Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- GiorgosAtha
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
ΕΛΕΟΣ με την κωλοφ@ρδία τους!!! Μέσα από Zenit, Besiktas, Lille, Feyernoord πήγαν και τράβηξαν Standar!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά θα την περάσουν... θα τσιμπήσουν τα γκαφρά των play-off... θα μπουν κατευθείαν ομίλους Europa League (παίρνοντας και το market pool από εκεί).
Λίγο από την τύχη τους να είχαμε ρε μπούστη μου!!! Ήμαρτον!!! Σε μας πέφταν όλα τα παλούκια!
Λίγο από την τύχη τους να είχαμε ρε μπούστη μου!!! Ήμαρτον!!! Σε μας πέφταν όλα τα παλούκια!
Αυτη η βαζελα το κοκκαλακι της νυχτεριδας εχει συνεχεια,ακου Στανταρ Λιεγης.
-
black death
Σιγά μην περάσει ο βάζελος με Μπούρμπο και Στιλ. Εδώ αν κάνεις 5 πράγματα σωστά, φαίνεσαι καλός. Έξω μετράει κι η ποιότητα γιατί αυτά τα 5 πράγματα τα κάνουν όλοι.
Πέρσι πάντως περάσαμε γύρο μετά από τιμωρία αντιπάλου, και μετά πέσαμε πάνω σε μια Σάλκε σε πολύ κακή κατάσταση, τι να λέμε τώρα για κωλοφαρδία...
Πέρσι πάντως περάσαμε γύρο μετά από τιμωρία αντιπάλου, και μετά πέσαμε πάνω σε μια Σάλκε σε πολύ κακή κατάσταση, τι να λέμε τώρα για κωλοφαρδία...
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Σε σχεση με τους αλλους πιθανους αντιπαλους θεωρητικα ειναι η χειροτερη, συν οτι πουλησε και 2 απο τους καλυτερους της ποδοσφαιριστες.
- Sick Bastard
- kataramenos5
Μήπως δεν ειναι απλά τύχη ...λεω εγω τώρα.Ποσο πιθανό είναι να σαι συνέχεια εσύ ο άτυχος στις κληρώσεις και οι άλλοι στον αφρό ?GiorgosAtha έγραψε:ΕΛΕΟΣ με την κωλοφ@ρδία τους!!! Μέσα από Zenit, Besiktas, Lille, Feyernoord πήγαν και τράβηξαν Standar!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά θα την περάσουν... θα τσιμπήσουν τα γκαφρά των play-off... θα μπουν κατευθείαν ομίλους Europa League (παίρνοντας και το market pool από εκεί).
- GiorgosAtha
Μιλάς με γρίφους γέροντα... :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:kataramenos5 έγραψε: Μήπως δεν ειναι απλά τύχη ...λεω εγω τώρα.Ποσο πιθανό είναι να σαι συνέχεια εσύ ο άτυχος στις κληρώσεις και οι άλλοι στον αφρό ?
απλα να σου θυμήσω ότι εμεις περσι στην αντιστοιχη φαση περασαμε με 2 ηττες.... 
- ΑποστόληςΑ
Κι εγω ετσι το βλεπω. Standar πουτσ@Sick Bastard έγραψε:Η πούτσα που θα φάει ο βάζελος θα είναι απ τις λίγες.
- ΑποστόληςΑ
- GiorgosAtha
Αυτό δεν μου λέει τίποτα για την τύχη που έχουμε...lefis έγραψε:απλα να σου θυμήσω ότι εμεις περσι στην αντιστοιχη φαση περασαμε με 2 ηττες....
Σε εμάς από τους "αδύνατους" μας έπεσαν οι Ουκρανοί...
Και στον βάζελο από τους "ισχυρούς" του έπεσε η Standar!
Και μη κοροιδευόμαστε... οι Ουκρανοί ήταν 3 κλάσεις καλύτερη ομάδα από τους Βέλγους...
Όταν αντίστοιχα έπρεπε να κληρωθούμε εμείς με κάποιον από τους "ισχυρούς" μας έπεσε η... Fener!!! (άσχετα αν της τον φορέσαμε