Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Ναι dani πλησιάζεις...Άν ήσουν στη θέση του και δεν σου φέρναν παίχτες τι θα κανες? Δεν υπάρχει απο τη μια πιο απλό και απο την άλλη πιο "αδειαστικό" για ένα παίχτη σύστημα. Μη μπερδεύεσαι, τώρα πετάμε ακόμα, είδες ή δεν είδες ξεκάθαρα ποιοι κάνουν και ποιοι όχι? Αν έπαιζες ταμπούρι και έχανες 2-0 θα στα μάσαγε ο άλλος το Γενάρη πάλι μήπως? Όχι έτσι θα παίξω και θα σας δείξω οτι αυτοί δε κάνουν, αν θέλετε διώξτε με μάγκες, όλος ο κόσμος είδε ποιο είναι το ρόστερ μας χθες. ΧΑ! Σιγά μη σκάσω ΟΥΕΦΑ σήκωσα
- kataramenos5
Α γεια σου.sotos26 έγραψε:Αν έπαιζες ταμπούρι και έχανες 2-0 θα στα μάσαγε ο άλλος το Γενάρη πάλι μήπως? Όχι έτσι θα παίξω και θα σας δείξω οτι αυτοί δε κάνουν, αν θέλετε διώξτε με μάγκες, όλος ο κόσμος είδε ποιο είναι το ρόστερ μας χθες. ΧΑ! Σιγά μη σκάσω ΟΥΕΦΑ σήκωσα
- Dinos_Liverpool
Έλα ρε συ Sick! Είναι δυνατόν να βγάζεις συμπεράσματα για απάλευτους και τέτοιες υπερβολές; κριτική του γίνεται με επιχειρήματα και συμφωνώ απόλυτα με danirifle!Sick Bastard έγραψε:Καλά άλλο πράγμα είστε ορισμένοι, άλλο πράγμα όμως, άλλα επίπεδα πρόσφυσης, όχι αστεία. Απάλευτοι.
Τίποτα, Δώνη και πάλι Δώνη θέλει ο λαός.
Ο ΠΑΟΚ για να χτυπήσει στα σοβαρά πρωτάθλημα θέλει καμιά 15αρια παίχτες, άλλους απ αυτούς που έχει.
Αλλά ο Στέφενς έχει γίνει η ασπίδα των μετρίων ατάλαντων παραγόντων και σας φταίει το 4-4-2 κι ότι ο Κλάους στα εκτός Τούμπας (ΟΑΚΑ,WHL,Kazan και τόσα άλλα) είναι για να κάθετε ξενοδοχείο. Τέσσερα πουλάκια κάθονταν εις του Καραϊσκάκη.
Χθες έφταιγε κυρίως αυτός και σήμερα θα τ' ακούει... Έτσι είναι! Αυτό, όμως, δεν σημαίνει, επ' ουδενί, ότι δεν τον στηρίζουμε. Σημαίνει να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή μας...
οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν με μεγάλες ήττες. νόμος της ζωής.
- kataramenos5
Δηλαδή Ντίνο να σου κάνω και σε σένα την ίδια ερώτηση, αν γινόντουσαν όλα αυτά θα κερδίζαμε? Όπως τα λέτε δηλάδη΄, 4-5-1 όλοι πίσω και τα ρέστα, θα κερδίζαμε? Και κάτι άλλο...αν βάζαν χέρι στο Πέισλι θα γινόταν η Λίβερπουλ μεγάλη. Τροφή για σκέψη δίνω
Xμμμ.....θα το δω ετσι με αρεσειK_geo έγραψε:οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν με μεγάλες ήττες. νόμος της ζωής.

σώτο, δε θα κερδίζαμε.
θα υπήρχαν οι προυποθέσεις να το παλέψουμε
ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα διασυρόμασταν
θα υπήρχαν οι προυποθέσεις να το παλέψουμε
ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα διασυρόμασταν
Ήταν το καλύτερο geo! Έγραψες απλά, θα κλείσω γιατί έσκασα....ο Προπονητής είναι ήταν και πάντα θα είναι το απολύτο αφεντικό στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, να ναι καλά ο Arsene και η μεγάλη Άρσεναλ που κρατάνε τη φάση ζωντανή
ΥΓ Dani εγώ θέλω παιχταράδες όχι ταμπούρια και 4-5-1, δε γουστάρω φάση. Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν μεταγγραφές, ας τους κερδίσουν 5-0 αν είναι μάγκες, μαζί με τις νέες πολύ πιο ποιοτικές προσθήκες μετά τη συντριβή
ΥΓ Dani εγώ θέλω παιχταράδες όχι ταμπούρια και 4-5-1, δε γουστάρω φάση. Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν μεταγγραφές, ας τους κερδίσουν 5-0 αν είναι μάγκες, μαζί με τις νέες πολύ πιο ποιοτικές προσθήκες μετά τη συντριβή
- Dinos_Liverpool
Όχι ρε παλίκαρε, δεν θα κερδίζαμε... όμως θα το παλεύαμε καλύτερα και δεν θα τρώγαμε το ντόρτι. Χάσαμε εύκολα και πανηγυρικά και αυτό είναι που με πεθαίνει! Αμαχητί! Είπα εγώ ποτέ να μην τον αφήσουμε να δουλέψει, όπως ο Πέισλι και ο Σάνκλι, που λες; Εγώ θέλω τον προπονητή να δουλεύει και από τον πάγκο και να κοουτσάρει την ώρα του αγώνα. Να μην στέκεται μόνο στην κατάρτιση της ενδεκάδας! Θέλω εγρήγορση και γρήγορες διορθωτικές επεμβάσεις. Είτε με εσωτερικές αλλαγές είτε με κανονικές αλλαγές. Χθες είδα έναν ύπνο βαθύ... μα πολύ βαθύ! Φυσικά φταίνε και τα γατάκια μας, δεν είπα ότι φταίει μόνο αυτός. Έχει, όμως, τις περισσότερες ευθύνες.sotos26 έγραψε:Δηλαδή Ντίνο να σου κάνω και σε σένα την ίδια ερώτηση, αν γινόντουσαν όλα αυτά θα κερδίζαμε? Όπως τα λέτε δηλάδη΄, 4-5-1 όλοι πίσω και τα ρέστα, θα κερδίζαμε? Και κάτι άλλο...αν βάζαν χέρι στο Πέισλι θα γινόταν η Λίβερπουλ μεγάλη. Τροφή για σκέψη δίνω
Μαζί σου στη στήριξη και στην υπομονή. Πραγματικά, αυτό λέω και εγώ.
Δεν είχε καλό ματς σίγουρα...αλλά αν δε θέλουμε να τα ξαναδούμε αυτά μια φωνή πρέπει να ακούγεται:ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ. Γατάκια, σκυλάκια δε ξέρω θέλω παίχτες, αυτούς που θέλει αυτός θέλω και μετά? Πρώτος θα τον σκίσω μάγκα
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορεις να μου πεις οταν θα μεγαλωσω πως θα γινει να γινω σαν εσενα και να κατεχω την μια και μοναδικη αληθεια?Sick Bastard έγραψε:Καλά άλλο πράγμα είστε ορισμένοι, άλλο πράγμα όμως, άλλα επίπεδα πρόσφυσης, όχι αστεία. Απάλευτοι.
Τίποτα, Δώνη και πάλι Δώνη θέλει ο λαός.
Ο ΠΑΟΚ για να χτυπήσει στα σοβαρά πρωτάθλημα θέλει καμιά 15αρια παίχτες, άλλους απ αυτούς που έχει.
Αλλά ο Στέφενς έχει γίνει η ασπίδα των μετρίων ατάλαντων παραγόντων και σας φταίει το 4-4-2 κι ότι ο Κλάους στα εκτός Τούμπας (ΟΑΚΑ,WHL,Kazan και τόσα άλλα) είναι για να κάθετε ξενοδοχείο. Τέσσερα πουλάκια κάθονταν εις του Καραϊσκάκη.
- desperando
- Επικοινωνία:
η ομαδα μπορει να θελει μεταγραφες κατι που ισχυει σχεδον για ολες τις ομαδες,αλλα εχθες ακομα και με τον χαβο το ματς δεν θα το εχανα.χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι ο χαβος ειναι καλυτερος προπονητης του στεφενς για να μην παρεξηγηθω.sotos26 έγραψε:Ρε dani? Θα μας τρελάνεις! Θέλει μεταγραφές η ομάδα ΝΑΙ Η ΟΧΙ. Αυτή είναι η ερώτηση. ΠΟυ το ξέρεις πως αν έκανε όλα αυτά που λες θα κερδίζαμε? Πες μου να καταλάβω
Εικασία despe, δεν το νομίζω αλλά δεν μπορώ να το αντικρούσω απ την άλλη. Το σίγουρο είναι η μετριότητα που όλοι είδαμε σε τόσα ματς, προσωπικά δεν πιστεύω ότι με αλχημείες κάνεις ομάδα. Μπορει να πάρεις ένα δυο αποτελέσματα αλλά δε θα γίνεις πρωταθλητής μ'αυτούς.
Παντως η κριτικη που ασκειται στο Στεφενς μου θυμιζει εντονα την κριτικη που ασκουσαν παλι καποιοι στον Σαντος αλλα απο την αναποδη ....
Τι λουζερ τον ανεβαζαν , τι οτι δεν μπορει να κερδισει ενα ντερμπυ, τι οτι χανει με κατω τα χερια , οτι δεν κανει φασεις η ομαδα , οτι με αυτο τσουκου-τσουκου δεν μπορει να παει μακρυα η ομαδα , οτι δεν καναμε καμμια ευκαιρια και παει λεγοντας ....
Τωρα το εργο ξαναπαιζεται απο την αναποδη ....Τωρα παιζουμε επιθετικα αλλα καλο θα ηταν να μην ειμαστε και τοσο επιθετικοι , κατα καποιο τροπο....
Και εχουν γραφτει και τα απιστευτα ...Απο το οτι ηρθε στην Ελλαδα για να μαζεψει ηλιο μεχρι οτι σχεδον κοιμαται στον παγκο και δεν κοουτσαρει...
Και ολα αυτα για ποιον ? Γι' αυτον που μεχρι χθες αποθεωνοταν για τις αλλαγες , για τον τροπο κουτσαρισματος και ολα τα συναφη ....
Το πιο ωραιο βεβαια ειναι οτι με ενα ασχημο αποτελεσμα εχουν απαξιωθει τα παντα ....Απο εκει που λες οτι χρειαζονται καποιες προσθηκες , μας φταινε ολοι και ολα ....
Υ.Γ. Και επειδη ειναι της μοδος το θεμα "ροστερ" να κανω 2 ερωτησεις ....
1. Στην φαση του 4ου γκολ που η μ@λακια εχει χτυπησει κοκκινο και η μπαλα αναπηδαει μπροστα στο Χακομπο και στον αμυντικο , ειναι θεμα ροστερ ? Δηλαδη πρεπει να βρουμε εναν Μπουφον και εναν Καναβαρο για να αποτραπει τετοιο γκολ ?
Και αντε στο 4ο γκολ ολα εχουν κριθει ....Στο πρωτο γκολ υπαρχει κανενας που με το που βλεπει την σεντρα απο τον Καμπελ να πιστευει οτι θα μπει ? Γιατι εγω βλεπω δυο αμυντικους και τον Γυφτογλου στη μεση και το μονο που δεν περιμενω ειναι οτι θα καθισουν να τον κοιτανε και τον Βεζυρη να κανει σπριντ 5 μετρων.....
Οχι 3τες αλλα 5ετια πρεπει να μεινει ο Ολλανδος...
Τι λουζερ τον ανεβαζαν , τι οτι δεν μπορει να κερδισει ενα ντερμπυ, τι οτι χανει με κατω τα χερια , οτι δεν κανει φασεις η ομαδα , οτι με αυτο τσουκου-τσουκου δεν μπορει να παει μακρυα η ομαδα , οτι δεν καναμε καμμια ευκαιρια και παει λεγοντας ....
Τωρα το εργο ξαναπαιζεται απο την αναποδη ....Τωρα παιζουμε επιθετικα αλλα καλο θα ηταν να μην ειμαστε και τοσο επιθετικοι , κατα καποιο τροπο....
Και εχουν γραφτει και τα απιστευτα ...Απο το οτι ηρθε στην Ελλαδα για να μαζεψει ηλιο μεχρι οτι σχεδον κοιμαται στον παγκο και δεν κοουτσαρει...
Και ολα αυτα για ποιον ? Γι' αυτον που μεχρι χθες αποθεωνοταν για τις αλλαγες , για τον τροπο κουτσαρισματος και ολα τα συναφη ....
Το πιο ωραιο βεβαια ειναι οτι με ενα ασχημο αποτελεσμα εχουν απαξιωθει τα παντα ....Απο εκει που λες οτι χρειαζονται καποιες προσθηκες , μας φταινε ολοι και ολα ....
Υ.Γ. Και επειδη ειναι της μοδος το θεμα "ροστερ" να κανω 2 ερωτησεις ....
1. Στην φαση του 4ου γκολ που η μ@λακια εχει χτυπησει κοκκινο και η μπαλα αναπηδαει μπροστα στο Χακομπο και στον αμυντικο , ειναι θεμα ροστερ ? Δηλαδη πρεπει να βρουμε εναν Μπουφον και εναν Καναβαρο για να αποτραπει τετοιο γκολ ?
Και αντε στο 4ο γκολ ολα εχουν κριθει ....Στο πρωτο γκολ υπαρχει κανενας που με το που βλεπει την σεντρα απο τον Καμπελ να πιστευει οτι θα μπει ? Γιατι εγω βλεπω δυο αμυντικους και τον Γυφτογλου στη μεση και το μονο που δεν περιμενω ειναι οτι θα καθισουν να τον κοιτανε και τον Βεζυρη να κανει σπριντ 5 μετρων.....
Οχι 3τες αλλα 5ετια πρεπει να μεινει ο Ολλανδος...