Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Ειναι σαν να βλεπω ξανα τον σαλπι να ερχεται στην ομαδα,εφοσον προκειτε να διχασει παλι τον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν βρισκω λογο να ερθει,φυσικα κ πρεπει ολοι να στηριξουμε τον οποιονδηποτε προπονητη απλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα γινει αυτο οταν χωρις να ανακοινωθει ηδη εχουμε ιντριγκες κ διχονοια μεταξυ μας,λαθος κινηση κατ'εμε αλλα μονο για αυτο τον λογο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Επιτυχία εννοώ να πετύχει τους στόχους του. Στον Πλατανιά ηταν η σωτηρία ( δυο φορές ) στον Πας κόντεψε να βγει Ευρωπη. Για την Κύπρο μιλάνε τα αποτελέσματά του καθώς και του επόμενου.jibbie έγραψε:σε ποια ομαδα πετυχε; τι ακριβως εννοεις επιτυχια; να αναλαμβανεις την ομαδα-παραρτημα του μεγαλυτερου εχθρου αγωνιστικα κι εξωαγωνιστικα αυτη τη στιγμη του ΠΑΟΚ και να τον σωζεις με τις πλατες του χοντρομπαλα παιζοντας ποδοσφαιρο χειροτερο ισως κι απ την κ20 του αρουλη της καρδιας μας;xrisitsapa έγραψε:Πάντως απο όσους είναι ενάντια στον Άγγελο, ενα σοβαρό επιχείρημα δεν βλέπω. Μόνο για Αγ. Όρος, παρωχημένος κτλ. αλλά χωρίς αιτιολόγηση.
Οπότε εγω ρωτάω το εξής: σε ποια ομάδα τα τελευταία χρόνια απέτυχε ο Άγγελος; πού δεν πέτυχε τον στόχο που ανέλαβε;
Υ.Γ. Αυτα τα περί μπάτζετ, ας περιμένουμε νσ τα δούμε. Δηλ μας χαλάει αν ο Ιβάν εξοικονομεί 1 χαρτί απο τον προπονητή και το δώσει σε παίκτες; για μένα ο Άγγελος αυτή τη στιγμή είναι η απόλυτη value for money επιλογή.
λιγη σοβαροτητα.
Τώρα αν εσύ περίμενες κάτι καλύτερο με αυτά τα ροστερ, τι να πω.
- Μπαρκαρούτσος
Μιας και αυτήν την ώρα είναι το πιο πολυσύχναστο topic, θα ρωτήσω:
Γιατί έκλεισε το topic του συλλαλητηρίου, μόλις μια μέρα μετά; Τα topics των αγώνων κλείνουν 2-3 μέρες μετά.
Parole, ναι, εγώ ήμουν..με κασκόλ αριστερά και δεξιά στο τιμόνι..
Τον σχολιασμό δεν τον άκουσα, ευχαριστώ πάντως.. 
Γιατί έκλεισε το topic του συλλαλητηρίου, μόλις μια μέρα μετά; Τα topics των αγώνων κλείνουν 2-3 μέρες μετά.
Parole, ναι, εγώ ήμουν..με κασκόλ αριστερά και δεξιά στο τιμόνι..

Εγώ ήδη διαβάζω αύξηση των απαξιωτικών σχολίων για πάικτες όπως ο Natcho και ο Stoch κλπ στα σχετικά τοπικ από υποστηρικτές του Αγγελου
Ο Διχασμός ήδη ξεκίνησε!!!!
Καλή μας αρχή...
Ομάδα Τεχνοκτρατών με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές
Και μετά λέμε τους γάυρους πρόβατα!!!!

Καλή μας αρχή...

Ομάδα Τεχνοκτρατών με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές

Και μετά λέμε τους γάυρους πρόβατα!!!!

ας παρουμε το Χριστοπουλο τοτε, που τον εβγαλε τον ΠΑΣ. αλλα ξεχασα, ο Αγγελος ειναι ΠΑΟΚ,νοιωθει ΠΑΟΚ και ποτε δεν τον ενδιεφεραν τα χρηματα. Πλατανιας, ΠΑΣ. παραρτημα α', παραρτημα β΄.xrisitsapa έγραψε:Επιτυχία εννοώ να πετύχει τους στόχους του. Στον Πλατανιά ηταν η σωτηρία ( δυο φορές ) στον Πας κόντεψε να βγει Ευρωπη. Για την Κύπρο μιλάνε τα αποτελέσματά του καθώς και του επόμενου.jibbie έγραψε:σε ποια ομαδα πετυχε; τι ακριβως εννοεις επιτυχια; να αναλαμβανεις την ομαδα-παραρτημα του μεγαλυτερου εχθρου αγωνιστικα κι εξωαγωνιστικα αυτη τη στιγμη του ΠΑΟΚ και να τον σωζεις με τις πλατες του χοντρομπαλα παιζοντας ποδοσφαιρο χειροτερο ισως κι απ την κ20 του αρουλη της καρδιας μας;xrisitsapa έγραψε:Πάντως απο όσους είναι ενάντια στον Άγγελο, ενα σοβαρό επιχείρημα δεν βλέπω. Μόνο για Αγ. Όρος, παρωχημένος κτλ. αλλά χωρίς αιτιολόγηση.
Οπότε εγω ρωτάω το εξής: σε ποια ομάδα τα τελευταία χρόνια απέτυχε ο Άγγελος; πού δεν πέτυχε τον στόχο που ανέλαβε;
Υ.Γ. Αυτα τα περί μπάτζετ, ας περιμένουμε νσ τα δούμε. Δηλ μας χαλάει αν ο Ιβάν εξοικονομεί 1 χαρτί απο τον προπονητή και το δώσει σε παίκτες; για μένα ο Άγγελος αυτή τη στιγμή είναι η απόλυτη value for money επιλογή.
λιγη σοβαροτητα.
Τώρα αν εσύ περίμενες κάτι καλύτερο με αυτά τα ροστερ, τι να πω.
whatever.
- Μπαρκαρούτσος
nikolasf έγραψε:Εγώ ήδη διαβάζω αύξηση των απαξιωτικών σχολίων για πάικτες όπως ο Natcho και ο Stoch κλπ στα σχετικά τοπικ από υποστηρικτές του Αγγελου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή μας αρχή...![]()
![]()
![]()
![]()
Ομάδα Τεχνοκτρατών με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές![]()
![]()
![]()
![]()
Και μετά λέμε τους γάυρους πρόβατα!!!!![]()
Το δικό μου ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστικό πάντως...

- Unpsofable78
Καλα ολα τα πιτσιρικια εδω μεσα εχετε μαζευτει?
Ο ενας: "Δεν εχω δει τον ΠΑΟΚ να αγωνιζεται υπο τις οδηγιες του Αγγελου αλλα..."
Ο αλλος :"Θελω νεο και φιλοδοξο προπονητη με εμπειρια απο μεγαλες ευρωπαικες ομαδες"
Τι ειπε ο ανθρωπος...
Ο αλλος: "οτι εχει να κανει 10 χρονια προετοιμασια σε ομαδα"
Δηλαδη μεγαλε τωρα ξεχασε πλεον πως γινονται οι προετοιμασιες ε?Η μηπως δεν εχει πια...την φυσικη κατασταση για να βγαλει την προετοιμασια?
Και ποσοι αλλοι που δεν εχουν ιδεα με τι υλικο καταφερε ο Αγγελος στο παρελθον να ξεφτιλισει γαυρο,βαζελο και κουλα ουκ ολιγες φορες...με ποσους απληρωτους παικτες καταφερε να μας βγαλει ΤΣ.Λ. και να παρουμε και κυπελο,ειρωνευονται και χλευαζουν προκλητικα τον μοναδικο ικανο ΠΑΟΚΤΣΗ προπονητη!!!!ΝΤΡΟΠΗ!
Και οσοι αναρωτιεστε τι μπορει να καταφερει στην Ευρωπη...Ριξτε μια ματια στα δικα μας ματς πχ με Σπαρτα,Arsenal,Atletico Madrid, αλλα και στα ματς του βαζελου και την πορεια που ειχε κανει στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Καντε λιγη υπομονη και θα ερθει η ωρα να τον κρινετε....αλλα εκ του αποτελεσματος τσακαλια...Εκ του αποτελεσματος!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I4CU6BYeHig
http://www.youtube.com/watch?v=MKHIXBf6nwM
http://www.youtube.com/watch?v=Apl6U3D4Oj4
http://www.youtube.com/watch?v=WSGH5MmrhTw
Ο ενας: "Δεν εχω δει τον ΠΑΟΚ να αγωνιζεται υπο τις οδηγιες του Αγγελου αλλα..."
Ο αλλος :"Θελω νεο και φιλοδοξο προπονητη με εμπειρια απο μεγαλες ευρωπαικες ομαδες"
Τι ειπε ο ανθρωπος...
Ο αλλος: "οτι εχει να κανει 10 χρονια προετοιμασια σε ομαδα"
Δηλαδη μεγαλε τωρα ξεχασε πλεον πως γινονται οι προετοιμασιες ε?Η μηπως δεν εχει πια...την φυσικη κατασταση για να βγαλει την προετοιμασια?

Και ποσοι αλλοι που δεν εχουν ιδεα με τι υλικο καταφερε ο Αγγελος στο παρελθον να ξεφτιλισει γαυρο,βαζελο και κουλα ουκ ολιγες φορες...με ποσους απληρωτους παικτες καταφερε να μας βγαλει ΤΣ.Λ. και να παρουμε και κυπελο,ειρωνευονται και χλευαζουν προκλητικα τον μοναδικο ικανο ΠΑΟΚΤΣΗ προπονητη!!!!ΝΤΡΟΠΗ!
Και οσοι αναρωτιεστε τι μπορει να καταφερει στην Ευρωπη...Ριξτε μια ματια στα δικα μας ματς πχ με Σπαρτα,Arsenal,Atletico Madrid, αλλα και στα ματς του βαζελου και την πορεια που ειχε κανει στο Τσαμπιονς Λιγκ.
Καντε λιγη υπομονη και θα ερθει η ωρα να τον κρινετε....αλλα εκ του αποτελεσματος τσακαλια...Εκ του αποτελεσματος!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I4CU6BYeHig
http://www.youtube.com/watch?v=MKHIXBf6nwM
http://www.youtube.com/watch?v=Apl6U3D4Oj4
http://www.youtube.com/watch?v=WSGH5MmrhTw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 18 Μάιος 2014, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στον στοχ δεν υπαρχει τιποτα..στο νατχο καποιος γραφει οτι δεν ειναι για δυο μυρια..αυτο..
κανενας διχασμος μη προσπαθεις να δημιουργησεις επιπλεον ανακατωσουρα φιλε.
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι κουρασατε αν τοσο δε γουσταρετε αγγελο εσεις οι 5 10 δικαιωμα σας..
αλλα το καταλαβαμε..δεν θελει τοσο λιβανισμα..κατανταει παρεξηγησιμο
ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι κουρασατε αν τοσο δε γουσταρετε αγγελο εσεις οι 5 10 δικαιωμα σας..
Νάι αλλά όχι και για 500 + 500 μπόνους;;;;; Αυτό δεν είναι αστείο είναι απαξίωση!!!!ariskatiforos έγραψε:στον στοχ δεν υπαρχει τιποτα..στο νατχο καποιος γραφει οτι δεν ειναι για δυο μυρια..αυτο..

Πιθανός Νέος Προπονητής
Ρε αφήστε τα αγωνιστικά επιχειρήματα. Ειναι αστείο να λέτε οτι ένας 60χρονος προπονητής κάνει για τον ΠΑΟΚ επειδή πήρε ένα κύπελλο και έβγαλε την ομαδα τριτη πριν δέκα χρονια και από τότε οι επιτυχίες του ειναι οτι έσωσε μια φορά τον ΠΑΣ και δυο φορές τον Πλατανια. Εχει την εξέλιξη ενός κλασικού Έλληνα προπονητή. Αν δεν ήταν ο Αγγελάρας ο Παοκτσης αυτός που τον πολεμάμε ΑΡΔ και κακοί παοκτσιδες και όλα αυτά που γουστάρουμε σαν λαός ούτε έξω απο τη Τούμπα δε θα περνούσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Κυρ 18 Μάιος 2014, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και για να μην θεωρηθώ εμπαθής ... Αν ένας εκ των Στοχ Νατσκο παραμέινουν με Αγγελο ή και έρθουν μια δυο καλές μεταγραφές εξωτερικού και ορισμένες προωθήσεις από την Κ20 εγώ θα κάνω την πρώτη κωλοτούμπα.
Την δεύτερη μετά την πρόκριση στους ομίλους του EU.L. και τις εμφανίσεις στους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες, δλδ κατα τα Χριστούγεννα
Μην μου πέιτε για απαιτήσεις.. ούτε τίτλους ζήτησα ούτε τπτ!!! Απλά ομάδα υποσχέσεων!!!!!
Την δεύτερη μετά την πρόκριση στους ομίλους του EU.L. και τις εμφανίσεις στους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες, δλδ κατα τα Χριστούγεννα
Μην μου πέιτε για απαιτήσεις.. ούτε τίτλους ζήτησα ούτε τπτ!!! Απλά ομάδα υποσχέσεων!!!!!

- Unpsofable78
Συγχαρητηρια στους Μοντς που αφαιρουν τα ποστ υπερ Αγγελου...Ετσι...Αφηστε μονο τους αλλους να μιρλιαζουν και να δημιουργουν διχονοια...
-
.[/quote]
ας παρουμε το Χριστοπουλο τοτε, που τον εβγαλε τον ΠΑΣ. αλλα ξεχασα, ο Αγγελος ειναι ΠΑΟΚ,νοιωθει ΠΑΟΚ και ποτε δεν τον ενδιεφεραν τα χρηματα. Πλατανιας, ΠΑΣ. παραρτημα α', παραρτημα β΄.
whatever.[/quote]
Αν εσύ εξισώνεις τον Αγγελο με την πορεία που ειχε σε ΠΑΟΚ, βαζελο, κυπρο και στις μικρότερες ομάδες με τον Χριστόπουλο που εκανε ΜΙΑ καλή χρονιά και βλέπουμε, τότε τι να σου πω...ακουγεσαι ( που έλεγε και μια ψυχή. ..)
ας παρουμε το Χριστοπουλο τοτε, που τον εβγαλε τον ΠΑΣ. αλλα ξεχασα, ο Αγγελος ειναι ΠΑΟΚ,νοιωθει ΠΑΟΚ και ποτε δεν τον ενδιεφεραν τα χρηματα. Πλατανιας, ΠΑΣ. παραρτημα α', παραρτημα β΄.
whatever.[/quote]
Αν εσύ εξισώνεις τον Αγγελο με την πορεία που ειχε σε ΠΑΟΚ, βαζελο, κυπρο και στις μικρότερες ομάδες με τον Χριστόπουλο που εκανε ΜΙΑ καλή χρονιά και βλέπουμε, τότε τι να σου πω...ακουγεσαι ( που έλεγε και μια ψυχή. ..)