σου βγήκαν, στοίχημα στυλ Χουσεν ήταν
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μην το βλεπετε τοσο κονταφθαλμα. Δε γινεται να απαιτουμε να υπαρχει επιτυχια 100% στις μεταγραφες. Και απο τα ονοματα που παραθετεις, οσο μεγαλυτερο ειναι το ονομα και μεγαλυτερο το κασε, τοσο πιο μεγαλη ηταν κ η αποτυχια. Δηλαδη με λιγα λογια αυτο που ζηταμε ειναι μεγαλο ονομα, με μικρο κασε και που να τα δινει ολα για την ομαδα... Ε αυτο για να το βρεις θα πρεπει να σου κατσει μια περιπτωση στις εικοσι! Ηδη βεβαια ζουμε κ τον παραλογισμο, που πριν δεκαπεντε μερες ηταν ολες οι μεταγραφες του αρνεσεν (μαζι κ με τον ιδιο) αχρηστες και παλτα, ενω τωρα αποθεωνουμε τσιμιροτ, αντονις κ σαμπο.

Οσο για τον αστερα, περα απο το οτι καθε χρονο κ αυτος φερνει παικτες με το καραβι, δηλαδη δεν του βγαινουν ολοι οι παικτες που φερνει, η λεπτομερεια που κανει τη διαφορα ειναι οτι οι ιδιοι παικτες σε αλλες τιμες προτεινονται σε μας κ σε αλλες στον αστερα. Κ φυσικα περα απο αυτο, δεν υπαρχει καμια πιεση σε κανεναν παικτη του αστερα, δε χρειαζεται κανεις να αποδειξει σε κανεναν ποιος ειναι. Ουτε φυσικα κραξιμο ακουει (που δεν εχουν κ φιλαθλους στο γηπεδο κιολας), αλλα ουτε εχει στο μυαλο του οτι αν δεν κερδισουν εναν αγωνα ερχεται η καταστροφη...

Αλλα ακομη κ ετσι, ακομη κ αν μας κατσει το κοκκαλακι της νυχτεριδας και ολες μας οι μεταγραφες εχουν επιτυχια, παλι δε βγαινουν τα νουμερα. Τα 10Μ που αναφερθηκαν πριν οτι τα πεταξαμε στη θαλασσα μεσα απο τις λανθασμενες μεταγραφες, δεν ηταν τα εσοδα που υπηρχαν μεσα απο την παε. Ηταν απο τα χρηματα που εχει επενδυσει ο ιβαν. Ε μια θα βαλει 10Μ, δυο θα βαλει 10Μ, ε καποια στιγμη δε μπορει θα σταματησει. Γιαυτο και πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γινουμε αυταρκεις, για να μην εξαρτωμαστε απο τη διαθεση κανενος ιβαν. Και για να γινει αυτο θα πρεπει να κανουμε και πωλησεις!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Armagedonas έγραψε:
zarathustra79 έγραψε:Ρε συ mapogo για πες μου, στο τσαμπιονς ληγκ δεν παιζουμε (πρωταθλημα δεν περνουμε), στο γηπεδο έχει δεν έχει 10000 κόσμο και απο πάνω μου ζητάς να πάρει δυοτρεις σεντερμαπακαρες που να μασανε σιδερα, τρειστεσσερις χαφαρους που να καταπίνουν χιλιομετρα και καναδυο σεντερφορ που να τα παστελωνουν. Ε αμα δεν πουλησεις, μπορεις να μου πεις που θα βρεις τα εσοδα;;; Δηλαδη μια ζωη ο ιβαν θα πρεπει να βαζει το χερι στην τσεπη κ αμα δεν το βαλει να τον λες και καβουρα απο πανω;;;;;;
Δόθηκαν φίλε αυτά τα λεφτά.αλλά σε λανθασμένες και αποτυχημένες επιλογές.

Κάνε μια σούμα Μαντούρο-Μάρτενς-Κόστα,βάζω(για να γίνω κακός) και όλσεν-λέοβατς(1,2 εκ είναι πάρα πολλά για αυτόν τον παίκτη) και φτάνουμε τα 4-5 εκ ευρω

ποσό με το οποίο-αν ξοδευόταν σωστά-έκανες παππάδες

αν βάλουμε και αποζημιώσεις Δώνη-Στέφενς, καθώς και όσα δόθηκαν σε Χούσεν-Νίνη-Σπυρόπουλο-Καμαρά-Ολίσε-Νέτσιντ,φτάνουμε το ιλλιγιώδες ποσό των 10 εκ

ΥΓ άλλωστε το να΄φέρεις καλό παίκτη,δεν χρειάζονται πάντα λεφτά(βλέπε Μαλεζάς-Μακ-Ροντρίγκεζ)
για να μην πούμε το χιλιοειπωμένο παράδειγμα του Αστέρα
Οι παίκτες που πάνε στον αστέρα δεν πετυχαίνουν πουθενά αλλού ,εξαιρεση ο ντεμπλασις τυχαίο; δεν νομίζω

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Και ο φιλομένο πετυχημένος ήρθε!!!
Και ο κουτσιανικούλης, έβγαζε μάτια.
Το δύσκολο είναι να αντέχεις στην Τούμπα και όχι στο Κολοκοτρώνης.
Αααα και ο αστέρας με τις έξυπνες αγορές, 4άρα άρπαξε από τη Σάλκε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΣΩ-ΣΤΟ-ΤΑ-ΤΟΣ ο από πάνω...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το ότι ο Μακ σιγά σιγά παίρνει υπεραξία οφείλεται και στον Τούντορ.
Κι ας κλαιγόταν πολύς κόσμος που δεν τον έβαζε στα πλάγια.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Κακα τα ψεματα οταν παιρνει τις απαραιτητες ανασες κ παιζει ματς που μας πιεζουν κ βγαινουμε στην κοντρα και εχει χωρους ειναι ταμαμ η καλυτερη του,βλεπε(Μπρονμπι,2Ντορτμουντ,κλπ),του ρχεται κουτι που λεμε.Και ειδικα οταν προηγουμαστε πρωτοι κ βγαινουν απο το καβουκι τους τοτε ομαδες τυπου (ποκ)μπορει να τις σμπαραλιασει(αυτο ειναι Δραμινο :lol: )ο Μακ.Εδω στη λιγδα τι να κανει 11 παικτες μες τη περιοχη ειναι.Χθες ετρεξε πολυ οσο επαιξε κ ηταν πολυ καλος.ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚ.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

zarathustra79 έγραψε:Ρε συ mapogo για πες μου, στο τσαμπιονς ληγκ δεν παιζουμε (πρωταθλημα δεν περνουμε), στο γηπεδο έχει δεν έχει 10000 κόσμο και απο πάνω μου ζητάς να πάρει δυοτρεις σεντερμαπακαρες που να μασανε σιδερα, τρειστεσσερις χαφαρους που να καταπίνουν χιλιομετρα και καναδυο σεντερφορ που να τα παστελωνουν. Ε αμα δεν πουλησεις, μπορεις να μου πεις που θα βρεις τα εσοδα;;; Δηλαδη μια ζωη ο ιβαν θα πρεπει να βαζει το χερι στην τσεπη κ αμα δεν το βαλει να τον λες και καβουρα απο πανω;;;;;;
Δεν νομίζω φίλε μου να έχω πει ποτέ για σεντερμπακάρες κ χάφαρους , παστέλια κ καβούρια.

Μάλλον με μπερδεύεις μ'αλλον. 8-)

Εγω σαν οπαδός θέλω να ανεβαίνουν οι παίκτες κ να στρώνει κ να γίνεται καλύτερη η ομάδα.

Κ κάθε χρόνο νάναι πιο πάνω απ τον προηγούμενο.

Φυσικά κ πρέπει να πουλάμε. Θα γουστάρω πολύ όταν θα έχουμε πουλήσει 5-6 "Βιερίνια".

Αλλά αυτό είναι δουλειά του Φρανκ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σήμερα έκανε μια φάση... αλά λούκας... βέβαια αυτός το είχε κάνει μεσα στο τηγάνι αλλά τεσπα...

σαν να μην είχε ξεπέταγμα σήμερα. βέβαια εκείνος ο μαυρούκος πάνω του ήταν γρήγορος αλλά και πάλι.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Η συγκεκριμένη φάση παίζει να τη δούμε στα highlights της χρονιάς για τα πιο αστεία και παράξενα των γηπέδων πως γίνεται από τετατετ στην αντίπαλη περιοχή η μπάλα να φτάσει στη δική σου.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μαζι με τους αγωνες της εθνικης του εχει παιξει περιπου 30 αγωνες,δλδ περιπου2500λεπτα.Τον εχουμε ξεζουμισει τον παικτη,παλι καλα που δεν τραυματιστηκε,ανασες δεν εχει παρει,απο Ιουλιο,μαζι με Τζιωλη..Αφου δεν εμπιστευεται αλλον τι να κανουμε.Καλο θα ηταν για να ξελαμπικαρει να μπαινει κ για αλλαγη.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Η καλύτερή του ενέργεια είναι το τάκλιν στον Αποστολόπουλο εντός περιοχής στα πρώτα λεπτά. Γλύτωσε γκολ εκεί.
Η χειρότερη είναι η φάση στο τέλος, τόσο συχνή και τόσο συνηθισμένη, που θα πάρει και το όνομά του. «Κίνηση Μακ» θα λέμε όταν ο επιθετικός σε τετ-α-τετ χάνει διαδοχικά το τάιμινγκ για σουτ, πάσα, σέντρα.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τιμωρία 500 τετ α τετ στην προπόνηση
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

stephanos έγραψε:«Κίνηση Μακ» θα λέμε όταν ο επιθετικός σε τετ-α-τετ χάνει διαδοχικά το τάιμινγκ για σουτ, πάσα, σέντρα.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

επειδη επεσε πολυ κραξιμο στον μακ για την φαση οπου απο τετ α τετ βρεθηκε η μπαλα στην δικη μας περιοχη,πιστευω οτι λαθος ανθρωπο κραζουμε.
αυτος που εχει 100% ευθυνη γι αυτη τη φαση ειναι ο κλαους που παιζει λες και το μυαλο του ειναι στην γκομενα.
προσωπικα ειμαι απολυτα απογοητευμενος απο τον φετινο κλαους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”